Kvittering mot granntjejen

Jag har just ätit upp min middag och är på väg till mitt rum ser jag att grannflickan är ensam ute och spelar basket på gatan. Jag gick tog på mig ett par träningsbyxor, som var aningen små i midjan, och gick ut på gatan Hon heter Anna, är 18 år, tre år yngre än mig, adopterad från någonstans i Sydamerika, läckert utseende, nötbruna ögon, svart hår och en mogen kropp, för på grund av sitt ursprung är hon något mera ut- vecklad än sina jämnåriga kompisar. Jag har på senare tid upptäckt att hennes bröst blivit avsevärtstörre än de andra tjejernas. Jag kom ut och började spela.

Under tystnad spelade vi för oss själva. Tiden flöt iväg och sedan talade vi alldag- ligt med varandra om ditt och datt. Jag föreslog sedan att vi skulle spela 1-on-1, dvs mot varandra, vilket hon tyckte var en bra idé. Jag gick mest omkring, vilket bidrog till att spelet gick väldigt sakta och det blevgå-basket, men hon i sin tur tog i för kung och fosterland och hon blev lite svettig i ansiktet. När hon gick på anfall med mig i försvar, såg jag att hennes bröst skumpade aningen mycketi rörelserna, vilket tydde på att hon inte använde behå, eller topp om så vill. Kanske tyckte hon inte att det var nödvändigt för att skumpet hennes tuttar åstadkom inte märktes, men ack så fel hon hade. De var ett par uppnosiga bröst, mera som trianglar, lite spetsiga. Hon verkade ha kul i att spela mot en äldre, duktigare spelare då hon fick utmaning bättre än i egna laget. Fantasierna började ta fart i mitt huvud, av att se hennes små toppar, och känna tyndgen av dem i mina händer. När jag spelade vidare, kände jag att min kuk snabbt hårdnade i brallorna. Jag var kåt på min systers kompis, vilket hon föga anade.

Jag såg på henne: fortfarande på lika bra humör som förrut. Eftersom mina byxor var aningen försmå med en kardborregylf, tryckte ståndet på dem och de öppnade sig för varje gång jag hoppade. Vid varje efterföljande situation då jag hoppade, upprepades detta, och jag använde varje tillfälle att knäppa gylfen då hon hade ryggen mot mig, . Jag tänkte på hennes bruna kropp med kläder, och sedan utan. Undrade om hon någonsin smekt sig på fittan?

Jag njöt i smyg av situationen, och tänkte att jag kanske ändå skulle kunna ta på hennes tonårskullar om jag hade en plan. Den var att i varje försvarande närkamp, fumla och sträcka sigefter hennes tuttar, vilket hon förstås inte skulle märka. Så vid nästa kroppskontakt låtsades jag försöka ta bollen, för att istället treva efter brösten. Detta var dock inte så värst framgångsrikt, utan “råkade” bara mjukt dra min hand över hennes söta toppar. Jag tittade i backen, och hon utropade lite överraskat: ojdå. jag blev nog lika röd som hon, om inte rödare. Hon skrattade lite stelt för att vifta bort allting.

Några minuter senare hade jag bollen i anfall och sprang då mot korgen. När jag dribblade mellan benen i en fint, föreföll det sig så att jag omedvetet sköt fram höften, och i ett av hennes försök att steala bollen, vidrörde hon i stridens hetta – högsta punkten på det cirkustält mina byxor nu liknade. Jag kände vidröringen omedelbart och av ren instinkt kastade jag ur mig: Men, vad gör du? Frasen betonad med överraskning blandad med förvåning och jag gav ifrån mig ett litet skratt, varför vet jag inte, som om en väluppfostrad vuxen vid en alltför grov vits skulle ha sagt: men så du pratar!

Våra blickar mötte varandra, vilka båda övertygade henne att hon råkat tafsat på mitt organ. Hon såg skamsen ut och ursäktade vad hon gjorde. Jag insåg nu att hon faktiskt tafsat på mig. Tanken slog mig att kanske var det misstag, men tänk om hon hade fantiserat likadant som jag gjortom henne? Som äldre kille hade jag ingen aning vad som försigår i hennes bekantskapskretsar, vad gäller snack om sex och sånt. Vi tänkte nog inte mera på incidenten, utan fortsatte att spela, om än lite generade båda två. Några anfall senare när jag går upp mot korg, känner jag återigen att hon vidrört mig med sin lilla hand. Jag inser att hon faktiskt tagit två gånger på mig, och kan räkna detta som att jag har en liten hållhake.

