Lilla unga Elin, del 2

Lite senare.

- Eva, ska vi gå ut och gå en sväng innan vi lägger oss?

Eva, det är min fru. Hon är lite mullig, inte tjock alls, lagom bred över stjärten, rätt platt mage trots två förlossningar och ganska stora bröst.

- Ja, vi kan ta en tur, det är så skönt ute, svarar hon.

- Markus, vi går ut en sväng, vi är snart hemma igen.

Vi är gott och väl ute 45 minuter. När vi kommer hem säger jag till Eva:

- Gå in före mig, jag kommer snart, ska bara kolla en grej.

- Javisst, svarar Eva och går in.

Markus och Elin har rummet i källaren, det finns inga gardiner för fönstret. Jag måste bara gå dit och titta. Förhoppningsvis får jag en skymt av Elin.

Mycket riktigt, när jag tittar in genom fönstret kommer Elin in i rummet. Markus ligger redan och sover med ryggen åt mig, han drack nog lite för mycket i kväll. Hon börjar knäppa upp byxorna som hon snart får av sig, kvar har hon trosor och topp. Jag kan knappt bärga mig, hon är så fin. Elin står med baken mot mig. Nu vänder hon sig om, tittar av någon anledning ut genom fönstret. Hoppas bara hon inte ser mig, men det har hon gjort. Elin tittar leende på mig och vinkar. Hon smeker sig på brösten en stund för att sedan sakta, mycket sakta dra av sig den lilla tunna toppen.

Nu ser jag dom nakna tuttarna som är små men helt underbara. Hon drar sig över bröstvårtorna som styvnar direkt av hennes beröring. Brösten står rakt ut, nästan lite uppåt, bröstvårtorna är ganska stora i förhållande till brösten. Hon gillar verkligen att visa upp sig för mig, det syns. Nu börjar hon att sakta och lite retfullt dra av sig dom små vita bomullstrosorna. Kuken har sakta men säkert börjat göra sig påmind och inte blir det bättre av att Elin står naken vänd mot mig med sin rakade släta tonårsmus.

Hon står så en stund för att jag ska kunna studera hennes kropp noga. Efter en stund vänder hon sig om, ställer sig lite bredbent och böjer sig framåt för att visa mig rumpan och musen ordentligt. Det är något mellen mina ben som vill ut genom byxorna. Nu lägger hon sig på sängen och smeker sin mus och snart börjar hennes stjärt rotera. Nej, jag kan inte stå kvar längre, jag måste gå in till Eva så jag vinkar till Elin som vinkar tillbaka och jag går in.

- Vad länge du var ute.

- Ja, svarar jag.

- Kom till mig, säger Eva, jag är kåt och vill knulla nu.

Går in i sovrummet, tar av mig naken och glider under täcket i fotändan på Evas sida. Jag börjar slicka smalbenen, vandrar uppåt mot lårens början, vidare efter hela låren upp mot ljumskarna. Särar på benen, slickar i ljumskarna, Eva börjar låta, hon stönar av välbehag. När jag sakta slickar musen utanpå trosorna börjar hon skaka i en första orgasm. Nu drar jag av trosorna, drar upp hennes ben och börjar slicka musen med god aptit. Det nästan rinner fittsaft ur henne. Sörplar i mig allt jag hinner med.

- Sug min kuk Eva.

Eva kastar sig över min hårda pulserande kuk, suger in den ända till roten. Hon suger sakta men med en härlig feeling. Det är underbart.

- Ta det lugnt innan jag sprutar, din mun är så underbar.

- Jag vet, svarar hon när hon för en kort stund drar den munnen från min kuk för att sedan fortsätta suga kuken.

- Rid min kuk nu, måste få känna på din fitta.

- Du är så ivrig, din kuk är så hård, har det hänt nåt speciellt, frågar Eva?

- Neeeej, det tror jag inte, svarar jag.

Men jag har blivit väldigt påverkad av Elins härliga kropp i kväll. Kan inte sluta tänka på henne. Eva rider sig fram till otaliga orgasmer innan jag strax efter höjer min kropp så mycket jag orkar och vrålar rakt ut när jag sprutar min stora laddning rakt upp i Evas fitta samtidigt som Eva får sin sjätte eller sjunde eller åttonde orgasm, jag vet inte.

Vi går in och duschar tillsammans och vi kan inte låta bli och nojsa med varandra i duschen, det är härligt. Jag kan inte låta bli och tänka på Elin som förmodligen ligger nere i källaren och är hur kåt som helst när Markus somnade ifrån henne. Hon måste ha hört Eva och mig när vi knullade i vårt sovrum som ligger precis över det rum där Elin och Markus nu befinner sig. På nåt sätt måste jag försöka smyga ner i källaren till Elin. Mina tankar på Elin gör att jag blir lite småkåt igen och min kuk styvnar lite.

- Din kuk ser ut som den vill ha en omgång till, ska vi gå in i sovrummet och fortsätta där vi slutade?

Måste skylla på något.

- Jag börjar bli trött jag vill sova, svarar jag.

- Du är en riktig tunnis, Anders.

Hon skulle bara veta att jag runkat av kuken en gång tidigare i kväll, den måste också ha lite ork kvar om jag nu lyckas smita ner till Elin.

Vi lägger oss i vår säng. Efter en liten stund hör jag att Eva sover.

Rösta på Lilla unga Elin, del 2:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (15 röster, snitt: 3.67 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Lilla unga Elin, del 2