Överfallskärlek

Det var sommar 1999 och härligt att vara ledig. Har man turen att bo ute vid kusten så är språnget aldrig långt från en kall öl till ett svalkande dopp så jag och några kompisar ägnade all ledig tid åt att ta det väldigt lugnt på stranden eller på lokala krogens uteservering. Det enda som är lite tråkigt är att man till slut känner att det går en viss rutin i det hela och vi började därför söka oss iväg till lite andra badplatser. Så småningom kom turen till Klagshamn. Det är väl inte det allra bästa stället men som omväxling är det trevligt och den här gången blev det riktigt lyckat.

När jag, Patrik, Emil och Ewa hade slängt ut våra badlakan och oss själva på gräset ägnade vi första timmen åt att bara lapa sol och snacka skit. Trots att vi träffas nästan varje dag så lyckas vi alltid ha något att babbla om. Till slut blev det dock för varmt och det började suga i tarmen efter lite mat, så vi bestämde oss för att ta ett dopp innan vi fikade. Sagt och gjort. Vi tog med lite lekattiraljer och plumsade i. Sanningen är att det inte var speciellt varmt men man vill ju vara viking så man stannar i ändå.

Under tiden vi plaskade omkring och lekte fick jag en skymt av en tjej som verkade märkligt bekant utan att jag direkt kunde placera henne. Hennes sällskap på ytterligare två tjejer var inga jag kände igen. Till slut fick vi nog och kravlade tillbaka upp till våra platser och packade fram fikat. Jag kunde dock inte släppa tanken på tjejen, det var något med det där röda gnistrande håret och tunna kroppen som jag kände igen, så jag satt hela tiden och spanade ut över folkmyllret efter henne. Egentligen var det rena nöjet att låta blicken spela över alla glänsande kroppar som låg utspridda och ibland förlorade jag koncentrationen när tillfälligt blicken fastnade på några sköna gungande bröst eller en förföriskt vickande rumpa.

Nu märkte snart mina kompisar att jag inte var riktigt närvarande och undrade vad jag letade efter. När jag berättat det så sa Ewa att hon nog sett dem ligga på vägen ner till vattnet. Nu blev jag givetvis sugen på att ta ett dopp så fort som möjligt vilket de andra gärna ställde upp på men till min stora besvikelse pekade Ewa på ett par tomma badlakan och upplyste mig om att “Där var det nog. ” Men lite tur ska man ändå ha. För när vi kom ner så såg vi dem direkt och “lekte” oss i den riktningen och med så snälla kompisar som jag har så missade snart Emil ett kast i deras riktning och jag blev tvungen att hämta tillbaka.

“Hej på er!” slängde jag ur mig när jag dök upp bland dem och då föll bitarna på plats. “Hej på dig Louise! Long time no see. ”

Louise är en gammal flickvän sedan säkert 10 år sedan. Vi har träffats någon gång sedan dess men nu var det riktigt längesedan vi sågs och hon tittade undrande på mig.

“Jag kanske ska presentera mig?” undrade jag “Johan” Hennes ansikte förvandlades sakta till ett brett igenkännande leende. “Hej du. Ja det var verkligen inte igår. Jag kände inte igen dig med en gång. Hur är det med dig nuförtiden?” När vi gått igenom de vanliga artighetsfraserna började jag syna henne lite noggrannare. 1, 60 lång, fortfarande ganska flickaktig kropp med ett par toppiga bröst och ett långt lockigt rött hår. Hennes solbränna var så klart inte mycket att hurra för men hon hade en handfull söta fräknar över näsryggen.

Vi slog följe alla sju och de plockade med sig sina prylar och flyttade upp till oss där vi åter plockade fram lite käk och några kalla direktimporterade pilsner. De var alla riktigt trevliga och vi höll ihop resten av dagen. Jag och Louise satt och pratade om vad som hänt oss under de tio år som passerat och det var en sorglig röra av spruckna förhållanden. Helt plötsligt hade tiden sprungit ifrån oss och det var dags att köra hem. Min forna kärlek skulle stanna kvar ett tag till men hon var snabb på att be mig om telefonnummer och sa att hon skulle höra av sig redan under kvällen. Mina kompisar tyckte jag var tramsig när jag satt och fånlog i bilen på väg hem, så de retades med mig samtidigt som de gav mig goda råd om att man inte ska plocka upp gamla kärlekar från förr.

