Kinky

Jag och min dåvarande flickvän hade varit på en blöt tillställning med massor av öl och sprit. Då klockan närmade sig tresnåret på natten bestämde hon och jag att det var dags att dra sig hemåt. Vi bestämde att vi skulle gå hem eftersom det inte var mer än en kilometer hem. Sagt och gjort, vi började vandra hemåt, inga människor ute så dags. Efter ett tag sa min flickvän att hon blev kissnödig och hon måste uppsöka en buske men lagom när hon såg en buske som såg passande ut så kom det ett gäng festprissar gående emot oss. Det var tre stycken väl berusade killar men dom kommenterade inte oss utan vi fortsatte att gå och nu var det bara asfalt och husväggar hela vägen hem. Min tjej sa att hon måste stanna och knipa ett tag annars skulle hon kissa på sig så vi stannade mot en vägg och jag gav henne en kram. Hon svarade tillbaka och frågade på skämt om jag hade tänkt knulla henne mot väggen där alla kunde se. Hon log lite förföriskt och jag sa, kanske det du. Vi började kyssas och jag märkte att hon var kåt. Hon smekte min styvnande kuk utanpå byxorna och jag hjälpte henne att få fram den, hon böjde sig ned och började suga av mig. Underbart, men tänk om någon såg oss, jag kunde inte låta bli att efter ett tag lyfta upp henne och ge henne en djup kysss och samtidigt smeka fittan utanpå hennes jeans. Hon stönade till och sa att hon ville knulla där och nu men jag är så jävla kissnödig. Hon sa att hon kunde nog hålla sig tills vi kom hem om jag lovade att ge henne kuk där och nu. Jag knäppte upp knappen och lät min hand glida ner till hennes blöta fitta, det var trångt med handen nere i hennes jeans men hon särade på benen så jag kom åt. Jag smekte hennes klitta tills jag märkte och hörde hur hon stönade i mitt öra. Hjälp, Jag kommer, sluta inte, låt mig komma och knulla mig sen. Lova det. Ja, jag lovar. Jag smekte hennes klitta snabbare och nu, nu, nu, kände jag hur hon kom. Små gnyende ljud kom från hennes strupe och jag kände hur blöt hon blev. Men, det var något som inte stämde. Jag kan inte hålla mig stönade hon fram, jag kissar på mig. Jag blev så jävla kåt av hela situationen att jag bara stönade fram: Låt det komma, kissa på mina fingrar. Snart kände jag värmen från hennes kiss sprida sig runt min hand. Hennes jeans blev kraftigt blöta och jag såg hur fläcken spred sig ännu mer ner över benen. Jag bad henne att suga av mig, knullar gör vi när vi kommer hem. Sagt och gjort, hon gick ned på knä och tog tag i min kuk och lät den försvinna mellan sina läppar. Underbart, jag var nu så kåt att jag inte kunde hålla mig längre utan stönande fram Jag kommer, jag kommer Hon öppnade sin mun och lät tungspetsen leka med ollonet medans hon runkade min kuk med frenetiska drag, när jag kom så sprutade jag på hennes tunga och jag såg hur hon svalde det som kom på hennes tunga och en hel del sperma hamnade i hennes ansikte. Så reste hon sig upp och sa Nu går vi hem och knullar hela natten ut. Så där gick vi på vägen hem och hon hade fortfarande sperma kvar i ansiktet och påminde mig om att titta på henne emellanåt. Hon tog ett finger, drog det genom sperman på kinden och sög in fingret i munnen. Väl hemma så kastade vi av oss kläderna och jag förklarade för henne hur kåt hon hade gjort mig med sitt kissande på min hand. Hon sa att hon blev skitkåt av det själv och om jag ville så skulle jag få slicka henne ren. Jag lade upp henne på köksbordet och började slicka henne. Hon tog tag i mitt hår och lyfte upp mitt anskte och såg in i mina ögon. Nu ska du få det du vill ha. Titta, sa hon. Så såg jag hur hon började kissa igen och kände hur hon tryckte ner mitt ansikte i sin blöta fitta. Slicka mig, ropade hon Jag slickade och slickade. Jag slickade hennes anal och lät henne smaka på mitt finger i det trånga hålet, underbart. Jag reste mig upp och placerade kuken i hennes nu öppnande röv och pressade sakta in mittt ollon i henne. När jag var inne helt tog jag hennes fingrar och bad henne att smeka sin styva klitta. Vi knullade snabbt och intensivt för att helt plötsligt ta det lugnt och verkligen känna efter hur röven klämde om kuken. Det hela slutade med att jag sprutade henne i analen. Mmm, underbart, helt underbart. Efter en stunds vila så knullade vi igenom resten av natten. Det var helt underbart, mmm.

Insänt av Digg

Rösta på Kinky:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (8 röster, snitt: 3.00 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Kinky