Kåta Vanja

Pensionatet var tillräckligt lyhört för att Vanja skulle veta om att hennes rumsgranne hade ovanligt många ärenden ut i korridoren när hon höll på att klä av sig om kvällarna. Hon hade redan efter en vecka fått det intrycket att någon stod och kikade på henne genom nyckelhålet. Men hon var inte helt övertygad, förrän en kväll när hon lämnade dörren en aning på glänt när hon klädde av sig. Hon hörde tydligt flämtande andhämtning från korridoren, medan hon drog plagg efter plagg från sin unga kropp.

Det hetsade henne att veta om att en man stod där utanför och hade ståkuk och stirrade på hennes nakenhet. Därför klädde hon inte på sig pyjamasen med en gång. Hon gick naken omkring i rummet och borstade sitt hår. Hon satte sig på den lilla runda taburetten framför sminkbordet och kammade ut håret ordentligt. Hon snurrade runt så att han skulle få se henne ur alla vinklar och hon särade sina lår så att han skulle kunna stirra upp mot hennes fitta.

Det kändes brännande skönt att veta att hans ögon just trevade på hennes lår och sökte in mot hennes fittmun. Det vibrerade svagt inne i fittan, när hon tänkte på det och hon frestades att köra ett finger i fittmunnen för att lugna ner sin styva kittlare en aning och dämpa de svallande känslorna. För att lugna sig något lite började hon borsta sitt fitthår med hårborsten. Det kändes strävt och skönt och hon märkte att hon blev kåtare och kåtare ju mer borstens sträva borst skavde mot hennes fitta. Hon särade mer och mer på benen och sköt fram underlivet för att komma åt bättre och längre ner. Nylonborsten gav vika när hon tryckte alltför häftigt mot fittan. Därför gjorde det inte ont. Det strävade i stället så oerhört skönt att hon nästan ville skrika. Hon stödde sig med ena handen mot taburetten och satt nu med korsryggen mot stolskanten och benen vitt särade så att hon kunde gno med borsten fram och tillbaka över fittskårans hela längd. Denna typ av onani hade hon aldrig tidigare prövat på och kanske var det därför den tilltalade henne så oerhört just nu. Naturligtvis påverkade mannen i korridoren henne också en hel del. Hon visste att han nu var i extas precis som hon själv. Hon tyckte att det var skönt att han fanns där ute, när det skulle gå för henne. Det var som om han gav henne en ny dimension i de sexuella upplevelserna.

Hon smekte med borsten över sin kittlare. Tryckte intensivt upp mot fittan och kände hur hela kroppen spändes likt en stålfjäder. Så gav hon ifrån sig ett djuriskt läte och slöt ögonen. Hela handen darrade omkring borstskaftet, som fortsatte att trycka på och långsamt, massera fram och tillbaka, när orgasmen kom gudaskön genom fittan och kittlade loss alla hennes spänningar.

Hon suckade och reste sig snabbt. Letade rätt på sin pyjamas och klädde sig i den. Skyndade sen mot dörren och stängde den. Hon hörde snabba steg avlägsna sig genom korridoren och en dörr slå igen. Det rådde inte minsta tvekan om att det var hennes rumsgranne. Hon önskade nästan att det i stället hade funnits ett titthål mellan deras rum, så att han hade kunnat stå där och kika på henne, medan hon låg utsträckt på sin säng och fingrade på sin kittlare. Hur underbart skulle det inte vara att veta om att en man stod bakom en tunn vägg och runkade så sperman sprutade på tapeten. Dessa tankar upptog henne helt och hållet då hon gick till sängs. Därför var det ganska naturligt att hon på natten drömde om att en man smög sig in i hennes rum och kröp ner i sängen intill henne. Han slöt henne mycket ömt och stilla i sin famn och hans kuk sträckte sig som en timmerstock upp över hennes mage och kittlade över hennes bröst. Hon skrattade och grep efter honom. De kysstes och slingrade sig tätt tillsammans. Hon anade hur kuken längtade efter fittan, precis som otaliga ungkukar förut längtat efter hennes fittgrotta men sällan fått besöka den. Hon mindes en del av de älskare hon haft. Ingen av dem hade varit tillräckligt mogen, tyckte hon. De hade fumlat så mycket och hennes ungdomliga sexlust hade inte alls blivit tillfredsställd av deras smala kukar. De hade inte vetat hur hon ville bli tagen eller att hon behövde mycket ömhet. Därför hade hon alltmer hängett sig åt onanin. Masturbationen gav henne i alla fall utlösning för ögonblicket, och hon kunde ta på sin fitta när hon ville, eftersom hon så sällan använde trosor.

