Klädpokern

Det var en kulen höstlördagkväll på studentkorridoren. Satt och läste inför nästa tenta. I korridoen var det tomt. Av tio korridormedlemmar var vi bara tre som satt och läste för brinnade livet. Resten var ute och festade eller hemma hos de sina.

Regnet slog mot fönstret. Lagboken var lika tråkig som vanligt. Träsmaken därbak ganska stor. Alltså läge för att gå ut i kölet och se om någon av de andra var där. Hade uppfattat att någon gick förbi min halvöppna dörr i korridoren. Reste mig sakta och rättade till kläderna.

Ute i köket satt faktiskt både Karin och Katarina. Karin läste språk och Katarina läste ekonomi. Dom hade börjat denna terminen. Hade själv bott på korridoren en och en halv termin. Båda tjejerna var väldigt ambitiösa. De stannade sällan kvar på helgerna utan bara när det var tenta. Katarina var lite religiös av sig och Karin hade någon gång berättat om sina stränga föräldrar. Båda såg mycket hyfsade ut.

Katarina kring 180 lång, mörkt halvlångt hår, bruna ögon, ganska smal och väldigt fina tänder. Klädd så att inte några spännande former framhävdes. Karin var några centimeter kortare, ljushårig, kortklippt, kanske 10 kilo tyngre än Katarina. Hon hade svårare att dölja sina kvinnliga former även om hon gjorde en del för att tona ner de hyggligt stora brösten som annars med en annan inramning skulle kommit i blickfånget. Hon var blåögd. Båda var väldigt söta på sitt sätt. Själv var jag väldigt blyg med ganska normal kroppsbyggnad och utseende.

Hade aldrig suttit och pratat ensam med dessa två tjejer. Andra killar på korridoren hade försökt uppvakta dom var för sig men inte rönt någon framgång. Karin och Katarina hade blivit bästa vänner under tiden sedan början av september.

När jag visade mig i köksdörren så fick jag direkt ett erbjudande om att få en kopp te. Det var ju knappast läge att tacka nej till. Vi satt där och pratade och pratade. Om än det ena och än det andra. Efter en stund märkte jag att Karin och Katarina tittade en hel del på varandra. Samtalet gled sakta in på mer personliga områden. Eftersom ingen riktigt började referera till sina egna erfarenheter utan mest pratade om andra när det kom in på frågor om relationer och lite om män och kvinnor, så började det kännas som ganska säker mark trots att det ju var ganska pexploaterad mark för mig. Mellan raderna läste jag att det var det för dom.

Det gick väl en timme. Regnet smattrade än mer därute i mörkret. Det var verkligen mörk. Kökslampan var å andra sidan av den typ att den kastade ett skarpt och ogästvänligt sken omkring sig. Drog mig till minnes att jag hade lite likör inne i skåpet på mitt rum. Frågade om jag fick buda, samtidigt som jag påpekade att det var ganska tråkigt att sitta i köket. Tjejerna var ju två så dom blev lite modigare än vad jag tidigare sett. Dom sa ja det skulle vara gott. Katarina brukade inte ta särskilt mycket när det hade bjudits på annan alkohol tidigare på korridoren. Karin var lite mindre försiktig.

Vi tog med tre glas och gick in i mitt rum. Tjejerna satte sig bredvid varandra på sängen och jag i min snurrfåtölj nästan mitt i det lilla studentrummet. Belysningen var mysigare här.

Trodde först att jag begått ett stort misstag för vår tidigare diskussion avbröts ju av förflyttningen. Det blev lite diskussion om lagboken och studier. Hur skulle jag komma tillbaka till de intressanta ämnena igen? Noterade att Karin och Katarina tittade på varandra lite mer än på mig, vilket ju på sätt och vis var en besvikelse. Men lyckan av att just ha fått med dessa två in på rummet var ju ändå stor. Såg det mest som ett första steg i en långsiktig process.

Vem av dom två var mest intressant? Mest attraktiv? Karin där man ju mer kunde se vad som kunde finnas eller Katarina där man mer fick gissa. Kände nästan att jag blev lite röd i anskitet av tankarna.

