Kusin Miranda

Tjena.

Jag tror jag har en story att berätta som passar för er sajt. Ni får lägga ut det på nätet om ni vill, jag tror inte det är någon risk att tjejerna som var med surfar dit och ser det.

För ett par år sedan var jag ihop med en tjej som hette Pia. Vi var rätt unga och fria (hon 26, jag 30), vi hade fantiserat om sexiga saker vi skulle vilja göra utan att egentligen tro att det skulle bli verklighet. En av dom sakerna var att ha en annan tjej med oss (vilken kille drömmer inte om det förresten). Vad som gör att jag tror att detta passar på just de här sidorna är att Pia ibland blir ganska tänd av att visa upp sig och har några gånger haft lite “show” för mig på kvällarna, och jag sitter dreglande och tittar på!

Den gången jag tänker på var Pias kusin Miranda och hälsade på nerifrån Stockholm och skulle stanna över natten. Vi hade träffats förut och då hade hon gjort ett ganska tystlåtet och blygt intryck, hon var dessutom 3-4 år yngre än oss. Nu var hon lite mer framåt, men framför allt var det sommar och hon hade tunnare kläder som inte dolde hennes kvinnliga former. Pia såg att jag inte riktigt lyckades låta bli att flukta in Miranda men jag anade att Pia också tyckte att hon var småläcker och verkade inte ett dugg svartsjuk, märkligt nog.

Så att ni vet hur det såg ska jag beskriva oss den kvällen. Jag, Johan, en vanlig ljus kille från Sandviken i skjorta och Dockers. Pia, en ljus, söt, lång, smal, ganska kortklippt ung kvinna, barbent i gul, tunn, kortärmad sommarklänning. Miranda, med halvmörkt, långt hår, ganska kort men som sagt kurvig, med kort svart kjol och lite bylsig t-shirt. Vi satt med varsin drink i Pias lägenhet och hade det trevligt, tjejerna i en soffa och jag i en fåtölj bredvid.

En vecka tidigare hade jag köpt en videokamera och jag tänkte att så här vackra damer måste fästas på band. Jag tog fram kameran och började filma. Det blev lite generat fnitter som det alltid blir när en kamera kommer fram, men dom var inte ovilliga. När vi hade filmat varandra en liten stund, fick jag ett infall och sa skämtsamt: “Pia, visa kameran lite mer av dina vackra ben”. Till min förvåning drog hon upp klänningen längre och längre tills man kunde se kanten av trosorna, hela tiden med blicken på kameran, hon försökte visst göra mig tänd! Jag gaskade upp mig och sa samma sak till Miranda, och hon drog lite osäkert upp kjolen och visade det lilla som fanns kvar att visa av hennes mycket snygga lår. “Bättre kan du”, sa Pia, och tog tag i Mirandas knän och drog dom en liten smula isär så jag genom kameran kunde ana hennes vita bomullstrosor! Och hon verkade bara lite generad.

Nu var tärningen kastad, så att säga. Jag lekte demonregissör och började mest på skoj ge tjejerna instruktioner om vad jag tyckte dom skulle göra framför kameran, utan att egentligen tro att dom skulle följa mina anvisningar. Pia hade varit med förut, och är rätt oblyg, så hon ställde sig ändå ganska snart upp och knäppte sakta och retfullt upp knapparna i den tunna klänningen, och blottade lite i taget sin långa, slanka kropp. Miranda var mer osäker och ville först inte vara med, men satt i soffan och tittade på oss och såg ganska glad ut hela tiden. Efter ett tag fick hon hjälp av Pia som började med att ställa sig bakifrån och dra av henne tröjan. När t-shirten var av tog hon lekfullt ett rejält tag om Mirandas lika rejäla bröst utanpå behån. “Här har du nåt att bita i, Johan” sa hon. Nu trodde jag att Miranda skulle tycka att Pia gått för långt och dra sig ur, men det verkade tvärtom bli själva startskottet till det roliga som följde.

Tjejerna blev klart tända och började inför kameran smeka sig själva lite här och där. Det blev vildare och vildare, det här var något som jag inte trodde kunde hända i verkligheten men inte tänkte jag banga nu! De lutade sig tillbaka i soffan och lät händerna löpa över brösten, magen och höfterna, ivrigt påhejade av varandra, och slängde ur sig fnittriga kommentarer hela tiden. Speciellt minns jag när Miranda tog tag i sina bröst och försiktigt masserade dom utanpå behån, efter några tillrop från Pia blev tagen kraftfullare och Mirandas mjuka bröst gungade mycket läckerti hennes små söta händer! Pia ville också hänga med så hon drog fräckt ner sin ena behåkupa och började smeka bröstvårtan så att den blev alldeles hård. Jag kände att jag kommit till himmelriket, och när Pia började fingra mellan benen utanpå trosorna och antydde nåt om att jag borde komma och känna hur blött det var där, med Mirandas fnittrande röst och mogna kropp bredvid, kunde jag inte hålla fingrarna borta. Jag la undan kameran, gick fram ställde mig mellan dom och smekte båda tjejernas höfter och kunde känna bröstens konturer, jag var mycket upphetsad, förstås.

Jag gav tjejerna order om att gå in i sovrummet. De gick pilskt fnittrande före mig och jag såg på deras söta små trosor hela vägen. När vi kommit fram till sängen verkade dom knappt kunna bärga sig och började dra av varandra och mig resten av kläderna och snart låg dom utsträckta nakna bredvid varandra. En hel del kyssar och smekningar kom igång och efter ett tag la dom sig på rygg och jag satte mig mitt emellan dom och lät händerna sakta vandra uppför insidan av varje tjejs lår. Snart var jag framme och började sakta och metodiskt smeka dom mellan benen, på deras vid det här laget mycket villiga XXXXXX. Miranda hade ett lite underligt sätt att kvida av upphetsning, nu var hon verkligen inte den blyga kusin som jag lärt känna tidigare!

Rösta på Kusin Miranda:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (6 röster, snitt: 2.00 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Kusin Miranda