Skoaffären

Snart var det dags för studenten, två veckor kvar till sommarlov för sista gången och i kväll var det fest. Jag, en tjej på 23 år i mina bästa dagar behövde lite omväxling från studierna, minst sagt. Hade precis vaknat vid niotiden och solen sken. Efter en stund, med kaffe i handen gick jag ut på balkongen och satte mig i solen och njöt. Satt i bara en lång t-shirt och lät solen smeka min kropp men snart började det kännas som den smekte vissa delar mer än andra.

Jag satt och blev kåt minst sagt. Efter att ha tittat mig omkring och inte sett någon annan började handen leta sig ner mot brösten utanpå tröjan och smeka brösten. Vårtorna syntes redan genom det tunna vita tyget och jag nöp till om den ena vårtan, hårdare och hårdare. Det kändes underbart och snart stod koppen på bordet när den andra handen fortsatte med att göra likadant med det andra bröstet. Tog tag med naglarna på tummen och pekfingret och nöp till om båda bröstvårtorna. Fortsatte med att rispa på bröstvårtorna utanpå tröjan med nageln. Snart hade ena handen fortsatt in under tröjan och börjat klämma och riktigt knåda bröstet. Jag älskade när män gjorde det, helst skulle det vara precis på gränsen till att göra ont.

Jag drog upp tröjan till halsen och fortsatte med att smeka brösten. Tog nu tag i båda bröstvårtorna med naglarna och drog dem hårt utåt. Det smärtade till på det mest underbara sätt så jag fortsatte med att föra upp det ena bröstet mot munnen. Det gick inte. Jag släppte taget om båda brösten och drog av mig tröjan helt. Nu var jag helt naken på balkongen på 4:e våningen. Huset mittemot hade 8:a våningar och tanken på att någon kunde se mig hetsade mig ännu mer. Tog åter tag om bröstet och förde det mot munnen igen. Nu gick det bättre när tröjan inte satt i vägen. Jag sög in hela vårtan i munnen så att kinderna buktade inåt och lekte samtidigt med tungan på toppen.

Tyvärr hade skolan tagit all tid så någon man hade inte lekt med mina bröst på nästan 3 månader. Snart hade den andra handen letat sig ner mellan låren och hittat en våt fitta. Satte upp benen på balkongräcket och särade ordentligt på dem. Kasade ner på stolen en bra bit så att jag nästan låg ner på stolen. Drog med fingret i skåran och kände direkt hur fuktig jag blivit. Stack in ett finger i musen och tummen på clittan. Detta var livet. Musen var en våt sak som definitivt behövde skötas om direkt insåg jag nu. Fingret hittade musen och jag drog nageln längs springan, jag var dyblöt. Stack in först ett finger, sedan två och tummen på clittan. Kom på mig med att jag fortfarande knådade bröstet hårt. Samtidigt som jag släppte bröstet tog jag tag med tänderna om bröstvårtan och höll kvar det i munnen. Rätade upp huvudet och sträckte samtidigt ut bröstet så mycket det gick. Släppte taget och skrek till när blodet rusade till vårtan igen, det var alltid lika härligt. Tog ut fingrarna och sög sedan in dem i munnen, yummi. Jag visste inte varför men jag hade alltid älskat smaken av mina egna safter. Bland det bästa jag visste, var att suga av en stake som precis varit inne i mig, det var himmelriket.

Handen fortsatte ner mot det andra bröstet och nöp till om vårtan, med naglarna denna gången också. Det sved till lite så jag gjorde likadant med det andra när jag kände att jag var precis på gränsen. Tog upp kaffet igen som hade svalnat vid det här laget men satt kvar en stund i solskenet. Plötsligt såg jag folk i huset på andra sidan gatan. Det var nog tid att gå in innan någon såg mig. Tog tröjan med mig in gick omkring naken i lägenheten och pysslade lite. Titt som tätt stack jag in ett finger i musen för att smaka av men insåg att detta inte kunde fortgå i längden, jag var tvungen att ha en karl.