Det var inte så mycket likör som hade hällts upp i glasen och vi bara smuttade på den.

Plötsligt och omärkligt gled samtalet tillbaka till mer intressanta diskussionsområden. Vi hamnade in på två frågor. Den ena var om sex före äktenskapet och den andra om sex mellan personer av samma kön. Diskussionen var i början trevande och akademisk. Ett antal argument för och emot radades upp och vi gjorde nästan hysteriskt allt för att göra diskussionen så neutral och skalig som möjligt.

Det hade blivit varmt inne i rummet så jag tog av min tröja. Tjejerna tog av sina koftor också. Genast framträdde två mindre kullar på Katarina som tidigare knappast synts. Dom var nog inte så små, men jämfört med Karins, som också blev lite tydligare.

Båda satt med benen helt uppe i sängen. Temperaturen steg. Tvärtemot mina fördomar så hade Katarina inget principiellt mot sex före äktenskapet och inte heller något mot homosex. Karin var lite försiktigare i sina uttalanden. Man kunde se lite mer anstrykning av rodnad när hon tog orden i sin mun om sig själv. Själv hade jag inga problem med varken det ena eller det andra, men konstaterade att jag var inte intresserad av andra killar. Trodde inte att min manlighet skulle kännas hotad av lesbiska tjejer.

Spänningen i rummet hade nu stigit betydligt. Det blev mer och mer tystnad mellan inläggen i diskussionen. Var och en verkade positionera sig och vänta ut de andra. Karin och Katarina satt nu tätt intill varandra på sängen.

Nu var det på något sätt dags för den förlösande frågan och det känsliga svaret. Tjejernas pupiller var ordentligt vidgade, det syntes även där jag satt. Det var väl inte utan att som kunde ana att något rörde sig lite i mina byxor.

I det läget fick Karin syn på en kortlek som låg i min bokhylla. Han frågade om vi skulle ta och spela kort. Vi tre. Kanske var det en väg ur situationen. Det började ju brännas med frågorna.

Såg nästan besvikelsen i Katarinas ögon. Utan att fundera på konsekvenserna sade jag att vi kunde spela klädpoker. Det sades i skämtsam ton för att kunna tas som ett skämt om det inte gick hem.

Katarina blev först liksom lite stel. Hon tittade på både mig och Karin och sedan sade hon mycket försiktigt att hon hade aldrig spelat det förut, men om alla andra var med på det skulle hon inte banga. Blickarna vändes mot Karin. Det förutsattes att jag inte skulle dra mig ur. Sakta, sakta viskade Karin, jag det kan vi göra, men bara om vi alla tre är överens om varje regel och alla håller sig till reglerna.

Vid detta laget rörde det sig igen i mina byxor. Måste ha varit illröd i ansiktet, men det var nog båda tjejerna också. Reste mig för att hämta kortleken. Helt ofrivilligt tog jag med handen utanpå byxorna och lade grejen mer tillrätta. Något som jag såg att fick båda tjejerna att att knipa ihop lite mera med benen.

Hämtade kortleken och passade då på att stänga dörren till korridoren från mitt rum.

Om vi börjar med att var och en föreslår en regel som vi kan diskutera. Katarina fick börja. Hon förslog att ingen fick flytta sig om inte alla var överens. Passade på att fråga varför, så att det skulle bli rätt. Hon tvekade en stund och sedan sade hon rakt ut att hon hade aldrig förut varit i en situation där hon kunde råka vara naken med en man i närheten. Innan jag hann att kommentera fyllde Karin i att det gällde henne också, men att hon ju inte var blyg.

