Lill-tjejen

Det var i februari som jag åkte för att hälsa på min mamma i norrland. Vi åkte på fredag kväll och kom fram sent på kvällen. Min mamma är omgift och hennes nya man har två döttrar sedan ett tidigare äktenskap. Dom var redan där när vi kom. Den här helgen hade de även en kompis med sig. Hon hette Linda och var väl inget direkt bombnedslag, men hon var rätt söt faktiskt.

Vi ägnade kvällen åt att titta på TV. På spåret. Inte särskilt upphetsande. Linda satt med oss. Hon verkade vara en rätt blyg tjej för hon sade inte så mycket. Skrattade då och då men hon gjorde inte särskilt mycket väsen av sig.

Jag var trött efter resan och beslöt att gå och lägga mig. Jag brukar sova naken, så också denna natt. När jag hade klätt av mig och lagt mig ner i sängen kom jag på att jag skulle ha mig en bok att läsa. Jag gick upp ur sängen för att hämta en bok i hyllan. När jag stod och valde öppnades dörren och hon stod där.

“Åh, förlåt, jag skulle bara hämta ett påslakan”, sade hon. En strimma av ljus kastades från dörren och hamnade rakt över min rygg. Jag såg hur hennes ögon rörde sig nedåt mot min slaka kuk.

-Det gör inget, de ligger i garderoben där borta”, Svalde jag fram.

-Jag tror dock att jag hittat något som jag gillar bättre”. Lindas ögon riktigt glödde.

Varsamt stängde hon dörren, och gick fram emot mig med bestämda steg. När hon kom fran lade hon armarna runt min hals. Då slutade jag upp att vara helt paralyserad, och drog henne till mig och kysste henne. Hon besvarade kyssen och våra tungor möttes i en virvlande dans. Medans vi stod där och hånglade reste sig sakta min åderpåke och till slut stod den rakt ut. Hon såg mig rakt i ögonen och kättjan riktigt lyste om henne. Jag nickade mot henne och hon gick ner på knä och började runka mig. Först sakta, sedan fortare.

Jag lade händerna bakom nacken och njöt av hennes behandling. När hon runkat upp kuken så att den riktigt höll på att sprängas, släppte hon den. Istället närmade hon sig ollonet med tungan. Hon lät tungan virvla runt ett slag och slöt till slut läpparna om kuken. Hon sög och smackade och det var underbart skönt. Efter ett slag kände jag att jag var på väg att komma, så jag klappade henne på axeln. Hon tittade mig djupt i ögonen, men visade inga tecken på att sluta. Då släppte jag på allt och lät min sats spruta in i hennes söta mun. Hon svalde allting och “spottade” sedan ut kuken och reste sig igen.

Hon såg mig djupt in i ögonen och log.

Jag ville nu inget annat än att knulla henne men det gick inte för hon måste ta påslakanet och gå innan nån började undra. Men vi skall snart ses igen, hemma hos henne den gången!

Rösta på Lill-tjejen:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (28 röster, snitt: 2.75 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Lill-tjejen