Kontaktannonsen

Jag hittade en herrtidning i en bokhylla på jobbet och började bläddra i den. ögnade igenom kontaktsidorna tills min blick fastnade på en annons: Välutrurstad stilig mogen man söker en ung snygg älskarinna. Gärna med stora bröst. Jag är gift men vill ha en skön tjej då och då. Det stod lite annat också men efter de första raderna så hade jag bestämt mig jag skulle svara. Några månader tidigare hade jag kommit från landet tilll Malmö och saknade en karl då och då. Bodde i ett hyresrum så att ta hem en kille över natten var inte att tännka på. Mannen i familjen jag bodde hos var en riktig hingst typ, trots att han var i 50 års åldern. Ibland låg jag och lyssnade för att höra om mitt värdfolk knulade om nätterna men jag lyckades aldrig uppfatta något. Mitt sexliv var att smeka mig själv och tänka på min hyres värd. Det räckte inte alls för en kåt 19-åring. Jag svarade på annonsen. Berättade lite om mig själv och skickade med ett kort där jag bara hade en tunn sommarklänning på mig, som avslöjade min sexiga kropp och mina stora bröst. Veckorna gick och jag fick inget svar. En kväll när jag låg naken och läste så knackade på dörren till mitt rum. Jag böjde mig efter morronrocken, men innan jag han ta den så öppnades dörren och in kom min hyres värd, Per! I handen hade han mitt rosa brev. Det var alltså Per som satt in annonsen som jag hade svarat på! Tack för brevet lilla gumman sa han. Jag har varit tänd på dig ända sedan du kom men jag har inte vågat försöka förföra dig. Du kan tro att jag har haft ståkuk ibland när jag sett din sköna, unga kropp. Jag tittade ned på hans gylf, som redan buktade ordentligt. Min fru är borta idag så jag tänkte att att vi kunde ha lite skönt tillsammans, sa han och gick fram mot mig. Jag kände mig inte blyg trots min nakenhet. Sakta började han smeka mina bröst. Han nöp mig i bröstvårtorna. Det var störtskönt. Vilka meloner du har. Har du knullat många killar? Jag svarade att

det var väl en tio, 18 stycken. Så började jag att smeka på hans gylf. Kuken var stenhård. Vill du ha den? Frågade han. Jag nickade. Men lova att du inte blir rädd, den är väldigt stor. Så öppnade han gylfen och drog fram den största kuk jag nånsin sett. Den var säkert nästan 30 centimeter lång och grov. Jag kunde inte låta bli att stoppa kuken i munnen och suga den med långa drag. Ena handen höll jag om pungen som jag masserade och rev med mina långa röda naglar. Per stönade och smekte min lilla smultronficka med handen. Fittan blev våt och svullen och klittan stor som ett hallon. Plötsligt så vräkte han ned mig på sängen. Nu vill jag ha dig, sa han. Vänta tjejen, nu ska du bli knullad. Så

tryckte han in kuken i min trånga fitta. Det gjorde ont i början, men blev himmelskt. Efter tre juck var kuken i botten och det onda var bara skönt. Per juckade som en hingst och hela fittan savade. Jag var som galen och gjorde hårda motjuck. Du har världens underbarste kuk, sluta aldrig att knulla mig med din stora hingstkuk. Åh, Per aah. ååhh, knulla mig hårdare. Nu gåår det för mig. Just då kände jag att det började rycka i fittan från Pers kuk. Han vrålade och spände hela kroppen. Han tömde sig i mig och när jag skulle resa mig så rann det ut massor med tjock vit sås ur min röda fittmun. Jag tittade på Per som låg bredvid. Jätte kuken stod fortfarande, röd på ollonet och med sås rinnande från toppen. Ja, flinade han, när jag är på knullhumör vill jag ha minst två skjut

och du är ju en riktig liten kåtmus. Det började dunka i fittan igen så jag satte mig gränsle över Pers ansikte. Slicka mig då, din ljuvliga bock, viskade jag och tryckte hans ansikte mot min heta fitta. Han tunga gled upp längs mina rakade fittläppar och bearbetade min klitoris så att det svartnade för ögonen på mig. Per, skrek jag och min kropp darrade, det går snart igen ååååh, jag vill ha din kuk igen, kör in hingstkuken nu. Snabbt vände mig Per om, jag reste mig på knä och han tryckte in sin stora kuk i mig. Att bli tagen av en stor hård kuk är det bästa jag vet, och Per tjurknullade mig våldsamt. Hans stora pung pendlade mot fittmynningen och jag kände hur hans ollon snuddade vid min livmoder. Så tog han med händerna om mina bröst och vi fortsatte att knulla i rekord fart. Pungen slog mot fittan, kuken gled ut och in, fittan kramade den stora svullna kukenoch mjölkandet gjorde att Per snart började stöna: Ahh, kuken sprutar snart. ! Då kände jag att min kropp exploderade som aldrig förr, jag skrek ut min orgasm och såg stjärnor. När jag vaknade till sans igen så såg jag Pers kuk, som fortfarande stod så jag tog den i munnen och sög in den ända till roten. Det vart för mycket för Per så han sputade sin stora laddning rakt ned i halsen på mig. Sen tackade han för det sköna knullet och gick eftersom hans fru snart skulle komma. Men ni kan tro att det vart fler sköna stunder med min hyresvärd när han fru var borta.

Rösta på Kontaktannonsen:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (7 röster, snitt: 2.71 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Kontaktannonsen