Pia och Lena

Jag varit vicevärd och gårdskarl i snart tio år. Det är ett bra jobb. Jag snackar mycket med hyresgästerna, ger dem goda råd, hjälper till med allt möjligt och umgås med dem. Och ungarna på gården ser jag på gott och på ont. jag försöker hjälpa även dem. Skäller ibland och tröstar ibland – och ser dem växa upp. Första gången jag lade märke till att Pia blivit vuxen var för ett par år sedan, då hon började sola på bakgården. Utan BH förstås, med stutande ungflicksbröst. Jag tittade länge på henne. Hon vinkade och putade med tuttarna. jag vinkade tillbaka. Det var en varm sommardag och jag hade besök, i min lilla tvåa, av min vännina. Vi hade glömt att lösa köksdörren. Vi var otroligt kåta. Jag hade dragit ner hennes trosor och kört in kuken långt i henne – bakifrån. Hon tryckte emot med sin sköna sjärt för att få in hela staken. Jag kunde känna livmoderhalsen mot kukhuvudets spets.

- Åh knulla mig hårdare! Ge mig hala satsen, stönade hon och flämtade. Så våldamst kåt hade jag aldrig upplevt henne tidigare. Jag körde in kuken i hela sin längd och tänkte fyra av då Pias stämma hördes bakom oss:

- Men, HJÄLP. Ni får förlåta mig. Jag hörde några konstiga ljud och skulle bara. Min kuk satt stadigt fastklämd, mellan min vänninas blugdläppar, då Pia fnissande vände sig om och försvann igen. Vi glodde fånigt mot dörren. Sedan kom vi! Jag sprutade våldsamt och min vännina gnuggade sin klitoris, skakade i hela kroppen och kom med ett vrål. Efteråt skrattade vi gott åt det inträffade och undrade hur länge Pia egentligen hade stått där och studerat våra förehavanden. Vi kom överrens om att det faktiskt var ganska upphetsande att någon smygtittat på oss. Nästan ett år senare, en lugn och vacker vårmorgon, stod Pia utanför mitt kombinerade kontor och verkstad. Hon sparkade på sin cykel och förbannade åkdonet.

- Jäkla skitcykel, mumlade hon. Jag gick ut och frågade henne vad som stod på.

- Är du blind Janne. Ser du inte hur det jäkla bakhjulet ser ut. Det är ju aldelles skevt.

- Har du tud att vänta så kanske jag kan fixa det, svarade jag.

- Oh, snälla Janne! Vill du det, frågade hon och sken upp som en sol. Jag smälte och tänkte att för det där leendet skulle jag kunna göra mycket. Jag hämtade verktyg och satte igång och började skruva, vrida och dra i bakhjulet. Inte för att jag är proffs på cyklar, men nu anstängde jag mig verkligen. Pia satt på huj vid sidan om mig. Mycket nära.

- Sådär ja. Det var det!

- Jätteschysst, Janne, sade Pia och gav mig en stor kram.

- Vet du om att du är bra läcker, du Ohlsson, viskade hon till mig och klämde mig över låret innan hon lade handen utanpå min, vid det här laget, klart påvärkade stolthet. Det var ingen tillfällighet.

- Vi ses, sade hon glatt, svingade sig upp på cykeln och trampade iväg. Dagen därpå kom Pia in till mig tillsammans med en vännina.

- Hej sade hon med ett stort leende.

- Hej, är din cykel okel?

- Visst, den är jätte bra nu, sade hon och såg mig djupt i ögonen.

- Du är väl rätt förtjust i mina bröst, eller hur? Jag märkte det på dig i går. Jag bara stod där och såg förmodligen rätt dum ut. Pia lät sin ena hand dlida in under shortsen.

- Och förresten så kommer jag fortfarande ihåg hur din kuk såg ut. Är den lika stor och vacker nu?

- Det kan du ge dig på!

- Det vill jag se, innan jag tror det, sade Pias vännina och kom tätt inpå mig. Snabbt drog hon ned blixtlåset.

-JO! Den är ståtlig, sade hon och pressade sig intill mig. Vilka bröst hon hade! Enorma! Hon började massera kukstången. Upp och ned i mjuka rörelser. Nu började Pia klä av sig! Hennes bröstvar en syn för Gudar. Min blick gled från dem ned över magen, naveln, låren som var runda och mjuka med en fin behåring mellan. Trekanten ledde ner till och omgärdade hennes fitta, som var öppen och glänsande saftig. Precis som jag fantiserat om. Medan vänninan runkade min kuk förde Pia in en hand mellan låren och lät fingrarna glida in mellan blygdläpparna och upp över klittan. Vänninan föste mig försiktikt bakåt och tryckte ner mig i skrivbordstolen. Hon satte sig på huk, drog tillbaka förhuden och började slicka kukhuvudet med långa cirklande tungrörelser. Sedan öppnade hon munen och sög in hela pålen. Handen håll hon i ett fast tag om mina pungkulor.

