Kära dagbok

Vad fan är det jag har gjort? Jag har sådana grymma skuldkänslor för det som hände för bara ett par timmar sedan. Fortfarande kan jag känna hur mina bröstvårtor är hårda av kåthet och hur min slida alltjämt är våt av safter som producerades som en konsekvens av min upphetsning. För det går inte att komma ifrån att hur skyldig jag än känner mig så var hela situationen enormt upphetsande och bara tanken på att vi skulle kunna bli påkomna gjorde att hela jag rös av kåthet.

Egentligen började det hela för ett par veckor sedan då jag läste igenom vilka betyg som behövdes för att komma in på högskolan. Eftersom jag så gärna vill bli lärinna så blev jag enormt besviken när jag såg vilka betyg som krävdes, men vissa ansträngningar i skolan på bekostnad av bl a sexliv gjorde att mina betyg steg. Dock kunde jag inte bli av med den förbannade trean i historia och eftersom historian var på väldigt många timmar så krävdes det en femma där för att jag skulle kunna läsa till lärarinna på högskolan. Så var det helt enkelt. Men hur mycket jag än pluggade. Hur många årtal jag än lärde mig. Hur noga jag studerade amerikanska inbördeskriget. Inget hjälpte. Mina provresultat pekade tydligt på en solklar trea och det var också det som Erica, vår historielärarinna, sa att hon skulle ge mig.

Hon berättade det i morse under betygsgenomgången med min klass. Historielektionen var dagens första och eftersom hela klassen skulle få sina omdömen så fick vi andra se på Dr. Strangelove. Först gick Ulrica ut och hon såg mer än nöjd ut när hon kom tillbaka ett par minuter senare. Hon var så glad över sin femma att hon gick fram och kysste Johan (hennes pojkvän) otroligt sensuellt. Jag riktigt såg hur Johan blev otroligt upphetsad av kyssen och hur hans lem växte i de tajta byxorna. Trots allt så har jag ju haft en del att göra under täcket med den killen. Så både Ulrica och Johan avlägsnade sig från klassrummet i samma sekund som Johan fått sitt omdöme. Man kan ju bara gissa vart de gick. ?

Eftersom jag alltid sitter längst bak i klassrummet så var jag också den som sist fick gå in till Erica. När jag kom in var det bara fem minuter kvar av lektionen och Erica kom ut och sa till att resten av klassen kunde ta för tidig rast om de ville. Så när jag kom in i Ericas lilla arbetsrum så tömdes klassrummet och vi blev helt ensamma.

Erica är 29 år gammal och har varit historielärare på Vårtunaskolan i knappt två år. Hon är väldigt populär, speciellt hos den manliga delen av skolan. Och det finns det skäl till det kan jag lova. Hennes röda, lite lätt krulliga och tjocka hår räcker nästan ner till axlarna och hennes gröna ögon skulle vem som helst kunna drunkna i. Oftast klär hon sig ganska utmanande i korta kjolar och blusar som visar mer än vad de döljer, och det finns en hel del att visa. Ericas bystmått är imponerande men ändå tycks brösten vara fast. Låren hennes skulle vem som helst av killarna ge mycket för att få sätta tänderna i, vältränade och brunbrända.

I dag var Erica som vanligt ganska utmanande klädd, en svart kjol som räckte strax nedanför låren – när hon satt på stolen kunde man nästan se in och få svar på frågan om hon hade trosor eller inte. På överdelen doldes brösten blott av ett linne som tydligt framhävde “klyftan” och som lämnade stora delar av den brunbrända magen bar.

Ericas arbetsrum är litet – bara på ett par kvadrat och är helt överfullt med diverse böcker om allt möjligt. Mitt i rummet står ett skrivbord med en stol på varje sida. Det finns inga lådor under bordet så om man tittar under det så kan man se motpartens ben.

- Så Johanna. hur tycker du att terminen har varit? frågade hon.

- Hmmm. ja det har väl inte gått så där kanonbra om jag ska vara ärlig, svarade jag lite nedstämt.