På morgonen sparkade hon av sig sängkläderna och drog av pyjamasen. Hon låg helt naken ovanpå sängen och lyssnade till steg i korridoren. Han kom igen. Hon undrade om han skulle kunna gå förbi hennes dörr utan att kika genom nyckelhålet. Det kunde han inte. Han stod utanför nu – och hon visste det. Hon flyttade sig närmare sänggaveln med särade ben. Hela hennes kropp darrade av extas, när hon förde upp ett finger i fittan och fläkte upp sig för honom. Hon ville att han skulle titta ordentligt. Hon tänkte att han måste vara en mogen man, som kunde stå och kika på en ung flicka på det här sättet. Hon ville ha honom. Hon önskade plötsligt att han skulle komma in och vara mycket öm mot henne, kyssa henne på fittmunnen och sen trycka upp sin kuk i henne. Hon hade skymtat honom några gånger. Han hade de grå tinningarnas charm och var kraftfullt byggd. Hon undrade om han genomgått någon skilsmässa så att han av den anledningen bodde på pensionatet.

Och han var nyskild. Hon fick veta det en stund senare efter att hon rest sig och gått fram till dörren, öppnat den så att den slagit emot hans huvud.

Där hade han stått med kuken i näven och sperman hade sprutat mellan hans

darrande fingrar, när han stirrat på hennes nakna kropp. Hon hade bara sagt till honom att han skulle komma in, så att ingen upptäckte dem. Han hade formligen snubblat in i hennes rum. Och där hade hon fått hela hans historia.

Nu satt de tillsammans på sängkanten. Han famnade henne. Hon kände sig oerhört lycklig, när han uppvaktade henne på detta ömma sätt. Han förklarade för henne hur länge han åtrått henne och hur mycket han tyckte om henne. Han berättade att nyckelhålet hade varit hans väg till lyckan. Och nu ville han att hon skulle uppfylla alla de drömmar som han haft om henne.

- Självklart, svarade hon sakta.

- Du menar inte att du vill? undrade han.

- Det är klart. Annars skulle jag väl inte ha öppnat dörren för dig, skrattade hon.

- Men det gick i dörren för mig, sa han.

- Kan du inte få upp den igen? undrade hon.

- Jo, det ser du väl, skrattade han och pekade på sin ståkuk som pekade ut genom byxorna.

- Ta av dig då, sa hon.

Han reste sig och slet formligen kläderna från kroppen. Och där stod han, en välbyggd atlet, kåt på ungkött. Hans kuk verkade enormt stor på henne. Hon sträckte sig efter den och runkade den mycket varligt, drog undan förhuden. Kände med tumme och pekfinger omkring det stenhårda skaftet. Smekte över den lilla kulmagen, som petade ut ganska pikant och hetsade henne med sin härlighet. Hon fortsatte att undersöka bit för bit av hans kropp. Han var en mogen man och därför förstod han att vänta. Han förstod att hon behövde ömhet. Och när hon tryckte sig intill honom, kände hon att hon äntligen hade funnit vad hon så länge saknat. De skulle kunna smygtitta på varandra, medan de onanerade. De skulle kunna ligga tillsammans och ha det skönt. Ingenting skulle vara hemligt mellan dem och därför skulle de leva ett gemensamt älskogsliv utan motstycke ens i deras egna drömmar. Hon la sig varligt in under honom. Och hans tunga kropp kom flåsande över henne som en stor tjur. Hon smekte omkring hans balla och testiklar. Kramade omkring dem liksom för att övertyga sig om att det fortfarande fanns sperma kvar i honom som skulle kunna fylla hennes fitta med härligt ljummen välling.

Hon särade benen allt hon kunde, så att han skulle kunna komma in. Han fumlade med sina fingrar över hennes fittmun och det kändes nästan skojigt när han inte lyckades trycka upp kuken i henne utan ständigt kom fel. Han tryckte den än här och än där och plötsligt kände hon hur det kittlade till mot analöppningen. Hon skrattade hejdlöst och la ner benen för ett ögonblick för att lugna sig. Sen sträckte hon händerna mot kuken och drog den på plats. Han hade bara att sjunka in i henne. Han pressade till och blev liggande alldeles stilla. Hon kände hur kuken skälvde av upphetsning inne i fittmunnen, som slöt sig kring dess skaft.

