Kom i morgon

Kom i morgon hade hon viskat, efter att jag i smyg hade sett henne älska med Mark och Anders kvällen innan. Och jag kom. Hon låg och påtade i rabatten med den läckra baken i vädret. Den guppade och roterade förföriskt när hon gav sig på ogräset. De vita tajta shortsen smet åt över skinkorna och stramade i skrevet. Jag anade hur sömmen låg mellanläpparna och fantiserade om hur kittlaren eggades av de spända tyget. Jag drömde om de fasta päronformade brösten som dinglade fritt och hur vårtorna smektes styva av skjortans lite sträva tyg. Jag såg för mig hur hon i högsta extas fört Anders och sig själv till en befriande skön orgasm.

- Hej, sa hon utan att vända sig om. Tittar du på utsikten? Det skulle man kunna säga och den har sällan varit bättre än idag. Tack för komplimangen, för det var det väl, sa hon och reste sig upp. Kom i morgon, det är idag, sa jag och kunde inte slita blicken från shortsen som smet åt och stramade mellan låren och skar in mellan blygdläpparna. Du gillar tydligen mina shorts? Nej inte shortsen precis, men hur dom sitter på dig. Gör det inte ont? Jo nu när jag legat på alla fyra en stund. Följ med in så skall jag tvätta mig och byta till något bekvämare.

Jag fick en kall öl i köket och hon gick för att tvätta av sig. Några minuter senare var hon tillbaka. Blusen hade hon fortfarande på men shortsen var borta. Istället hade hon på sig de mest minimala tangatrosor jag sett. Snacka om utsikt. Blygden svällde under det tunna tyget och skåran syntes tydligt i könshårets mörka lockande triangel.

- Utsikten är tydligen fortfarande till belåtenhet. Det var meningen. Jag vill ha dig, sa hon abrupt. Jag har gillat dig sen jag såg dig för två år sedan. Jag gillar lite äldre karlar, fortsatte hon. Jag höll på att sätta ölen i halsen. Hon var inte lite fräck och jag kände hur jag rodnade.

- Blir du chockerad? Jag brukar vara rak, då kan man undvika många missförstånd. Att jag vill ligga med dig är väl inte så konstigt. Det är det enda livet går ut på, att ha det så skönt man kan. Jag är inte van vid den sortens frispråkighet, sa jag fortfarande lite omtumlad och inte helt säker på att hon inte drev med mig. Du tittade länge igår. Jag hoppas du gillade det du såg.

Det hade jag verkligen gjort. Hon kom närmare och knäppte upp knapparna i skjortan. Den platta magen var brun och brösten putade inbjudande mot mig.

- Du är väl inte en sån där som bara vill titta? Ta i mig då, viskade hon hest och kom alldeles intill mig.

Brösten nästan snuddade mig och varligt förde jag skjortan åt sidan och rörde vid den glatta huden. Vårtorna var stora och styva och vid min beröring drog vårtgårdarna ihop sig. Vårtor och vårtgårdar höjde sig markant och bidrog till bröstens otroliga toppighet. Hon böjde sig lite fram och vibrerade mot mina läppar med en läcker styvvårta. Jag flämtade till och sög in den i munnen. Jag smekte hennes rygg och kände hur hon darrade och skalv.

- Det är skönt viskade hon, jag är kåt. Hon började treva över mig och utan större besvär fick hon ner gylfen och lirkade varligt fram lite av min stenhårda lem. Den är skön, jag är kåt på dig.

Jag smekte hastigt upphetsat skinkornas varma sexiga halvklot. Hon drog sig lite undan och sjönk ner på knä. Våra blickar möttes när hon drog av jeans och kalsonger i samma rörelse. Jag spratt till när slöt båda händerna om min påle. Hon log och släppt mig inte med blicken när hon sakta började runka.

