Killen med gigantkuken

En dag kom det en kille och ringde på min dörr. Han såg ut att ha råkat ut för en olycka med olja eller så. Jag fråga aldrig vad som hade hänt utan väntade på vad han skulle säga. Han frågade om han fick låna min dusch. Jag betraktade honom noggrant och länge. Han var kläd i en t-shirt som nu var alldeles nerstänkt av olja och ett par utslitna jeans.

Han var muskelös, jag kunde se hur hans muskler formligen trängde ut genom den neroljade t-shirten. Det var sådan olja som man smörjer med, inte motorolja. Hans t-shirt var nu nästan helt genomskinlig. Man kunde förstå att den var en vanlig vit t-shirt från början. Jag dröjde med mitt svar för jag var så förtrollad av hans underbara kropp.

Tillslut svarade jag att det var ok, men det enda jag kunde tänka på då var att ta av hans kläder och känna på hans underbara bringa. Han väckte mig ur mina drömmar och frågade om vägen till duschen. Jag visade honom snällt vägen till duschen. Jag gick in i vardagsrummet för att han skulle få duscha i lugn och ro. Men jag kunde inte sluta fantisera hur det skulle vara att älska med honom.

Vid den här tidpunkten hade jag ingen pojkvän. Jag hade bara några killar som jag älskade med sporradiskt. De flesta av dem var just nu utomlands så jag hade ingen att älska med. Jag kände mig kåt, det blev fuktigt mellan mina ben. Helt plötsligt slog det mig, jag hade inga handdukar i duschrummet, jag måste ge honom en. Jag gick fram till skåpet i vardagsrummet och hämtade en stor och fin handduk.

Sedan gick jag till duschrummet, jag trodde att han hade stängt dörren, men dörren var öppen. Han såg inte att jag stod där i dörröppningen, jag bara stod där och betraktade hans nakna kropp. Den var helt underbar, jag blev bara kåtare och kåtare. Jag hade inte så mycket på mig. Jag hade ett par svarta trosor på mig, en lite längre tröja som räckte långt ner på låren. Utöver det hade jag inget mera på mig. Jag stod där i dörröppningen tänd till max, det var över två månader jag älskat med någon.

Jag drog försiktigt av mig mina trosor så jag enkelt skulle kunna komma åt mellan mina ben, jag började onanera där i dörröppningen, jag var så blöt och fuktig. Nu var jag så borta från omvärlden att jag inte märkte vad som hände runt omkring mig. Jag satte mig ner på golvet med särade ben mot det stället där han (min mystiska man) stod och duschade. Jag tänkte inte på vad jag visade om han skulle se mig. Jag satt bara där och stimulerade mig själv.

Helt plötsligt kände jag en tunga som slickade min blöta fitta. Jag blev lite förvånad men glad, jag tryckte hans huvud mot mitt intima kärlekshål. Det var så skönt. Hans tunga bearbetade mig på ett erfaret sätt. Jag öppnade mina ögon och kunde se hur hans kuk var stor och hård. Jag blundade igen och började drömma mig bort, jag fantiserade om han enorma kuk, hur skönt det skulle vara om den trängde upp i mig.

Jag kände hur skönt det var, hela min kropp njöt. Han smekte mig och gjorde allt jag ville. Han sög på min kletoris, det var så skönt. Jag kom närmare och närmare min orgasm, nu ville jag inte att han skulle slut. Han lät sina fingrar tränga upp i mig. Tillslut skrek jag ut min orgasm. Jag älskar hur han stimulerade mig, hans tunga och fingrar var erfarna. Vi låg där ett tag, hans kuk var fortfarande hård. Jag betraktade den, den var stilig, jag beundrar hans stake.

Han presenterade sig och sa att han hette Micke. Jag svarade att jag hade en handduk till honom och sedan sa jag med en hes stämma, jag heter Nina. Jag hade ju stönat så mycket att jag hade blivit lite hes. Micke svarade att han inte behövde handduken nu. Samtidigt tog han av mig min stickade tröja. Nu var både han och jag helt nakna. Jag drömde fortfarande om att få sluka hans enorma kuk. Ja, den var enorm, jag hade aldrig skådat en sådan storlek förut. Jag vet inte hur stor den var men utan att överdriva så var det en gigant. Jag ville sluka hans underbara fullerektion både i min mun och i min så fuktiga och våta fitta.

Han sa att han ville se mitt sovrum, sängen måste besiktigas. Jag blev glad för jag förstod vad han mena de. Jag tog hans hand och våra steg ledes från duschrummet, genom vardagsrummen, in till sovrummet där han smidigt lade ner migpå sängen. Jag kände på hans stolthet, den var fortfarande lika stel som förut. Jag fick ett leende när jag såg hur den stod i givvakt för mig. Han såg mitt leende och svarade det med ett leende, jag förstod att han var stolt för sin stenhårda kuk.

Jag satte mig upp och började kyssa och suga på den, jag såg att han tyckte det var skönt. Jag satte mig gränsle över hans mun så han kunde slicka mig samtidigt som jag sög och kysste hans lilla marinsoldat som stod givvakt för mig. Jag kände på nytt hans underbara tunga som gjorde mig kåt och upphetsad. Jag tände till och började suga honom kraftigare och kraftigare. Han stönade och började slicka mig mer intensivt.

Jag tänkte på hur skön den var att ha i munnen, och hur skönt skulle det då inte vara när den kunde fylla ut min fitta till fullo. Det ryckte i hans underliv och så kom han i strida strömmar, floder av underbar sås kom ur honom. Jag slickade och sög i mig allt som kom. Men jag ville inte att allt skulle komma i min mun så jag vände mig om lade mig ner vi hans sida. Hans kuk var fortfarande stenhård, en riktig hingst tänkte jag. Hans hårda kuk gjorde mig på nytt väldigt tänd.