Långsamt och metodiskt rörde han sig inne i fittan. Han arbetade systematiskt för att ge dem båda största möjliga glädje. Hon smekte över hans breda rygg och axlar. Hon tyckte om den sträva doften av manlig svett. Hon drog djupt efter andan och försökte hålla borta sina orgasmer, så att de skulle få njuta länge, länge av varandra. Hans händer darrade av upphetsning, när han smekte hennes ungflicksstjärt. Han smekte över hennes lår. Grep hennes stuss och lyfte den hårt upp mot sig. Han ville borra upp henne till botten. Han ville visa henne hur skön mandomen kunde vara, när den var tillräckligt mogen. Han tänkte att hon säkert aldrig knullat med en riktig karl förut. Därför var han tvungen att demonstrera alla sina kukkonster och könskrafter för henne. Han kysste henne, låg med ansikte hårt pressat intill hennes kind och kände den svaga doften av ung kvinna. Det hetsade honom och han frustade som en tjur, när sperman för andra gången på kort stund sprutade ur hans stora kukhuvud. Hon grep girigt efter honom och han förstod att han var tvungen att stanna kvar en stund till, så att hon själv skulle få utlösning. Hon drog en suck av lättnad när hon märkte att han inte tänkte dra sig ut ur henne som alla andra gjort tidigare. Han började bearbeta henne igen med kuken. Nu arbetade han på ett annat sätt. Det var inte längre för att han skulle tömma sin sperma. Nu gnodde han intensivt och målmedvetet och följde alla hennes vinkar så att hon skulle få orgasm. Hon slöt ögonen och njöt outsägligt.

När hon kände hur det började kittla i kroppen, och varje fiber i henne spändes för den slutgiltiga orgasmen, då skrek hon. Hon vågade inte skrika alltför högt utan bet i hans axel och pressade fram kvävda rop av glädje, när hon märkte att han inte drog sig undan. Tvärtom, han kom nu ännu intensivare. Hon ville att han skulle krama henne hårdare och hårdare. Hans händer låg över hennes stuss och rygg. Och han kramade henne så att hon trodde att varje ben i hennes kropp skulle krossas med ett tydligt krasljud.

Hon slog upp sina ben i en sax omkring honom. Kände hans sträva hud mot sina hälar, när hon pressade dem mot hans korsrygg for att få kanna hans kuk djupt inne i sig, när det äntligen skulle gå for henne. Hon mindes i det ögonblicket alla misslyckade tillfällen, alla samlag som slutat med gråt. Det här skulle också sluta med gråt, kände hon. Men det skulle bli glädjetårar hon fällde. Hon skulle famna honom och kyssa honom. Plötsligt ville hon ta hans kuk och kyssa även den. Hon var så glad att hon skulle vilja göra den också riktigt lycklig. Hon skrek ännu högre när orgasmen kom. Hon vred sig som en mask på en metkrok, som en orm omkring hans stora kuk och föll sedan flämtande ihop under honom. När han rest sig ifrån henne och satt på sängkanten, smekte hon ömt över hans rygg och kom kelande varm intill honom. Hon sträckte sig fram över hans axel så att brösten trycktes mot hans skuldror. Hon smekte ner över hans mage och grep efter den slaka kuken. Den var alldeles kladdig. Till och med testiklarna var våta av sperma och fittsås. Men trots detta lät hon sina läppar skälvande kyssa det ollon, som hon blottade genom att dra bort förhuden. Han skrattade åt henne. Rufsade om i hennes hår och sa att han alltid skulle tycka lika mycket om henne. Och hon sa att de måste titta på varandra ofta och att de då och då måste ligga med varandra och att de alltid, alltid måste hitta på nya sätt och göra det på. Och han skrattade och hon grät av glädje. Precis så som hon hon tänkt sig att det skulle bli.

1 svar to “Kåta Vanja”

  1. Kent:

    Skönt med kåta kvinnor som har vett att handla när de vill knulla.

Kommentera Kåta Vanja