Linda del 2

Linda får i uppdrag att damma i finstugan. Hon är vårdslös och tar sönder ett fat värt 20 000 kr. Hennes mor Lena ljuger för Rolf och säger att det var sönder redan innan. Rolf har sett alltihop genom ett fönster och blir förbannad. Inte nog med att din dotter har sönder fatet, nu ljuger du mig rakt upp i ansiktet. Nu följer ni med mig ut i stallet så reder vi ut det här en gång för alla. Han tar min mor och mig i kragen och släpar ut oss i stallet. Min mor bönar: “Ge mig vad jag förtjänar med spar min dotter” Linda, hämta en ridpiska. Lena du sätter fram stolen där mitt på golvet. Lena masserar Rolfs kuk genom byxorna och viskar, kan vi inte göra upp detta i höet istället. Rolf tog mamma i nacken och tvingade ner henne över stolen. Sätt händerna på sitsen och släpp inte förrän jag säger till annars flår jag dig levande. Rolf befallde mig att dra upp min mammas kjol. Och sedan att dra ner hennes trosor. Jag drog ner dem till knäna. Min mamma skälvde av rädsla. “Håll fast henne” väste Rolf. Jag tog tag om min mors huvud och tryckte det mot min mage. Jag kunde se hur hon redan grät. Rolf vägde piskan i sin hand, tog ett steg bakåt för att få mer sats och sedan anföll han. Det första slaget ven genom luften och träffade Lenas putande bak med ett Smack. Hon skrek till och grät högt, jag tryckte henne hårdare mot mig. Rolf tittade nöjt på sitt verk. Han lät tummen glida över den röda strimman som piskan lämnat efter sig. “Nöjet av att ljuga är inte så långvarigt förstår du lilla vän” sa han och höjde piskan igen. Smack, smack, smack. Piskan ven ner över Lenas skjärt och lämnade efter sig iskna röda ränder. Lena stönade och ojade sig, tårar flöt nu ner för både hennes och mina kinder. Smack, smack, smack efter säkert tjugo slag stannade Rolf upp. Jag kunde se hur hans grova kuk trycke sig fram inanför hans byxor. Fan va du är läcker när du åmar dig så med röven, Lena. Rolf gick fram till min mor. Bit i denna sa han och gav Lena ridpiskan i munnen. Hon satte tänderna djupt i fast för att minska smärtan. Till min förfäran såg jag hur Rolf knäppte upp byxorna och tog fram sin häst kuk. “Snacka om förspel sa han och blinkade till mig samtidigt som han körde in lemmen i Lenas rövhål. Hon skrek, slingrade och försökte komma undan. “Håll fast henne för fan” skrek Rolf till mig och jag vågade inte annat än att lyda. Rolf stötte med kraftiga juck in hela kuken långt in i Lena. Hon bet krampagtigt i piskan och gnydde ljudligt. Själv försökte jag vända bort blicken men Rolf tog tag i mitt hår och vände tillbaka mig. “Titta ordentligt för snart är det unga frökens tur” Det enda jag kunde tänka var – nej inte i röven, vad som helst men inte i röven. Rolf var kåt som en bock och det dröjde inte många juck fören han drog ut kuken slak som en blöt slips. En vit rand av spärma rann ur Lenas rövhål. “Fan va skönt” stönade Rolf “eller hur gumman”. Han klappade Lena på kinden som en duktig häst och tog piskan ur munnen på henne. Hon slapnade av och lät tårarna komma. Men hon missbedömde situationen. Med ett elagt leende gick han tillbaka och tryckte ner Lena i stolen. Så du vill ha mer, visst, visst. Han sa åt mig att öppna munnen och stack in pickan där. “Bit, jag vill höra hur hon skricker” och så tog han istället och drog ut sitt breda läderbälte ur byxorna. Han vek det dubbelt och rullade upp det en bit runt handen. “Puta hora, puta” väste han. Med en förfärlig klatsch landade bältet på Lenas röv. Rolf bearbetade hennes skinkor och lår grundligt och väl. Hon skrek och skrek och jag grät och bet ihop tänderna om ridpiskan. När han slutat skakade Lena i hela kroppen.

Rösta på Linda del 2:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (13 röster, snitt: 2.54 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

1 svar to “Linda del 2”

  1. Sören:

    det är sexigt men knulla kärringen i fittan också våldsamt, och knulla dottern sen och bjud in flera kåta män

Kommentera Linda del 2