Min härliga tjugoårsfest

Egentligen så är jag väl ingen som skriver sexnoveller men tyckte ändå att det skulle vara kul att dela med mej av mina äventyr. Jag är en alldeles vanlig tjej på 20 som bor ihop med min sambo i en vanlig trist förort där det väl inte kan hända något kul.

Min sambo Jörgen hade gett mej många paket men i ett av dom så låg där ett rafset. Kan du inte ha det ikväll och den korta svart kjolen undrade han och efter lite övertalning så gick jag med på det. Efter en lång härlig dusch och lite lek med duschmunstycket där jag tänkte på natten som skulle komma, så fick jag på mej mig rafsetet och min svarta korta kjol. Nästan för kort men jag hade ju lovat. Jag borstade mitt långa hår och sminkade mej lite försiktigt. Som pricken över iet tog jag på en nästan genomskinlig blus. Efter en titt i spegeln så kände jag mej mer än nöjd. Man kunde precis ana behån under blusen och så länge jag inte böjde mej fram så såg man inte mina trosor eller strumpebandshållaren. Jag stod länge och kollade och sen kom jag på att jag skulle bråka lite med min sambo. Jag tog av mej mina vita spetstrosor. Lite senare under kvällen tänkte jag visa honom eller kanske låta honom känna så han skulle hinna gå och kåta upp sej lite tills vi var själva. Förmodligen skulle det bli rätt mycket sprit och då blir alltid Jörgen ännu kåtare.

Jo visst blev det mycket sprit och alla var väl mer eller mindre fulla. Ju fullare jag hade blivit ju mindre kom jag ihåg att jag inte hade trosor. Jörgens kompis Lasse spillde ut sin grogg på vår matta och jag böjde mej ner för att torka upp det. Tyvärr hade jag glömt att trosorna var av så det var Lasse och inte Jörgen som fick se. Han sa inte ett ljud men stod kvar hela tiden då jag försökte gnugga bort den begynnande fläcken. Inte förrän jag hade gett upp så viskade han i mitt öra -Du har nog glömt ta på dej trosor! Pinsamt men han hade nog redan fått för mycket så jag hoppades att det minnet var utsuddat till morgon dagen. Festen pågick långt in på småtimmarna och efter ett tag så var bara Lasse kvar. Han och Jörgen kom på den lysande iden att de skulle titta på porrfilm. -Visst gör ni det tyckte jag och gick och la mej.

Efter ett tag vaknade jag av en illande men härlig känsla. Som i en dröm kände jag ett finger sakta gnugga min klitta och efter ett tag kände jag också en tunga. Jag låg länge och bara njöt och låtsades fortsätta sova. Efter ett tag kunde jag inte hålla mej och kom första gången denna kväll. – Var det skönt älskling. Vill du ha mer? Mmmm ja svarade jag, fortfarande yrvaken men kåt som en liten marskatt. – Vi ska leka en lek sa Jörgen, och knöt en svart scarfs om mitt huvud. Det gick jag gärna med på. Vi brukar ofta göra så och överraska med diverse små grejor.

Vänta lite gumman sa Jörgen och försvann. Efter ett tag kände jag något kallt på min mage, det var nog en is bit. Han drog den sakta runt i en cirkel och snart upp och lekte med den på mina bröstvårtor som snart styvnade till. Efter ett tag bytte han och tog över med sin mun istället. Sakta och varsamt slickade han upp vattnet som runnit från isbiten och övergick sedan till att nafsa i mina bröst, först försiktigt men snart mer och mer eggande. Efter ett tag när jag bara låg och kved så slutade han bara tvärt. Nu skulle fittan få samma behandling med isbiten. Det gjorde nästan lite ont med det kalla mot det tunna rakade skinnet men samtidigt var det otroligt skönt. Jag kunde knappt ligga stilla. – Snälla Jörgen älska med mej. – Kom in i mej nu ! Tvärt slutade han, ånej nu får du allt suga lite sa han och drog upp mej på knäna. Jag kände hans pulserande lem mot mina läppar och öppnade munnen och slickade av den första droppen. Den smakade lite salt. Jag började nerifrån roten och slickade sakta uppåt. Då och då så naggade jag honom försiktigt, bara precis så att det kändes. Han stönade mer och mer och det märktes att han verkligen njöt. Samtidigt så smekte jag min egen fitta och ibland stoppade jag in ett finger, jag visste att synen skulle få honom ännu mer upphetsad. När han var som minst beredd så slukade jag alla hans 20 cm. Jag trodde nästan att det redan skulle gå för honom men han brukade klara lite längre. Min ena hand slöt om hans pung och jag gnuggade försiktigt kulorna mot varandra. Min andra hand fick lämna musen och istället sakta runka lite samtidigt som jag sög med min speciella vacuumteknik som han älskar.

Plötsligt så kände jag någon börja slicka men fitta bakifrån. Jag försökte ta ut Jörgens kuk ur min mun för att protestera, men han tog bara ett stadigare tag om mitt huvud så jag hade inte en chans att säga något. Det kändes både spännande och lite förbjudet, var det en kille eller kanske rent av tjej. Bara tanken gjorde att jag snart kom i en underbar orgasm. Jag fick vila några sekunder sen var tungan där igen. Den slickade mina ljumskar, ben, ja överallt utom just där jag mest av allt ville. Strax var jag lika kåt igen av den krävande tungan. Det rann i små rännilar längs mina ben men hela tiden så var den där och lappade i sej mina safter. Jag kved och nästan grät, – snälla slicka min klitta. Men istället för en tunga så kände jag en enorm kuk sakta tryckas in. Han började knulla mej hårt och skoningslöst samtidigt som jag sög och slickade Jörgens kuk allt vad jag orkade. Jag hade glömt tid och rum, det var bara våra kroppar och vår njutning som existerade.

Kille som satt på mej bakifrån drog ner mej på sängen och befallde mej att rida honom (nu visste jag att det var Lasse). Jag hade hellre fortsatt som innan men lydde snällt ändå, hade jag gått med på det andra så. Hans grova påle hittade in i min kärleksgrotta och sakta började jag rida honom. Jörgen kröp runt och började smeka mina bröst bakifrån. Han knådade dem som om de vore gjorda av deg. Jag kände Jörgens hårda sak gnidas mot min rygg samtidigt som jag red hans kompis fortare och fortare. Snart övergick Jörgen till att smeka mitt anus istället, något han vet att jag absolut inte vill. Jag kände honom försiktigt trycka in sin kuk i mitt rövhål. – Snälla jag vill inte, den är för stor grät jag. Men han bara fortsatte obönhörligen och efter ett tag så började det faktiskt kännas skönt. Lasse smekte mina bröst och juckade sakta upp i mej och Jörgen knullade mej för allt vad han kunde i röven. Jag skrek strax ut min tredje orgasm, den rullade över mej som vågor och verkade aldrig ta slut.

Killarna drog ut sina stenhårda kukar och jag la mej på rygg i sängen med en i varje hand. Efter bara ett par tag så sprutade Lasse över mitt ansikte och snart så kom Jörgen över mina bröst. Jag reste mej upp och slickade av all sperman från deras kukar. Den smakade lite salt och beskt. Hela jag var full av varm och kladdig sperma.

- Trevlig överraskning frågade Jörgen mej senare, jodå tyckte jag men nästa gång är det allt jag som ska överraska dej. Och jag hade redan börjat planera.

Rösta på Min härliga tjugoårsfest:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (6 röster, snitt: 3.33 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Min härliga tjugoårsfest