Kärlek i bil

Carina var så vansinnigt läcker, där hon genomblöt av regnet sprang bredvid mig med blusen klistrad intill hennes välformade kropp. Vi hoppade snabbt in i bilen, hon började åla sig ur sina våta jeans och knäppte upp blusen. Jag kände hur jag hastigt blev kåt, när jag såg hennes nakna lår och anade de stora fasta brösten. Antagligen satt jag bara och fånstirrade, men Carina bara log mot mig och sträckte sig efter handduken i baksätet. Hennes gungande bröst snuddade vid min arm när jag startade bilen. Jag hade svårt att koncentrera mig på något annat än Carinas halvnakna kropp. När vi kom till färjan slog jag av motorn och började ta av mig min blöta tröja, då jag kände Carinas hand på mitt lår. Hon fortsatte uppåt kramade mjukt min pung och kysste mig på halsen. Hennes hårda bröstvårtor syntes mot handukstyget och det våta håret bredde ut sig över hennes bara axlar. Jag ville ha henne, men så slog det mig att vi ju faktiskt var på färjan. Tänk om nån ser oss. Hon verkade dock bara bli ännu mer upphetsad av det och drog ner mitt huvud mot sitt sköte. Hon särade villigt på sina kraftiga lår och hennes fuktiga rosa grotta låg vidöppen för mig. Jag lät min tungspets gå på upptäcksfärd längs insidan av hennes lår och Carina stönade när jag nådde klittan. Jag kände hur hon skälvde när jag sög och nafsade. Underlivet rörde sig rytmiskt mot mig och hon tryckte sina mjuka lår runt mitt ansikte. Hennes kåtsaft flödade och hon viskade: Kom in i mig! Hårt! Jag drog snabbt av mig jeansen och kröp övar till henne. Min kuk stod nu hård och kåt. Jag smekte hennes klitta med mitt svällande ollon och förde kuken retsamt upp och ned längs hennes våta springa. Till slut tog Carina tag i min hårda kuk och förde den bestämt in i sin hungrande fitta. Hela hennes underliv skakade av upphetsning och stönande borrade hon in naglarna i mina skinkor och hon tryckte på. Vad jag njöt! Jag hade längtat efter att få tränga in i hennes varma sköte. Vi rörde oss vilt och rytmiskt mot varandra. Brösten gungade i samma takt som min pung slog mot hennes stjärt. Så spändes hennes kropp i en båge och fittan kramade min hårda lem om och om igen medan orgasmen sköljde över henne. Sug mig! Sade jag hest. Vi rullade runt i den trånga bilen och Carina runkade mig först mjukt. Sen slöt hon sina läppar runt mitt ollon, medan hon smekte pungen. Tungan virvlade ner längs undersidan av min stake och hon nafsade lekfullt vid roten. Jag tog tag i hennes nacke och sakta slukade hon hela kuken. Med vana rörelser började hon suga, häftigare och häftigare. Det flimrade till för mina ögon och till slut stod jag inte ut utan lät sprut på sprut flöda in i hennes väntande mun. Jag var fortfarande yr när jag tittade upp genom den immiga bakrutan och anade lastbilschaffisens förvånade blick. Carina och jag kramade skrattande om varandra medan regnet fortsatte vräka ned.

Kommentera Kärlek i bil