- Är det bra så, hennes röst lät halvkvävd. Vad gillar du bäst? Att jag runkar dig, suger eller att vi knullar med en gång? Det är olika, stötte jag fram i min upphetsning och hela tiden fortsatte hon bearbeta kuken i hela dess längd. Med mjuka smekningar, omväxlande med ett mer hårdhänt runkande. Jag stönade svagt. Det går väl inte för dig för snabbt om jag suger dig, viskade hon och böjde sig fram mot kuken. Drog sakta förhuden fram och åter över mitt blålila ollon, lät det smeka kinden, lapade med tungan från roten och upp. Trevade runt pungen, smekte lätt innan hon tog ett försiktigt tag och rullade kulorna i handen. Hon sniffade i mitt könshår och hela tiden lät hon kuken smeka den lena kinden och strök med ollonet mot halsens varma hud. Hon vispade med tungan, smakade med läpparna och hela tiden kved och stönade hon som en löpsk tik. Hon var bortom tid och rum, det enda som existerade för henne i detta nuvar min svällande dunkande stake. Jag domnade sakta bort i njutning och smekte över hennes mjuka hår. Trevade igen efter brösten, men hon föste genast bort min ivriga hand. Jag sjönk djupare tillbaka i stolen och utlämnade mig helt åt hennes ungdomliga oblyga brunst. Jag måste tänka på något annat, locka bort tankarna från det guppande ljusa hårburret mellan mina ben. Inte tänka på hennes läppar som masserade ollonet eller tungan som ivrigt utforskade hela min långa kuk. Is, tänkte jag. Tänk på is. Det svalkar min hetta och håller orgasmen borta. Mycket is. kall blå is. Så slutade hon plötsligt. Reste sig upp och drog hastigt av sig trosorna. De var alldeles våta av hennes utsöndring.

- Känn viskade hon och smekte mitt ansikte med det fuktiga könsdoftande plagget. – Känn hur våt och kåt jag är.

Mina näsborrar vibrerade av den härliga lukten. Jag kysste och sög på trosorna. Sträckte mig efter henne och med brett särade ben lät hon mig fånga in hela sitt skälvande sköte. Hon gned sig sakta mot min handflata. Jag blev våt och de svullna läpparna slog ut som en blomma i min hand. Hon stönade högt, stödde sig mot min axel och roterade sakta malande sin vidöppna fitta mot min hand. Brösten gungade framför mig och jag nådde dem med tunga och läppar. Sög och kysste. Borrade in ansiktet mellan dem. Kände den sammetslena tyngden mot kinden. Hon flyttade sig lite framåt och jag kände handleden omslutas av de uppsvällda läpparna. Jag kände kittlaren stor och styv när hon gned sig fram och tillbaka. Med pekfingret trevade jag försiktigt efter hennes stjärthål. Hon roterade mot mitt sökande finger och fångade själv in det. Sakta tryckte jag på och utan motstånd gled jag in. Först med ett finger sedan med två. Hon kastade med huvudet och brösten dansade och skalv framför mig.

- Ja. ja. stönade hon. In längre. hårdare. År du kåt? Fortsätt så. ja hårdare. Sug på brösten.

Hennes andhämtningar blev snabbare och hon knep med låren runt minhandled. Besinningslöst frenetiskt gned hon, fram och tillbaka, mina två djupt inborrade fingrar roterade runt, runt i hennes knipande anus.

- Mer. ännu mer. hårt. en finger till. Känn! Känner du? Nu kommer jag snart snart, kved hon. Kom nu. kom med din kuk. kom med kuken. i fittan. stora kuk.

Hon gled upp mot mig och lät kuken ta handens plats mellan de glipande läpparna. Så skönt. när hennes läppar omslöt mig. Varmt, fuktigt. Hon gled upp och ner längs kukskaftet och pressade det hårt uppåt mellanläpparna. Så gled hon lite bakåt och lät ollonet smeka den upphetsade styva kittlaren.

- Lite till. lite mer. nu kommer jag. känner du hur jag omsluter dig. ahh. skönt. ditt ollon. där. där, ja nu. ah. ahhh. åhhååå. KUK!

