KOMPISENS DOTTER

Jag är en man på 45 år och jag måste erkänna att jag gillar unga tjejer. Detta här hände när jag förrförra sommaren var på besök hos en gammal kompis som jag träffar ganska sällan dvs en gång om året ungefär. Göran som han heter bor på en gård ute på landet och han är gift och har två döttrar på 18 och 19 år. När jag kom på torsdagkvällen så hann jag precis träffa frun och yngsta dottern innan dom åkte till Stockholm över helgen. Äldsta dottern Sofie föjde inte med för hon skulle tydligen göra något med en kompis till helgen. Göran och jag satt och tog några öl på kvällen och sen gick vi och la oss.

Nästa morgon steg jag upp klockan 10 och gick ner för att äta frukost. Göran skulle jobba på fredagen så det var jag och Sofie som var hemma. Hon kom strax efter mej till köket. Hon hade en svart kjol och en vit t-skirt på sej och det var redan fint väder ute. Jag såg att hon hade en bikini under tröjan. Sofie var en långhårig blond tjej med blå ögon – rena drömmen. Hon var väl 180 cm drygt och hade en slank kropp.

Vi satt och snackade under frukosten och hade riktigt kul. Sen sa hon att hon skulle ut i trädgården och sola. Jag hänger på sa jag och gick och bytte om till shorts. Väl ute hade Sofie tagit av sej kjol och tröja och hade bara bikini på sej. Hon var fint solbrännd och hade en underbar kropp. Lagom smal och små underbara tonårsbröst. Jag var tvungen att lägga mej på mage och sola. när jag låg och slumrade på mage så vaknade jag plötsligt till av att Sofie hällde iskallt vatten över mej. Nu blev du avkyld va skrattade hon.

Jag jagade efter henne när hon sprang iväg. Efter en stunds jagande runt tomten fick jag tag på henne och jag hamnade sittande ovanpå henne när hon låg på rygg. Jag höll i händerna på henne med en hand och började kittla henne. Nu skall du få sa jag. Jag slutade snart med kittlandet men satt kvar gränsle över henne. Jag tittade henne i ögonen sen la jag handen på hennes ena bröst. Hon såg chockad ut först och försökte vrida sig loss men jag höll henne. Sen kysste jag henne på munnen och kände att hon besvarade min kyss. Vi kysstes en stund så och sen lyckades jag knäppa upp bikinin bakom ryggen och fick så äntligen lägga händerna på dom underbara nakna tonårsbrösten.

Jag kysste henne ner över halsen och ner till brösten. Jag sög in ena bröstvårtan i munnen och smakade på den. Jag sög på bröstet samtidigt som ena handen leta sig ner till hennes unga fitta. Handen gled in under bikinitrosorna och hittade en våt tonårsfitta. Hon stönade och jämrade sig högt när fingret gled in i henes skåra. Hon kändes mycket trängre än min hustru såklart. Jag fick av henne trosorna och började smaka på hennes fitta. Jag särade hennes ben och lät tungan glida in i skåran och slicka henne. Hon nästan skrek av kåthet. Nu kunde jag inte vänta längre. Jag fråga om hon hade p-piller och dej hade hon sa hon.

Så jag la mej mellan hennes ben och riktade min fullvuxna kuk mot hennes unga fitta. Sakta lät jag ollonet glida in i hennes varma kropp. Hon var guddomligt fin att tränga in i. Underbart trång och fin. Sakta svalde hennes kön allt mer av min bamse. Hon låg med händerna bakom nacken och hon vred huvudet fram och tilbaka. Ögonen utsrålade kåthet. Sen började jag jucka ut och in i henne. Hon skrek hela tiden ohhh åhhh jaaaa mm. Jag la mina händer under hennes bak och lyfte henne mot mig när jag allt snabbare knullade flickan. När hon kom i sin första orgasm blev det för mycket för mig så jag tryckte mig in i henne och tömde hela min sats i henne.

Sen lå jag kvar med kuken inne i henne en stund innan jag gled ur. Jag pussade henne och sen låg vi och kelade en stund. Sen börja hon smeka min kuk igen som genast svarade med att återigen växa. Hon runkade så skönt att jag snart var redo igen. Nu sa jag att hon skulle stå på alla fyra. Sen tog jag och tryckte in kuken i henne bakifrån. Det var så skönt att känna hur hennes tonårsfitta kramade om min kuk. Jag började knulla bakifrån med händerna kramande hennes bröst. Det gick snart för henne igen men nu kunde jag hålla på längre. Jag höll hene om höfterna och drog henne fram och tillbaka alllt snabbare och hårdare. Sen tog jag tag i hennes långa blonda hår och drog hennes huvud mot mej så att hon svankade max. Då kunde jag riktigt utforska botten på henne med min kuk. Jag avsluta med att återigen spruta hennes unga fitta full.

Hur resten av dan förlöpte är en annan historia.

Kommentera KOMPISENS DOTTER