- Nej det har du nog tyvärr rätt i. Dina provresultat ligger ju alla inom gränsen för en trea, så det är väl ganska tydligt vilket betyg du skall få, sa hon utan att låta elak.

Även om jag visste att mitt betyg skulle bli tre så kunde jag inte låta bli att brista ut i gråt. Tårarna bara forsade nedför mina kinder och jag snörvlade fram något om att jag aldrig skulle komma in på högskolan nu.

Erica blev nog rätt förvånad när jag började gråta, men hon reste sig i alla fall och kom till min sida av bordet. Väl där lade hon armen om mig och försökte trösta. När hon stod böjd framåt med armen om min hals var mina ögon riktade åt det håll att jag såg rakt ned i hennes byst. När jag snörvlade kunde jag känna doften av hennes parfym.

- *snyft* vad gott du luktar. fick jag fram.

- Tack! nästan skrattade Erica.

Jag vet inte vad som flög i mig, men förmodligen var det ett uttryck för hopplöshet när jag helt plötsligt kläckte ur mig:

- Vet du om att du har väldigt fina bröst?

Erica blev nog än mer förvånad men höll fortfarande armen om mig och sa inget. Istället tog hon tag i min höger hand och förde den mot sitt vänstra bröst. I det tillstånd jag var kunde jag inte säga stopp och innerst inne ville jag nog inte heller hindra det som höll på att ske. Med sin hand ovanpå min smekte Erica sitt vänstra bröst. Och det var inte bara en lätt smekning. Nej, min hand fick verkligen knåda runt som om det var en deg jag skulle baka ut. När hon släppte taget så ville jag bara ha mer så jag fortsatte att massera både det vänstra och det högra bröstet. Mina händer gled långsamt innanför det svarta linnet och jag kunde känna att hennes vårtor stod ut som små spikar – de var verkligen rejält styva och på hennes oregelbundna andning kunde jag höra att jag inte var den enda som var kåt i det här rummet. Utan att ett ord yttrades kände jag hur jag fick en hand utanpå mina jeans. Handen letade sig försiktigt mot gylfen som snabbt var uppknäppt. Trosorna som var vita med spets forcerades också de och utan att jag egentligen varit med på det som skett så hade jag min 29-åriga historielärarinnas höger hans på min klitoris.

Jag kände hur kåtheten växte i mig när jag fick Ericas fingrar på mitt kön så jag lät min tunga lämna munnen för att för första gången utforska ett kvinnobröst. När jag fick upp det vänstra bröstet ut behån och linnet var det en värdig belöning att få leka med tungspetsen på den hårda vårtan. Erica stönade högt när min tunga värmde hennes byst. Samtidigt gav jag upp ett skrik av välbefinnande när jag fick två fingrar hårt uppkörda i slidan.

Då Erica har ganska långa naglar gjorde de rejält ont, men samtidigt var det hysteriskt skönt. Fortfarande satt jag ned på stolen med Erica stående över mig. Det underläge förbyttes i mer jämlikhet när jag reste mig från stolen för att kunna stå på samma nivå som min lärarinna. Den tunga som nyss nyfiket nafsat på Ericas bröst förenades nu med hennes tunga i en hård och sensuell kyss. Våra våta läppar möttes och vi smakade på varandra. Ericas händer var överallt på mig. Jeansen hade hon med ett ryck lyckats placera på golvet och när tröjan rök så stod jag i hennes arbetsrum i klädd endast en svart spetsbehå och ett par vita spetstrosor. Då jag inte vill vara sämre så fick jag med ett hårt ryck av Erica hennes kjol och nästan lika lätt var det med linnet. Behån knäppte jag upp med en säkerhet som bara en annan kvinna kan besitta. Så nu stod vi där nästan nakna framför varandra: lärarinnan, 29 och eleven 19. Tio års skillnad men ändå så mycket som vi ville ge varandra.

