Kinky i omklädningsrummet

För några år sedan gick jag sista året på gymnasiet. Bland alla andra ämnen hade vi naturligtvis idrott och på onsdagar hade vi det som sista lektion.

En onsdag blev jag och två kompisar kvar extra länge efter duschen. Snacket kom naturligtvis in på sex och brudar. Vi kom överens om att många av tjejerna i vår klass var riktiga godingar. Efter ett tag blev vi så intresserade av dem att vi smög bort till deras omklädningsrum för att kanske få en smygtitt.

Vi hörde inget när vi kom till deras omklädningsrum och trodde att alla hade gått så vi gläntade på dörren och gick in. Plötsligt hörde vi hur någon kom ut ur duschen. Så stod Zia, en av skolans snyggaste tjejer med ett rykte om sig att vara med på det mesta, helt naken framför oss!

Zia har mörkt kort hår, små fasta bröst och en liten friserad svart buske. Hon blev skrämd först när hon såg oss stå där men helt plötsligt fick hon en kåt glimt i ögat och började vinka med pekfingret och gick tillbaka in i duschen. Vi följde naturligtvis snabbt efter. Väl därinne sa hon att det var bra att vi kom, det här hade hon fantiserat om länge.

Hon sade att hon fantiserade om att bli hårt tagen av flera killar som utnyttjade och förödmjukade henne på alla sätt. Och nu har ni ju mig i ert våld avslutade hon med.

Ingen av oss tvekade länge utan våra kläder åkte av. Våra kukar stod redan allihop. Situationen var väldigt upphetsande. Zia ställde sig på knä framför oss och började suga av oss i tur och ordning. Hon kunde verkligen suga, vi var nog alla på väg att komma när hon plötsligt slutade och satte sig bredbent på knäna framför oss började gny att hon måste kissa och undrade om inte vi behövde det också! Så började det strila från henne ner på golvet. Lite tveksamt började vi också pissa men honbad starx om att vi skulle pissa på henne!

Ingen av oss hade gjort något sådant tidigare men vi började lite försiktigt rikta mot hennes ben och mage, hon började gny och stöna och bönade om att hon ville ha det i munnen. Det här var verkligen upphetsande. Hon drack vårt piss girigt och blev helt nersölad av våra safter, samtidigt körde hon halva handen ut och in i fittan. Det lät som om hon kom oavbrutet!

När vi inte hade mer att ge henne så lade hon sig bakåt i pölen som blivit och suckade tillfredsställt. När hon vilat lite började vi knulla henne som dårar! Vi bytte platser hela tiden och nu när vi visste att hon var med på noterna så tog vi henne hänsynslöst i alla hål. Hon ylade och skrek hela tiden. Med jämna mellanrum så svalde hon någons sperma samtidigt som hon fick kuk i fittan och anus. Det var helt underbart.

En annan variant var när hon låg på rygg med två kukar i sig samtidigt som hon slickade våra rövhål. Hon hade absolut inga hämningar! Efter två timmar orkade knappt någon av oss röra sig mer. Ännu ett fyspass till ända. Som avslutning duschade vi av Zia med ytterligare en pissdusch.

Detta var inledningen må många träffar sista terminen på gymnasiet. Minnen som gör att man saknar skolan ibland.

2 svar to “Kinky i omklädningsrummet”

  1. Mattias:

    hur kan hon slicka era rövhål när ni båda två är i henne?

  2. Rebekka:

    Men det var ju 3 killar, så 2 var i henne och så slicka hon den tredjes rövhål… rättlogiskt!

Kommentera Kinky i omklädningsrummet