Josefinas debut

Det jag nu tänker berätta för er inträffade 1996. Vi hade nyligen köpt en stuga, en mindre sådan och som är belägen på en s. k. skogstomt intill en mindre skogssjö. Stugan är av äldre modell, när vi köpte den var bl. a. elinstallationen i ett bedrövligt skick så jag höll på med att installera nya ledningar och en ny elcentral. Jag skulle precis åka iväg till stugan när telefonen ringde. Det var Eva, en bekant till familjen, som berättade att hon var tvungen att jobba hela helgen och undrade om Josefina kunde vara hos oss. Jag förklarade att det naturligtvis gick bra men att jag skulle vara i stugan hela dagen och att hon i så fall fick åka med mej dit. Josefina är Evas dotter, en blyg 18- åring som haft lite problem med kompisar och så, detta p. g. a hennes blyghet. Dessutom var hon något mullig, men definitivt inte tjock, och hade till skillnad mot sina flesta jämnåriga inga bröst ännu. Eva undrade om jag i så fall kunde hämta henne vid ridskolan där hon var.

Jag hämtade upp Josefina och förklarade läget för henne. Hon tyckte det skulle bli kul, hon hade aldrig varit där tidigare. Jag hade med lite mat och hade även fått med lite böcker och annat till Josefina så att hon skulle kunna sysselsätta sig. När jag hade jobbat en stund frågade jag om Josefina ville duka fram så att vi kunde äta lite. Det blev mackor, varm choklad och kaffe.

- Du kan elda lite mer i öppna spisen, sa jag. Här är faktiskt lite kallt inne, tycker du inte det.

- Jo, det skall jag fixa sen. Jag tänkte gå ut och se mig omkring lite, kan jag göra det?

- Visst, självklart, svarade jag. Ta bara på dig ordentligt, det är 8 minusgrader ute. När jag sedan hade jobbat en stund hörde jag att Josefina ropade på mig.

- Anders, ANDERS. Hjälp mig, HJÄÄÄLP. Jag rusade ut och kunde först inte se henne. När hon ropade igen såg jag henne liggande i en vak 10- 18 m ut på sjön. Hon hade gått igenom den tunna isen. Jag sprang ner till sjön och ålade mig försiktigt ut mot henne där hon låg i vattnet och höll sig fast i iskanten. Ibland brast det och hon fick ta nytt tag. Precis när jag fick tag i hennes hand och började dra upp henne brast isen under mig och även jag föll i det iskalla vattnet. Jag kände att jag precis bottnade och gick snabbt in mot land bärandes på Josefina. Allt gick bra och vi tog oss stelfrusna upp de ca 100 meterna till stugan. Josefina var blåfrusen och huttrade.

- Vi måste få av oss kläderna och få upp lite värme, sa jag.

- Men jag har inget annat med mig att byta om med, sa hon gråtande.

- Det kvittar, fortsatte jag. Vi kan inte ha på oss dessa iskalla och genomblöta kläderna, då blir vi ordentligt sjuka. Jag hade var nästan avklädd redan.

- Skynda på nu, annars blir du sjuk fortsatte jag tjatet. Precis när jag fått av mig kalsongerna också insåg jag att det var av ren blyghet som hon tvekade. Jag såg att hon rodnade när hon tittade ner på min kuk, normalt är den ganska stor men nu var den en miniatyr av sig själv p. g. a kylan.

- Jag har inte heller något att byta med, försökte jag. Och jag har sett nakna tjejer förr, du behöver inte vara blyg. Jag ska se om jag hittar något vi kan ta om oss, men klä nu av dig fort. Naken gick jag runt och letade i stugan. Det enda jag hittade var ett gammalt överkast som låg i en garderob. Jag förstod att det var kasserat, det var sönderrivet lite överallt. Men vad att göra, det var allt som fanns. När jag kom tillbaka till allrummet hade Josefina trots allt klätt av sig naken. Hon stod mitt på golvet, höll båda händerna för skötet och frös så hon skakade. Jag svepte tyget om henne så gott det gick.