När vi kom hem igen käkade vi gemensam middag nere på krogen och hade det allmänt skönt. Middagens stora samtalsämne var givetvis gamla flickvänner (pojkvänner för Ewa) och allt vad som hänt efter dem osv osv. Till slut bröt vi upp och jag kunde äntligen komma hem och passa telefonen. Jag satt hemma och läste lite men tänkte hela tiden på Louise. Vi hade genast kommit inpå varandra och kunnat prata om allt och alla, det kändes som dom dagarna för 10 år sedan. Nu undrar ni förstås “Om det nu var så bra och kul när vi var ihop – varför tog det slut?” Ja det var väl som det oftast är när man är tonåring, det dyker helt enkelt upp något nytt och spännande som man vill prova och så går man skilda vägar. Jag kommer inte riktigt ihåg hur det var men det är väl en ganska säker gissning.

När telefonen ringde hoppade jag till som en skrämd kanin. “Ja, det är Johan” svarade jag. “Hej det är Louise” kom det tvekande från andra änden “Jag stör väl inte?” “Nejdå det är ingen fara. Jag satt och väntade på att du skulle ringa. ”

Efter att ha pratat om vad som hänt under dagen och om hur kul det varit att ses igen tog jag mod till mig och frågade om vi inte kunde ses igen. Svaret kom snabbt “Javisst!” “När passar det dig?” undrade jag. “Närsomhelst egentligen, jag har semester just nu och har inte planetar något. Vad gör du nu? Vill du komma in till mig på en gång?” Eftersom jag inte har någon karaktär och inte kan säga nej blev svaret givetvis ett “Javisst” och jag fick en adress med vägbeskrivning, satte mig i bilen och körde in till Malmö.

Jag ska erkänna att det var rejält nervöst när jag stod utanför hennes dörr. Jag var alldeles kallsvettig om händerna och oroade mig inför den kommande handskningen, helt i onödan skulle det visa sig. När Louise öppnade dörren log hon ett strålande leende och gav mig en rejäl kram i stället. “Kom in så fikar vi. Sätt dig sängen så kommer jag snart. Kaffe eller te?” “Te tack. ” Hon babblade. Skönt! Då var hon lika nervös som jag.

Louises lägenhet var en mysig etta med högt i tak och charmigt inredd med gamla möbler som gick i stil med den. Jag kröp upp i den välbäddade sängen och satte mig tillrätta med några kuddar bakom ryggen. “Här är lite bullar så länge medan teet blir klart. ” Hon sprang lite fram och tillbaka medan hon tjattrade om vad som hänt på stranden efter vi gått och hur hon blivit korsförhörd om mig och vad jag var för en figur.

Till slut var allt framdukat och vi kunde börja mumsa i oss. Jag var egentligen mätt efter middagen tidigare, men man får ju offra sig. Vi pratade och pratade och hade helkul ihop. Det var en sån underbar sommarkväll när man inte märker att natten kommer och det egentligen är dags att gå och lägga sig. Till slut såg jag på klockan och upptäckte att jag nog borde kört hem för ett par timmar sedan och upplyste Louise om det. “Måste du upp i morgon då?” undrade hon. “Nä det vill jag inte påstå. Du då?” Inte heller Louise hade någon anledning att stiga upp nästa dag.

Vi är var två nykära personer som drabbas av vad jag kallar för “överfallskärlek”. Det är sådan kärlek som kommer över en när man slappnar av på jobbet eller som nu i kväll när man känner varandras tankar och drömmar.

Det är mitt i natten och vi ligger kvar lite dästa och slötittar på TV efter en god middag. Utan någon egentlig tråd pratar vi på om ditten och datten, lite om vad som sker på TV och lite om vad som händer i våra vänskapskretsar, när det plötsligt hugger till i bröstet och jag åter blir överfallen av kärlek och åtrå till Louise. Jag vänder mig så att jag kan se rakt på henne utan att behöva vrida nacken och suger åt mig hennes konturer och linjer. Nästan omedelbart känner hon att jag tittar på henne och när hon vänder sig mot mig och våra blickar möts.

