Kräftskivan

Detta hände för precis en vecka sedan så jag har det i färskt minne trots att jag hade druckit en del och man brukar få lite minnesluckor. Min arbetskompis hade kräftskiva och vi var ganska många inbjudna. Nästan alla andra som var inbjudna var par vi var inte så många singlar och de som var det föll inte riktigt i min smak. Därför var jag ganska övertygad om att det på det romantioska hållet inte skulle bli en höjdarfest – men hur fel hade jag inte. För att göra historien kortare så stack de flesta iväg till en krog vid småtimmarna och vi var bara några få som blev kvar. Men hur det nu än var så blev vi ganska högljudda och det räckte inte länge förrän en granne kom och sade till att fi fick lugna ner oss. Vi gjorde det – i 5 minuter! Grannen kom ut på nytt och bad att värden skulle komma över och diskutera men han hade slocknat för flera timmar sen så jag for över istället. Först nu märkte jag att grannen var en av mina före detta lärare i högstadiet. En mycket vacker kvinna, blond tindrande blåa ögon, stora bröst och i 35 års ålder. Hon fick ganska ofta dras med mig på kvarsittningen och jag hade ofta fantiserat om att bli sist kvar och få mitt starff i form av lite stryk!. ja, ja nu är jag 21, men när jag såg henne tände jag till direkt (säkert pga att jag druckit en hel del). Hejsan, sade jag. Ja vi känner ju varandra! Jasså är det du! Var är Mikael som bor där? Han slocknade redan klockan tio skulle jag tro. Försök att hålla er lite tysta vad, andra försöker faktiskt sova. Det var då det kom ur mig: Okej, jag kommer gärna och sover med dig! Först blev hon tyst och såg på mig länge, sedan log hon lite och sa: jaha, ja det tror jag säkert! nä men skämt och sido, du kan väl bjuda på en öl, för att du slapp mig till sist! För att korta ner historien stod vi och talade en kvart till ungefär. Sedan kom ett äpple flygande över häcken och de andra festprissarna ropade. “Jooohaan! Har du somnat där!” Då gick vi in och jag fick min öl. Vi talade lite om var jag gjorde efter grundskolan, gymnasiet, lumpen och nu fortsatt utbildning. Och hon satt där – en kvinna i sina bästa år, en vacker kvinna dessutom och jag blev bara kåtare och kåtare på henne, inte av vårt samtal utan pga vad jag fantiserade om henne. Jag tänker knulla dig! Orden kom bara ur mig och det blev pinsamt tyst med en gång. Men jag hade släppt alla hämningar ochbrydde mig inte om någonting just då. Jag tror att det blev en öl för mycket, kanske bäst du går hem och sova. Har du aldrig velat älska med en yngre kille? Du är full! Jag är full, jag är kåt, jag tänker inte tvinga dig men du borde ta din chans! Vet du vad jag tror? Jo jag tror att om vi ligger med varandra kommer vi båda att vakna med väldigt dåligt samvete. Nu visste jag att det fanns en möjlighet, att hon funderade lite på det pch jag började klä av mig. Jag drog av mig t-skjortan och knäppte upp jeansen och stod bara i kalsongerna framför henne. Vill du ta av dom, eller vill du se mig göra det, frågade jag (ganska kaxigt). klä på dig va! Jag tog ett steg mot henne och lade armarna om henne och kyssten henne på munnen. Hon besvarade den inte och jag tog ett tag om hennes stjärt och drog henne mot mig, hennes underliv mot mitt utputande kön. Säg stop nu eller älska med mig, viskade jag! Jag kysste henne igen och hon öppnade munnen och besvarade direkt. Vi kystes länge och hon började smeka min kuk utanpå kalsongerna. Kuken började styvna till och vi avbröt kyssen, nu ville hon koncentrera sig på kuken. Hon satte sig på knä. och satt där och smekte min kuk utanpå kalsongerna länge och kysste den med små lätta kyssar. Hon tog tag i kalsongerna med båda händerna och drog sakta ner dem. Min kuk frigjordes och ramlad ner i ett halvståndsläge där den stod rakt ut lite böjd neråt. Hon fnittrade till lite och började genast runka av mig. Jag såg hur hon böjde sitt huvud och tog mina ballar i munnen samtidigt som hon runkade kuken. Jag kände att jag började nyktra till och jag njöt. Hon drog sedan förhuden bak och började slicka mitt ollon med tungspetsen. Jag ryckte till av kåthet när tungan träffade den känsliga huden på övre sida av ollonet. Hon tog sedan varsamt hela kuken in i munnen och jag tog tag med båda händerna om hennes hår