Hårt pressade hon ollonet mot kittlaren, det gjorde nästan ont, skönt ont. Hennes orgasm porlade fram, kuken blev alldeles våt, den drog fram genom hennes skälvande kropp som en stormby. Den forsade fram mellan hennes läppar i korta gälla skri och den böljade genom låren som spasmodiskt kramade mina höfter. Hon böjde sig fram och vilade ansiktet mot min hals, hon blev tyngre i kroppen när anspänningen släppte.

- Det var skönt, viskade hon. Gudomligt skönt. Jag känner dig. Hur hård du är. Hård och ända mjuk. Jag vill älska med dig. älska mer. känna din kuk, din sköna hårda kuk. inne i mig.

Hon bet mig lätt i halsen och jag kände ilningar som fortplantade sig ner till kuken som ryckte till, varmt omsluten av den varma sköna slidan. Sakta reste hon sig. Lät mig hastigt smeka brösten. Vårtorna var inte lika styva längre, men vid min beröring drog de hastigt ihop sig igen. Hon prövade mitt stånd med en hastig smekning. Vände sig om och kom med stjärten före mot mig. Med särade ben sänkte hon sig ner. Blygdläpparna var vitt åtskilda och jag anade slidans mynning innan jag omslöts av de spänstiga läpparna. Hon rörde sig lite. Lät ollonet nosa i mynningen. Jag tog om hennes skinkor, vägde kloten i handflatorna, stack in ett finger mellan benen och fingrade lätt på de glatta fjuniga läpparna. Tryckte ihop dem och gnuggade dem mot ollonet.

- Åh. stönade hon hänfört. Det är skönt. skönt med kuk. En hård, varm, stor stake fortsatte hon och sjönk ner lite.

Halva kuken gled in utan motstånd i den hala, våta slidan. Hon vickade och vred på ändan. Masserade mig med hastiga sammandragningar. Tog spjärn mot mina ben och lutade sig lite framåt. Kuken uppslukades tillroten när hon sjönk ner helt och jag kunde inte låta bli att smeka över stjärthålet som vidgat sig lite. Hon gillade det.

- Nu går det inte längre, nu kan du inte komma längre in, kved hon. Känner du hur du nuddar livmodertappen. det är härligt. Nu. nu skalljag knulla dig. tills du kommer. och sprutar min kåta fitta full. Full. av varm. härlig sperma.

Långsamt reste hon sig. Jag gled nästan ur och tryckte henne ner för att inte förlora kontakten.

- Nej. nej. Jag skall knulla dig. Tror du jag låter dig försvinna. när du äntligen är inne. så skönt att knulla.

Igen och igen reste hon sig och sjönk ner. Raffinerat eggande skruvade hon med höfterna och varje gång hon sjönk ner lät hon skinkorna smeka min blygd och mitt könshår glänste av hennes saft. Hon kom med en hand in mellan benen. Fattade pungen och gned den mot sina våta läppar varje gång hon sjönk ner. Nu kunde jag inte låta bli längre utan lät tummen leta sig in bakvägen. Samtidigt greppade jag hela fittan i handen och lät ett finger leta sig in bredvid kuken. Kände hur friktionen ökade. Tryckte ihop tummen och pekfingret och höll slida och stjärt i ett fast grepp. Utan att kunna hejda mig började jag göra kraftiga hårda motjuck.

- Åh ja. så ja. oh vad skönt. hårt, härligt hårt. Längre in. ja. ja så ja. nu kommer det. nu kommer det snart. jag känner, du blir hårdare och större. Vansinnigt stor. jag är full. av din kuk. din kukkk. ohh.

Jag svettades av brunst och ansträngning. Hennes ord hetsade mig. Kuken bände och bökade hårt målmedvetet. I min upphetsning for en hastig tanke genom huvudet – knulla henne i ändan. Hastigt släppte jag greppet med fingrarna, tog henne under skinkorna i en uppåtgående rörelse och drog min rödsvullna blanka kuk och riktade in den mot hennes anus. Hon reagerade inte utan sänkte sig ner och jag gled in i stjärten lika lätt som tidigare i fittan.

