Knullet med Susanne

Susanne är en framåt tjej jag träffat på ett populärt gym i Hudiksvall. Hon hade snabb tagit kontakt med mig och visade sig vara väldigt trevligt. Vi pratade om både det ena och det andra och oftast blev det mer snack än träning. Vi hade snabbt pejlat in varandra och det visade sig snabbt att vi delade samma intressen vad gällde det mesta. Efter att ha träffats några gånger på gymet tyckte vi att vi kunde träffas och gå på bio någon gång.

- Vi ses utanför biografen på onsdagen då, sa Susanne och gav mig en blick som gjorde mig lite konfunderad. Vad var på gång nu?

Sagt och gjort så kom i alla fall onsdagen och Runaway Bride var kvällens begivenhet. Jag såg på långt håll att Susanne redan väntade på mig. Lite nervös för om jag skulle komma eller inte eftersom detta varr vår första date utanför gymet. Vi gav varandra en snabb blygsam kram när vi möttes. Jag började ana att det var något på gång mellan oss, men jag tordes inte hoppas allt för mycket ännu eftersom jag gått på ett par rejäla nitar tidigare.

Vi stod i alla fall och pratade en stund efter filmens slut och bestämde oss för att ses på lördag igen

- Du kan väl komma hem till mig, sa Susanne Så får vi se vad vi hittar på för något.

- Vi kan ju alltid gå ut och dansa och ta en öl. Det var längesen, sa jag.

- Bra idé. Men kom hem till mig innan.

Susanne gav mig sin adress eftersom jag aldrig var där förut.

Lördagen kom. Till sist. Och hade jag anat vad som skulle ske den kvällen, så hade jag förberett mig bättre. Tagit med kondomer till exempel. Det var lite krångligt att hitta hem till henne först, men efter några felkörningar stod jag till sist vid hennes portuppgång med bultande hjärta. Jag ringde på och Susanne öppnade. En snabb kram och hon visade mig runt i lägenheten. Vardagsrummet, sovrummet och jag tänklte att här kanske vi kommer att pippa om några veckor. Man är ju lite traditionell av sig så jag tänkte inte försöka få henne på rygg denna kväll i alla fall.

Efter den trevliga rundvandringen i hennes tvåa, hamnade vi slutligen i hennes soffa. Vi satt nära varandra och pratade om både det ena och det andra och rätt vad det var så sa hon nånting, minns inte vad, som fick mig att förstå att den här otroligt vackra tjejen vill ha mig till nånting mer än bara kompis. Jag la armen omkring henne och hon svarade genom att ta min hand. Vi satt bara och myste en stund och nånting hade redan börjat växa sig hårt i byxorna. En viss del av mig hade börjat vädra knull och förberedde sig på detta.

Jag ändrade sittställning så jag hamnade mitt framför henne och gav henne en lång kram. Svaret blev omedelbart en lika go och lång kram tillbaka. Då jag smekte henne utanför tröjan hörde jag att hon kved till lite.

- Herregud, tänkte jag. Hon är väl möjligen inte kåt? Jag provade igen, med samma kvidande som resultat. Hon var otroligt känslig för mina beröringar, vilket förvånade mig. Vid ryggslutet just ovanför hennes härliga, runda stjärt.

Efter en stunds kram-hånglanden började vi även kyssas. Vilken härlig mun hon hade. Vår första kyss. Jag hade inte kysst på alltför länge och detta blev bara så helt underbart. Vi fortsatte med att lägga oss ner i soffan. Jag smekte henne allt intensivare över ryggslutet där hon viade sig vara mycket känslig för beröring. Resultatet visade sig allt tydligare. Susanne kved allt högre.

- Har du kondomer med dig?, frågade Susanne.

Jävlar. Fan. Detta sa jag inte högt.

- Nej, tyvärr, men vi kan ju gå förbi Statoil på väg hem från dansen, föreslog jag.

Nu var jag otroligt kåt och det stramade rejält innanför kallingarna. Jag hade stor lust att bara slita av henne byxorna och köra upp kuken i hennes nu säkert mycket våta fitta. Tänk att jag skulle få knulla henne redan ikväll. Vi fortsatte våra övningar i soffan med kläderna på men vi kände mer och mer att detta inte räckte.

- Du, det är nog bäst att vi fixar kondomerna nu. Annars vet man aldrig hur detta slutar, sa hon.

Sagt och gjort. Vi gick mot Statoil och jag stormade in i butiken och ryckte till mig ett tio-pack Profil.

- Dom här tar jag, sa jag till kassörskan.

- Ja, ok men jag måste slå in priset på dom, så kan du vara så vänlig och ge mig paketet, sa kassörskan med ett snett leende på läpparna. Också Susanne stod bredvid mig och smålog.

Så var då det gjort. Ett steg närmare det härliga analkande knullet. Men så var det ju dansen också. Och glaset med öl.

- Du, ska vi inte skippa dansen och springa hem till dig igen, föreslog jag.

- Nej, jag tycker vi går och dansar först, svarade Susanne.

