One night stand

Mitt första “one night stand” är det bästa sex jag nånsin haft.

Dagen det hände var min systers nittonde födelsedag. Min farsa hade ordnat hennes födelsedags fest och då jag var 18 år tänkte jag spana in hennes väninnor. Dom var ganska snygga men den första tjejen som anlände fångade verkligen min blick. Hon var 19 år, hade blont hår, perfekt kropp och ett sexigt leende. Jag visste att måste bekanta mej med henne på något sätt. Under festen så började jag reta henne om nästan allting och hon gjorde detsamma mot mej, och vi båda två skrattade hela tiden. Hon berättade för mig att hon hette Monica.

Då klockan började närma sej midnatt, så hade nästan alla gäster gått hem utom Monica som hade bestämt sova över, med min syster. Då jag bodde kvar hemma så trodde jag att det skulle bli en spännande natt. Ju senare det blev desto kåtare började jag bli. Jag kunde se hennes behå genom den vita tröjan hon hade på sej, och hennes bröst gungade härligt när hon rörde sej. Hon var otrolig! Efter ett tag så gick min syster och lade sej. Monica var gästrummet, våra gäster brukade sova över där. Jag gick försiktigt in i gästrummet för att “prata”. Vi började prata lite och hon berättade för mig att hon hade lite ont i ryggen. Jag sa att jag gärna skulle massera hennes rygg. Och jag började massera hennes rygg, så vände hon sig mot mig och och vi började först att kyssas passionerat, sedan började vi hångla på den soffa hon skulle sova på. Det var otroligt!

Jag började varsamt smeka hennes bröst under tröjan. Hon drog snabbt av min tröja och började kyssa och slicka mig över hela magen och brösten. Jag var i exstas! Jag lade mej på henne och befriade hennes vackra bröst från behån. Jag sög på och lekte med hennes bröst tills hon skrek, lyckligtvis så väckte hon inte min syster. Jag knäppte upp hennes jeans och hon drog ner gylfen på mina. Jag stack ner min hand i hennes trosor och retade hennes klitoris, hon gjorde detsamma på mej, varsamt runkade min kuk.

Sedan klädde jag av henne helt så att jag kunde beskåda hennes gudomliga kropp, och jag klädde av mig själv också, snabbt! Jag satte på mig ett kondom (behövs för dessa tider) sedan böjde jag hennes ben mot axlarna, och stötte sakta min kuk i hennes varma och våta fitta. Aaah! Sedan började jag sakta jucka fram och tillbaka. Jag såg i hennes blick att hon tyckte om detta. Efter fem minuter drog hon sig bort ifrån mej och sa att hon vill suga min kuk. “Det skall väl gå bra, ” sa jag. Hon sög i kuken ända till roten. Jag tyckte om att hon rörde tungen så fort och så hårt. Jag sa att jag skulle komma snart så jag bad att få slicka hennes fitta samtidigt som hon sög av mej, så vi gjorde en “69″. Jag slickade djupt i hennes fitta, lekte med hennes klitoris, och fick i mej massor av härlig fittsaft. Just när jag skulle komma så tog hon min kuk ur munnen och lät mej spruta min sats över hennes ansikte och mun, och hon bad om att få mer. Efter denna “orgie” var vi båda orkeslösa och somnade.

Nästa dag på morgonen gav hon mej sitt telefonnummer, och vi har mött flera gånger för att “prata”. Men inga av dom stunderna har varit lika härlig som den första.

Rösta på One night stand:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (11 röster, snitt: 3.73 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera One night stand