Med min väninna på Rhodos

I våras tog jag ut semester för att åka ner till Grekland. Jag brukar åka tillsammans med min man och våra barn men i år så passade det inte med hans jobb. Först skulle ingen av oss åka men sen kom en väninna med förslaget att vi åkte ned ensamma. Så blev det.

Vi hamnade på Rhodos. Det var varmt och skönt. Vi kom ner tidigt en tisdag morgon och så fort vi fått vårat rum tog vi våra baddräkter och gick ner till stranden. Vi var ensamma på stranden, klockan var inte mer än halv åtta. Mari som min väninna heter är i samma ålder som mig ca 30, vi har känt varann sen 5 år och det skulle visa sig att jag inte kände henne så bra som jag trodde. Vi känner varann eftersom våra män är arbets- kamrater och vi har umgåtts en hel del på fritiden.

När vi kommer ner till stranden tittar jag efter nåt ställe att byta om på. Mari tycker det är onödigt, vi är ju ensamma säger Mari. Hon står med ryggen mot mig och drar sin klänning över kroppen. Jag säger:

-Va, har du inga trosor på dig?

-Nej- svarar Mari kort och vänder sig om, hennes fitta är helt rakad. Jag har alltid tyckt att det verkar läckert med rakad fitta men har aldrig vågat själv. Hon tar på sig en tangabikini med stringbyxor. Hon ser jätteläcker ut och hon har fina former. Jag blir lite avundsjuk men samtidigt uppeggad. Jag byter också om och sätter på mig min baddräkt som inte på långa vägar är lika sexig. Vi ligger ner och efter ett tag kommer det fler och fler.

-Skall vi fixa killar till i kväll- frågar Mari mig helt plötsligt. Jag har själv inte tänkt mig tanken, men jag börjar förstå vad Mari är inställd på under den här resan.

-Jag är redan kåt- säger hon

-Jag blir alltid kåt när jag reser, när Pelle är med brukar vi smyga undan och knulla nånstans med jämna mellanrum. Innan vi reste bad jag Pelle att han skulle raka mig så att det skulle bli mysigt för dig att slicka mig (hon fnissade lite) han kände sig tryggare vid tanken på att det var med dig som jag skulle ha sex och inte med nån okänd man. Hur som helst så kanske vi kan ha det mysigt tillsammans du och jag också men nu vill jag ha en kuk mellan benen.

Jag blev alldeles röd i ansiktet av hennes prat, det pirrade till lite när hon sa att hon rakat sig för att jag skulle slicka henne. Jag har ofta fantiserat om hur det skulle vara att slicka en annan tjejs rakade fitta. Jag blev kåt jag också. Jag började se mig själv i vårt hotellrum, hur jag låg på knä i sängen och slickade henne, jag hörde hennes stön och hon bad mig om mer, jag fantiserade om hur hon efter att jag slickat henne skulle raka mig och sen slicka mig på samma sätt. Mina fantasier fortsatte och jag blev våt, jag tittade på hennes kropp där hon låg bredvid mig på rygg med ena knät uppdraget. Jag la min ena hand på hennes mage hon tittade på mig och log. Kom sa hon och tog min hand.

-För ett par år sen var jag och Pelle här och jag vet en bra plats- Hon ledde mig vidare bort till en mer avsides del av stranden där det växte buskar och var mer kuperat. Hon satte sig ner tog av sig bikiniöverdelen, hon sträckte upp sina händer och smekte mig överhöfterna, tog tag om baddräkten i grenen och drog så att min fitta syntes, hon stack in sin tunga och slickade mig, jag kände mig plaskvåt.

-Mmm, jag ska raka dig när vi kommer till hotellet- sa hon. Jag lossade på baddräkten så att hon kunde dra den av mig. När jag var naken så drog hon mig över sig så att jag satt på huk över hennes ansikte. Hon slickade mig och jag hade aldrig varit så kåt tidigare. Det var sköönt, hela tiden var det skönt. Jag böjde mig lite ner och stödde mig på arm- bågarna framför min näsa hade jag hennes rakade fitta, den var varm och våt och luktade gott. Jag stack in min tunga mellan de rakade läpparna, hon reagerade med att skjuta emot. Jag slickade henne som hon slickade mig. Jag kysste hennes fitta och hon kysste min, det gick för oss båda flera gånger.

Jag vet inte om någon såg oss, eller hur länge vi höll på. Vi gick tillbaka till våra platser hand i hand. Senare på kvällen rakade hon mig. Vi gick ut båda två utan trosor. Båda knullade vi med samma kille i en park senare på kvällen, men på nätterna i hotellrummet så knullade vi bara med varann under resten av veckan. Här hemma träffas vi oftare än förut med våra män, om ni förstår vad jag menar.

Rösta på Med min väninna på Rhodos:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (6 röster, snitt: 2.17 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Med min väninna på Rhodos