“Nu var du där igen” sa jag och log. “Det var verkligen inte meningen, men nu har har jag tagit på din, och du på mina”, svarade hon skamset med darr på rösten, men det fanns samtidigt någon sorts hemlighet i hennes blick. “Kan verkligen jag lita på det?, sa jag och hade nu lite överläge. Innan hon hunnit svara, poängterade jag att hon nu ledde med 2-1. Hon nickade och sa att hon förstod vad jag menade. Jag sa; “Då är det inte mer än rättvist att jag borde få kvittera, inte sant?” “Nja, det vet jag inte”, svarade hon och såg nu besvärad ut. Jag upplyste henne om att tafsa, inte bara en gång, utan två gåner, är inte helt oklanderligt. “Därför borde jag nu få ge igen” sa jag, men hon höll inte med. “men det är ju pinsamt” sa jag och log lite retligt. “för du vill väl inte att någon ska få reda på vad du gör?” Anna blev lite sur och blängde på mig, ” Men det är inte alls rättv. ” “Annars berättar jag om detta till din pappa, och det vill du väl inte?” Hon var en flicka från en kristen familj där barnen rent ut sagt var tvingade att hysa största agg mot far i huset. Jag visste att hon kunde gå över lik för att inte korsa sin fars uppfostran. “Jag gör vad som helst, men du får inte säga till pappa!”, väste hon. Hennes nötbruna ögon flackade av osäkerhet, varvid jag sa att jag ville kvittera till 2-2. “Vad menar du” sa hon utan att tänka efter. “Jag vill kvittera till 2-2, du tafsade på mig 2 gånger med eller utan mening, så nu vill jag vidröra dig. ” “Aldrig! Du är ju sjuk!”, skrek hon. “Okey, då glömmer vi allt och jag berättar i morgon för Stefan om detta”. (hennes pappa heter så). “Jaja, , men bara en gång” sa hon och låtsades vara bestämd. Men bakom all denna själv- säkerhet fanns rädsla, rädsla för att hon hade tappat kont- rollen. Hon var praktiskt taget som vax i mina händer nu.

Jag talade om för henne att komma närmare mig, men hon sa att detta var ju en offentlig plats. Mycket riktigt, det skulle inte var någon hit om någon såg vad vi höll på med. Eftersom hon var ensam hemma denna veckan, pekade jag på hennes hus och sa att hon skulle gå in så kom jag sen. Hon nickade motvilligt och gick in till sig.

Jag väntade upp ett tag och tänkte att jag kunde få ut mer än bara en halvt oskyldig vidrörning. Jag ville se henne i full prakt, naken och detta hade jag nu chansen till. Jag förde ner handen i kalsongerna och kände att jag fortfarande var hård och rättade till den. Scenariot i mitt huvud gjorde mig kåt, att ha henne i mitt, bara mitt våld. Jag lade tillbaka basketbollen på min tomt och gick sedan över till hennes hus rödvita hus. Utan att ringa på, öppnade jag dörren och klev in. Deras lilla hall var dunkel och efter att ha tagit av mig mina skor gick jag in i deras vardagsrum. Anna satt med uppdragna ben i deras vita skinnsoffa och kollade på något naturprogram från tv4. Hon märkte mig inte då soffan står med ryggstödet mot hallen. Jag smög fram så att jag stod en halvmeter från hennes huvud och körde mina fingrar igenom hennes svarta hår. Det luktade nytvättat och sött av något fruktschampo. Hon ryckte till, “Aah, fan vad du skräms!”, skrek hon. Jag svarade inte utan bara log mot hennes vilt uppspärrade ögon. Flickungen återhämtade sig från chocken.

