Hon öppnade i morgonrock

Hon öppnade i morgonrock fast det var mitt på dagen.

Hon heter Erika och bor bara ett par kvarter ifrån mig. Jag träffade henne för två år sedan, när jag var nyinflyttad här i staden. Vi har haft mänga och roliga stunder tillsammans. Men det som jag skall berätta nu slår nog allt. Rastlös, det kan man lugnt säga. Jag satt hemma helt ensam. Vädret var dåligt, så jag kunde inte gå ut. Men rätt som det var ringde det i telefonen. Det var Erika. Hon var också ensam och rastlös och ville att jag skulle komma över en stund. Det dröjde inte länge innan jag stod utanför hennes dörr och knackade på. Hon öppnade iklädd endast en morgonrock, trots att det var mitt på dagen. Hon sa till mig att gå in i vardagsrummet och sätta mig. När jag satt mig tillrätta i den stora soffan kom Erika in. Hon satte på en lugn låt på stereon. Sen lät hon morgonrocken falla till golvet. Under var hon helt naken. Jag satt som fastfrusen och bara stirrade på min underbart vacra drömtjej. Hon började smeka sig på brösten och ner mot fittan. När hon nuddade fittan stönade hon av kåthet. Hon lät sin hand cirkulera runt den nyrakade fittan. Efter ett litet tag körde hon in två fingrar och började pulla sig själv.

Det var upphetsande att höra det plaskande ljudet från hennes plaskvåta fitta. Hon drog ut fingrarna och slickade av dem. Sen kom hon fram till mig och sa:

-Nu kommer det bästa i showen. Hon föll ned på knä framför mig och öppnade mina byxor. Erika blev förvånad, när hon såg vilken stor kuk som kom ut.

-Den ser god ut, sa hon med ett stort leende. Sen öppnade hon sin söta mun och sög in ollonet. Det var skönt när hon började suga min kuk, så skönt att jag trodde att jag skulle dö. Det höll på att gå för mig på en gång. Men när Erika märkte det, slutade hon.

I stället lade hon sig på rygg med särade ben och bad mig att slicka hennes våta fitta. Jag lade mig försiktigt mellan hennes lår och satte tungan mitt i prick. Det smakade härligt. Jag slickade och sög hennes fitta, samtidigt som jag kramade de stora brösten. Hon hade svårare än jag att hålla tillbaka sin orgasm, för hon kom inte en, utan två, och till och med tre gånger rakt i ansiktet på mig. Jag slickade i mig alla de underbara fittsafterna som rann från fittan och ner över hennes lår. Sedan reste sig Erika upp, på alla fyra och bad mig knulla henne. Jag såg hennes underbara bakdel, med en våt, svullen fitta i centrum. Det blev för mycket för mig. Jag sköt in i hela min kuk, ända till botten, i henne. Sedan ökade jag hastigheten allt eftersom. Hon skrek ut sin njutning. Hon ville att jag skulle knulla henne ännu snabbare med min stora härliga kuk i hennes lilla, trånga fitta. Efter en stund sa hon att hon ville ha båda sina hål fyllda samtidigt och räckte mig en vinflaska. Jag drog ut min kuk ur fittan och tryckte in den i analen istället. Då skrek hon så högt att hela kvarteret måste ha hört henne. Men vad gjorde det? Ingenting. Det måste få höras, när man njuter som vi gjorde. Nu var det fittans tur. Jag tog flaskan och satte flaskhalsen mot fittöppningen och tryckte till. Sedan juckade jag flaskan och kuken i samma takt. Hon kom och kom igen i otroliga orgasmer.

Därefter ville hon rida mig. hon gränslade mig och sjönk ner över min hårda kuk. Gud, vad skönt att känna Erikas fittmuskler krama hårt runt min blodsprängda stake. Hon hann inte rida på minuten innan jag kände att jag snart skulle komma. Erika förstod vad som höll på att hända, så hon klev av mig och stoppade in kuken i sin mun. Hon är verkligen duktig på att suga kuk. Efter bara ett par sekunder kom jag i en våldsam orgasm. Jag sprutade all min varma sperma rakt ner i hennes hals. Hon svalde allt. Sedan sjönk vi ihop på golvet. Där låg vi tätt ihopslingrade i några timmar och vilade. Men när kvällen kom, kastade sig Erika på mig igen för att få ännu mera kuk. Ni kan räkna med att det blev en minst lika skön stund igen. Efter det har vi haft många sköna knull, men det är en annan historia.

Rösta på Hon öppnade i morgonrock:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (5 röster, snitt: 3.20 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Hon öppnade i morgonrock