När Louise känner min blick ändras hennes ansiktsuttryck och en längtan sprider sig i ansiktet – Jag måste kyssa henne. Kyssen är först långsam och trevande och sakta smakar vi på varandras läppar. Händerna trevar längs rygg och nacke. Kyssen blir allt intensivare och våra tungor möts virvlande som i dans. Jag häver mig över henne och pressar ner henne med min tyngd mot soffan utan att för en sekund släppa kyssen. Ett svagt stön kommer över mina läppar.

Hennes ena hand börjar stryka krävande på mitt redan hårda stånd och jag tvingar mig att avbryta kyssen. Med ett stadigt tag om hennes nacke bryter jag mig loss och våra blickar möts fulla av åtrå, kåthet och längtan efter den andres beröring. Louises nackmuskler är spända, hennes blick är hård och sugande och får en ilning av upphetsning att fara genom min kropp.

Utan ett ord och utan att vi släpper ögonkontakt drar hon av sig topp och BH i en enda svepande rörelse innan jag åter böjer mig ner och kysser henne. Min mun vandrar över hennes ansikte och halsen sida. Jag biter lätt och pressar min styva tunga mot hennes halsmuskler samtidigt som jag låter en hand leta sig upp under shortsens längs hennes ena ben. Villigt och välkomnade särar hon benen och lägger armarna bakåt över huvudet. Ett svagt stön kommer över hennes läppar när jag suger in ena bröstvårtan i munnen samtidigt som mina fingrar når fram till den redan hala och varm askåran mellan hennes ben.

Varje muskel i min kropp är spänd och jag kämpar med mig själv för att inte överväldigas av känslor när jag reser mig upp på knä mellan hennes lår medan jag hela tiden lugnt masserar hennes klitoris. En kort stund sitter jag bara där och vi ser varandra i ögonen, byter blickar med ögon fulla av begär. Jag drar ut handen och befriar henne från shorts och torsor så att hennes lagom rakade mus blir synlig. Drar av mig tröjan och böjer mig fram för att kyssa henne innan jag glider ner på golvet.

Det lirkas inte så mycket utan jag sätter tungan direkt mellan hennes blygdläppar. Förspel har vi hela dagen när vi tänker på varandra. Nu är vi redan kåta och har inte tid eller intresse av att sakta, varsamt, försiktigt smeka eller slicka runt – det har vi nästan aldrig trots att man läser och hör att det är så man “ska göra”. Vi vet båda vad vi vill ha och tar för oss av det.

Louise ligger bakåtlutad och njuter av min tunga och mina fingrar. Hon vet att hon kan slappna av utan att tänka på mig eller att hon skulle vara tvungen att smeka mig tillbaka. Att få gå ner och slicka, suga, känna hur hon blir mer och mer upphetsad är för mig lika upphetsande som att själv bli smekt och avsugen. Mitt stånd bultar och värker innanför shortsen av den upphetsning jag känner när Louise vrider sig och stönar framför mig.

Min tunga sveper sprattlande från stjärthålet upp till klitoris samtidigt som jag fuktar mina fingrar med saften från hennes kön. När de är väl smorda för jag bak pekfingret till hennes stjärthål och masserar det lätt innan jag låter det sjunka in. Louise vrider sig och tar stöd innan hon pressar sitt underliv mot mitt ansikte och finger. Musklerna spelar i hennes kropp när vällusten sprider sig som en eld genom hennes kropp. Hela tiden stegras min kåthet i takt med hennes och jag blir allt intensivare i min behandling.

Louise försöker dra sig undan från mig samtidigt som hon stöter med underlivet mot mitt ansikte. Med sin ena hand särar hon på blygden så att min tunga ska komma åt bättre. När hon ibland försöker resa sig upp och komma ner till mig trycker jag bestämt tillbaka henne på rygg igen. Båda kan spelet och hennes motstånd är symboliskt.

