Kusinen och hennes vän

Det var i vintras, jag skulle sova över hos min assnygga kusin Rebecca. Jag var då 18 år och hon 18. Hennes föräldrar var bortresta över helgen, så vi hade hela huset för oss själva. Det var lördag kväll och vi satt och tittade på tv när det hände. Hon frågade mig vad jag tyckte om henne och jag sa.

- Du är det finaste jag har sätt någon gång.

Hon log och sa

- Jag vet det för jag ser dina blickar på min kropp så jag tror att du skulle vilja se den och känna på den.

Jag visste inte vad jag skulle säja så jag fick bara fram ett

- Ahhh.

Hon ställde sig upp och började sakta att ta av sig sina kläder hon hade en kort kjol och en vit topp på sig så när hon tag av sig sin kjol, så reste sig min kuk hon hade ett par svarta stingtrosor på sig. Sedan drog hon toppen över huvudet och det var det finaste jag har sätt hon hade ingen bh på sig så hennes bröst tittade fram när hon drog av sig toppen. Sedan satte hon sig i soffan igen och frågade

-Vad tycker du?

Jag svarade att det var det finaste jag hade sett.

-Vill du känna efter? frågade hon.

-Mmmmmm, fick jag fram.

Hon tag min hand och la den mot sitt bröst jag smekte och klämde lite jag hörde hur Rebecca stönade lite så jag tog bort min hand. Då gjorde hon det. Hon la sin hand på min kuk och började smeka den. Min kuk växte sig stor med detsamma och hon såg det och knäppte upp mina byxor och hon började sakta att runka kuken sedan böjde hon sig ner och började suga av mig. Efter en stund sa jag till henne att sluta. Hon ställde sig upp och frågade om hon skulle ta av sig sina stringtrosor så att jag fick se hennes fitta?

-Ja det vill jag att du gör, sa jag.

Hon tog av sig sig sina stringtrosor, sedan satte hon sig ner. Jag satt bara och såg på hennes underbara kropp hon hade så fina bröst dom var lagom stora och fasta, hennes fitta var rakad och blygläpparna var rosa. Jag böjde mig fram emot henne och vi kysstes min ena hand letade sig upp till hennes bröst och började smeka det, hennes bröstvårtor styvnade till och var som hårda karameller, jag tog den ena i min mun och sög och slickade på den Rebecca började att stöna och smeka min kuk igen. Jag frågade om jag fick slicka henne?

Rebecca sa

-Det får du gärna göra.

Jag började slicka henne min tunga virvlade upp och ner i hennes skåra hon stönade mer och mer nu och lite högre oxå. Nu ville jag slicka hennes klitta och det gjorde jag då började Rebecca att skruva på sig och det gick det för henne, jag slickade i mig hennes kåtsaft det smakade så gott och hon ville att jag skulle pulla henne lite. Jag satte in två fingrar i hennes fitta, jag förde dem ut och in och smekte hennes klitta hon stönade högt så jag blev lite rädd att någon skulle höra oss men det var ju bara vi hemma. Då ville jag knulla henne. Jag tog av mig mina kläder, tog tag i henne och lade henne på golvet. Jag tog tag i min kuk och förde den sakta mot hennes sköte jag såg hur våt hon var det blänkte om henne min kuk lät jag åka upp och ner i hennes skåra först Rebecca nästan bad om att jag skulle föra i kuken i henne. Jag lade mig över henne och förde min stenhårda kuk in i henne hon stönade till och sa att det var så skönt att få känna min kuk i henne jag gjorde ett par juck i henne då jag kände hur det började pirra i kroppen och hon såg på mig att jag var på väg att komma.

-Du får spruta i mig om du vill, sa Rebecca och när hon hade sagt det så gick det för mig. Jag ville så gärna knulla henna mera så hon sa att hon skulle suga lite först så att jag fick upp den igen och det gjorde hon och kuken stod som ett spett igen. Nu la vi oss i ställningen skeden så jag tog henne bakifrån medans vi log ner min kuk gled ut och in i henne, nu stönade hon ännu mer och jag körde henne ännu hårdare och hon stönade ännu mer vi log säkert där i 18 min med min kuk i henne det var så skönt sa hon till mig när jag ville dra ut kuken sa hon.