Jag var även tvungen att handla en ny klänning till festen jag skulle på i morgon, en vit kort-kort klänning skulle det vara hade jag bestämt. Letade genom garderoben för att se om jag behövde något mer när jag ändå skulle ut och shoppa. Insåg att jag skulle behöva ett par skor och lite underkläder för att göra det perfekt. Klockan hade blivit tio nu och det var tid att skynda sig lite grann om jag skulle hinna innan affärerna stängde. In i duschen och det varma vattnet hade samma effekt som solen innan, jag blev skitkåt. Tog god tid med att tvåla in mig överallt, speciellt brösten och musen blev väldigt rena. Kände kittlingarna igen men hade nu bestämt mig för att det inte skulle gå för mig innan jag kom hem igen. Som straff för att jag inte hade letat upp en karl på alla dessa månader för att tillfredsställa mig. Som dom säger, “dumt huvud får hela kroppen lida för” och nu skulle jag lida så jag lärde mig till en annan gång. Hade inte tid heller eftersom jag verkligen ville ha en riktigt skön stund och visste av tidigare erfarenhet att det kunde ta en stund. Sköljde av mig allt skum, steg ur duschen och torkade mig innan jag började sminka mig och föna håret. En lätt och diskret sminkning och sedan en snodd i håret på sidan så håret hängde ner på sidan. Jag är mäkta stolt över mitt mörkblonda hårsvall som når mig till midjan om jag har det löst hängande. Tittade på mig själv i spegeln på dörren och var nöjd med vad jag kunde se. 1, 75 lång med smal midja och inte alltför stora men fasta bröst, men musen såg hemsk ut för tillfället med sitt stora mörka hårburr. Brukade alltid vara välrakad men hade inte haft tid som sagt. Men bara jag kom hem skulle den få sig en riktig avhyvling.

Tog på ett par svarta stringtrosor, högt skurna men ingen behå, ville känna mig lite syndig idag. Jag äger faktiskt bara stringtrosor och använder sällan behå men ändå. Letade fram min favoritklänning, en kort sak i tunt mörkgrått tyg med tunna axelband och generös urringning. Snurrade runt framför spegeln och såg återigen hur mina bröstvårtor nästan höll på att tränga sig genom tyget. Tog båda händerna och klämde till om brösten utanpå klänningen och känslan fortplantade sig ner genom kroppen till musen igen, detta skulle bli en lång dag. Tyget satt som ett andra skinn och smekte min kropp så fort jag rörde mig det minsta lilla. Tittade på mig bakifrån och såg tydligt kanten efter trosorna avteckna sig genom klänningen. Efter någon sekunds betänketid drog jag upp klänningen till midjan och av med trosorna, släppte ner klänningen och tittade på mig själv igen. Nu syntes inga troskanter men istället såg man hur stjärten delade sig under tyget.

Böjde mig framåt på raka ben och såg hur klänningen hasade uppåt över stjärten och visade ett mellanrum fullt av hår. Nog hade jag gått ut utan underkläder många gånger men det var oftast på fester eller krogen. Reste mig upp igen och började ta på trosorna när jag ändrade mig och istället drog klänningen över huvudet och snabbt in i badrummet igen. Klockan tickade och jag insåg att jag fick skynda mig så ut med en handduk på golvet och fram med hyveln. Detta fick bli en snabbrakning men jag insåg snart att det skulle ta lite tid. Fick börja med att klippa av det längsta och drog medvetet hårdare än jag behövde i håret för att klippa det. Insåg att jag nog sällan varit så kåt som nu men hade bestämt mig, ingen orgasm förrän jag var hemma igen. Hade klippt av allt det längsta och kände att jag var öm av mer än en anledning när jag började smeka in raklödder. Försiktigt började jag att raka mig runt blygdläpparna. Drog med hyveln försiktigt för att inte skära mig och tog med andra handen och slätade ut skinnet för att inte missa ett endaste hårstrå. Detta var inte det allra enklaste att göra då jag fick lugna mig flera gånger för att jag inte skulle komma mitt på badrumsgolvet. Att sitta och dra i blygdläpparna för att komma till överallt kan vara otroligt frustrerande när man har ont om tid och är kåt som sällan förr.