Till slut belönas jag när en mindre dusch träffar mitt ansikte, den smakar salt och lite beskt och jag låter det mesta rinna ut längs hakan. Jag reser henne upp mot soffans ryggstöd och ställer mig på knä mellan hennes ben. Resten av mina kläder åker snabbt av och min hårda lem får äntligen luft. Det känns nästan som om den kippar efter andan innan den ska få tränga in i uns varma kött. Med lätthet tränger jag in och omsluts av fukt och värme. Vi naglar fast varandra med blicken när jag sakta börjar stöta fram och tillbaka.

Efter bara ett par stötar ökar jag tempo och kraft. Med brutal styrka tänger jag in till roten vid varje stöt. Det är med ett primitivt ursinne jag sätter på min älskade som hela tiden stönar och klamrar sig fast i soffan och mig. Själv får jag knappt fram ett ljud då min kropp är spänd till bristningsgränsen. Louise kommer ganska snart en andra gång och vid varje stöt sänker ett vitt skum upp i våra ansikten och på soffryggen samtidigt som hennes safter även rinner längs insidan av mina lår och ut över hennes mage. Louise ligger redlös framför mig och jag besinnar mig något och sänker långsamt tempot tills jag är helt still i hennes inre.

När vi vilat en kort stund och Louise “kommit tillbaka” byter vi plats så att jag får sitta i soffan. Hon grenslar mig direkt och jag är åter inne i värmen. Med ett stadigt tag om mina axlar börjar Louise pressa och gnida sig mot mig med bestämda rörelser. Jag ligger hela tiden på gränsen men tippar aldrig över. Vi ser varandra stadigt i ögonen som om vi försöker suga in den andre via i kroppen via blicken.

Jag för in händerna mellan hennes ben och griper tag om båda skinkorna, lyfter henne från mig och börjar stöta med underlivet. Gång på gång trycker jag mig in till roten så att jag känner hennes livmodertapp mot mitt ollon. Tyvärr börjar orken tryta av ansträngningarna och det mer eller mindre svartnar för mina ögon mellan varven. Nu tycker Louise att det är dags för nästa steg. Hon tar tag om min lem och styr över den mot stjärten istället och utan några vidare krusiduller sjunker hon ner över mig. Hennes blick är dock spänd i mina ögon och hennes muskler och senor är spända kring ansikte och axlar. Åter börjar hon pressa sig fram och tillbaka över mig.

Louise fuktar nu sina fingrar med sig själv innan hon sträcker sig bakåt och trycker in ett finger i min häck. Omilt knullar hon mig med sina fingrar samtidigt som hon försöker få så mycket av mig i sin egen stjärt som möjligt. Jag förlorar kontrollen mer och mer. Mumlar osammanhängande och kåtruset far runt i mitt blod. Svetten rinner av mig när jag känner hur Louise stelnar till och två mindre rännilar letar sig fram längs min mage och ner på soffans skinndynor samtidigt som hennes ringmuskel försöker knipa av min lem vid roten. Louise tar flämtande stöd mot mitt bröst när jag lyfter henne från mig och ganska omilt fortsätter pumpa in och ut i hennes bakre hål.

Ganska snart känner jag igen de ryckningar och kramper som föregår utlösningen och jag drar mig ur hennes stjärt och styr in hennes nu av safter drypande mus. Den växande spänningen och kåtheten ger mig nya krafter och jag stöter in i henne som om det gällde livet självt och varje gång blir jag duschad i ansiktet av skummande fittsaft. Jag ser Louise genom en röd dimma när jag med oartikulerade skrik tömmer min säd djupt inne i hennes varma kött. Utan att längre kunna röra min krampande kropp känner jag hur sats efter sats passerar genom mitt vid det här laget ganska ömma ollon och hur Louise åter börjar rida mig när jag inte längre klarar av att röra mig.

Till slut sjunker vi ihop svettiga och nerkladdade av våra egna kåtsafter. Vinddraget från balkongdörren får svetten att snabbt bli kall mot våra kroppar och vi kryper närmare intill varandra. Louise juckar sakta på min slaknande ömma lem. Våra ögon är rödsprängda av ansträngning och svider av svett som runnit ner i dem. Vi kysser varandra lyckligt utmattat innan vi börjar resa oss för att ta en varm dusch.

Kommentera Överfallskärlek