- Sätt dig i fåtöljen så länge, jag ska hänga upp kläderna så de kan torka. När jag hängde upp kläderna vid öppna spisen såg jag att Josefina intresserat tittade på min nakna kropp och att hon hela tiden rodnade.

- Jag är ledsen om jag generar dig, sa jag, men detta måste göras. Vi har inget val. När jag var klar fortsatte jag att leta efter något mer tyg, det var som förgjort.

- Josefina, började jag. Jag vill inte genera dig ännu mer, men det bästa sättet att få upp värmen är om man sitter tätt intill varandra. Är det okej att vi delar på platsen under överkastet.

- Om det är bra att göra så är det okej, svarade hon. Vi satte oss bredvid varandra och svepte tyget om oss. Vi satt så en liten stund och pratade om vad som hänt.

- Du Anders, sa hon plötsligt. Vi kan ju dricka lite kaffe och choklad så värmer det med. Varför hade jag inte tänkt på det tidigare. Precis när jag skulle sätta mig kom Josefin på att hon behövde gå på toaletten. När hon gick iväg kunde jag inte låta bli att studera hennes “tonårsmulliga” bakdel. Fan, Anders, tänkte jag. Du är 35 år och tänker tankar om en 18- åring. Fy dej. Efter ett ett besök på vår mulltoa helt i mörker kom hon tillbaka. Blygheten hade släppt lite och med rosiga kinder kom hon mot mig. Hon gjorde nu ingenting för att dölja den lilla småbulliga fittskåran som inte doldes av något hår. Hon hade bara antydan till lite svart stubb, det var allt. Några bröst att tala om hade hon inte heller, det var mer ett par upphöjda kullar med en fin liten rosa bröstvårta i mitten. “Kullarna” hade i och för sig ganska rejäl omkrets, jag minns att tänkte att hon en dag skulle få ett par rejäla bröst.

Josefina kröp in till mig under skynket och vi fikade och började bli varma. Det var oundvikligt att jag ibland nuddade vid hennes bröst, ibland stötte hon också till min kuk under tyget. Varje gång rodnade hon och sa förlåt.

- Känns det obehagligt att sitta här med mig, frågade jag.

- Egentligen inte, svarade hon. Om det inte hade varit för att vi är nakna. Jag har aldrig varit så nära en naken kille någon gång, det känns så himla pinsamt.

- Men du har väl sett din brosa naken, försökte jag trösta.

- Jo, men det är ju skillnad. Jag reste mig för att vända på kläderna. När jag kom tillbaka såg jag att Josefina studerade kuken noga. Hon såg upp mot mig, såg att jag förstod vad hon tittade på och rodnade.

- Bli inte generad Josefina. Jag förstår hur du känner dig.

- Alltså, får jag fråga en sak, sa hon.

- Visst, fråga på sa jag och svepte om oss tyget.

- Är alla. alltså jag menar. har alla killar lika stor som du?

- Det varierar mycket. Men min är nog lite mer än normalstor. Det är som med tjejers bröst om du förstår vad jag menar.

- Men när du tog av dig var den ju mycket mindre än nu.

- Så blir det när man fryser, den krymper då förstår du.

- Hur mycket större blir den när man får ståpick då?, frågade hon vidare. Nu blev jag nästan lite generad men bestämde mig för att vara naturlig.

- Rätt så mycket, min är ungefär 19 cm då svarade jag. Och lite tjockare också. Jag märkte att hela situationen började få min kuk att reagera, den var nu halvstyv och jag kände att jag inte kunde göra något åt det. Bära eller brista, tänkte jag. Jag visar det för henne så att hon får se, det är ju inte så farligt.

- Se bara vad som hänt av detta lilla, sa jag och lyfte undan överkastet och blottade kuken för henne. Josefina rodnade kraftigt men tittade storögt på min halvstyva kuk. Jag lade tillbaka överkastet.

- Ville bara visa så att du förstår, hoppas du inte blev rädd.

- Bara lite överraskad svarade hon lågt. Hon satt tyst en stund.

- Du är rätt nyfiken på killar just nu, eller hur.