och stönade dovt. hon sög av mig så skönt att jag inte kunde tro att det var sant. Hennes mun var så varm och den var full med saliv och jag kände hennes lena tunga leka kring kuken. Ibland släppte hon ut den och slickade kuken från roren uppåt och tog in den i munnen igen. Hon fick inte in kuken helt i munnen ända till roten men hon tog in den ganska långt några gånger. Nu vill jag ha dig Jasmine! Hon såg upp på mig tog ut kuken ur munnen och log. Kåta lilla pojke du har inget tålamod, skrattade hon. Hon reste sig och ställde sig utmanade framför mig. Hon hade en vit morgonrock på sig (Märkte jag faktiskt först nu) och honn lossade bältet och tog den av sig. Under han hon bara trosor på sig. Hennes fylliga bröst var verkligen vackra. Jag skulle just ta tag om dem när hon bad mig att komma till sovrummet. Vi gick dit och hon lade sig på sängen på rygg. Dra av mig trosorna så skall du få se på fitta! Jag glömde helt hennes bröst och lydde henne uppmaning. Hon sträckte ut benen rakt och jag tog tag om trosorna och drog dem av henne med nyfiken blick. Först såg jag en ljus liten tofs. Sedan särade hon på benen och det vackra skära härliga fittan öppnade för mig och jag fick stånd på nytt. jag lad mig på knä framför sängen och sänkte ner ansiktet mellan hennes ben. Hon doftade härligt och jag myste när jag kände fitthåren mot mittt ansikt. Hon särade mera och jag hjälpte till med händerna och drog fittläpparna åt sidan. Jag drog ett långt drag med tungan nerifrån och uppåt och hon ryckte till och stönade. jag skrattade för mig själv och tryckte munnen mot fittan och tryckte in tungan i henne så långt jag kunde. jag tungknullade henne lite men det började värka så småningom i tungan. Jag sög in hennes klitta i munnen och hon gnydde till och spände sig i hela kroppen kunde jag känna. Hon sprutade dessutom savande fittsaft rakt i ansiktet på mig och jag hoppad4e nästan till. Jag sög på klittan och hon sprutade sina safter på mig igen. Jag steg upp och klev upp i sängen och runkade kuken ovanför hennes fitta. Jag böjde mig fram och kysste hennes stora fast bröst. Dom var så vackra, så runda och så mjuka. jag bet sakta i hennes vårtor som var stenhårda och stod rakt ut. Jag drömde om dig i skolan. Det är ingen dröm, så ta för dig. solen skiner kanske bara idag! vi skrattade lite och jag kysste henne och lade mig på henne och tryckte kuken mot hennes härliga fittofs. Vi rullade runt så att jag blev under och hon på. Hon satte sig upp och gned sig mot min halvsvullna kuk. Jag tog tag om hennes bröst och smekte dem sakta. Hon slingrade sig bak och steg ur sänge och satte sig på knä på golvet i samma ställning som jag just varit och tog min kuk i munnen och söge till. men hårt smackande ljus sög hon min kuk och det tog inte lång stund förrän jag hade fullt stånd igen. Hon klev upp igen tog tag i kuken och och böjde den neråt och satte sig på den. Jag stönade högt av fröjd när jag för första gången fick känna hennes fitta. Hon började sakta rida mig och min kuk var stenhård. Hon klämde med sina fittmuskler och kramade min kuk och halvböjd red hon upp och ner så att hennes bröst gungade framför mitt ansikte. Hon hade tagit tag i mina händer och böjd dem ovanför mitt huvud, där låg jag och kände hennes härliga savande fitta glida fram och tillbaks på min kuk och hennes fasta vackra bröst gunga framför mitt ansikte retsamt eftersom hon höll tag om mina händer. Jag blundade och njöt och såg henne i ögonen om vart annat. Och plötsligt kände jag hur det var nära för mig och jag viskade fram att nu går det för mig. Det gör inget du får komma inne i mig, viskade hon tillbaks leende. Jag försökte hålla tillbaks men det gick inte och jag sprutade henne full med sperma och pumpade säkert 8-10 gånger förrän jag var tömd. Hon fortsatte att rida och den sega sperma gjorde det ännu skönare att knulla när den smorde in oss båda. Vi vilade lite och så knullade vi på nytt, denna gång i missonärsställning. Då fick hon två orgasmer och jag sprutade på hennes mage och upp på hennes ena bröst. På morgonen kände jag mig faktiskt rätt dum när jag vaknade men det gick snabbt över. Det är bara en vecka sedan och vi har knullat 3 gånger på den veckan. Och det lär säkert bli fler.

Kommentera Kräftskivan