Julklappen

Jag är sedan många år gift och vi har det ganska bra i sexlivet. Visst, det experimenteras kanske inte så värst mycket längre och det blir att man fantiserar om andra tjejer. Det jag ska berätta nu hände bara för en liten tid sedan.

Det var julafton och som vanligt var vi hos min tjejs, Sara, föräldrar. De bor på landet och har både hästar, kor och fågelfä. Bjudna var även Saras syster Lena med respektive. Jag brukar sitta hemma runka och fantisera om Lena. Hon är 21 år och väldigt lik Sara men är smalare, längre hår och är en träningsgalning vilket inte direkt gjort hennes kropp sämre! Jag skulle kunna ge mycket för en natt med henne.

Någon gång tidigare när det varit fester som jag och Lena varit på samtidigt. Jag tyckte att hon visade ett klart intresse för mig men vi blev alltid avbrutna innan något ens hunnit hända.

Nu var det dock julafton och vi hade precis sett Kalle & Co, druckit glögg och ätit julgodis. Lena reser sig och säger att det är dags att ge hästarna mat varpå hon går upp för trappa och vidare in i köket. Jag var röksugen så jag följde efter. I köket knäpper hon ogenerat upp kjolen, låter den falla till golvet och böjer sig sedan fram så den lilla tråd som agerar strig i trosan nästan skär in mellan blygläpparna. Hon plockar upp kjolen och drar i nästa sekund på sig ett par byxor.

“Oj!” säger hon när hon får syn på mig i ögonvrån. “Jag såg inte dig. ”

Det gjorde du visst tänkte jag. Vill bara visa upp din fitta så man ska få kåtslag. Jag hejdade mig dock och sa

“Behöver du hjälp med djuren?” säger jag.

Är jag rent dum i huvudet? Jag hatar ju stallet. Bara lukten är ju hemsk. Men visst, nu hade all tankeverksamhet flyttat ner mellan benen.

“Hihi, skulle du hjälpa mig i stallet då?, visst det går ju fortare om man är två” säger Lena plötsligt.

Vi gick ut. Snön gnistrade i solen. Det var en bit till stallet och vi plumsade i snön. Lena gick framför mig och vickade på höfterna. Jag bara tänkte på hur och var jag skulle knulla min kära frus syster. Väl framme stannade jag till. Hur ska jag lösa detta? Det är -8 grader, stallet är inte så värst varm och jag vill ju knulla! Man bör ju vara ganska naken om man vill knulla obehindrat. Lena går in och sätter igång med att mata djuren. Själv står jag kvar och känner kuken växa i brallan samtidigt som jag i mina tankar kör kuken i botten i Lenas fitta.

“Skulle du inte hjälpa till? Eller du kanske bara ville vara ensam med mig en stund?” hojtar Lena innifrån stallet.

“Eh, jo eller ja eh. ” får jag fram.

Hon sträcker fram en sort skopa med frö i.

“Här, du kan mata hönsen. Det är ganska enkelt”. Hon snuddar min hand med sitt finger när hon drar tillbaka handen. Våra blickar möts och vi bara tittar djupt in i varandras ögon. Lena skrattar till och säger

“Gråter du?”

“Va?” säger jag. “Vad menar du?”.

“Det var inget. ” säger Lena.

Då slår det mig! Har man stått och varit kåt i en halvtimme så syns det nog i blicken. Lenas ögon börjar också inta kåtläge. Vi behöver inte prata mer. Vi vet båda vad vi vill fråga är bara VAR?.

“Kom!” viskar Lena och drar mig i armen.

Vi klättrar upp för en liten stege till loftet på stallet. Här förvaras all halm till djuren och detta skapade en perfekt isolering mot kylan. Här uppe var det minst 18-19 grader och helt knullbart för mig. Jag går fram till Lena, ser henne djupt i ögonen och kysser henne. Hon är först med på det men sedan puttar hon undan mig.

“Du är för fan gift med min syster. Jag kan inte”.

Jag går fram och kramar henne.

“Men jag har ju drömt om dig och nu vill jag ta dig. Hårt” viskar jag.

Hon tittar på mig, jag famlar av henne hennes jacka.

“Jag har längtat efter dig. Ofta har jag drömt och fantiserat om dig. ” viskar Lena och nafsar mig i örat.