Säkert illmarigt och hjärtats slagfrekvens halverades med ens. Hon hade väl inte ångrat sig? Min längtan efter att få utforska denna kvinnas innersta kanske inte kunde besannas bara för att jag inte hade tagit kondomer med mig. Det kunde inte vara sant. Katastrof. Flera tusen tankar åkte genom mitt stackars huvud och jag föreställde mig hur kuken sakta sloknade och försvann in i kroppen för att aldrig visa sig igen. Av besvikelse.

- Du! Skojar bara! Vi skippar dansen och går hem igen.

- Puhhhh, sa jag högt. Så där får du inte säga!

Vi vandrade i snabb takt hand i hand hem till hennes varma lägenhet igen. Vi låste ytterdörren och jag bar in henne i sovrumet med kondomerna i min hand. Vi fortsatte i princip där vi slutat innan vi gick ut tidigare. Vi stod mitt i hennes sovrum och hånglade som besatta. Med mina händer slet jag av henne blusen och forsatte massera hennes känsliga ryggslut. Varje gång jag tryckte henne mot mig så stönade hon. Hon började dra i livremmen till mina byxor och jag beslutade mig för att hjälpa henne av med mina byxor. Varför krånga till det? Hon tog också av sig sina. Hon stod nu där i sina vita trosor och sin BH. Jag tog mig an den sistnämnda.

“Hon må väl inte ha några krånliga spännen på sig”, tänkte jag. Men vips, föll också BH:n av. Två härliga fylliga bröst visade sig och hennes bröstvårtor hade växt sig stora och styva. Jag tog dem i mina händer och smekte henne utforskande. Kysste hennes känsliga bröstvårtor. Min T-shirt åkte av och jag stod nu där endast ikväll kallingar. Kuken avteckande sig som en bulle och jag tänkte att jag exploderar snart om den inte får komma ut.

Jag forsatte min behandling av Susanne. Jag förde mina hände innanför troskanten och kände på hennes runda stjärt. Ner kängs skåran tills jag hittade hennes underbara fitta. Med den andra handen sökte jag mig från andra hållet. Över hennes behårade venusberg till hennes svullna klitoris som jag mjukt och sakta började massera samtidigt som jag masserade hennes blygdläppar med dena andra.

Hon var mycket våt och våtare blev hon alltmedan min behandling fortskred. Susannes andning blev allt häftigare och till sist kom hon i sin första orgasm frambringad av mig. Naturligtvis skulle vi inte nöja oss där. Hon tog av mig min kalsonger och min kuk, som nu stod rakt ut, fick komma ut i luften. Jag drog hastigt ner Susannes trosor. Vi ställde oss tätt intill varandra och kysstes och kramades. Min kuk nuddade hennes våta fitta. Jag puttade ner henne i sängen och la mig vid sidan av henne med ansiktet i höjd med den underbara fittan. Jag fortsatte min behandling av hennes klitoris och förde försiktigt ett, sedan två fingrar ut och in ur hennes plaskvåta fittta. Jag kysste hennes lår. Kysste mig vidare mot hennes buske och nuddade klitoris med tungan. Ett stöndande hördes.

- Forstätt, flåsade Susanne. Jag kommer snart igen.

Medan jag fortsatte slicka hennes fitta trädde jag på en kondom på kuken. Vi tyckte båda att det var helt naturligt att använda kondom vid vårt första samlag så detta var inget problem för någon av oss. Jag lade också in en kudde under hennes stjärt. Jag fortsatt att kyssa hennes mage, sökte mig upp till hennes vackra bröst och vidare upp till hennes mun. Jag la kuken mot hennes våta fitthål.

- Kom in då! Kom in, nu, manade Susanne på mig. Jag tryckte till och kuken geld in en bit i hennes fitta.

- Knulla mig!

Jag tog tag om hennes höfter och tryckte på än en gång och kuken gled ända in till roten. Detta blev för mycket för Susanne som kom i sin andra orgasm. Jag fortsatte stöta och det hördes ett lustigt ljud då pungen stötte mot hennes skinkor. Som om någon klappade tackten med händerna.

- Åhhhhhhhhhh, gud så skönt skrek Susanne.

Jag stötte hårdare och jag började känna att orgasmen var väldigt nära för mig också. Jag juckade vidare, och Susanne stönande för varje juck. Jag visste att hon njöt lika mycket som jag. Det såg jag på hennes kåtblanka ögon, som gjorde mig ännu kåtare och jag kände att nu var det nära för mig att spruta.

- Gvvvvvvvvvv! JÄRDANS! Den bästa orgasm jag någonsin haft fick jag då jag var som längst in i Susannes fitta. Jag la mig flåsande över Susanne och kysste henne.

- Nu går vi och duschar, tyckte Susanne.

I duschen fortsatte vi. med annat.

Susanne och jag träffas fortfarande. Vårt förhållande har fngerat sen dess. Detta hände sig för drygt ett år sedan. Vi knullar minst 10 ggr /vecka. Ibland blir det mer. Speciellt om vi båda är lediga en vardag. Då kan vi ligga i sängen hela dagen och bara rå om varandra.

Rösta på Knullet med Susanne:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (6 röster, snitt: 3.67 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Knullet med Susanne