Efter en stund var jag klar och hade en liten rand kvar på ca 3 cm ovanför clitoris när jag bestämde mig för att allt skulle bort. På med allt för mycket raklödder och igång med hyveln igen för att göra mig av med den sista resten av könshår. Detta började bli för mycket av det goda märkte jag. Jag reste mig upp på ostadiga ben och satte mig på huk i duschen för att skölja av mig. Det varma vattnet som for över min nu nakna och hyperkänsliga fitta gjorde att jag inte kunde hejda vad som komma skulle. Fastän jag stoppade i god tid kom jag som sällan förr. Benen kunde inte hålla mig utan jag sjönk mot väggen och ner på stjärten i duschen och skakade när orgasmen kom. Jag kom och kom sittande på golvet med duchmunstycket fortfarande pumpande mot fittan. Jag hörde mig själv skrika så det måste ha hörts in till alla grannarna i huset. Efter säkert tio minuter utan att kunna resa på mig kom jag till slut ut ur badrummet för att ta på kläderna så att jag kunde komma och handla någon gång. Kunde inte låta bli att smeka brösten igen, vårtorna var fortfarande styva och jag var fortfarande kåt till max trots orgasmen. Klämde till hårt igen och knep till om vårtorna med naglarna samtidigt som jag drog dem uppåt och utåt och höll kvar dem där. Tittade mig i spegeln och såg en kåt liten hynda som behövde hjälp av en karl för att klara mig ur detta tillstånd så snart som möjligt. Släppte brösten och smekte med fingrarna ner mot musen och kände hur len jag blivit och hur känslig jag nu var. Drog nageln genom springan upp mot clittans undersida och rös till av välbehag innan jag stack in ett finger i fittan och lät det vispa runt en stund. Drog sakta ut det och en sträng av fittsaft följde med ut innan den brast men hängde kvar på fingret när jag lyfte upp det försiktigt till munnen och sög in fingret som om det varit en erigerad penis. Kinderna buktade inåt i mina ansträngningar att få i mig allt samtidigt som jag var på väg mot garderoben.

Tog ut ett par svarta sandaletter med 8 cm höga klackar och spände på remmarna om vristerna sittande på huk framför spegeln. Kunde inte låta bli att titta på min fitta som levde ett eget liv mellan låren. Jag insåg nu att klänningen var lite väl vågad för shopping och drog av den. Letade efter en annan klänning att ha på mig istället så att jag kunde låta vinden smeka musen torr. Hittade en gul söt kort sommarklänning med knappar hela vägen på framsidan som nådde till halva låret och tog på den. Även denna klänning var väldigt tunn och urringad. Snurrade runt ett varv och hoppades att inte blåste alltför mycket när jag kom ut. Lät ett par av de nedersta knapparna vara uppknäppta så att man kunde se mina ben. Till slut var jag på väg för att handla och njöt av solen och männen som tittade på mig.

Kom snart nog ner i stan och fann en skoaffär och gick in för att se vad där fanns. Inte alltför mycket folk men Adonis var där. Det var en expedit som kunde smälta vilket hjärta som helst. Detta var nog den vackraste man jag någonsin sett och tog mod till mig när jag sa att ville köpa ett par skor av honom. Fick till svar att gå och sätta mig på en stol i andra änden av butiken och gjorde så och väntade på honom. Kände att jag blev än fuktigare mellan benen än innan och lyfte på stjärten så jag kunde sitta direkt på stolen utan att få en stor fläck på klänningen. Helt plötsligt kom en tjej och presenterade sig som Sussi och sa att hon skulle hjälpa mig och undrade vad jag tänkt mig. Hade väntat mig Adonis och undrade om inte han kom när expediten sa att. “Tyvärr har han inte tid men det ska nog gå bra ändå, det är inte första gången vackra tjejer kommer in och ville ha hjälp av honom men han har tyvärr pojkvän redan” sade hon. Shit, tänkte jag för mig själv, varför är alltid de bästa redan borträknade på förhand. Svarade henne att “Det är väl min vanliga otur men det skall nog gå bra ändå” tyckte jag och bad att få se på några högklackade skor, vita till klänningen.

Hon gick iväg och jag tänkte på att hon var vacker i sin ankellånga, svarta kjol med slits mitt fram som sträckte sig upp på halva låret så att nästan hela hennes ben syntes nästan när hon gick iväg. Hennes fötter var nerstuckna i ett par högklackade sandaletter vilket gjorde att hennes ben såg ut att fortsätta i oändlighet. Hon hade kort blont hår i en pagefrisyr och en vit topp som lämnade magen bar på henne. I naveln satt en liten guldring med en kedja som fortsatte ner under hennes kjol hann jag se innan hon gick bort. Kunde inte förstå att jag såg på henne så noga på det viset, visserligen hade jag någon gång varit med tjejer men det var mest som omväxling när jag var trött på karlar. Sussi kom strax tillbaka med några lådor med skor och satte sig framför mig. Hon tag i min fot och lyfte upp den för att ta av skon jag hade på mig. Hon stannade till i rörelsen i samma ögonblick som benet föll åt sidan och blottade min fitta. Jag rodnade totalt och skämdes när hon såg det men hon bara log åt mig och sa, “Det var väl inte så farligt” I nästa rörelse sa hon att det spände i hennes kjol när hon satt på huk som hon gjorde med ett knä på golvet och det andra utanför hennes slits i kjolen. Hon drog upp den en bit, fortfarande sittande framför mig. Hon hade dragit upp den kanske trettio cm vilket gjorde att jag nu fick se en lika troslös fitta som min. Visserligen såg jag inte hennes blygdläppar men hon var liksom jag helt renrakad.