Redan här kände jag att det blev redigt styvt i byxan. På något sätt så hade ju båda gått med på att köra långt. Lite nonschalant sadejag att jag accepterar regeln, samtidigt som jag såg att Karin och Katarina satt väldigt nära varandra. Det flög en tanke genom huvudet att dom kanske skulle spela i team och spela av mig alla käderna och sitta där påklädda och skratta. Men den risken fick jag ta. Bara möjligheten att få se deras tuttar eller åtminstone tuttarna på en av dom var väldigt tilltalande. Vad skulle mitt drag vara? Jo regeln om lika mycket kläder. Det skall ju vara lite jämställdhet. Jag sade det och fick räkna upp vad jag hade på mig. T-shirt, jeans, kallingar och två strumpor. Katarina berättade mycket förläget att hon dessutom, i antal, hade en BH. Samma gällde ju för Karin. Det blev en diskussion nu om det var så att tjejerna hade fler känsliga saker att dölja och därför skulle få ha ett etra plagg. Hävdade att topp-less tjejer kunde man se på stranden då det var inget bra argument. Till slut enades vi om att jag fick börja med en strumpa och dom utan strumpor. På så sätt fick jag ju se att dom inte hade några strumbyxor extra.

Vi var nu ganska exakterade alla tre. Beslutet var att köra fram till den första var helt naken för att sedan bestämma vad som skulle ske därnäst. Antydan var väl att alla lovade att ta av sig resten i det läget för den goda sakens skull.

Dom första omgångarna var det stenhårt spel. Förlorade strumpan och t-shirten pp de första två omgångarna. Mitt håriga bröst fick först Karin att tappa koncentrationen lite så hon förlorade snabbt sin t-shirt. Spänningen ökade både psykiskt och fysiskt på ett visst ställe inför nästa omgång. Det blev Karin igen. Hade ju hoppats på att den stora BH-n skulle ryka, men det var ju bara önsketänkande. Å andra sidan blev jag inte missbelåten när hon drog av jeansen och låren visade sig. Trosorna var vita. Inte särskilt sexiga, men väldigt utmanande. Dom andades oskuld lång väg. Även Katarina såg mycket intresserad ut.

Tänkte att nu riskerar jag det pinsamma att få ta av byxorna. Till skillnad från hos tjejerna skulle ju lite mer sakernas tillstånd synas hos mig. Det gjorde det nog redan men ändå dolt i jeansen.

Beredde mig på en hård omgång, men Katarina förlorade som bara den. Där rök hennes t-shirt. BH-n som var klassiskt vit antydde att det fanns mer spännande resurser där än jag trott. Inte i samma storlek som hos Karin men väl väldigt intressant.

Koncentrationen sjönk och jag förlorade byxorna. Fick ställa mig upp för att ta av dom. Karin som dittills inte haft några kommentarer noterade att det fanns nu en väldigt intressant anledning till att jag borde förlora igen. Katarina var alldeles röd i fejset och nickade instämmande. Men det blev hon som drog det kortaste ståt. Även där ett par vita flicktrosor. Kunde ana att det fanns kolsvart hår i dom. Medan hon tog av sig hade Karin fixerat blicken på vad som hände hos mig. Och det gjorde det. Kalsingarna hade lite svårt att skyla, men hjälpte till att göra det mera spännande. Var mest rädd för att det pinsamma att det skulle gå i kalsingarna skulle hända här.

Katarina hade fått anstänga sig en hel del för att återta normal färg. Men nu satt hon så att utsidan på hennes lår berörde Karins dito. Dom sneglade mer än jag kunde förstå rakt ner mot varandras trosor.

Katarina kunde inte koncentrera sig på spelet denna gång heller utan fick det svåra valet att välja ett nytt plagg. Så BH-n åkte av. Missade trots de inte att Karin rättade till sina trosor eller var det att hon var på väg med handen ner mot sitt kusimurra men sedan ångrade sig och kom på att jag tittade.

Katarina hade väldigt fasta och vackra bröst. Försökte nu få båda att öka tempot i spelet. Var knappast koncentrerad. Ju fortare dess bättre. Pupillerna på oss alla var säkert stora som tallrikar. Katarinas nipplar var klart styva. Innan jag lade upp korten och utan att tänka så arrangerade jag om den styve lite. Skulle ju gjort det när vi valde kort, men vem orkar vara taktisk. Katarina förlorade igen. Hon ställde sig majstätiskt upp. Särade minimalt på låren coh drog sakta mer trosorna under tystnad och alldeles illröd i ansiktet. Karin lutade sig fram för att se. På det sättet kom hon väldigt nära Katarinas mutta. Man riktigt såg hur hon vädrade efter dofter. Det hela var över på ett par sekuder. Katarina satte sig intill Karin igen. Nu med benen hårt ihop. Grejen höll på att ta sig ur kalsingrna så det fick bli en snabb utryckning med handen igen. Det var inte fel. Det var bara svårt att hålla sig.

