Kusinen

Jag bodde för ett antal år sedan i en lägenhet strax utanför stan. Jag höll ihop med en tjej i 20-årsåldern och vi umgicks flitigt med hennes jämnårige kusin och hennes kille.

Jag jobbade skift då, dvs natt em och fm, så jag var ledig ofta under dagtid när andra jobbade.

I alla fall, en vårdag ringde kusinen och sa att jag kunde komma ner till solariet där hon jobbade, om jag ville sola (gratis) då hon hade tomt och ägaren var bortrest.

Hon var, olikt min tjej som var yppig och ca 185, lång och mkt smal med små bröst, långt blont hår och glasögon. Normalt inte mkt sminkad, förutom lite runt ögonen.

När jag kom ned till solariet satt hon och målade naglarna knallröda. Hon hade en kort svart kjol och nylonstrumpor, en gul tunn blus som anade en svart bh under tyget. Med de högklackade skorna var hon längre än mig. Jag skall ut ett ärende medan du solar. Hon sa leende: jag har långlunch nu så jag stänger och så visade hon mig till ett solarium. Jag kommer om en stund så jag låser efter mig, fortsatte hon.

När jag solat gick jag naken till duschen och började att duscha av mig. Plötsligt kändes det som om någon tittade på mig och när jag spolade av schampot och vände mig om så stod hon där. Var det hett och skönt, frågade hon. Jag gillar hetta svarade jag lågt och stängde av vattnet. Jag har hört det av Lena, log hon till svar. Hon gick fram till mig tog en handduk och började att torka av mig. Specialservice för dig, sa hon och tittade djupt in i mina ögon, och fortsatte att torka av hela min kropp. Jag kände mig elektrisk, upphetsad av henne när hon utan ett ord torkade mig mjukt och smeksamt. Min kropp reagerade givetvis synligt också men hon bara fortsatte att torka. Du behöver smörjas in, sa hon, lägg dig där på britsen. Hon hämtade en flaska med balsamolja och började att smörja in min rygg. Åh, det känns skönt, sa jag. Bra det, svarade hon och övergick till att smörja in mina fötter och vidare upp för benen över min stjärt. Jag rös av välbehag och hon förde in handen mellan mina ben och smekte pungen försiktigt med naglarna. Jag var stenhård, men hon drog bara tillbaka handen upp genom min stjärtskåra. Vänd dig om, sa hon.

Hon började att smörja in min bröstkorg, rispade mig försiktigt med sina naglar, samtidigt som hon såg på mitt ansikte. Känns det bra, sa hon mjukt och tog mer olja på sin högra handflata. Du hetsar mig, svarade jag, men orden övergick i ett stönande när hon tog tag i min kuk och oljade in den hårt nerifrån och upp utan att dra undan förhuden med sina oljiga fingrar. Det var oerhört skönt. Hon böjde sig över mitt ansikte, bet mig lätt i läpparna. Vill du ha mig? Vill du knulla mig? Vill du spruta mig full? frågade hon retsamt. Jaaa, stönade jag. Det får du inte! svarade hon samtidigt som hon satte naglarna i min kuk. Jag stoppade in handen under hennes kjol men han inte mer än känna hennes mjuka, blonda hår och den våta skåran innan hon drog sig undan. Du får inte, sa hon bestämt och började att runka min kuk mjukt. åh åh åh, var det enda jag fick ur mig till svar. Hon log syndigt igen.

Jag tog ett hårt tag om hennes hår, drog ner henne och kysste henne hårt samtidigt som jag kupade min fria hand om hennes vänstra bröst. Vårtan var stenhård när jag kramade den mellan min tumme och pekfingret. Sååå, du vill ha det tufft sa jag leende, släppte mitt tag om bröstet och började att rättså hårdhänt smeka hennes stjärt utanpå kjolen. Hon slingrade sig ur mitt grepp och ställde sig på knä mellan mina ben. Med ena handen runkade hon mig sakta samtidigt som hon smekte mitt bultande skrev med den andra handen. Synd att du är så oljig, sa hon leende, annars skulle jag kanske vilja knulla dig. Men då får jag ju mina kläder förstörda, fortsatte hon, och runkade mig hårdhänt. Jag bara stönade till svar.

