Linda, del 1

Linda har alltid sagt sig ha vissa principer. Det märkte jag redan första gången vi upptäckte att vi var intresserade av varandra. Vi var arbetskamrater, jag var fastanställd och hon kom in på en projektanställning. Vi kom redan från början bra överens. Jag är lite äldre än hon och kanske erfarnare (i yrket i alla fall), så jag vart väl lite av mentor för henne. Ibland gick vi ut och käkade efter jobbet och vid några tillfällen, när vi var ett större gäng som gick ut, ägnade jag ofta Linda lite mer uppmärksamhet än de andra.

Den här speciella kvällen var det “nostalgikväll” på Folkets Hus med Aston Reymers Rivaler. Såklart att vi skulle dit. Bengan och hans tjej Maggan drog i mig och tyckte jag skulle ta Linda med mig. Några andra arbetskamrater skulle också med, så vi blev ett ganska stort gäng. Vi dansade hela kvällen och mot slutet var det bara Bengan, Maggan, jag och Linda kvar. Vid ettiden spelades sista dansen, en tryckare. Jag tog Linda i famnen och tryckte på. Hennes gensvar var inte att ta miste på, så jag såg såklart fram emot en trevlig fortsättning på natten. När vi kommit fram till hennes port, tänkte jag mig naturligtvis att jag skulle följa med in. Men nix!

-”Inte första kvällen, ” sade Linda som ett svar på min outtalade fråga, “jag har mina principer! Men du kan väl komma och äta frukost med mig i morgon bitti? Jag lämnar dörren olåst, om du skulle komma innan jag stigit upp. ”

Så det var bara att knalla hemåt till min lilla tillfällighetskvart längre ner i stan. Jag satte klockan på 6 och tog en snabbdusch, innan jag skyndade upp till vår frukost. Som lovat var dörren olåst och jag smög in. Linda låg fortfarande och sov och jag smög fram till sängen och ställde mig på knä för att ge henne en godmorgonpuss på munnen. Försiktigt strök jag med tungan över hennes läppar och sakta kom hon till liv och öppnade munnen för att möta min tunga med sin. Hon smakade friskt av tandkräm! Alltså hade hon redan varit uppe och gjort sin morgontoalett innan jag kom! Frågan var om hon alls sovit när jag smög in?

Kyssandet hettade upp oss båda och jag smög in en hand under täcket. Hon låg på mage och hade ingenting på sig. Min hand fann en len rygg som jag började smeka, först uppåt en bit, sedan ner till hennes runda, inbjudande stjärt. Försiktigt kramade jag ena skinkan och väntade mig att hon skulle protestera, men intensiteten i hennes kyssande visade att det var fritt fram. Med handen följde jag skåran neråt och fortsatte en bit utefter baksidan på hennes lår, vände tillbaka uppåt, nu mellan hennes ben upp mot fittan.

Nu protesterade hon lite och vände sig på sidan. “Inte så bråttom!” mumlade hon. “Ta av dig och kom ner till mig i sängen i stället. ” Snabbt slet jag av mig paltorna och lyfte på täcket. Där låg hon i hela sin härlighet. Brösten var ganska små, men hennes lår och höftparti var väl tilltagna. Inte för mycket, men kurvigt och härligt. Nedanför hennes runda mage putade fitthåret svart och inbjudande. Hon sträckte ut armarna efter mig och jag kröp ner i sängen. “Hur var det med dina principer?” frågade jag. “Det var igår det. I dag är det en ny dag och nu skall vi ha ett riktigt skönt frukostknull!”

Hennes rättframma ord fick min kuk att styvna och när jag kramade henne körde jag in den mellan hennes lår precis intill fittan. Hon klämde åt med låren och sa: “Nu skall vi ta det riktigt lugnt och inte stressa. ”

Jag lät kuken vara kvar där den hamnat, men började smeka henne över ryggen igen, upp till nacken och ner till stjärten. Samtidigt återupptog vi tungornas lek. Linda var en riktig expert på att kyssas. Även hon smekte min rygg och nacke och hon tryckte hela sin kropp mot min. Den var varm och mjuk och hennes små, fasta bröst gned mot min bröstkorg på ett mycket upphetsande sätt. Det kunde inte undvikas att min stake hårdnade än mer, välplacerad som den var mellan hennes knipande lår.