Jag gick runt till Teven och slog av den, och bad henne vara tyst. Hon sa att jag skulle slå på igen för hon ville se programmet. Jag brydde mig inte. “Har du glömt vårt avtal?” “Nej det har jag inte”, suckade hon. “Bara så du vet så ska du nu göra som jag säger, för annars håller jag inte tyst. Jag gör precis som jag vill, så ställ dig upp nu”, Med tanke på hennes attityd förväntade jag mig protester, men hon insåg nog att hon inte hade mycket att säga till om och var nu tvungen att göra som jag sa. Hon gjorde det sakta och nu först såg jag att hon hade bytt kläder efter basketen. Hon hade på sig en röd t-shirt som var tight nog för att mina fantasier återigen skulle ta fart. Träningsbyxorna var utbytta mot ett par svarta tighta savann-byxor, som var typiskt för en tjej i de lägre tonåren. “Du förstår väl att jag vill ge igen sen du tog på mig?” “Jaa, du har sagt det nu. ” sa hon med trötthet i rösten. Jag granskade henne uppifrån och ner, och gick runt henne där hon stod mitt på parkettgolvet. Jag såg på hennes rumpa, och såg att hon hade på sig ett par basic-trosor. “Jasså så du har inte string, som alla andra?”, frågade jag henne. “Nej det är oskönt, men varför frågar du?” “NU ska du vara fin för mig, så gå nu och leta upp ett par riktigt sexiga stringtrosor” Jag kände full makt, men hon svarade sedan “Jag äger ju inga”.

Vi hade ett problem. Jag fick en idé, kanske hennes mamma hade ett par. Jag föreslog detta, och tro det eller ej så log hon och sa att det var en bra idé. Tydligen insåg hon att samarbeta var det bästa. Rummet intill var hennes föräldrars sovrum, och vi gick in dit. Det var stort, vitt och ljust av förmiddagsssolen och bredvid dubbelsängen som stod ut från väggen, stod en byrå där hennes mor hade sina kläder i, Spännande minst sagt. Jag öppnade översta lådan somvar fylld med strumpor. Nästa låda var troslådan. Hon drog ut den och kastade den på sängen och lådan var full av allhanda vackra underkläder. “Leta upp ett par supersxiga string” bad jag henne, och utan att säga något och efter ett tag hittade hon ett par vrålsexiga spetstrosor som det VAR string på, som skulle fått självaste fröken Sverige att rodna.

Detta hade jag inte förväntat mig av en mor som arbetar som dagisfröken. Jag bad henne ta på dem. “Vad menar du?” sa hon och såg ofröstående ut. “Jag ska byta om på toan” “Ta. På. Dem. ” sa jag och log överlägset. Hon visste att sträva emot tjänade ingenting till. Hon tog dem i sina händer och såg avundsjukt på dem, som om hon ville äga dessa själv. Sedan gick hon mot dörren, men jag hejdade henne genom att blockera utgången. “Jag vill se dig byta trosor just i detta nu!” sa jag och kände hur hård jag var, både av situati- onen med det skamliga förslag jag kommit på, och mammans trosor var så läckra, så. Visst hade jag tänkt på Monika (hennes mamma) när jag onanerat tidigare, men då som oskyldig och blåögd. Nu hade mina tankar drastiskt förändrats och jag kände en förbjuden upphetsande dragning till grannfrugan. Den starkaste dragningen just nu vardock riktad till hennes unga adoptivdotter.

Anna log, och jag tyckte mig se positiv upprymdhet i hennes ögon. Kanske var hon minst lika kåt av situationen. “Okey, jag ska byta här och nu” sa hon och gav mig en slängkyss, fortfarande leende. Tänk att något kunde göra en såhär kåt, detta något som stod framför en och var såå oemot- ståndlig. Hon ständge dörren och jag tog plats vid fotändan av föräldrarnas säng. “Skynda på nu, Anna jag har inte hela dagen på mig. ” Jag masserade min kuk genom byxtyget. Hon var ung, men kände en lust just nu, hon verkade gilla våran lilla lek vi höll på med. Jag kollade på henne och nickade. Hon var smått nervös och tog tag i kragen på t-shirten och drog av den. Jag förväntade mig en push-up, men till min förvåning så fanns där ingen behå! Hennes bröst var aningen blekare än resten av kroppen, ingen topless-solning i den åldren, vilket jag förutspått. Brösten var bruna och uppnosiga med ett par små röda bröstvårtor, som kronan på verket. Jag bara stirrade och trodde inte det var sant. Jag ställde mig nervöst upp och närmade mig henne på tysta strumpläste-steg. Hon stod bara där som ett tyst ljus och väntade på att jag skulle ta min revansch. Till slut kupade jag min hand över hennes vänstra bröst, och kände hur mjukt och lent det var. Att något kunde vara så skönt att hålla i.