Ta av dig kjolen, sa jag svagt, NU! Långsamt reste hon sig upp, sträckte på sig och drog fingrarna genom håret. Ögonen glittrade. Hon smekte sina bröst och gungade sakta på höfterna. Vill du ha mig frågade hon retsamt. Jag bara log till svar. Långsamt drog hon ner kjolens dragkedja och gned sakta ner sin kjol. Blusen skylde henne men jag visste redan att hon var utan trosor. Hon lade händerna på höfterna/stjärten, böjde sig framåt och putade med munnen; vill du slicka mig, frågade hon och gick sakta fram till en korgstol och satte sig med benen långt isär. Jag var snabbt där *s*

Jag ställde mig på knä framför henne och började att kyssa och smeka hennes ben. Hon lutade sig bakåt när jag nådde lårens insidor. Hennes hår var mjukt mot min kind och jag anade den heta och fuktiga skrevan där intill. Hon tog tag i mitt hår och beordrade; slicka mig, din retsticka! Jag lade tummen mkt, mkt försiktigt över hennes kittlare och kände hur det pulserade därunder. Mmmmm suckade hon och smekte min nacke och hårbotten med sina röda naglar. Jag lät min fuktade tunga glida (mjukt, oändligt försiktigt) längs hennes svullna kärleksläppar och kände hennes behåring kittla min haka och näsa. Hon lät sin ena hand glida ner och öppna isär grottöppningen. Det såg lockande, inbjudande och sexigt ut. Måste smaka. Mer. Jag älskar denna sexiga, varma, hala sälta.

Hon drar åt sig andan stötvis, pulserande. Fooooortsätt sa hon, nästan morrande, och jag suger lätt på hennes kittlare med spelande tunga, Åhhh, åhhhh fortsätt, fortsätt kved hon, men jag minskade på trycket, pussade lätt på kittlare och drog mig bakåt. Hon såg på mig. Kinderna hettade och blicken var beslöjad. Varför?Be snällt! Snäääälla fortsätt, jag vill. Mer. Ge mig mer. Leende drog jag upp henne ur stolen, greppade hennes höfter och begravde min tunga i henne, tryckte mot hennes kittlare. Slutade igen. Vänd dig om!

Hon ställde sig med ett knä på sitsen, jag knäböjde bakom. Smekte, kysste, beundrade. Hon ormade sig lätt. Jag slickade hennes stjärt försiktigt samtidigt som jag bearbetade hennes kittlare med min tumme. Hon var så våt och öppen, hennes stjärt pulserade. Jag ställde mig bakom henne, lät min kuk glida över hennes våta, öppna springa. Du får inte sa hon. Inte utan kondom, jag är oskyddad. Jag har inga på mig, mumlade jag och smekte hennes kittlare. Hon kunde inte stå still. Det finns ett sätt, sa hon lite tveksamt. Om du vill alltså. Jag förstod. Jag ställde mig på knä igen och smorde samtidigt in mina händer med oljan. Började att smörja in hennes stjärt, smekte hennes kittlare. Vill du, viskade hon. Gärna! Jag ställde mig upp igen och hon greppade min kuk, gned den mot sin bakre öppning. Ta det lugnt nu, kved hon, när jag tryckte på.

Jag smekte hennes kittlare medan jag gled längre och längre in i henne. Skruvstädstrångt och hett, men jag gled lätt ändå. Hon tryckte sig mot mig, stönade, smek mig nu och sluta inte denna gång. Jag pumpade försiktigt min kuk i henne och smekte henne intensivare. Jag kommer snart! Jag också, fortsätt, hårdare. Jag stoppade in långfingret i hennes våta grotta, musklerna pulserade allt kraftigare och jag tryckte handflatan mot kittlaren. Nu nu nu åhhhhh, åhhh kved hon och skakade som i frossa. Jag var nära att explodera nu, och de sista kramande omfamningen av min kuk var för mycket. Nuuuu, kved jag och fyllde henne med min saft.

Efter en stund sa hon: Vi klarade nog kläderna. Duscha av dig nu innan nästa kund kommer för att sola.

När jag skulle gå tog hon min hand och sa: du har väl kondomer hemma!? Lena jobbar i morgon kväll så jag kan hälsa på om du vill.

Vad jag svarade? DET är en helt annan berättelse. *s*

Rösta på Kusinen:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (6 röster, snitt: 3.17 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Kusinen