Kusinen

Kusinen Det var i vintras, jag skulle sova över hos min as snygga kusin Rebecca. Jag var då 18 år och hon 18. Hennes föräldrar var bortresta över helgen, så vi hade hela huset för oss själva. Det var lördag kväll och vi satt och tittade på tv när det hände. Hon la sin hand på min kuk och började smeka den., jag knäppte upp mina byxor och hon böjde sig ner och började suga av mig. Efter en stund sa jag till henne att sluta. Hon ställde sig upp och tog av sig sig sina kläderna, sedan satte hon sig ner. Jag började slicka henne och efter ca: 3 min. gick det för henne, jag slickade i mig hennes kåtsaft. Jag satte in två fingrar i hennes fitta, jag förde dem ut och in och hon stönade. Då ville jag knulla henne. Jag tog av mig mina kläder, tog tag i henne och lade henne på golvet. Jag lade mig över henne och förde min stenhårda dolme in och ut. Nu stönade hon ännu mer och jag körde henne ännu hårdare och hon stönade ännu mer. Då sprutade jag. Jag var helt utmattad och satte mig i soffan för att vila. Men efter knappt en minut kom hon igen. Hon sög av mig så jag fick stånd, sen satte hon sig på mig och började rida. Å vad det är skönt, sa jag. Min kusins stön hade nästan övergått till skrik. Jag kände att det snart skulle gå för mig igen och lyfte väck henne. Hon ställde sig på knä i soffan, med ryggen mot mig. Jag förde in min svullna kuk i hennes röv, in och ut. Ända till roten. Då fick jag min andra utlösning, och jag sjönk ihop, alldeles utmattad. Vi låg där nakna och småpratade i en halvtimme, sedan gick vi och la oss. Jag vaknade av att min kusin kysste mig på munnen, hon sa frukosten är klar. Vi gick ner och åt. Just under måltiden kom min kusins kompis. Hon kom in och min kusin presenterade oss: Det här är kalle, och det här är Katarina. Katarina kom fram till mig, ställde sig på knä, drog ner mina byxor och började suga av mig. Min kusin klädde av sig och satte sig på bordet. Jag slet mig loss från Katarina och tog av mig mina kläder och satte mig på knä på golvet. Jag började slicka min kusin och hon stönade. Då kände jag att kompisen sög min kuk, hön sög hårdare och hårdare och jag slickade min kusin hårdare och hårdare. Jag ställde mig upp, la mig på min kusin och stack in min kuk i hennes våta fitta. Efter en stund tog jag ut min apparat och satte mig gränsle över min kusins mage. Jag smekte och sög på hennes bröst. Katarina började slicka min kusins klitoris och hon stönade högt. Jag stoppade in min kuk i Rebeccas mun och hon sög av mig. Just innan jag fick utlösning tog jag ut min kuk, och min sperma sprutade ut över hennes ansikte. Då hörde jag Katarinas röst bakom mig, knulla mig, knulla mig i alla hål. Jag steg ner från bordet och började slicka hennes klitta tills det gick för henne. Då lyfte jag henne och satte henne på köksbor et. Jag satte in min kuk i hennes fitta och knullade henne så hon skrek. När jag började bli svettig vände jag henne om och knullade henne i anal hålet. Efter någon minut kände jag att min utlösning skulle komma, så jag tog ut min kuk och det gick för mig. Jag sprutade över hela hennes rygg och med ett litet stön la hon sig ner på köksbordet och pustade ut. Men det var inte slut när, för då kom Rebecca och ställde sig bakom mig. Jag vände mig om började smeka hennes bröst. Sakta böjde jag mig ner och kysste henne hela tiden. Tillslut var jag nere vid hennes renrakade slida. Hennes läppar hängde utanför och jag började slicka henne snabbare och snabbare. När hennes utlösning kom rann hennes kåtsaft in i min mun och jag svalde. Jag stoppade in två fingrar i hennes våta fitta och drog dem ut och in. Rebecca stönade. Då kom Katarina in med två löskukar. De båda tjejerna lade sig på golvet och sa att jag skulle knulla dem med löskukarna. Jag gjorde som de sa, och de stönade efter en stund satte de sig upp och de t urades om att suga min kuk. Rebecca sög på min kuk, samtidigt som Katarina sög på mina testiklar. Det kändes skönt, men nu ville jag knulla riktigt rejält. Jag tog tag i Katarinas skinkor och förde min kuk ut och in i hennes fitta. Rebecca satte sig gränsle över Katarinas ansikte och Katarina slickade Rebecca så att saften rann ner på Katarinas ansikte. Då gick det för mig, och jag sprutade Katarinas fitta full av varm sperma. Jag sjönk ihop på golvet och pustade ut.

Kommentera Kusinen