Vad händer nu om Katarina förlorar sade Karin väldigt entusiastiskt. Innan jag hann att tänka kom jag med förslaget att vinnaren skulle få ta på hennes bröst. Katarina såg först bekymrad ut och påminde mig om den första regeln. Att sitta still. Förresten kunde det ju bli Karin som vann. Hade inte tänkt på det! Men det fanns ju två tuttar, så då kunde vi båda få smeka dom. Tänkte ju inte på vad jag föreslog. Katarina var nu mer skärpt. Karin såg ovanligt entusiastisk ut. Regeln om att flytta sig modifierades till att gälla utom när man vunnit då fick man närma sig tillräckligt.

Karin förlorade och fick släppa lös den fantastiska brösten. Det var inte konstigt att jag förlorade direkt därpå. Båda tjejerna hade sina händer på väg mot skreven när jag lät kalsingarna falla. Men flaggan var i topp. Fick känslan av att nu hade vi nästan nått våra mål. Men det vore synd om det slutade här. Snabbt sade jag att om jag förlorar nästa omgång så fick som som ville ta på den. Frågade vad som tyckt om det. Båda var intresserade. Dom hade ju inte rört någon snopp tidigare, särskilt inte någon styv sådan.

Atmosfären i rummet var otroligt laddad. Då Karin sade att hon kunde ta av trosorna frivilligt så att va var alla på samma nivå. Ingen hade något däremot. Antydde att det var lite orättvist att dom satt med benen tätt ihop när jag nu satt helt bredbent.

Katarina som nog våndats för att få sina bröst smekta kom plötsligt med ett förslag. Om alla satt kvar och smekte sig själva. Det var ett klart intressant förslag, men här måste man vara taktisk. Ett eller två drag för mycket och jag skulle behöva torka golvet från sperma.

Tog tag i staken medan jag argumenterade för att vi bara skulle visa för varandra hur det gick till. Ställde mig upp. Katarina och Karin skrevad isär lite och lät sina händer smeka de hårprydda vulvorna och försiktigt de yttre blygdläpparna. Det såg ovant ut för Katarina och Karin.

Helt plötsligt flyttade Katarina sin hand till Karins sköte. Mycket försiktigt. Karin svarade med samma mynt. Tog då ett steg fram och tog försiktigt en tutte i varje hand. Två olika stora modeller. Båda underbra på sitt sätt. Tittade rakt ner mot de helt otrimmade hårigheterna hos de båda. Det fanns ju två lediga händer. Båda hittade gemensamt min styve. Mycket tafatt och försiktigt. De andra tjejhändern rörde sig nu med varsin finger längs den andras skåra.

Insåg att här gällde det att handla snabbt. Vi hade ju faktiskt hållit på med spelet – förspelet över en timme.

Frågde om det fanns kvar några restriktioner. Men så var inte fallet.

Bad Karin att lägga sig på rygg på tväröver sängen med fötterna på govet och Katarina att sätta sig på ena sidan och jag på andra. Sedan flyttade jag Karins hand till min stake och tecknade till Katarina att se till att den andra handen smekte hennes mutta. Därefter började jag och Katarina att på varsin sida smeka, slicka och pussa Karins bröst om vartannat.

Katarina gick verkligen in för uppgiften. Själv fick jag hålla emot för Karin började fatta hur en styv stake skulle behandlas. Alltså inte alltför varsamt. Tecknade åt Katarina att flytta händerna ner mot Karins sköte. Min hand först. Fram och tillbaka vid hårkanten för att för varje drag komma ett steg längre ner. Nere vid skårans början ändrade jag taktik och lät fingern följa skåran. Karin var redan vid detta laget mer eller mindre i en annan värld. Hon vred på huvudet åt mitt håll och drog i ballen, så jag gränslade henne och lät dasen precis toucha hennens läppar. Katarina hade nu flyttat Karins hand till sina bröst och jobbade frenetiskt med att slicka Karins helstyva nipplar. Mina båda händer höll på att sära ordentligt på Karins lår och tungan hittade intressanta områden även om de var hårklädda. Tillbaka med fingrarna till härligheten. Dra försiktigt efter skåran. Det var väldigt blött. Hittade klittan som jag började stimulera med nästippen. Kände att Karin flåsande öppnade munnen. Hennes sköte rörde sig mer och mer. Den styve passade på att glida in i munnen inte djup utan bara ollonet. Nära att gå.