- Tycker du om att få kuken avsugen, undrade Pia. Jag nickade och stönade medan kuken gled in och ut i vänninans mun. Tungan vibrerade över spetsen.

- Gillar du att titta på när jag onanerar, frågade Pia, medan hon drog ut fingrarna ur sin blöta fitta.

- Jag vet att du gillar mina bröst, sade Piaoch gick bort till skrivbordet. Hon lade sig med benen skrevande över kanten, precis i ögonhöjd. Jag hade fri insyn mellan hennes lår, rakt in i härligheten. En aptitretande trekantig fittbuske, med mörkt krulligt hår som inramade en glitrande ljusröd fittmun, med en liten svullen knopp längst upp. Hon lyfte på sjärten och körde in tre fingrar i ett enda sug. Pias vännina hade slängt sin blus och började köra min salivblöta kuk mellan sina fina fullmogna bröst. Hon böjde ner huvudet så att hon precis ko åt att slicka med tungan. Det var fruktansvärt upphetsande. Hon slickade, sög, gned och masserade. Då hon kände att det började rycka i kuken klämde hon åt brösten ännu hårdare. Jag sprutade hela min laddning över henne och i hennes mun. Vi stönade och grymtade.

- Det gick för mig, viskade Pia. Det var jätteskönt! Nu är det din tur Lena. Pia och Lena bytte plats. Lena lade sig skrevande på skrivbordet. Pia särade på hennes blygdläppar och stack in tungan och ett finger. Pias sjärt putade inbjudande ut. Jag såg de små fina hårstråna runt hennes bakre hål och de blöta könshåren mellan sjärtgloberna och låren. Min kuk började åter röra på sig. Jag tog ett fast tag om Pias häck särade på den och började kittla henne i sjärthålet med min hala styva stake. Sedan gled jag lite längre ner, in mellan fittläpparna, fram och tillbaka precis i mynningen. Då jag slutligen lät kuken glida in i hennes kramande, trånga fittfodral, lyfte hon lite på huvudet och mumlade stönande.

- Oh ja. SKÖNT! Det är så vansinigt skönt! Knulla mig. Knulla mig hårt! Givetvis lydde jag henne. Varje gång jag gled helt upp mellan Pias slidväggar slickade och fingerpullade hon extra häftig i Lenas fitta. Snacka om kåtorgie! Så började Lena att darra. Hon lyfte på underlivet och tog tag om Pias nacke. Pia var helt uppslukad av Lenas lår och fitta. Med min kuk långt uppe i sin egen knullgrotta.

- PIA! Sluta inte. SLUTA INTE NU, snyftade Lena.

- PIA! Slicka mig mer! Stick upp dina fingrar i mig. Jag KOMMER. ! Sedan gick det för Lena. Och vilken orgasm! Hon flippade ur totalt och drog Pia upp över sig medan lustvågorna krampade genom hennes kropp. Där låg de bröst mot bröst. Fitta mot fitta. Själv koncentrerade jag mig på min egen njutning. Jag körde kuken in och ut i rasande fart och kände hur pungkulorna slog mot Pias blöta lår. Jag pressade mig så långt in jag kunde och lät sedan satsen spruta. Genom vällustdimman kände jag hur det pumpade och pumpade.

-Hoppsan! Ni får värkligen ursäkta mig, men jag hörde några underliga ljud och skulle bara.

-Maggan! Pia och Lena roppade i munnen på varandra. Maggan var Pias lillasyster. Där låg Pia ovanpå Lena med sjärten putande och min kuk djupt förankrad i fittan. Det måste ha varit en sällsam syn för lilla Maggan (som numera inte är så liten längre och som också har börjat solbada på bakgården). Maggan försvann fnissande ut genom dörren. Situationen påminde mig om något som jag varit med om tidigare. Jag drog mig långsamt ut ur Pias värme och gick för att låsa dörren. Vi tittade på varandra och skrattade gott. Kuken började åter visa livstecken. Tjejerna såg det och log fräckt mot varandra.

Kommentera Pia och Lena