Vi stirrade bara på varandra. knappa minuten passerade, och sedan smekte jag båda brösten med mina handflator, i cirklar. Hon reagerade på detta, och gnydde till. Jag ville nu se vad hon gömde i byxorna, så jag backade några steg -”ta av dig byxorna, för mig”. Hon såg lite häpen ut att jag slutat, men knäppte upp knapparna i byxorna och drog ned de tighta, hudnära byxorna över sina kurviga höfter. Nu stod hon bara där i ett par vita bomullstrosor på sig. “Fortsätt”, sa jag likt en regissör. Anna tvekande en stund, men tog tag i resåren. Jag följde dem med blicken, vilka hon drog ned till fotknölarna. Hon klev ur dem. Jag följde de slanka, mörka benen upp med blicken. Nu var hennes flickfitta blottad för min syn. Jag trodde knappt mina ögon – några centimeter nedanför naveln började hennes be- håring, och håret var tätt och svart, vilket jag inte hade räknat med då man i den åldern inte har så mycket könsbehåring. Hon stod blixtstilla och jag smög mig fram mot hennes kropp. håret täckte en del av fittan, men jag kunde ändå se hennes bruna blygdläppar. Jag flämtade av kåthet. Hon verkade med ens mognare. Jag kom på mig själv att gnida min handled mot byxan, för att se henne stå där naken med allt mot mig, tände mig till tusen! Hon himlade besvärat med ögonen, och frågade “NU har du ju givit igen, så nu är vi kvitt”. Det var sant, enligt vårat tidigare avtal, men jag kände att jag kunde pressa henne ytterligare. Istället för att svara henne, började jag till hennes förvåning dra av mig kläderna, plagg för plagg, tills jag bara hade boxer kvar. Hon var förbryllad och jag sa att när jag nu smekt hennes bröst, ville jag att hon skulle få se mig.

Anna sken med ens upp för hon förstod vinken, och kollade på mina boxer som inte riktigt kunde rymma min hårda kuk längre. “Vill du att jag tar av dem?”, frågade jag. Här står jag, en 3 år äldre kille med nerdragna byxor framför henne. “Jaa, jättegärna”, svarade hon. Klart hon ville se mer! Jag drog av mig boxershortsen och min stålkuk fjädrade ut några decimeter framför henne. Hon sken upp vid åsynen av min kuk och fick inte fram något vettigt. “Men. oj. då. men, men. ” Att hon skulle gilla längden och helheten på den förväntade jag mig, och frågade vad hon tyckte. “Den. den. är ju. såå. stor!”. Hon suckade, utan att släppa blicken från den vajande hårda staven med sitt kukhuvud som var vätad av försats. Den tre år äldre grannpojken hade fått flickstackarn kåt! Jag såg min chans och bad henne känna på mig. Hon tvekade inte, och greppade den mjukt med sin hand, vilket var såå skönt för mig att jag blundade ett tag.

Plötsligt känner jag en skön, annorlunda känsla i snoppen, och slår upp ögonen. Granntösen står nu framför mig på knä och suger på min erigerade kuk! Jag lugnade ner mig samtidigt som behandlingen fortsatte, ständge ögonen och njöt i fulla drag. I huset var det knäpptyst förutom ljudet av hennes lilla mun som med sörplade drag, blandade sitt saliv runt mitt ljusröda ollon. En avsugning var just vad jag hade gått och väntat på länge. Hon fick inte in hela kuken i munnen utan bara ollonet, men hon slickade även längs skaftet, upp-ner, upp-ner. Efter någon minut kände jag att det blev alldels för skönt, och så ex- ploderade min kropp inombords, och min sperma pumpades in i hennes vidöppna munhåla. Hon spärrade upp ögonen och bara tog emot såsen, som hon inte kunde hålla i munnen, utan det rann spunk ned på hennes haka. Det tycktes störa henne föga, utan hon sög och sög tills det slutat sticka i pungen och kuken på mig.