Nu var det bara en sak som gällde, hans kuk skulle upp i min fitta. Jag började rida honom, eftersom jag var så våt hade hans stenhårda julstake ingen svårighet att tränga upp i mig. Det kändes skönt, jag kunde känna hur han nådde så långt upp i mig som ingen tidigare hade gjort. Vi knullade utan att tänka på hur mycket och hur högt vi stönade. Jag vet inte, kanske tyckte mina grannar att det var jobbigt, men ingen av oss ville tänka så.

Jag red honom fortare och fortare. Jag kände att jag ville att han skulle tränga upp bakifrån. Jag viskade i hans öra att jag ville att han skulle ta mig bakifrån medans jag stod på alla fyra. Han var med på noterna och stötte in sin fullängds kuk i min fitta. Jag kände att han enkelt nåde botten på min fitta. Jag var nästan inte medveten om något annat än hur skönt det var när han trängde upp i mig. Han höll kraftigt om min rumpa så han kunde kom upp kraftfullt.

Han knullade mig fortare och fortare, vi stönade högt tillsammans. Hans kuk fyllde upp och formligen penitrerade mig. Utan svårighet gick det för mig flera gånger om. Han slutade inte. Jag kunde känna hur det var nära för honom. Inget gjorde mig mera glad än när han tillslut sprutade all den underbara kärlekssåsen upp i min fitta. Jag var halvt om halvt omedveten nu. Det var som en underbar dröm. De underbara känslorna slutade inte.

Känslorna gick genom hela kroppen, det var som rysningar fast skönare. Jag vet inte hur länge vi älskat när jag tillslut vaknade upp. Micke var helt utmattad. Vi låg där i min säng. Jag visste att jag älskade hans kropp. Varken han eller jag kunde sluta. Vi ville ha mer av varandra. Senare fick jag reda på att han hade varit ensam i mer än ett år och under den tiden hade han inte älskat med någon.

Vi duschade tillsammans, han började massera min bröst. Vi tvålade in varandras kroppar. Hans kul stod igen. Jag tog ett tag om hans hårda kuk och förde upp den i mitt underbara hål. Vi stod där i duschen och älskade. Han nafsade ig upphetsande vid mina örsnibbar, samtidigt som han på ett väldigt skönt och annorlunda sätt masserade mina bröst. Hans händer visade flera tecken på att vara väldikigt erfarna. Det var inte det enda hos honom som var erfaret.

Han hade storleken, men inte bara det han hade tekniken att använda dessa fysiska förmogor till max, eller kanske mer. Ja, hans teknik föbättrade säkert hans förmåga med över hundra procent. Hans stötar upp i min fitta gav min kropp underbara stötar på över en miljard volt. Det var underbart att känna hur hans kuk inte bara stimulerade min kletoris utan även alla känsliga nerver inne i slidan. Om g-punkten finns så stimulerade han med all sannolikhet den. Det var väldigt skönt och hans sätt att älska var som ingen annan hade gjort tidigare.

Det var helt enkelt obeskrivligt skönt. Hela nervcentrat var nu så stimulerat att minsta lilla beröring skulle orsaka en orgasm. Jag kunde inte längre stå på mina ben, men det gjorde inget för han höll mig så hårt och fast. Jag bar mig in till sängen. Vi låg i en ganska annorlunda ställning, han fortsatte att köra så hårda stake upp i min fitta. Jag kramade om honom och höll honom hårt, nästan krampaktigt. Vi knullade länge, jag vet inte vad klockan var. Men tidig kväll hade förvandlats till sen natt.

Nu ville jag att han skulle tränga upp i mitt anus. Han la sig på rygg i sängen och jag började rida honom. Hans hårda kuk trängde upp i mitt anus, till en början gjorde det nästan ont. Det var som det var på gränsen, men det var skönt, mycket skönt. Han började massera min kletoris samtidigt som hans fingrar trängde upp i min fitta. Det var så skönt så jag red honom snabbare. Det märktes att det var skönt för honom för han var nu rätt så omedveten om allt annat än vårt knullande.

Jag kände att det gick för honom så jag drog mig ur precis innan den började spruta all det underbara upp över min rygg. Jag började runka hans kuk för att få ut mer av hans kärleksvätska. Jag började slicka i mig all hans underbara sperma. Hans mage och bröstkorg hade massor med fantastisk sperma så jag slickade i mig. Jag slickade honom helt ren, precis som en katt slickar sig ren. Vi var för trötta för att gå upp och duscha igen, vi somnade helt enkelt i varandras armar där i sängen. Sedan morgonen efter det tog vi en lång och underbar dusch tillsammans.

Vi träffades flera gånger efter det, både i hans lägenhet och i min. Vi var på väg att gifta oss med ångrade det bägge två. Han är en skön kille men jag älskar honom inte och han älskade inte mig heller. Men vi trivdes med varandra i sängen. Hade vi gift oss hade det nog slutat med att vi tillslut skulle ha blivit otrogna mot varandra och hatat varandra för resten av livet. Men det händer att vi fortfarande träffas och när vi gör det så är det alltid lika undrbart som första gången vi älskade tillsammans. Men eftersom Micke nu bor i London så träffas vi inte så ofta som både han och jag skulle vilja.

Rösta på Killen med gigantkuken:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (19 röster, snitt: 3.11 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Killen med gigantkuken