Nu till den sist examineringen. Försiktigt isär med de inre blygdläpparna och en slick rakt på mynningen. Det såg definitivt trångt ut. Drog ut staken ur munnen. Lät Katarina ta den i sin hand. Ytterligare försiktigt med fingrarn kring mynningen och runt klittan. Karin bara skakade i hela kroppen och skek av vällust. Just när hon hämtade andan efter en orgasm och vr på väg i nästa frågade ja om jag vr välkommen in i den varma grottan. Möjligen att hin trodde att det var med finger, men jag tolkade ju det jakande vällustkvidande svaret på mitt sätt. Reste mig upp. Tecknade åt Katarina att fortsätta hålla i kåtpåken och följa med. Karin låg där helt redo. Katarin styrde kuken först fram och tillbaka över blygdläpparna. Hon böjde sig ner och kysste först muttan och sedan min grej. Därefter satte jag fullttryck och trängde snabbt in i den trånga varma och plaskblöta slidan. Där rök mödisen all världen väg med ett kort aj följt av den andra utlösningen.

Tecknade år Katarina att ställa sig på sängen med muttan mot mitt ansikte. Började slicka och pilla. Det gick på en gång i Katarinas explosionsfärdiga fitta.

Hon bad mig direkt om en påhälsnining, men tillade att jag måste vara försiktig. Hon stod i en sådan bredbent position tt jag kunde se rakt in och till och med se att grottan var ordentligt skyddad med välbevarad hinna. Nu gällde det att inte tappa satsen innan nästa kåta sköte var besegrat.

Drog mig ur med en av kåthet värkande kuk och fick Katarina att lägga sig på samma sätt. Karin var snabbt uppe. Tog tag i skaftet och höll på att få det att gå på mig. Det var bara genom en stor ansträngning som satsen stannade kvar i avfyringsposition. Hon visade att hon ville slicka Katarina först. Låt henne göra det. Explosionen kom och jag vräkte undan Karin och tog själv staken i hand och förde upp den mot Katarinas exploderande fitta. Det var minst sagt plaskvått. Applicerade ett försiktigt tryck, men den ville inte ge med sig. Såg att Katarina var på väg att tappa kåthet, så jag tog i och tryckte till. Där satt den. Ett konstigt ljud som började som något smärtande och slutade med en riktig orgasmsång. Körde försiktigt fram och tillbaka i den varma fittan. Karin verkade vra där runt med sina fingrar.

Trevade efter hennes fitta och tryckte upp pekfingern i det fortfarande kåta fitthålet. Nu fanns ingen återvändo. Längst in i Katarinas allra heligaste så sköts satsen ut, samtidigt som det igen gick för henne. Det var många års lagrade missade utlösningar som hade exploderat på kö i hennes trånga trånga helt fyllda fitthål.

Behövde inte dra ut. Den krympte ut själv ur den tighta och hala förpackningen. Vi bara låg och kippade efter andan alla tre en timme eller så innan vi tillsammans gick in i duschen och hjälpte varandra med att tvätta oss.

Det blev blev läshelger för oss tre och säkert några för dom två där jag inte fick var med.

1 svar to “Klädpokern”

  1. feminist:

    Helt ok novell men dålig stavning och innehåller mödomshinna-myten!

    Man kan inte “se” på någon att de är oskuld. Mödomshinnan existerar inte!
    Det som däremot faktiskt finns är en slidhinnekrans som hos ett FÅTAL kvinnor kan se ut som en hinna då de kan variera i storlek.

Kommentera Klädpokern