“Är det inte skönt att gå utan så säg” tyckte hon. Med ens blev jag modigare och rodnaden försvann från ansiktet på mig när jag höll med henne. Jag fick dock ett blyghetsanfall och tryckte ner klänningen med handen så hon inte skulle se mig så men hon satt kvar lika lugnt och tog tag i foten igen. “Varför dölja något så vackert, lilla vän” sa hon samtidigt som hon tog tag i foten igen och lyfte upp den i sitt knä. Klänningen öppnade sig så att hon kunde se fittan igen och hon log mot mig. Sussi hade börjat knäppa upp vristbandet på skon nu och börjat ta av den från min fot med väldigt långsamma och smekande rörelser. När höger sko var av fortsatte hon med vänster fortfarande med höger fot på sitt vänstra lår. Detta gjorde att jag fick sära än mer på mina ben när hon började knäppa upp och ta av den andra skon likadant. Följden blev att min klänning kasade ännu längre upp på låren vilket gav henne totalt fri insyn mellan mina ben. Sussi satt nu tyst och masserade mina tår med fingrarna samtidigt som jag började gilla det hon gjorde. Jag kände att jag blev fuktig mellan benen igen när hon bröt förtrollningen med att fråga om vi skulle prova några av skorna hon plockat fram.

Denna gång lät jag klänningen vara kvar som den låg så hon kunde se mig hela tiden hon höll på. Vi satt i ett undanskymt hörn av affären så vi slapp de andra kunderna som var där men när som helst kunde någon komma vilket hetsade upp mig än mer. Sussi tog fram ett par pumps med 8 cm klack och började trä dem på mina fötter på samma sätt som hon tog av mina egna. Hennes smekningar av fötterna fortplantade sig direkt upp till fittan som började sava ordentligt igen och denna gång var jag helt hjälplös. Jag kunde knappast börja smeka mig i affären framför henne även om jag velat. Jag var helt borta i drömmarnas värld när Sussi sa till mig att resa mig upp och prova att gå i dem. Jag reste mig på ostadiga ben och gick en runda i butiken för att prova dem. Sussi stod kvar och tittade på mig när jag kom tillbaka och sa att jag nog ville prova ett par andra som jag sett i skylten när jag kom dit. Vilka då undrade hon när jag pekade på ett par sandaletter med stilettklackar som stod i fönstret. När jag böjde mig framåt stod hon snett bakom mig med sitt sköte mot min ena skinka och lade sin hand på min rumpa och sa “OK, jag ska gå ut på lagret och hämta ett par så sätt du dig ner igen så kommer jag snart”

Från min stol där jag satt mig ner såg jag när hon tog fram en stege för att klättra upp och ta ner lådan som tydligen stod högst upp. Hon tog tag i kjolen och drog upp den så att den slutade precis under stjärten på henne när hon klättrade upp. Jag såg nu rakt in under hennes kjol när hon vände sig mot mig för att leta efter skorna. Hon hittade dem snart och började gå ner från stegen vänd mot mig hela tiden. Jag kunde tydligt se hur fittan glänste när den öppnade sig för varje steg hon tog neråt. Väl nere gick hon mot mig men drog inte ner kjolen förrän hon kom ut till affären igen. Sussi log när hon denna gång satte sig på en pall mitt emot mig igen och återigen drog upp sin kjol en bit. “Tyckte du om vad du såg där inne min vän” frågade hon när hon satt sig. “Jag vet inte riktigt vad jag tycker men jo, jag gillade vad jag såg” svarade jag henne. När hon nu satt framför mig såg jag att kedjan fortsatte ner under hennes kjol där den var fastsatt i en ring i hennes ena blygdläpp.