Så plötsligt satte hon sig upp i sängen. Täcket gled av och jag rullade över på rygg. Med sina små flinka händer började hon smeka min bröstkorg och jag fick möjlighet att både se och känna på hennes bröst. Jag rullade de hårdnande vårtorna mellan tumme och pekfinger. Först helt lätt, men snart lite hårdare. Hon tycktes gilla den behandlingen, för hon slöt ögonen och började andas lite häftigare, genom munnen nu. Hennes händer vandrade från min bröstkorg, neråt. Det fanns ett mål för hennes smekningar, men hon tog tid på sig att nå dit. Hon smekte min mage, utåt höfterna, lekte med min navel och snurrade mitt kukhår runt fingrarna och drog i det.

Mina händer var inte overksamma heller. Jag kramade hennes bröst och fortsatte leka med hennes vårtor, som nu hade styvnat rejält. Vårtgårdarna hade dragit ihop sig och var knottriga av vällust. Hon andades tungt och lutade sig ner över mig, för att jag skulle kunna nå hennes bröst med min mun. Jag tog den ena vårtan i munnen och sög kraftigt på den. Det hördes tydligt att det här var just vad hon ville, för hon började gny och hennes hand letade sig längre ner längs mitt lår. Fortfarande hade hon inte rört min kuk. Sakta och mjukt smekte hon insidan av låren, uppåt och neråt. Jag särade på benen för att ge henne tillträde till alla delar hon ville.

Min ena hand hade nu lämnat bröstet och jag smekte hennes mage, stannade till vid naveln och petade runt lite. Det kittlade tydligen för hon fnittrade till. Jag fortsatte neråt och trasslade in fingrarna i hennes buske. Hennes handrygg nuddade då och då min pung och nu vände hon handen och tog ett lätt tag i den. Det gick som en elektrisk stöt genom min kropp. Försiktigt kramade hon pungen och lät kulorna rulla mellan fingrarna.

Plötsligt bytte hon ställning i sängen, så att jag inte längre kom åt att suga på hennes bröst. Hon stod nu på knä vid min axel med ansiktet en decimeter från min styva kuk. Jag såg att hon inspekterade den noga! Ännu hade hon inte rört den men den pekade rakt mot hennes ansikte. Sakta böjde hon sig fram och placerade en kyss mitt på ollonet! Samtidigt höjde hon rumpan lite och visade mig sin bak och fitta. Hon hade särat benen precis lagom för att jag skulle kunna se alltihop. Jag lade min hand på hennes runda bak och började smeka den. Först de runda kullarna, så närmre och närmre springan. Med ett finger följde jag skåran sakta neråt, över hennes anus, då ryckte hon till, så vidare ner över hennes yttre fittläppar och fram mot klittan. För att reta henne, som hon gjort med mig, lät jag fingret cirkla runt lite utan att röra vid den.

Nu började hennes kyssar på mitt kukhuvud bli allt hetare. Med tungan lekte hon med det lilla hålet och min kropp genomfors av vällustrysningar. Nu kunde jag inte hålla fingrarna i styr längre, utan jag tog hennes klitta mellan tummen och pekfingret och klämde till lite. Hon skakade till och lät sina läppar omsluta mitt ollon samtidigt som tungan fortsatte sin lek med mitt kukhål. Nu kände jag att det var dags att tända henne riktigt. Jag tog tag i hennes knä och lyfte benet över mitt huvud, så att hon kom att grensla det. Nu hade jag hennes fitta rakt ovanför mitt ansikte. Vilken härlig syn! De inre läpparna var ganska stora och tittade fram mellan de yttre. Med fingrarna särade jag på busken för att kunna se hennes klitta ordentligt. Det var det vackraste jag sett! En liten kula, röd och lite svullen. Jag kunde inte låta bli att resa upp huvudet och ta den i min mun! Samtidigt hamnade näsan rakt in i hennes fitta och jag insöp de ljuvligaste dofter!