- Nej låt den vara där och jucka lite då och då medans du smeker mina bröst.

Efter ett tag kom jag en gång till. Jag var helt utmattad och satte mig i soffan för att vila. Men efter knappt en minut kom hon igen. Hon sög av mig så jag fick stånd, sen satte hon sig grensle över mig och började rida. Hon visste vad hon gjorde Rebecca blev av med sin oskuld när hon var 18 så hon hade gjort detta ett par gånger.

-Å vad det är skönt, sa jag och log mot Rebecca.

Hon log tillbaks och sa.

- Ja detta var väldigt skönt men jag vill komma nu.

Min kusins stön hade nästan övergått till skrik. Jag kände att det snart skulle gå för mig igen och hon kände samma sak vi kom tillsammans och det var det skönaste jag har känt hon knep ihop med sina fittmuskler runt min kuk samtidigt som jag sprutade i henne. Nu sa Rebecca att hon ville känna min kuk i sin bak jag blev lite förvånad och hon såg det och sa att det var väldigt skönt att få den där. Hon ställde sig på knä i soffan, med ryggen mot mig. Jag förde min kuk mot hennes bak och särade på hennes skinkor och såg rakt in i hennes bak det var väldigt blött där av all fittsaft så kuken gled lätt in där bak och Rebecca stönade till när kuken kom in i henne hon gjorde ett mot juck så kuken gled i till roten. Nu började jag föra kuken ut och in i henne och hon stönade högre och högre. Nu skrek hon ut

- Jag kommer jag kommer!

Precis när hon sagt det så fick hon en sån orgasm att hon skakade i hela kroppen, vi skönk ihop i soffan.

Vi låg där nakna och småpratade i en halvtimme, sedan gick vi och la oss. Innan jag somnade så smekte jag Rebeccas bröst och pullade henne lite hon njöt väldigt mycket. Jag vaknade av att min kusin kysste mig på munnen, hon sa frukosten är klar. Vi gick ner och åt. Just under måltiden kom min kusins kompis. Hon kom in och min kusin presenterade oss:

- Det här är Kalle, och det här är Katarina.

Katarina var ca 185lång hade långt blont hår och fin figur, hennes bröst var större än Rebeccas hon var alltså mycket söt. Katarina frågade om vi hade haft en trevlig kväll igår och Rebecca nickade, Katarina visste vad som hade hänt för Rebecca hade sagt det innan vad hon skulle göra med mig. Katarina kom fram till mig, kysste mig och sa:

- Vill du få en avsugning du sent skall glömma?

