Klasskompisen

Det var sommar och riktigt varmt ute, alla i familjen utom jag var lediga. Jag satt ensam vid frukostbordet det hade blivit lite sent kvällen innan så jag var ganska trött. Vi hade suttit uppe och spelat spel med min dotter och en klasskompis till henne som skulle sova över. Karin som hon hette var en väldigt välutvecklad flicka för att bara vara arton år. När jag hade fått i mig mitt kaffe och mina smörgåsar gick jag på toaletten för att uträtta mina behov innan det var dags att ge sig av till jobbet. Jag satt där och småfilurade lite när plötsligt Karin kom in på toaletten endast iförd ett par trosor. Oj då! Jag visste inte att du satt här, sa hon lite sömnigt. Samtidigt som hon sträckte på sig och visade ogenerat upp hela kroppen för mig. Jag kunde inte låta bli att fästa blicken på hennes för sin ålder mycket välutveclade bröst. Detta var något som hon givetvis märkte varvid hon tog tag under tuttarna och höll upp dem samtidigt som hon frågade om jag inte tyckte att dem var för stora för hennes ålder. Nnej dddå! Stammade jag fram, samtidigt som jag kände hur det började kittla av kåthet i kuken. Det tog ingen lång stund innan kuken hade hårdnat till när hon stod där framför mig på toalettet och smekte sina bröst. Nej! Nu får du vara klar så att jag också får kissa, sa hon plötsligt. Det var omöjligt för mig att dölja mitt stånd när jag reste mig upp. Oj då! Har jag gjort dig kåt med mina smekningar, frågade hon med ett sexigt leende på läpparna. Nu är det din tur att visa upp dig, fortsatte hon medans hon satte sig ner och kissade. Det är inte utan att jag har fantiserat om något sådant här, sade hon samtidigt som jag lite försiktigt lät henne beskåda mitt stånd. När hon hade kissat klart och torkat sig kom hon fram till mig och tog ett stadigt tag om kuken, satte sig på huk och lät den glida in mellan sina läppar. Jag stod som förstenad men jag lät henne hållas, det var helt underbart. När hon sugit och runkat en stund kände jag hur det började krypa i pungen. Det går snart för mig, flämtade jag tyst fram. Vilket resulterade i att hon sög intensivare och till slut kunde jag inte hålla mig längre. Jag sprutade långt ner i halsen på henne och det kändes som om säden aldrig skulle ta slut. När hon till slut släppte ut min slaknande kuk ur munnen slickade hon sig belåtet om munnen och log mot mig. Du kanske måste gå till jobbet nu? Frågade hon, samtidigt som hon torkade bort de sista spermafläckarna runt munnen. Jag sneglade till på klockan och såg att jag var lite sen så jag svarade ja och drog upp byxorna och gjorde mig klar att gå. Kan vi inte träffas ensama någon gång, frågade hon med bedjande röst samtidigt som hon smekte sig med ena handen mellan benen. Kom förbi någon kväll nästa vecka, svarade jag, då har de andra åkt till Stockholm. Sedan gick jag till jobbet utan att ha några förhoppningar. Dagarna gick och det blev helg familjen hade packat och vi hade en trevlig myskväll på lördagen. De andra skulle åka till Stockholm på söndagen och jag skulle komma efter på onsdagkväll när min semester började. Det blev ganska tomt i lägenheten när de hade åkt så jag tog en liten promenad. När jag kom förbi kiosken bestämde jag mig för att gå in och köpa mig en porrtidning, det hände ibland att jag gjorde det så där lite i smyg. När jag kom hem och började läsa tidningen kände jag hur kåt jag blev så jag tog av mig kläderna och började onnanera. Bäst som jag satt där och runkade ringde det på dörren, faan också tänkte jag, drog på mig en morronrock och gick för att öppna. Till min förvåning såg jag att det var Karin som stod där i dörren Hej! Sa hon, och log. Har de andra åkt nu? Hon klev ogenerat in i lägenheten och stängde dörren efter sig. Jag betraktade hennes unga kropp, hon var klädd i en mycket kort tajt åtsittande klänning som väl framhävde hennes välutvecklade bröst. Jag märkte hur min redan hårda kuk blev ännu hårdare. Var du på väg in i duschen? Frågade hon och betraktade bulan mellan mina ben. I sådana fall kanske du inte har något emot om jag gör dig sällskap, fortsatte hon och krängde av sig den tajta klänningen. Under den var hon helt naken och hennes unga lätt brunbrända kropp var otroligt sexig att titta på. Hon knöt försiktigt upp knuten på min morgonrock och släppte lös hingsten mellan mina ben och när hon lät morgonrocken falla till golvet runt mina fötter tittade hon trånande djupt in i mina ögon. Kom nu så ska jag tvåla in dig, viskade hon och drog in mig i duschen. Hon tvålade noggrant in hela min kropp och när hon tvålade mitt stånd kunde jag