“Bra” svarade Sussi under tiden som hon tog av de vita pumpsen jag haft på mig innan ock ställde ner dem på golvet vid sidan om sig. Hon plockade fram de nya skorna och började ta dem på mig när jag såg att det inte var de som jag pekat ut för henne innan. Jag påpekade detta men allt hon sa var att dessa skor var de jag ville ha för dom skulle passa till mig, det visste hon. “Jag har flera par likadana hemma i olika färger och dom passar mig också” svarade hon mig lugnt. Dessa var vita sandaletter med silverinläggningar i banden som gick över mina tår och vristen och säkert tio cm höga stilettklackar. Hon trädde dem på mina fötter och knäppte banden runt mina anklar och sa till mig att ställa mig upp. Jag tittade mig själv i spegeln på väggen när Sussi kom upp bakom mig och lade sin hand på min stjärt. Ett finger tryckte in kjolen mitt i springan över anus och jag flämtade till märkbart. Men denna gång var jag mer beredd så när jag vände mig om mot Sussi lät jag handen landa mitt på hennes fitta utanpå kjolen. Jag tog ett ordentligt grepp om hennes sköte och drog handen uppåt som om jag skulle lyfta henne och hon följde nästan med upp för nu stod hon på tårna. Jag släppte taget om henne och hon sjönk ner igen.

“Wow, det var jag inte beredd på, men det var skönt” svarade hon på mitt infall. Jag log mot henne och undrade för mig själv om detta var sant, den här tjejen stötte helt klart på mig och jag tyckte om det. Sussi tog mig ur mina drömmar och undrade vad jag tyckte om skorna när jag sa att jag skulle ha dom. “Bra, vill du kan du få mig på köpet också”. Vad svarar man på sånt så jag var tyst när hon sade att hon slutade om 30 min och ville jag kunde vi träffas på restaurangen mittemot då. “Jag väntar där blev mitt svar” när hon sa att jag skulle komma med henne en sekund bara för att kolla en sak. Av någon anledning följde jag lydigt med ut på lagret. Väl där stannade hon tvärt och vände hon sig om vilket gjorde att jag gick rakt in i hennes famn och innan jag reagerat kysste hon mig och lade sina armar om min hals. Jag kände hennes tunga långt in i min mun samtidigt som hon smekte min nacke. Jag började snabbt besvara hennes kyss samtidigt som hon tog ner sin ena hand mellan oss och började smeka min mus med fingrarna. Jag lade mina armar om hennes hals och tryckte henne mot mig för att hålla balansen. Jag var som gelé i benen när hon släppte greppet om mig och puttade mig mot väggen bakom mig. Hon höll upp två fuktiga fingrar iluften och stack in den ena i sin mun och sög av den precis likadant som jag gjort själv för bara någon timme sedan.

När hon var klar sträckte hon det andra fingret mot mig och jag sög gladeligen in det i min mun så jag trodde jag skulle svälja det. Sussi drog ut fingret ur min mun och satte sig på huk framför mig och började knäppa upp knapparna i min klänning nerifrån. När hon knäppt upp fyra stycken slutade hon och drog upp klänningen till midjan på mig. Jag tittade neråt och mötte hennes leende när hon mer eller mindre dök in mellan mina ben och gav min fitta en kyss. Sussi tittade upp mot mig igen samtidigt som hon reste sig och sade att “Vi ses om en halvtimme mittemot och låt klänningen vara som den är. ” “Vadå vara som den är, du är inte klok” svarade jag när jag såg mig själv i spegeln. Med knapparna uppknäppta var den nedersta knappen kanske fem cm ner under musen vilket betydde att minsta vind eller oförsiktig rörelse skulle avslöja mitt sköte. “Tro mig, det kommer att vara värt det, gå nu så kommer jag snart” sade Sussi till mig. Jag betalade skorna och gick som i trance över gatan och satte mig vid ett bord på uteserveringen.

Servitrisen kom och jag beställde ett glas vitt vin så jag kunde lugna mina känslor. Jag undrade vad jag höll på med, här satt jag och väntade på en tjej jag just träffat som helt klart ville ha mig i säng. Jag har alltid sett mig som en tjej som älskar män och inte kvinnor men nu var allt upp och ner. Jag var återigen tvungen att dra upp kjolen så jag kom att sitta direkt på stolen. De hade en sorts järnstolar utan hel stolssits vilket gjorde att man sjönk ner en cm mellan järnen. Jag tittade lite diskret neråt samtidigt som jag särade låren någon cm. Jag hade då ett av järnen mitt för springan och om jag böjde ryggen framåt så skulle det glida in i skåran precis. Tittade mig lite diskret omkring, inte mycket människor så det skulle gå. Satte armbågarna på bordet och lutade mig framåt. Bingo, det gick. Satte huvudet i händerna så jag kunde titta ner mellan mina ben. Nu hade jag en fittläpp på var sin sida om järnet. Jag reste upp huvudet men satt fortfarande framåtböjd mot bordet.