- Underbart, skrek hon. Underbart. Det är underbart att knulla med dig. Du vet. du känner vad jag vill.

Friktionen var ännu intensivare än i fittan och när hon började knipa med slutmuskeln kände jag det oundvikliga närma sig. Jag tog ett hårt tag om hennes höfter och hjälpte till med slutspurten.

- Kom. nu. kom. nuuu. Jag känner. nu ja den pulserar. den skälver. jag är så kåt. Nu kommer du. åh himmelskt. Du kom. kom i mig. spruta. ja, ja åh. nu. varmt. Din sperma sprutar. varmt. ohhhh.

Hon skrek och frustade när jag i hårda sprut, gång på gång kom djuptinne i hennes kropp. Hon satt stilla och bara tog emot och hela tiden knep hon och hjälpte mig till en himmelsk skön utlösning. När hon sedan tog om pungen med båda händerna och kramade fick hon en sista skälvande stråle och utmattad kände jag hur alla mina muskler långsamt slappnade av.

- Det var skönt, viskade hon och skruvade lite på stjärten.

Hon hade inte släppt taget om pungen och hennes fladdrande fingrar smekte varligt det mjuka skinnet. Jag kände till min förvåning krafterna återvända när hon smög ett finger mot min stjärt och cirklade runt i långsamma pockande rörelser. Jag smekte hennes rygg och nacke. Trevade runt med en hand och kände bröstens eggande lena rundning. Hon satt hårt på mig och kuken som skrumpnat lite svällde sakta igen och fyllde snart upp hennes stjärthål.

- Res dig försiktigt, sa jag, och luta dig fram över bordet. Ja, ja. Du kan igen, jag känner din stora kuk. Du vill mer, jag också. Kom knulla mig. Knulla mig igen. knulla.

När vi stod upp var det nästan bara min kuk som höll henne uppe. Jag famnade henne bakifrån. Smekte de dinglande fasta brösten. Den mjuka magen. Kammade genom hennes mjuka könshår med fingrarna och smekte de svullna fuktiga läpparna med båda händerna. Fann kittlaren och gnuggade den mellan pekfingrarna. Hon sträckte sig framåt och lutade sig över bordet. Med ett svagt smackande lämnade jag det kramande hålet. Utan besvär fångade hon in kuken med sin vidöppna slida. Jag nästan sögs in. Väggarna smekte ollonet och blygdläpparna slöt sig hungrigt runt kukskaftet. Med en hand lämnade jag kittlaren för att ge brösten lite mer uppmärksamhet. Jag gnuggade och nöp i vårtorna, kände tyngden i handen, kramade och smekte i samma takt som jag lät kuken stöta in och ut. Hon rullade med höfterna. Så stelnade hon till. Skinkorna blev hårda. Benen började skälva och hon rätade ut sig och föll fram över bordet.

- Å h a aa aaa aaa a a a a.

Ett långdraget skri lämnade hennes läppar och jag kände hur hennes sista krafter rann ut i en lång skälvning. Jag tog henne hårt om höfterna och bredbent fortsatte jag knulla fittan som nu förlorat all sin spänst och bara var ett varmt flödande hål. Jag hade inte långt kvar och pungen började dra ihop sig. Jag stannade upp lite. Lät bara ollonet röra sig sakta i öppningen. Det var underbart skönt att kunna kontrollera tempot i utlösningen.

Med små, små rörelser lät jag ollonet frotteras av läpparnas hinnor och sakta, sakta arbetade jag mig fram mot den oundvikliga utlösningen. Den var på väg. Den kom rusande. Konvulsionerna drog genom kroppen och jag borrade in fingrarna i hennes skinkor och roterade kraftigt med höfterna. Lät den första kraftiga strålen spola ner fittväggarna. Drog mig sedan ut lite och lät de sista strålarna av min varma säd skölja runt mynningen. Hon ryckte till för varje stråle som flödade över de ömma läpparna. Hastigt drog jag mig sedan undan och runkade fram det sista av satsen mot stjärtens mörka hål och över de underbart sköna skinkorna.

Kommentera Kom i morgon