Jag föll ihop på sängen, helt utmattad och bara kippade efter andan. Jag reser mig sedan och Anna sitter bredvid mig på sängen. “Mm, du är underbar, Anna” säger jag och hon ler förnöjt. “Det kändes jätteskönt för mig också”, säger hon och slickar sig om munnen. NU är det min tur att få henne att komma så jag ber henne lägga sig ner på sängen. Hon ligger ner i mitten av sängen och jag särar hennes ben. Fittan är alldeles vidöppen och jag känner lukten av kön. En lukt som får min kuk att resa sig igen. Hon ser förväntansfullt på mig och biter löst i underläppen, lite orolig. Jag snusar in lukten igen, den speciella lukten. Sedan närmar jag mig med min tunga och mun mot hennes fitthål. slickar längs uppför hennes ljumskar, och sedan upp till skåran mellan hennes blygd- läppar. Jag särar på dem med mina fingrar och rosa kött framträder framför min näsa. Jag smakar på köttet, och min mun blir alldeles kladdig av hennes fittsåser. Det är varmt och smakar lite salt i grottan. Flickan andas tyngre och när jag gnider ansiktet mot fittan, och minspända tunga nuddar den lilla klittan. Detta resulterar i att hon vrider sig där hon ligger och stönar små korta stön. “Aahhh-aah- sluta inte, snälla” Hon tycker att det är såå skönt, så för att göra det ännu skönare, gör hon motjuck med underlivet mot mig. Hon gnuggar sin fitta medan jag ömsom slickar, ömsom suger på hennes känsliga delar. Jag vill få henne att komma och börjar tungknulla hennes lilla trånga hål. plötsligt kvider hon och får sin orgasm i en lång rad av skakningar. Annas fitta savar ut rejält med varm fittsaft och jag slickar i mig sötman. Hon faller ihop på sängen och ger mig en kyss. Jag smeker henne över helakroppen och vill nu inget hellre än att spruta hennes lilla könshål full med varm, klibbig sperma. “Ställ dig som en hund, på alla fyra” kommenderar jag, och hon förstår vad som är på gång. Hon kryper upp i en ställning på alla fyra som skulle gett vilken impotent gubbe som helst, stånd. Annas fitta skymtar tydligt mellan de särade benen, och hennes fitthår är verkligen vackert på något vis. Jag placerar mig bakom henne och tar tag i hennes höfter. “Jag kan knappt vänta, gör det nu!” säger hon kvidande och vill inget annat än ha min kuk i sig. Det ska hon snart få, men innan jag gör det tar jag de röda spetstrosorna som hennes mamma äger och snurrar in min sprängfyllda kuk i dem. Jag runkar lite och känner hur ljuvligt det är med tygets friktion mot ollonet. Jag tar dem i handen och ska nu ge hennes sexiga dotter en behandling. Att få knulla dottern och ha mitt största runk- objekt -mammans trosor att smaka på har jag aldrig ens drömt om!

Jag styr min kuk mot hennes fitthål som är alldeles fuktigt av hennes kåtsafter. Jag känner något mot mitt ollon och trycker på. Nu är ollonet inne i hennes unga kön och hon suckar belåtet. Jag penetrerar hennes mutta med min kuk och får faktiskt in hela i henne men inte mycket till. Mina händer går som automatiskt och fattar hennes spetsiga bröst, vars vårtor nu är stenhårda. Jag drar sakta kuken hur henne. och kör in den igen. Jag ökar farten fram och tillbaks och jag ser i ögonvrån att hon åmar sig lite, då hon har fullt i sig. Jag knullar snabb- are och snabbare och känner hur det sticker av välbehag i kukroten. Jag börjar smeka hennes klitta med min ena hand och kombinerat med stötarna börjar hon stöna, ett stön blandat med både välbehag och smärta. “Aah, jag blir galen” viskar hon med tjock röst. Vi knullar på detta vis i minuter och till slut känner jag hur det kittlar i pungen, och säger det åt henne. Nu tar jag på mig moderns använda trosor på mitt huvud. Jag snusar in lukten av medelålderskön och slickar tyget. Lukten är söt, annorlunda och det tänder mig ytterligare. Hon ber mig attjag knullar fortare och jag pumpar henne mogna ungfitta tills jag sprutar all min säd i hennes fitta. “AAAH” nästan skriker jag och hon gnyr till och hennes underliv skakar till. Hon har kommit samtidigt som mig, hennes underliv drar till som en tång runt min påle. Jag pumpar i hennes fitta ända tills vi båda säckar ihop alldeles utmattade.

Vilken skön stund jag fick mig, och nu är det minst sagt kvitterat!

Rösta på Kvittering mot granntjejen:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (12 röster, snitt: 3.50 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Kvittering mot granntjejen