Hetkväll

Jag och min förlovade hade bestämt oss för, att denna kväll skulle vi ha det riktigt mysigt. Vi hade köpt in mycket god mat. Jag skulle laga maten, medan min kille dukade. När maten nästan var färdig, fann jag en nyinköpt Aktuell Rapport-bok i en kökslåda. Jag bläddrade i den medans jag väntade på att maten skulle bli klar och jag blev minst sagt kåt. Min kille hade dukat jättefint och tänt levande ljus. Vi åt och drack och hade det mysigt. Efteråt fikade vi och gosade lite i soffan. Då kunde jag inte stilla min kåthet längre.

Jag släppte ut min killes stolthet (och min också förresten) i frihet, tog den i munnen och sög glupskt. Den smakade som alltid underbart! Samtidigt masserade jag hans kulor. Min kille stönade högt, där han låg tillbaka lutad i soffan. Hela min kropp skakade av kåthet! Jag har aldrig känt mig så kåt förut. Att få känna staken i mig, var det enda jag hade i huv- udet. Jag drog därför upp min kjol, tog av mig trosorna och satte mig långsamt ner på kuken. Jag gled upp och ner, först sakta sedan allt fortare. Min kille sög på mina bröst, samtidigt som han masserade klittan. Jag ökade tempot ytterligare och mjölkade kuken med mina fittläppar. Jag kom också och våra kåtsafter blandades med varandra. Det rann ner för mina lår. Det var härligt! Vi låg sen tätt omslingrade och höll om varandra länge. Sedan drack vi påtår och några glas punch till. Jag satte på en skiva och bjöd upp min kille.

Vi dansade och tryckte våra könsorgan emot varandra. Junior reste sig igen. Det slutade med att vi låg i sängen och knullande i fem timmar på raken, med endast korta vilopauser. Vilken kväll! Vi bestämde oss för att göra detta regelbundet, ägna en kväll i veckan att vara själva och pyssla om varann. Det har vi också gjort. Jag kan varmt rekommendera att göra desamma med din käraste!

Kommentera Hetkväll