Jag blir ännu mer upphetsad av det hon säger och formligen sliter av hennes byxor. Hon smeker min bula, och få ut den genom gylfen. Hon sjunker ner på knä framför mig och stoppar kuken i munnen och slickar, suger, biter innan hon helt plötsligt slutar och reser sig upp. Lena river av sig sina kläder. Brösten, som är små toppiga, tittar fram när t-shirten åker av, hennes brunbrända kropp ser ut att koka av kåthet i det lite dunkla ljuset. Trosorna åker av och det går nästan för mig när jag ser hennes rakade mus. Att smaka och leka med en rakad mus har länge varit en dröm jag haft men aldrig fått gensvar av min fru.

Naken går hon på mig, sliter av skjorta, byxor och kalsonger. Hon puttar mig så vi båda faller ned i halmen. Jag har redan hittat hennes ena bröst och nafsar lite lätt i det. Lena stönar till lite mer för varje centimeter min hand kom närmre venusberket. Jag lät handen glida sakta, sakta ner via brösten, magen, navel. Då och då stannade man upp och slickade på brösten eller magen. Jag tycker Lena låter som om hon närsomhelst skulle explodera i en orgasm. Hon andas snabbare och snabbare och stönar högre och ljuvare. Min hand har hittat den nyrakade fittan, ett finger glider ner i springan. Lena nästan skriker av kåthet nu. Själv är man så kåt så man nästan svimmar. I mina drömmar har jag alltid knulla Lena brutalt. Frågan är om hon vill det på riktigt? Jag testar tänker jag. Snabbt kör jag in tre fingrar i fittan på henne. Samtidigt har även min tunga kommit fram till kärleksgrottan och börjat leka med klitoris. Jag pullade hårt. Lena verkade gilla det. Jag stoppade in ytterligare två fingar. Hårt, snabbt och brutalt knullade jag henne med hela handen.

“JAAAAAA!” Stönar hon. “MEEER!”

Jag suger tag i klitoris och låter tungspetsen virvla runt kåtknappen samtidigt som jag tar ut fingrarna ut fittan och istället smeker hennes anus. Rövknull är min andra stora dröm. Detta är helt tabu hos min fru men Lena verkar inte ha något emot det. Jag smeker försiktigt runt hålet. Fittsaften agerar glidmedel när pekfingret sakta åker in i det trånga hålet. Lena gnyr men av reaktionen att döma är hon van vi bra mycket större saker i det hålet. Jag tar två fingrar till och kör dessa hårt in och ut i hålet. Lena stönar som besatt. Min andra hand letar sig upp till fittan. Jag kör in finger efter finger för att slutligen knulla henne i röven i fittan och slicka henne samtidigt. Inte undra på att det bara tog några sekunder innan hon kom i en gigantisk orgasm. “Nu är det din tur” sa hon. Hon ställer sig på alla fyra och jag kör in kuken. Det är en plaskvåt fitta min kuk möts av. Jag knullar henne hårt. Pungen daskar henne på fittan. Jag stönar högre och snabbare och när Lena märker att jag snart kommer vänder hon sig raskt och tar kuken i munnen och suger hårdare och snabbare än tidigare.

“Jag kommer!” väser jag.

Hon ökar takten och jag smäller av en riktigt prakt sats i munnen på henne. utpmpade ligger vi ett tag och bara pustar och hämtar andan. Plötsligt känner jag en hand om kuken. Innan jag hinner reagera har Lena sugit upp ett knullspätt igen och börjat rida mig. Efter 4-5 minuter hoppar hon av och lägger sig på rygg men benen vitt spridda och rakt upp i luften.

“Ta mig i röven!” viskar hon.

Wow, tänker jag, äntligen får jag knulla det trånga hålet. Min kuk bultar och droppar av fittsaft när jag kör in kuken i röven på henne med full kraft. Lena vrålar rakt ut

“JAAA!”

Jag knullar hårt. Ollonet är det enda som inte lämnar anushålet när jag drar ut. Kuken åker in till roten varje gång jag kör in den. Lena andas häftigare och häftigare.

“NU!” skriker hon “Nu kommer jag!”

Jag känner min egen orgasm närma sig och ökar tempot. Lena vibrerar under mig när det går för henne själv sprutar jag hennes röv full och vi sjunker ihop på golvet.

“God Jul!” säger jag och kysser henne lätt på munnen.

Lena bara ler och viskar:

“God Jul, och tack för julklappen!”

Rösta på Julklappen:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (26 röster, snitt: 3.58 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Julklappen