Lilla unga Elin, del 3

På natten.

Dags för mitt lilla test, jag ska gå på toaletten. Märker hon mig inte så smiter jag ner till Elin. Jag går in på toaletten, spolar och går ut igen.

- Eva! Eva!

Hon sover sött efter sin ridtur på min kuk, det är förhoppningsvis fritt fram att gå ner i källaren. Nu börjar en konstig känsla smyga sig på mig. Kanske ska jag få vara ensam med Elin, kanske också knulla henne. Det pirrar i hela mig när jag sakta går ner till källaren trappsteg för trappsteg, kuken är redan halvstyv. Äntligen nere, nu måste jag smyga försiktigt till Elins sovrum.

När jag gått en bit i källaren känner jag två händer som smeker min nakna stjärt, jag går ner alldeles naken till Elin, det är väldigt spännande, känslan att bli ertappad får kuken att bli riktigt hård.

- Anders, du kom ner till mig till sist.

- Oh Elin, dina händer är så mjuka och lena.

- Jag gillar dig Anders, knulla mig som du knullade Eva. Det var inte lätt för mig att ligga här nere och höra er knulla i er säng precis över mig.

- Ställ dig här, luta dig mot spaljén, upp med händerna över huvudet, håll i spaljén och sära på dina ben lite. Nu ska farbror Anders visa dig vad hans tunga kan göra på min lilla kvinna, på min lilla Elin som är så jävla kåt på mig.

- Oh Anders, gör det skönt för mig. Låt din tunga göra det skönt för mig.

Min tunga slickar på hennes kind och hals, det märks att hon gillar det. Vandrar ner mot dom små härliga brösten, suger in ena vårtan i munnen, suger på den som en liten godisbit. Elin stönar, det är skönt.

- Anders, du är underbar. Ahhh. din tunga är skön.

Leker lite med tungan på magen och i naveln. Drar mig sakta neråt, närmar mig den sjöblöta lilla tonårsmusen. Särar på läpparna, drar med tungan i fittspringan, trycker in tungan i musen.

- Anders, du gör mig tokig, du är så skööönööönnnnnn. Aaaaaaahhhhhh. det går för mig, ahhhhhh. ohhhhh., du är inte klok. Du måste knulla mig nu.

- Nej du, inte än. Du ska få mer av min tunga, vänd dig om.

När hon vänt sig särar jag på stjärthalvorna, sätter dit tungan i det lilla stjärthålet, trycker in tungan en bit i stjärten, vandrar vidare mot musen som är blötare än förut om den nu kan bli det. Jag slickar i mig av Elins godsaker.

- Elin, din mus smakar ljuvligt, jag blir så jävla kåt av dina fittsafter. Nu ska du få smaka på min stora kuk.

- Ja Anders, stoppa in den innan jag blir tokig.

Trycker sakta in min stora kuk i Elins lilla härliga, sköna mus. Älskar att knulla bakifrån. Smeker dom små hårda fasta brösten som står rakt ut med sina styva vårtor.

Det är väldigt spännande att knulla min lilla söta 18- åriga Elin i vårt hus med min fru Eva sovande alldeles över oss och Markus som ligger i rummet intill där vi står. Jag låter min kuk rytmiskt gå in och ut ur Elins mus i ett sakta och härligt tempo medan jag smeker hela den unga härliga kroppen med mina händer. Elin vänder sitt huvud mot mig och ger mig en sån där härlig kyss hon gav mig tidigare uppe i hallen.

- Det går för mig snart, Markus har en härlig pappa som vet hur en kåt liten flicka som jag vill ha det. Du är erfaren och vet hur man knullar.

- Ja, lite har man lärt sig med åren, svarar jag lite stolt. Jag har aldrig knullat någon som är så ung som du.

- Det finns många i min ålder som vill bli knullade av en erfaren man som du, jag känner minst 10 stycken kåta 18- åringar, ja hela klassen förresten, vi är 25 stycken 18- åriga kåta småflickor som skulle vilja smaka på din hårda erfarna och uthålliga kuk. Om jag frågar om dom vill knulla med dig, ställer du upp då?

- Åh Elin, du är underbar, klart jag ställer upp. Jag blir fruktansvärt kåt på unga välformade kroppar på flickor som dig, kan inte se mig mätt på flickor i din ålder. Jag blir så jävla kåt varje dag, det är inte sant. Ibland händer det att jag måste runka två- tre gånger dagligen, ibland när jag gått efter en liten kåt tjej händer det att jag går in på närmsta toalett. Ibland sätter jag mig på en parkbänk bara för att studera småflickorna och då får jag alltid ståkuk. Har försökt få till ett knull med många av dom men inte lyckats så det vore underbart om du kunde prata med din vänner, jag ställer alltid upp det vet du.

- Anders, du är underbar, knulla mig hårdare.

Jag ökar min knulltakt till minst det dubbla, efter en stund känner jag att det börjar rycka i kukroten.

- Elin, får jag spruta i dig eller vill du ha min stora sats i munnen?

- Jag tar satsen i munnen, kom hit med kuken.

Elin suger frenetiskt på min kuk som efter en stund levererar jag en lika stor sats som tidigare, nu in i Elins sköna sugmun, hon sväljer allt det lilla livet.

- Elin, min lilla flicka det här var det skönaste knull på mycket länge ska du bara veta, det var evigheter sen jag njöt så mycket som nu. Du är underbar.

- Min lilla Anders, du gjorde det skönt för mig, vi måste knulla fler gånger du och jag min lilla knullmaskin.

- Ja min lilla Lolita, tror nästan jag älskar dig.

- Även om Markus och jag gör slut måste du lova att knulla mig.

- Ja, självklart lovar jag det Elin. Ta med dig några kompisar nästa gång, gärna fyra fem åt gången, jag lovar att jag orkar med alla, min kuk kommer inte att krokna det lovar jag.

4 svar to “Lilla unga Elin, del 3”

 1. MissKåtSlyna:

  fan vad bra.. jag vill gärna ha fortsättningen

 2. Kåtbocken:

  Fan va bra vill gärna läsa mer av fortsättning

 3. Simula:

  Bra att det inte bara handlade om Elin utan också om Eva. välskriven, nu väntar vi bara på fortsättningen.

 4. Kåtbock86:

  Jävlar vad hett, ska gå och runka nu

Kommentera Lilla unga Elin, del 3