Lilla unga Elin, del 1

Tidigt på kvällen.

Min äldsta son heter Markus, är 18 år och har precis nyligen skaffat sig en ny flickvän. Hon heter Elin och är lite yngre, hon är bara 18 år. Det är en liten smal skönhet, med kortklippt hår, hon har en fin fast rumpa och små toppiga bröst som aldrig döljs av någon BH. Hon går oftast omkring med tajta byxor och små korta toppar som slutar strax under brösten.

Jag heter Anders, har nyligen fyllt 40 år så jag var ganska ung när Markus föddes. Jag tänder extra mycket på flickor i de yngre tonåren, typ Elin som bara är 18 år men ack så läcker för sin ålder, så vuxen på något sätt både mentalt och framförallt kroppsligt, den kroppen går inte av för hackor. Det är svårt att inte bli kåt på Elin. Den här speciella dagen är Markus och Elin hemma hos oss för att ha det mysigt och grilla lite och ta ett glas vin.

Efter lite mat och dryck går jag in för att se en kort stund på Aktuellt. När jag sitter där i soffan kommer Elin in. Hon ställer sig i hallen framför spegeln, jag ser spegeln och Elin från soffan. Hon vet att jag har sett henne, att jag tittar på henne, hon tittar sig i spegeln för att kolla sitt smink. Men det som får kuken att resa sig och mig att titta lite extra på henne är det att hon drar med sina händer på sin lilla tajta stjärt som hon putar lite med, därefter smeker hon sig på dom små men helt underbara brösten. Bröstvårtorna står ut som små smultron när hon för en stund tar bort sina händer och vänder sig mot mig för att låta mig titta på hennes bröst med dom styva vårtorna för att sen fortsätta smeka dom ytterliggare en stund hela tiden vänd mot mig med sin blick på mig. Jag tycker att hon stönar till lite grann.

Hon gör det här för att retas med mig, för att göra mig kåt, kåt på henne, en 18- årig läckerbit som knullade första gången när hon var 18 år och det med sin mammas lillebror som då var 32 år, det är i alla fall vad Markus sagt till mig. Nu har jag glömt Aktuellt, min uppmärksamhet är helt riktad på Elin. Hon tittar på mig igen med sina mörka ögon. Jag älskar mörka ögon.

- Elin! Det är Markus som ropar.

- Ja, svarar hon.

- Var är du?

- Jag står och tittar mig i spegeln bara, säger hon och tittar utmanande och leende på mig. Hon går ut till Markus igen med sin sexiga blick fäst på mig.

Vid ett senare tillfälle när hon ska gå förbi mig vid bordet där jag sitter på min stol till sin plats längre in stannar hon till med sin läckra rumpa en stund bara 18 cm från mitt ansikte. Kan ni tänka er, här sitter jag med världens finaste flickrumpa mitt framför ögonen.

Hon står still så en liten stund. Jag passar på att med mitt långfinger när ingen ser dra det från byxlinningen på henne, längs stjärten ner mot den lilla musen. När mitt finger når musen masserar jag den lite försiktigt med mitt finger, hon rycker till lite och verkar njuta av min behandling. Hon går sedan och sätter sig. Hon tittar på mig med kåta ögon och blinkar med ena ögat utan att någon annan ser det. Min kuk har börjat röra på sig, det har Elin sett, hon kastade en snabb blick på min kuk och smeker den lite snabbt när hon sätter sig ner. Jag ser att Elin rodnar lite lätt.

- Vad röd du är i ansiktet, säger Markus.

- Det måste vara vinet, svarar Elin.

När jag en timme senare går mot toaletten möter jag Elin i hallen, hon stannar till, med fingertopparna rör hon sina bröstvårtor så dom blir styva igen.

- Anders, du gillar mig, visst gör du, frågar hon? Du gillar mina bröst, du gillar när jag smeker dom så vårtorna blir styva. Du gillar hela min kropp.

- Jaaa, det gör jag verkligen, du är underbar, din unga kropp är underbar, dina bröst är underbara, svarar jag och beundrar den härliga unga kroppen.

- Kom hit, kyss och smek mig, jag vill att du tar i mig, känner på mig, jag vill bli smekt av dig.

- Nja, inte här, sen kanske, någon annan stans.

- Jo, här och nu, säger hon och kryper in i min famn.

Elin håller sina armar runt mig och böjer sitt huvud lite bakåt. Jag kysser henne med min ivriga tunga och jag låter mina händer smeka hennes kropp, på ryggen, hennes små höfter och på den lilla fina stjärten, stjärten smeker jag extra noga, drar med några fingrar ner längs stjärtskåran för att stanna till på den härliga musen. Jag trycker mig emot Elin så hon ska känna min hårda kuk. Hur länge vi står där vet jag inte men tänk om Markus eller min fru kommer, vad händer då?

- Vad stor din kuk är och vad bra du är på att kyssas, säger hon, du smeker min fitta så skönt.

- Jag är bra på något annat också, svarar jag och smeker lätt och försiktigt hennes styva små bröstvårtor. Hennes ansikte rodnar återigen.

- Vad är du mer bra på då, undrar Elin ivrigt.

- Min fru säger att jag är jävligt bra på att slicka hennes fitta, hon älskar min tunga.

- Det låter härligt, säger hon, skulle du vilja slicka min lilla kåta mus? Den behöver en riktigt tunga och jag behöver en riktigt karl som dig, jag är så jävla kåt på dig Anders.

- Det behöver du inte fråga, självklart vill jag det, jag är kåt jag med och det på dig min lilla flicka.

- Jag lovar att du ska få slicka min mus snart, mycket snart, jag står inte ut att vänta alltför länge. Kanske kan vi knulla redan i natt, du måste smita ifrån din fru så du kan knulla mig, jag vill ha dig. Knulla din fru först sen kommer du ner till mig så får du smaka på min villiga blöta fitta, jag vet att din härliga kuk klarar av att knulla oss båda, ja inte samtidigt förstås men det vore i och för sig inte så dumt det heller kanske. Markus är så oerfaren, jag vill ha en erfaren man som dig med en stor och uthållig kuk som inte sprutar efter fem minuter. Jag har knullat sen jag var 18 år, min första gång var med en man på 32 år, oh så härlig han var. Och vilken kuk sen, den var hård hur länge som helst innan den sprutade, jag blev alldeles tokig. Snälla du, kom till mig sen, snälla Anders.

- Jag ska göra allt jag kan för att få knulla dig i natt det vet du. Du gör mig så jävla kåt med din härliga kropp.

Elin går ut till dom andra på altanen. Jag går in på toaletten, tar fram min halvstyva kuk och runkar några tag, kuken når sin fulla längd inom några få sekunder och med bilden av Elin på mina näthinnor runkar jag hårt och bestämt. När det går för mig känns det som jag inte tömt min påse på månader.

Den sats som jag sprutar ner i toaletten är väldigt stor, sprutar i en evighet. När kuken slaknat måste jag pissa, var pissnödig redan innan jag kysste Elin i hallen. Tvättar noggrant av kuken innan jag går ut från toaletten.

Kommentera Lilla unga Elin, del 1