- Kanske lite, svarade hon och tittade ner. Fast varken farsan eller morsan vill prata om sånt här, de verkar skämmas. En morgon kom morsan in på mitt rum när jag låg naken på sängen. Jag fick världens skäll och sen bara gick hon ut.

- Varför fick du skäll, undrade jag. Hon rodnade kraftigt.

- Det kvittar, jag fick det bara.

- Låg du och lekte med dig själv, frågade jag.

- Varför tror du det?

- För att jag också har varit 18 år, då låg jag ibland och runkade på mitt rum. Du behöver inte skämmas, det är helt naturligt. Det blev tyst en stund sedan frågade hon mej;

- Gör du det fortfarande?

- Ibland, men det blir inte så ofta när man har sällskap. Under tiden vi pratade kände jag att kuken reste sig mer och mer, den började uppnå “arbetsstorlek”. Jag såg att hon också såg det men hon sa inget.

- Som du ser är det inte mycket som behövs ibland, sa jag och lyfte åter på överkastet. Innan Josefina hann reagera såg jag att hon hade ena handen på sin lilla fitta och rörde den försiktigt, men hon drog bort den så fort hon kunde. Samtidigt tittade hon på min kuk som nu intagit full storlek och stod rakt upp.

- Förlåt mej, sa jag. Det var inte min mening att hetsa upp dig, jag ville bara snacka med dig eftersom dina föräldrar inte tycks förstå. Hon vände bort blicken, pionröd i ansiktet.

- Du behöver inte vara rädd, fortsatte jag. Jag tänker inte förföra dig eller något sådant. Hon svarade inte, men tittade med jämna mellanrum på min kuk.

- Okej, sa jag. Detta är kanske fel. Men om du vill så får du hålla i den och känna på den en stund, men bara om du själv vill.

- Jag vet inte om jag vågar, började hon. Hon tittade storögt på mina 19 cm och till slut tog hon mod till sig och började försiktigt att känna på den.

- Du får prova att runka den också, sa jag. Jag ska visa hur man gör. Jag tog hennes högra hand till kuken och visade hur hon skulle göra. Sakta och försiktigt drog hon skinnet upp och ner. Att sitta där och bli runkad av en tjej som var 20 år yngre började hetsa mig oerhört. Jag märkte att även Josefina började andas tungt.

- Vänta, sa jag. Jag ska hämta en madrass. Med stenhård kuk reste jag mig och gick iväg. Jag hämtade en madrass som jag la på golvet, la mig själv på den och bad henne göra detsamma. Med viss tvekan följde hon mitt råd. Hon satte sig på madrassen vänd mot mig och började åter att bearbeta min stake. Jag kunde höra på hennes andning att hon var påverkad av situationen. Jag lade ena handen över hennes lilla rumpa och smekta henne försiktigt. Man kunde se att hennes små bröstvårtor hade svällt upp och var stenhårda. Jag såg ner på hennes hårlösa lilla fitta och tyckte mig kunna se att springan öppnat sig lite och blivit lite fuktig. Josefina var nu kåt.

- Vill du att jag gör det skönt för dig också, frågade jag. Det ville hon, vi skiftade plats och hon lade sig först på magen så att jag kunde massera och smeka hennes baksida vilket hon visade sig gilla skarpt. Efter en stund vände jag henne på rygg och särade hennes små ben. Sedan började jag ge henne samma behandling på framsidan, dock undvek jag att röra hennes fitta. När jag smekt hennes bröst en liten stund böjde jag mig ner och började slicka på dem, samtidigt smekte jag insidan av låren lite lätt. Vilken känsla det var att slicka dessa små bröstvårtor. Josefina gillade behandlingen, jag hörde att hon började stöna lite lätt när jag smekte nära hennes venusberg. Josefina höll hela tiden i min kuk, ibland runkade hon den sakta, jag kunde känna att hon ibland klämde lite hårdare när hon njöt lite extra. Vi höll nog på så i nästan 10 minuter och lilla Josefina stönade högt utan att jag nuddat vid hennes lilla fitta. Jag satte mig upp på knä. Kuken pekade nästan rakt upp och hon tittade nyfiket på den och såg en liten droppe sperma som trängde fram på ollonet. Hon gned in den på ollonet, vilken känsla det var. Samtidigt drog jag sakta ett finger nerifrån och upp längs hennes lilla fittskåra. Josefina stönade högt och blundade. Jag upprepade behandlingen några gånger, hela tiden utan att nudda hennes lilla klitoris. Hon stönade högre för varje gång och vred sig på madrassen. Hon var så våt att det fullständigt rann ur det lilla fitthålet. Jag flyttade ner lite, särade lite mer på benen och hon drog självmant upp knäna och satte ner fötterna på var sin sida av madrassen. Jag satt nu så att jag kunde se rakt in i henne, jag blev förvånad över ur otroligt våt flickan var.