inte hålla mej utan sprutade en rejäl sats över henne, då hon satt på huk framför mig kom det mesta i hennes ansikte. Oj då, redan! Utbrast hon samtidigt som hon med fingrarna försökte få i sig så mycket som möjligt av min sperma. När hon hade sköljt av mig all tvål tittade hon på mig igen och sa att nu var det hennes tur att bli tvålad. Jag tvålade henne försiktigt på ryggen och när jag kom ner till skinkorna putade hon med baken så att jag kunde tvåla henne mellan skinkorna. Och hon stönade till när jag tryckte ett finger mot hennes analhål. När jag var klar med ryggen vände hon sig om och jag började tvåla henne bröst jag maserade dem mjukt och varsamt och hon flämtade njutningsfullt av min behandling. Jag fortsatte neråt över hennes platta mage och fram till den håriga tofsen på hennes venusberg. Hon särade villigt på benen så att jag kunde smeka hennes våta springa med handen, jag lät ett finger leta sig in i den trånga fittöppningen. Försiktigt pullade jag hennes fitthål samtidigt som jag masserade hennes clitoris med tummen. Plötsligt stelnade hon och gav till ett tjut av orgasmer, hon sjönk utmattad ner i mina armar. Vi duschade av oss och gick ut ifrån duschen, fortfarande nakna fixade jag oss lite fika. Vi drack lite te och åt några mackor samtidigt som vi pratade lite om allt möjligt. När vi kom in på ämnet sex berättade hon att hon länge fantiserat om att få känna på min kuk. Hon hade sett den en gång när hon var med oss och badade och hon hade pratat flera gånger om det med min dotter Linda. De hade båda två onnanerat och fantiserat om hur det skulle vara att få en stor kuk i sig. Jag kände att jag blev kåt av det hon berättade och det märktes även på min kuk som nu hade styvnat till igen. När jag dukade av bordet gick hon in i sovrummet för att bara efter några sekunder återvända med min nyinköpta porrtidning i handen. Utan att titta på mig satte hon sig på en stol och började titta i tidningen. Jag märkte att hon blev kåt av vad hon såg, hon hade särat på benen och börjat smeka sig själv med ena handen. När jag var klar med mitt gick jag fram till henne och lade mina händer på hennes axlar. Hon stönade till, vände sig mot mig och såg på mig med sina unga kåta ögon. Du måste knulla mig, krävde hon, jag kan inte hålla mig längre jag måste få känna din kuk i mig! Jag tog ett stadigt grepp om hennes midja och lade henne på mage på bordet med hennes söta lilla bak emot mig. Sedan började jag smeka hennes midja och ner över hennes små runda skinkor. Hon putade villigt med baken när jag smekta henne. Det såg väldigt inbjudande ut jag böjde mig fram för att smaka på hennes oskuldsfulla fitta. Den var ordentligt våt av fittsafter och hon gnydde högt av njutning när jag lät tungan arbeta sig in i fitthålet. Samtidigt som jag knullade hennes fitta med tungan masserade jag hennes anus med tummen, jag märkte att hon gillade min behandling för hon stönade högt och pressade analen mot mitt finger. Jag lät tungan glida upp mot hennes brunhål och smorde in det med min saliv och även en del av hennes fittsafter. När jag sedan på nytt bearbetade hennes bak nu med pekfingret lät jag det långsamt glida in i det trånga hålet. Hon juckade villigt emot och fortsatte att stöna högt. Jag slutade fingerpulla henne och ställde mig istället bakom henne, med ett stadigt tag om kuken styrde jag den mot hennes fitta. Hon var riktigt trång men det gick ganska lätt då hon vid det här laget drypte av kåtsafter. Sakta pressade jag in kuken djupare och djupare i hennes grotta, hon pressade hela tiden emot och till slut var hela kuken inne. Hon stönade ljudligt varje gång som jag stötte kuken i botten på hennes trånga mus. Hennes trånga fitta kramade så skönt om min kuk så bara efter några juck kände jag ilningarna i pungen och till slut kunde jag inte hålla mig längre. Med all kraft sprutade jag min sats in i henne, jag trodde aldrig att den skulle ta slut. När min kuk slaknat och jag drog ut den kunde jag se hur det sipprade sperma ur hennes springa, hon låg fortfarande på bordet och flämtade samtidigt som hon smekte sig lätt på fittan. När hon efter en stund hade smekt sig själv till ytterligare en orgasm reste hon sig från bordet och gav mig en lång varm kyss. Klockan hade redan blivit nio på kvällen så Karin drog på sig sina kläder och gjorde sig klar att gå hem. Kvar på bordet var det en pöl av sperma och fittsafter som hade runnit ur hennes fitta. Innan hon gick vände hon sig mot mig och log. Jag kommer nog förbi i morgon kväll också, sa hon, och då vill jag ha dig i baken.

Kommentera Klasskompisen