Komvux

Komvux När jag läste engelska på komvux kom jag i kontakt med en kvinna som också var språkintresserad och som senare visade sig ha andra intressen. En av tjejerna hette Åsa och var en liten sexig sak med inbjudande leende och massor av humor. Vi brukade ofta sitta bredvid varandra under lektionerna och så kom det sig att jag erbjöd mig att hjälpa henne med läxläsning och gloser. Den kväll jag kom hem till henne öppnade hon för mig i sexig kortkort, svart kjol och en sedesam vit blus. När hon böjde sig ner vänd ifån mig åkte kjolen upp och avslöjade inte bara ett par sexiga lår, utan också en lien fast och fin stjärt där det putade ut en läcker fittbulle mellan stjärthalvorna. Vi ställde oss vi köksbordet för att titta i en bok och när jag såg ner över hennes axel kunde jag inte undgå att se de vita brösten med hårda, skära bröstvårter i blusens urringning. Bröstvårtorna pekade lite snett uppåt och hon hade gåshud runt dem. Jag blev stenkåt och när Åsa i samma ögonblick tittade upp på mig såg jag ett drag av längtan och åtra i dem. Så vände hon och gick in i sovrummet “för att titta efter en bok” och jag följde förstås med. Hon böjde sig ner och tittade i bokhyllan. Hennes bröst gungade mot blusen och jag fick en enorm lust att smeka de runda kloten. Återigen tittade hon på mig över axlen och plötsligt knäppte hon upp blusen så att brösten gungade i full frihet. Så där utan vidare, bara. Jag tog om hennes höfter och stjärt och medan hon ömt höll mig runt nacken började jag suga och leka med hennes bröst. Hennes mage darrade lätt och hon stönade med snabb andedräkt. Så föll hon bakåt i sängen och drog mig med sig i fallet. Nu var det helt klart att engelskan skulle vi i alla fall inte plugga. Medan jag knäppte upp byxorna och befriade mig från alla kläder på under- kroppen tog hon av sig kjol och trosor medan hon tittade förväntansfullt och en aning tveksamt på mig. Jag ställde mig med särande lår över henne och hon lekte med handen under pungen, vägde kulorna i handen, innan hon plötsligt började slicka på kuken i hela dess längd. När hon sög in ollonet och jag kände hennes varma saliv runt kuken sprutade jag rakt ut. Hon drog undan ansiktet och skrattade medan sperman flödade över hennes hals och bröst. Min kuk stod fortfarande och jag pressade ner henne i sängen och särade på hennes lår med mina knän. Villigt tog hon emot kuken som bultade mot hennes fitta och hon var svettig och röd i ansiktet när kuken lätt gled upp i henne. Sakta knullade jag henne medan hennes tunga stön blev allt hetsigare och hon plötsligt spände hela kroppen i en båge och pressade venusberget mot mig så att hennes klitoris fick sig några rejäla tryckare av kuken där det gick för henne andra gången. Nu var leken igång på allvar och villigt gjorde hon som jag ville när jag vände henne så att stjärten pekade upp i vädret och jag kunde ta mig en rejäl titt på den blöta fittan och det halvöppna fitthålet. Hon var skär och fin och när jag tryckte in kuken bakifrån medan jag lyfte henne en aning i höfterna pressade hon sig mot mig och hela kuken gled in i henne. När jag knullade henne med långa bestämda tag rann det ner för låren på henne och hon andades tungt. Jag hittade de gungande brösten med händerna och höll dem mot handflatorna så att det småretade hennes hårda bröstvårtor. Hon verkade gilla det och när han var på väg mot nästa orgasm och jag själv kände sperman tränga på kramade jag brösten och masserade dom med hårda tag medan hon fick sin orgasm och snyftande tog emot sperman jag sprutade in i henne. Hon föll ihop på sängen och jag särade på hennes skinkor för att kunna njuta av anblicken när sperman sakta sipprande ur fitthålet och det rann ner på överkastet medan jag smekte de blöta skinkorna och ibland lät ett finger glida in i fittan. Hon verkade gilla det också och stönade matt under mina smekningar. När jag la mig bredvid henne på sidan tryckte hon fittan mot kuken och efter en stund la jag mig mellan hennes lår, fortfarande på sidan och körde in kuken igen medan jag höll om hennes små fasta skinkor. Det blev et hårt och härligt knull som slutade med att vi utmattade föll ihop efter nästa utlösning och somnade i varandras armar. Ja, så kan det bli när man pluggar på Komvux

Kommentera Komvux