Det kalla järnet retade min fitta på ett helt otroligt sätt. Jag kunde känna varje pulsslag som gick igenom mig. Efter trekvart kom Sussi ut från butiken och gick mot restaurangen när hon såg mig. Hon kom direkt fram till mig och gav mig en kyss på kinden och sa “Hejsan, jag hoppades att du skulle vara här. ” Sussi satte sig ner mittemot mig och kallade till sig servitören och beställde var sitt glas vin till oss. När han gått sa jag att “Jag vet inte varför jag väntade på dig men någonting gjorde att jag inte ville missa det. ” “Så ska det låta min vän, men jag vet fortfarande inte vad du heter” svarade hon. “Förlåt mig, Lena heter jag” sa jag och sträckte fram handen till henne. Hon tog tag i den och höll kvar den i sin hand samtidigt som hon smekte mig med tummen. Jag berättade för henne hur jag lyckats att sätta mig. “Nä, Gud va häftigt, jag måste se. ” Hon lutade sig över bordet för att se ner mellan det och mig. “Är det skönt” frågade hon. “Det är helt otroligt. Här sitter jag på ett café mitt i stan med en tjej jag just träffat och det håller snart på att gå för mig” “Synd att jag har så lång kjol annars kunde jag ha gjort likadant. Men jag kan göra på ett annat sätt. ” Hon reste sig så hon satt med rak rygg och började dra i sin guldkedja i naveln. “Om du bara visste vad detta är praktiskt. ” sade Sussi “Man bara drar lite grann upp o ner i kedjan så den gnider sig mot clittan så kan man få de mest underbara orgasmer var som helst. ” “Häftigt, man skulle kanske skaffa sig en sådan. ” tyckte jag “Det går att ordna om du vill. Jag känner en kille som gör det. Vi kan gå till honom nu om du är intresserad. ” “Det skulle vara häftigt men jag får nog fundera på det. ” “Säg bara till när du är redo så skall jag följa med och hålla handen. ” sa hon och skrattade.

Vi satt sedan och småpratade om en massa oväsentligheter när hon reste sig och sa “Skulle du inte ha en klänning också till i morgon. I så fall är det är det hög tid nu innan affärerna stänger. Jag hoppas att jag får följa med som smakråd. ” Jag reste mig upp från stolen och tog hennes hand och svarade “Givetvis får du det, är din smak om klänningar lika bra som med skor måste det bli precis vad jag vill ha. ” Vi gick ner mot stan och när jag svängde av mot H&M sa Sussi att hon visste en annan affär som hade precis vad ville ha. “Vad jag vill på mig eller vad du vill att jag ska ha på mig” svarade jag skrattande. “Jag tror att det sammanfaller rätt bra, eller vad tror du” svarade hon. Efter fem minuter hade vi kommit till en liten oansenlig affär på en bakgata någonstans och gick in där. Ägarinnan kom emot oss, en vacker dam i fyrtioårsåldern som man genast lade märke till. Hennes klädsel var outstanding. Hon var klädd i en gul dräktjacka med endast en knapp som satt just ovanför naveln gissade jag. Under den hade hon ingenting. En kort kjol med en slits i sidan som slutade långt upp på höften och ett par mycket högklackade sandaletter. Hon kom fram mot oss och sträckte fram handen först till Sussi och sa “Välkommen Sussi, är du i köptagen idag eller är det till din väninna här” sa hon och sträckte fram en välmanikyrerad hand till mig. “Det här är Lena och hon ska på fest i morgon så hon behöver en klänning att ha på sig” sa Sussi till henne. “Hej Lena, Katrine heter jag och vi ska nog hitta något som passar dig. “Vilken sorts klänning är du ute efter” undrade hon. Innan jag hann svara sa Sussi att det skulle vara från det speciella sortimentet hon hade. “OK, kom med här så skall vi se vad vi kan hitta till dig” svarade Katrine. “Vadå speciellt sortiment” frågade jag Sussi. “Vänta och se och följ med här. ” Sade hon till mig. Vi gick längre in i butiken och kom in i en annan del som var fylld av de mest vågade kläder jag någonsin sett.

Fortsättning följer när jag får tid.

Kommentera Skoaffären