- Vilken söt liten fitta du har, sa jag och smekte henne längs med blygdläpparna. Och så våt du har blivit, tycker du om det jag gör? Hon mumlade något och nickade instämmande. Jag satt så en stund och beundrade hennes lilla våta fitta samtidigt som jag smekte henne.

- Vill du att jag ska göra så att det går för dig nu, frågade jag.

- Ja, svarade hon kort. Jag smekte lite fortare och Josefina stönade högre och fortare. Mmm, ooo. aaahhh, aaahhh, åååå. Med ena handen särade jag hennes små blygdläppar och kunde då tydligt se hennes rödsvullna klitoris sticka fram. Jag böjde mig framåt och slickade längs fittan tills jag nådde den lilla tappen och lät tungan vispa runt den ett par gånger, samtidigt förde jag in ett finger någon centimeter in i fittan. Josefina skrek rakt ut så att det ekade i hela huset när hon kom i en våldsam orgasm. Hon spände kroppen i en båge, kastade huvudet åt sidorna och hela kroppen skakade. Efteråt blev hon röd om kinderna och jag kunde se lätta tårar i ögonen.

- Fy fan vad skönt, jag har aldrig känt så förr.

- Vad bra att du tyckte om det, sa jag och fortsatte att försiktigt smeka hennes fitta.

- Vill du se när min kuk sprutar, frågade jag. Det ville hon såklart och jag flyttade mig så att hon kom åt att runka den. Samtidigt som hon runkade min kuk stoppade jag in en finger så långt jag kunde i henne. Hon var otroligt trång och jag kände för första gången en mödomshinna som stoppade min infart. Det var en upphetsande känsla och jag kände hur jag började närma mig höjdpunkten.

- Nu kommer det snart, Josefina. Passa på att titta så ska du få se en kuk som sprutar. Hon satte sig upp, tog ett nytt tag och runkade min stora kuk med sin lilla hand som knappt nådde runt den. Först kom en liten stråle, sedan exploderade kuken och alltihop träffade på Josefinas mage och bröst med stor kraft. Hon riktade bort den och bara höll stilla och tittade förundrat på vad som hände. Jag hjälpte henne att runka fram de sista dropparna och gned in kuken med dem.

- Jag trodde först att du pinkade, sa hon. Va fräckt det var!

- Och skönt för mig, sa jag. Jag sa till henne att känna på sperman vilket hon efter viss tvekan gjorde. Smaka ville hon dock inte.

- Egentligen skulle jag vilja knulla dig nu, sa jag, men vi har inget skydd och dessutom vet jag inte om du kan ta emot min stora kuk.

- Mmm, sa hon. Jag måste skaffa p- piller nu. Nästa gång vill jag känna hur det känns att få sperma i fittan. Får jag följa med hit fler gånger?

- Du får gärna följa med, men att knulla väntar vi lite med, tycker du inte det? Vi diskuterade en liten stund. Innan kläderna var torra hann vi med att än en gång tillfredställa varandra med händerna. Josefina provade också försiktigt att smaka på kuken, men det var ett tafatt försök. Däremot fick jag åter slick hennes lilla miniatyrfitta till ännu en orgasm. Det dröjde något år innan jag åter fick ha sex med Josefina. Vad som hände då tänker jag berätta en annan gång, men att det var en lika overklig som skön händelse det lovar jag.

Rösta på Josefinas debut:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (11 röster, snitt: 3.64 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Josefinas debut