ÅSA

Det var en trist och regnig eftermiddag, jag hade ingenting att göra så jag bestämde mig för att gå ner till stan för att hyra en videofilm. När jag kom in i den ödsliga folktomma, så när som på kassörskan och hon ser inte så illa ut, videobutiken ställde jag mig borta vid hyllan med action filmer. Jag såg att hon tittade på mig och jag tittade tillbaka. Plötsligt började hon gå, hon gick runt disken och bort till mig. Hej jag heter Åsa, sa hon.

- Tjänare, Ove, sa jag.

- Vilken film har du tänkt se? Frågade hon.

- Inte vet jag, har du något förslag? Svarade jag.

Hon vände sig om och nästan sprang bort till hyllan med porrfilmer, hon tog en film, efter mycket övervägande, och kom tillbaka med den. Den här är bra, sa hon. Jaha, sa jag, vad gör dom i den då? Frågade jag dumt. Kom så ska jag visa dig, sa hon och drog i min arm.

Jag var inte sen att lyda, hon gick förbi dörren, låste den och satte upp stängt p. g. a. sjukdomsskylten. Sedan fortsatte hon bort mot personalrummet. Därinne hade dom en stor soffa och en video med en 34″:s tv. Hon satte in filmen i videon och vi slog oss ner i soffan. Det tog inte mer än 2 minuter innan det första knullet kom i filmen. Om dom knullar inom de första 10 minuterna så är filmen bra, statistiskt sett alltså, sa hon.

- Jaha det visste jag inte, sa jag och tittade på henne, gud va hon var sexig.

Hon tittade tillbaka och våra ögon möttes. Man riktigt såg kåtheten i hennes ljusblå ögon. Ska vi försöka härma videon? Det var ingen dum idé, svarade jag. Min kuk var vid det tillfället stenhård. Hon drog av sig sin tröja och BH i ett ända tag. Hennes bröst gungade fram och de var de absolut största och fylligaste som jag någonsin i hela mitt liv hade sett. Plötsligt kände jag hur min knapp gylf sprättades upp och hur min kuk hoppade fram. Jag såg hur hon sög in den ända till roten alla 18 centimetrarna. Jag förde sakta ner min hand mellan hennes ben, hon var plaskvåt. T. o. m. hennes jeans var genomvåta. Hon hjälpte mig att ta av byxorna, hela tiden utan att sluta suga och slicka på min kuk. När hon väl hade fått av sig sina trosor, som var ett par röda med spetskant, hade dom i filmen precis knullat färdigt.

- Det kommer strax mera, sa hon med hes röst, jag har sett den tidigare.

Jag tittade på filmen medan jag försiktigt sög och masserade hennes vårtgårdar. När dom på filmen återigen började knulla följde vi dem exakt. Jag lade mig ner på soffan och hon lade sig bak och fram ovanpå mig så jag kunde slicka hennes fitta medan hon sög min kuk till vansinne. Jag slickade mycket runt hennes klitoris men sedan tog jag hjälp av mitt högra långfinger, hon hade inget hår mellan benen och bara lite på venusberget.

- Har du rakat dig mellan benen eller? Frågade jag. Ett halv kvävt Nej hördes nerifrån kuken. Jag fortsatte att slicka henne mellan benen och så kände jag hur hennes fittmuskler började spännas och plötsligt skrek hon till, hon hade fått sin första orgasm för i dag men det skulle bli fler, hon vände på sig och satte sig över mig, jag såg min kuk glida in mellan hennes två inte så strama blygdläppar, hon red mig tills hon fick sin andra orgasm som varade i ungefär en halv minut. Sedan lade hon sig ner på soffan och jag lyfte upp hennes slanka ben på mina axlar. Jag lät sedan mitt kukhuvud nosa runt hennes anus, det gillade hon det såg jag, och sedan upp till fittan och in. Hela tiden medan min kuk gled in och ut mellan hennes våta blygdläppar masserade hon sin klitoris med den högra handen och med vänstern masserade hon sitt ena bröst. Jag kände att det nästan gick för mig så jag stannade upp ett litet tag, men det gillade hon inte.

- Jag äter p-piller så det är bara att fortsätta. Jag fortsatte men i ett lite lugnare tempo för jag ville hålla mig så länge som möjligt. Jag kände att snart var det dax och precis när jag skulle börja spruta henne full med min sperma skrek hon till och fick sin tredje orgasm. Jag drog ut kuken och sprutade ut resten av sperman på hennes mage. Hon sträckte genast fram sina händer och började gnida ut sperman över magen. Den sperman som hon hade kvar på händerna slickade hon girigt i sig. Jag vände huvudet bort mot videon och på en gång var min kuk stenhård, där hade dom plockat fram en vaselin burk och smort in killens kuk och tjejens anus. Sedan visade dom en närbild på tjejens anus där kuken sakta helt utan motstånd gled in och ut.

- Finns det något vaselin eller liknande här?, Frågade jag.

- Jo jag tror att det finns en burk bredvid kassan, vi brukar smörja kassa-apparaten i bland så att den inte ska fastna, svarade hon. Jag gick bort till kassan och hittade burken på en gång. Hon märkte inte att jag kom tillbaka, för hon satt och onanerade för fullt. Hon såg så läcker ut, med tre av högerhandens fingrar djupt instuckna, i den fortfarande plaskvåta fittan medan tummen masserade hennes klitoris, hennes vänstra smekte bröstvårtorna som stod i givakt igen med sina vårtgårdar som har en radie på c:a 2. 5 cm, jag smög fram med min kuk, fortfarande stående rakt ut i luften. Hon upptäckte mig inte förrän jag hunnit fram till hennes huvud och jag pressade kuken lätt mot hennes läppar, hon öppnade dem och jag började sakta knulla hennes mun. Hon sög och sög min kuk samtidigt som hon tittade på porrfilmen hon var kåt det märktes på hennes blick, hon kunde göra vad som helst just nu, bara det fanns en stor hård kuk. Jag drog ut kuken och började kladda in den med vaselinet samtidigt, som jag sakta och försiktigt runkade mig själv. Jag gav henne burken och hon smetade in hela sitt anus men en stor klick vaselin. När hon hade spritt ut det tillräckligt så att hennes eget långfinger gled in som ingenting tryckte jag försiktigt kukhuvudet mot hennes anus och in gled den precis som om det hade varit hennes fitta. Om du inte har provat på detta förut så ska du göra det, att knulla någon i det andra hålet är en känsla, som är hel obeskrivligt skön. Hon skrek, inte för att det gjorde ont utan för att det var skönt, och orgasmerna bara sköljde genom hennes kropp. Jag kunde inte hålla mig längre så jag släppte lös och pumpade hela hennes anus fullt av varm, trögflytande, vit sperma. Sedan orkade vi inte göra något mer utan låg där resten av dagen i soffan och tittade på alla porrfilmerna dom hade i hyllan, det är klart vi knullade några gånger till men det var ingenting mot när vi hade analsex. Sedan dess har jag och Åsa varit ihop och vi brukar knulla varje dag, men för det mesta sitter vi framför videon med någon bra porrfilm och onanerar tillsammans. Och om det ska jag berätta en annan gång men tills dess säger vi hej då, för nu börjar nästa film.

Kommentera ÅSA