Linda hade nu börjat suga ännu mer på min kuk och hon mjölkade den med läpparna samtidigt som jag tog hennes klitta mellan tänderna i ett lätt grepp. Med tungan masserade jag den allt fortare och snart kände jag hela hennes kropp skaka i en första orgasm. Med kuken i munnen skrek hon ut, halvkvävt, men hon slutade inte mjölka mig med läpparna mer än för en kort sekund.

Hennes fittsafter rann nerför kinderna på mig och jag sög och slickade hennes fitta för allt vad jag var värd. Det smakade ljuvligt.

-”Nu är det dags!” deklarerade Linda efter en kort stund. Så reste hon sig upp i sängen och ställde sig med en fot på var sida om mina höfter. Jag hade en fantastisk utsikt uppför hela hennes kropp. Hennes blöta fitta, uppför den runda magen till hennes små knoppande bröst och glada svettiga ansikte. Så sänkte hon sig sakta ner, samtidigt som hon särade på sina fittläppar med händerna. Jag tog tag i min hårda stake och styrde den mot hennes vitt uppspärrade fitta. När ollonet nådde ingången stannade hon upp lite, tog ett djupt andetag och lät sig i en rörelse sjunka ner ända till roten! Så satt hon stilla, lade händerna på mitt bröst, masserade mina vårtor lite med pekfingrarna. Hennes kroppsvärme omslöt min kuk, den ljuvligaste känslan som finns!

Så lyfte hon rumpan tills bara ollonet var kvar inne stannade upp ett ögonblick och började sen rida mig. Först sakta, så snabbare och vildare. Jag makade en kudde under huvudet så att jag bättre skulle se vad som hände. Vilken härlig syn! Kuken som for ut och in i fittan! Blank och styv. Tänk om bara inte håret varit i vägen, då hade man sett ännu bättre!

Dags för den andra orgasmen! Med ett vrål sjönk hon ihop över mig. Det ryckte i fittan, som kramade min kuk spasmodiskt. Det var inte riktigt dags för mig ännu. Jag hade varit för passiv i leken. Fortfarande med den styva kuken i fittan, rullade vi runt och jag tog hennes knäveck bakom armarna och fläkte isär benen. Nu var det min tur att pumpa. Först lite sakta sedan allt snabbare och hårdare. För varje gång kuken bottnade, tryckte jag till hennes klitta med bäckenbenet. När jag var längst in stannade jag upp ett ögonblick och gnuggade till lite i sidled. Linda tryckte mot och uppskattade verkligen “klittmassagen”. När jag kände att hennes fittmuskler började kramas igen förstod jag att det var dags en tredje gång! Med ett långt utdraget kvidande kom hon igen. När hon tystnat föll hon ihop som en trasa, helt slut.

Jag hade försökt att komma samtidigt som hon, men inte räckt ända fram. Jag lät henne vila ett par sekunder, så bad jag henne ställa sig på knä så att jag kunde ta henne bakifrån. Under protest gjorde hon som jag ville: “Jag orkar inte! Kan du inte vänta lite?”

Jag placerade mig mellan hennes ben och drog kuken upp och ner i hennes blöta skåra. Hon var en väldigt “blöt” tjej, vilket jag senare skulle märka mer av. Jag petade lite på “brunögat”, men då protesterade hon, så jag stoppade in den i fittan i stället. Så började jag pumpa. Hon sjönk ner mer och mer med ryggen för varje tag och jag kunde komma djupare och djupare. Det var som om jag pumpade mer och mer liv i henne och snart ålade och motjuckade hon för allt vad hon var värd. Så kände jag att det var dags och kort därpå sköt jag sats efter sats rakt in i hennes inre! Det var ljuvligt och med ett vrål sjönk jag ihop över hennes rygg och vi dunsade ner i sängen.

-”Nu skall vi ha frukost, sedan är det dags att gå till jobbet!” deklarerade Linda. “Sen ska vi fortsätta efter jobbet, va?”

Det var ju bara att hålla med. Linda är ju en tjej med principer och har hon bestämt något så blir det i regel så. Det blev många gånger de närmaste åren, både utan och med andra inblandade.

1 svar to “Linda, del 1”

  1. owe skogström:

    historien är för omständig ochlämnar inte mycket till fantasin …

Kommentera Linda, del 1