Jag sa bara ja. Katarina ställde sig på knä, drog ner mina boxershorts och tog min kuk i sin mun och den svälde upp fort och Katarina såg verkligen nöjd ut med kuken i mun hon kunde verkligen suga kuk och tog hela kuken i mun och sög och slickade på den, det var den skönaste avsugning jag har fått någon gång. Min kusin klädde av sig och satte sig på bordet. Rebecca började att smeka sig själv medans Katarina sög av mig och det var så fint att se Rebecca smeka sig, hon pulla sig själv. Jag slet mig loss från Katarina och tog av mig mina boxershorts och satte mig på knä på golvet framför Rebecca. Jag började slicka min kusin och hon njöt när min tunga gled upp och ner längs hennes skåra. Då kände jag att Katarina sög min kuk igen, hon sög hårdare och hårdare och jag slickade min kusin hårdare och hårdare när det gick för Rebecca så kom jag i Katarinas mun hon svalde allt och sa att det var gott. Jag ställde mig upp, la min kusin på köksbordet och förde min kuk mot hennes våta fitta. Jag körde den djupt in i henne och hon stönade högt och bad mig att knulla henne hårt. Efter en stund tog jag ut min apparat och satte mig gränsle över min kusins mage. Jag smekte och sög på hennes bröst, innan jag förde min kuk mellan hennes bröst och började bröstknulla henne varje gång jag kom upp med min kuk så slickade Rebecca på den. Katarina började slicka min kusins klitoris och hon stönade högt, Katarina förde in två fingrar i Rebecca och fingerpullade henne medans hon slickade hennes klitta. Jag stoppade in min kuk i Rebeccas mun och hon sög och slickade på den. Just innan jag fick utlösning tog jag ut min kuk, och min sperma sprutade ut över hennes ansikte. Då hörde jag Katarinas röst bakom mig, knulla mig, knulla mig i alla hål. Jag steg ner från bordet och började slicka hennes fitta son var dyblöt och smakde så gott jag sög på hennes klitta tills det gick för henne. Då lyfte jag henne och satte henne på köksbordet. Jag tryckte in min kuk i hennes fitta och började att knulla henne hon bad mig att knulla henne hårdare ocg fortare jag knullade henne hårdare och fortare hon skrek ut sin njutning och kom i en härlig orgasm. När jag började bli svettig bad jag henne att vända sig om så jag fick knulla henne i anal hålet. Katarina vände sig gärna om det fanns inget skönare att få en kuk i analen sa hon och böjde upp sin bak så att jag bara hade att köra in den i henne. Efter någon minut kände jag att min utlösning skulle komma, så jag tryckte till så hårt att hon skrek till jag trodde att jag gjorde henne illa men det var bara så skönt för henne. Jag drog ut min kuk och sprutade över hela hennes rygg och med ett litet stön la hon sig ner på köksbordet och pustade ut. Men det var inte slut nu, för då kom Rebecca och ställde sig bakom mig. Jag vände mig om började smeka hennes bröst. Hon sa att hon ville bli slickad. Sakta böjde jag mig ner och kysste henne hela hennes kropp. Tillslut var jag nere vid hennes renrakade slida. Hennes läppar hängde utanför och jag började slicka henne snabbare och snabbare. Jag bet och sög på hennes klitta. När hennes utlösning kom rann hennes kåtsaft in i min mun och jag svalde. Jag stoppade in två fingrar i hennes våta fitta och drog dem ut och in.

Då kom Katarina in med två löskukar. De båda tjejerna lade sig på golvet och sa att jag skulle knulla dem med löskukarna. Jag gjorde som de sa, jag tryckte in båda löskukarna i dom och de stönade och efter en stund satte de sig upp och de turades om att suga min kuk. Rebecca sög på min kuk, samtidigt som Katarina sög på mina testiklar. Katarina ville ha löskuken i analen medans hon sög min kuk och det fick hon. Det kändes skönt, men nu ville jag knulla riktigt rejält. Jag tog tag i Katarinas skinkor och förde min kuk ut och in i hennes fitta. Rebecca satte sig gränsle över Katarinas ansikte och Katarina slickade Rebecca så att saften rann ner på Katarinas ansikte. Samtidigt som Katarina slickade Rebeckas fitta så hade hon löskuken i baken och hon njöt riktigt nu och hon stönade högt och hon kom i en härlig orgasm som hon bara skrek ut i luften, samtidigt gick det för mig, och jag sprutade Katarinas fitta full av varm sperma. Men Rebecca ville ha riktig kuk nu så hon sög upp min kuk igen så den stod som ett spätt och då satte hon sig grensle över mig och gled ner över min kuk, nu red hon den fort och hårt och stönade och skrek i vartannat. Katarina tog nu en löskuk och satte den mot Rebeccas anal och lät den glida in så Rebecca hade två kukar i sig samtidigt hon njöt av fulla muggar och sa att nu kommer jag snart, och helt plötsligt kände jag hur hennes fittmuskler klämde runt min kuk och hon skrek ut sin orgasm. Vi skönk ihop på köksgolvet och sa att detta får vi göra om igen, och det har vi gjort det finns inget som går upp emot att knulla min kusin och hennes kompis. Innan vi skildes åt så hade jag och min kusin en härlig 69a uppe på henns rum där mina fingrar var inne i henne samtidigt som min tunga gled över hennes fitta.

Rösta på Kusinen och hennes vän:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (19 röster, snitt: 3.58 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Kusinen och hennes vän