Kom på det själv

Först var det förfest hos en kompis som bor själv, det var hon och jag och några killar. Det var mycket alkohol och sedan bar det iväg till den stora festen. Den var hemma hos någon som jag inte känner men min kompis har varit i hop med honom. Han hade ff så det var stor fest där. Hela kvällen så var en kille som jag har varit med efter mig. Han smörade på som fan och med alkohol i blodet blev jag tyvärr inte så svårflörtad. När jag och min kompis skulle hem, Hanna heter hon, så följde han och en

kompis till honom med. Vi skulle ha efterfest tänkte vi. När vi kom hem så hade Hanna och hans kompis strulat på nattbussen dit. Så dom var tätt omslingrade när vi kom innanför dörren. Hanna bor i en liten etta så vi hade lagt fram en madrass åt mig som jag skulle sova på. Nu blev det så att hanna och killen la sig i hennes säng och jag och Dingo (han kallas så, fånigt namn va!) la oss på madrassen nedanför Hannas säng. Vi började kyssas och smekas och efter ett tag la jag märke till att Hanna hade handen innanför killens jeans. Jag såg i ögonvrån hur hon smekte honom inannför byxorna. Jag märkte att hur Dingo också såg detta och att han knäppte upp sin gylf. Han viskade att jag skulle göra likadant med honom och det gjorde jag. Jag förde in handen inannför hans byxor och började smeka honom. Han stönade tyst och jag kände hur han redan hade ett hårt stånd. Jag vet inte varför, men det måste varit alkoholen. Jag tog ut hans kuk och började smeka honom för att sedan böja mig ner och börja suga av honom. Dingo är från afrika och har en ganska stor, så Hanna och killen på sängen såg direkt vad jag gjorde. Då sa Hanna åt Dingo att sätta sig på sängen och den andra killen brevid. Det gjorde dom och sedan så satte

sig Hanna framför killen och började suga av honom med. Han hade en smal kuk med mycket hår runt. Jag sög Dingo och Hanna han brevid. Jag kunde inte låta bli att röra vid hanna där hon satt brevid mig. Hon är en otroligt sexig tjej med långt svart hår och en kurvig kropp. Jag smekte henne försiktigt över baken och lät min hand glida in mellan hennes ben. Försiktigt började jag smeka henne över fittan med ett finger, längs fittskåran som jag kände genom hennes Addidasbyxor, hon var svullen och blöt det kunde jag känna. Hon reagerade genom att puta mera med rumpan och pressade sin fitta mot mitt finger. Jag tog det som fritt fram så jag fortsatte smeka henne samtidigt som jag sög av Dingo. Efter ett tag så ville Dingo knulla, som han sa. Jag gled upp över honom och förde undan mina trosor så att han kom åt min våta fitta. Jag hade bara klänning på mig så det var lätt för honom att föra in sin kuk i mig. Jag började sakta rida honom, försiktigt eftersom killar inte kan hålla sig så bra som du vet. Jag tittade mig över axeln och såg hur Hanna hade klädde av sig kläderna och ställde sig

på alla fyra, killen klädde också av sig och sa åt Hanna att flytta sig så att hon stog på alla fyra mot min rumpa. Antagligen för att han skulle kunna se min fitta samtidigt som han knullade Hanna. Han Gled in i Hanna bakifrån och jag såg på henne att hon tyckte det var skönt. Jag red Dingos svarta kuk och han kramade mina stora bröst genom kläningen.

Hela tiden hördes Hannas gnyende läten när killen stötte sin hårda kuk in och ut ur henne. Efter ett tag så hörde jag hur killen bakom mig stönade till, jag tittade dit och såg hur han sprutade sin heta klibbiga sperma över Hannas rumpa. Jag började rida Dingo hårdare och snart så sprutade han sin vita säd ur sin svarta kuk upp i min svullna fitta. Jag gled av honom och la mig på sängen. Jag var fortfarande kåt och bestämde mig för att smeka mig. Killarna hade nästan klätt på sig redan när dom såg att jag började smeka min fitta. Efter ett tag såg jag att Hanna började smeka sig också. Hon satt på knä och smekte sin fitta med ena handen och kramade sina bröst med den andra. Jag kände hur Dingos sperma rann ur mig och jag smörjde in fittan med den samtidigt som jag knullade mig med fingrarna. Killarna stog nu och runkade sina kukar brevis varandra. Så kände jag att jag skulle komma så jag satte mig upp och började pulla fittan allt snabbare. Jag såg att Hanna tittade på mig och det gjorde att jag kom i en otrolig orgasm. Jag nästan sprutade fittsaft och sperma ur fittan. Fan vad skönt det var! Hanna kom precis efteråt, och hon stönade lågt när hon kom. Hon föll bakåt och skakade av orgasmen. Killarna sa åt oss att sätta oss med ansiktena vid deras kukar, vilket vi gjorde. Dom runkade snabbare och snabbare och så sprutade dom sin sperma över mitt och Hannas ansikte. Vi slickade i oss och svalde av deras klibbiga heta sperma. Klockan var då halv sju på morgonen så eftersom det blev en pinsam stämning efteråt så drog jag mig hemmåt. Och min farsa var förståss uppe och skällde ut mig och på den vägen är det.

Kommentera Kom på det själv