Het fransyska!

Jag hade länge planerat utlandstripp. Det skulle ske direkt efter studentexamen. Jag hade också valt färdmedel och mål: Cykel och Paris! Nu var jag äntligen på väg. Hade passerat den franska gränsen på morgonen och det hade vart en varm och svettig dag. Framåt kvällen kom jag till en liten by där det skulle finnas ett ungdomshärbärge. Det var fullt, men jag fick tillstånd att slå upp mitt tält i en lund i närheten. Det hade hunnit bli mörkt och jag hade vissa svårigheter. Då hördes plötsligt en ljus röst bakom mig som frågade:

- Do you need some help? Där stod en vacker flicka med en ficklampa i handen. Hon var inte ensam utan hade två kamrater med sig. Tjejerna hjälpte mig att resa tältet och så pass mycket hann jag se i det flackande ljusskenet att det var tre verkligt snygga brudar. När vi var klara frågade de om jag var hungrig och sen slog vi följe till värdshuset i byn. Vi åt och drack vin och samtalet var glatt och trevligt. Tjejerna presenterade sig som Yvonne, Gabrielle och Helene. De bodde i byn och var ute efter att ha lite skoj. Jag lade armen om Yvonne och hon protesterade inte.

- Je t’aime! viskade jag i hennes öra och hon gav mig en blinkning med ena ögat till svar. Det var allt jag behövde för att föreslå att vi skulle sticka över till mitt tält. Det var skumt, men vi behövde inget ljus för att klä av varandra. Snart var vi nakna och hon var våt och liderlig. Min kuk låg pulserande mot hennes fitta och hon bad att jag skulle ta henne. Jag lät kuken sakta glida in i henne och började stöta. Då plötsligt hörde vi någon vid tältöppningen. Jag vände mig om och såg Helene kravla sig in. Hon krängde snabbt av sig T-shirten och jeansen och kom fram till oss. Då Yvonne märkte det blev hon helt vild och började kasta med underlivet. Hon stönade högre och högre och kom sedan i en underbar orgasm! Jag tog tag i Helene och tryckte ner henne på luftmadrassen och körde in kuken i hennes blöta fitta. Jag började stöta taktfast och sög samtidigt på hennes bröstvårtor. Yvonne vaknade till liv och satte sig på huk framför mitt ansikte så att jag skulle komma åt att slicka henne. Det blev för mycket för mig. Jag ryckte ut kuken och sprutade min sperma i långa varma kaskader över Helenes mage. Det hade inte gått för henne och nu ville Yvonne hjälpa henne. Hon lapade upp all sperma och fortsatte ner till Helenes längtande fitta. I samma ögonblick kände jag ett par armar om min hals. Det var Gabrielle som smygit sig in i tältet.

- Du måste älska med mig också! viskade hon i mitt öra. Gabrielle var snart lika naken som vi andra. Yvonne och Helene hade lagt sig i en 69:a och slickade varandra vilt. Nu hade jag den tredje flickan under mig. Lika villig och kåt som de andra. Jag lät kuken glida in till botten i hennes varma krater. Hon mötte mig i långa bäljande stötar och vi blev till en enda pulserande kropp. Gabrielle var tydligen oerhört upphetsad, för det dröjde inte länge innan hon kom i en våldsam orgasm! När hon skrek, slutade Yvonne och Helene sitt slickande och kröp över till oss. De ställde upp sig framför mig på alla fyra och beordrade mig att knulla dem! Jag tog dem växelvis tills jag inte orkade hålla emot längre. Min andra utlösning var häftigare än den första och jag fick den långt inne i Gabrielles sköna fittfodral. Efter att vi pustat ut ett slag, så fortsatte vi hela natten igenom att knulla i nya ställningar och kombinationer. Den natten kommer jag aldrig att glömma.

Rösta på Het fransyska!:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (10 röster, snitt: 2.60 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Het fransyska!