Mina händer svepte över Ericas skrivbord så att betygspapper och böcker flög ned på golvet. Hon förstod vinken och satte sig snabbt på bordskanten och särade lätt på sina välsvarvade ben. Med nyfikenhet och en enorm upphetsning böjde jag mig ned på knä för att kunna ha mitt ansikte i höjd med hennes kön. Trosor var naturligtvis inget som hon bar så de hade jag inte behövt få av. I stället kunde jag koncentrera hela mina energi åt att låta min våta tunga bearbeta hennes klitoris som nu var röd och svullen. Samtidigt som min tunga lekte med klitorisen så använde jag mitt lång- och pekfinger till att utforska hur djup en 29-årig historielärarinna kunde tänkas vara. Ett exakt mått går naturligtvis inte att ge, men vad spelar det för roll när hon gnydde som ett litet barn när jag lät mina fingrar glida ut och in.

- Fan! Så skönt! halvskrek Erica plötsligt och det var det första ord som yttrats sedan jag började med att kommentera hennes byst.

Det var då jag insåg att vems om helst när som helst skulle kunna öppna dörren och komma in. För den var ju inte låst och vi borde höras rätt bra som vi lät. Men jag kunde inte bry mig om det just då. Vilket jag kanske borde ha gjort för i samma sekund som jag tänkt tanken knackade det på dörren och en mansröst frågade:

- Erica är du där?

Jag var nästan säker på att det var Hasse Lovén men Erica bet ihop och svarade mellan stönen.

- Kan du vänta ute i korridorren så kommer jag strax!

Hasse Lovén lät sig tydligen nöjas med svaret för ytterdörren smällde igen och Erica tittade med vilda våta gröna ögon på mig. Hennes panna var våt av svett och mellan hennes bröst strilade en stilla ström av kroppsvätska. Det hon sa om att “jag kommer strax” var nog sant ur mer än en aspekt. Hon la sig bakåt på skrivbordet och lät sina händer massera de egna bröstvårtorna som nu stod upp som små fyrtorn. Jag tror aldrig att jag sett två så styva vårtor i hela mitt kvinnliga liv. Hennes underliv rörde sig fram och tillbaka, upp och ner – häftigare och hastigare ju snabbare jag förde in mina fingrar. Med en enorm hastighet gick mina fingrar i skytteltrafik in och ut, in och ut. Samtidigt som jag försökte gnida mina ganska rejälba bröst mot hennes klitoris. När mina bröstvårtor som också de var rejält på g så blev det för mycket för Erica, jag kände hur hennes fittmuskler drog sig samman och hur hon med ett vrål fick ett par centiliter vätska ur sitt plaskvåta sköte.

Min hand var alldeles dyblöt av Ericas slidsaft som fortsatte att komma i en jämn ström. Själv låg hon helt utmattad på sitt eget skrivbord – naken med särade ben och med en nästan naken elev mellan benen.

- Synd att jag varken får se dina bröst eller din fitta, fick Erica hest fram.

Nog skulle jag ha kunnat visa dem tänkte jag, men hade nu kommit till sådan sans att jag började reflektera över vad jag hade gjort och insåg att längre än så här var dödsdömt att gå (redan nu hade jag ju gått för långt).

Erica reste sig långsamt och lät kjolen åka på plats. Behån och linnet likaså. Själv tog jag med darrande armar på mig de jeans och den tröja som nyss slitits av min unga kropp.

- Du behöver nog inte oroa dig för det här med betyget! sa Erica plötsligt och jag insåg vad jag hade gjort; jag hade haft sex med min lärarinna för att få ett högre betyg.

- Tack! var det enda jag fick fram.

- Det är du som ska ha tack, fy fan vad sköna händer du har. Synd att du ska sluta här snart.

Med gråten i halsen gick jag ut från Ericas arbetsrum och gick ner till matsalen. I korridorren mötte jag en förvånad Hasse Lovén som gav mig en lång blick.

Nu när jag ligger här hemma i min säng så inser jag att om Hasse Lovén fattade (vilket ju i och för sig inte alls är säkert) så bör snart hela skolan få höra historien om hur Johanna förbättrade sitt historiebetyg genom att slicka fitta.

Kommentera Kära dagbok