Hämndens timma är inne

Jag är en kvinna med stor aptit på livet, jag vet vad jag vill och brukar oftast få min vilja igenom. Det är mycket sällan jag ger upp något jag har föresat mig.

För ca. 2 år sedan träffade jag en man som jag blev fullkomligt besatt av, han var ingen vacker adonis men han hade något som fick mig att längta efter att få vara i hans närhet. Han fanns i mitt medvetande varje sekund av dygnet, jag kunde inte sova, inte äta eller koncentrera mig på mitt jobb och jag hade starka fantasier om hur jag skulle förföra honom.

Jag började att skicka honom blommor, små presenter och massor av brev, snart ringde han mig och vi inledde ett telefonförhållande. Vi pratade om allt också om att vi snart skulle träffas och samtalen blev hetare och hetare, jag talade om för honom hur jag skulle göra med honom och vad jag ville att han skulle göra med mig, att han var tänt och njöt av mina ord hörde jag på hans stönande, men han hade inte tillräckligt med mod för att träffa mig så han sa så småningom upp vårt bekantskap.

Det gick ca. ½ år och jag längtade efter våra samtal och kunde inte glömma honom, så en dag fick jag av en tillfällighet reda på att han hade skaffat sig en ny “kvinna”, det gjorde naturligtvis ont men när jag såg henne förstod jag, hon var det mest tråkiga jag någon gång hade sett, med henne kunde han vara helt säker på att aldrig råka ut för några sexuella överraskningar eller några överraskningar överhuvudtaget.

Jag bestämde mig för att det var dags, han skulle bli min antingen han ville eller ej, han skulle, om så bara för en enda gång, få älska med en kvinna som visste hur man tillfredsställer en man, så jag började att stöta på honom lite var stans, i affären, ute på stan, jag tog vägen förbi hans jobb när han slutade och kollade upp när han joggade så jag kunde korsa hans väg.

Vi började snart prata med varandra och han tyckte det var trevligt, jag var hela tiden väl medveten om vad jag gjorde, jag började exponera min kropp på ett sånt sätt att han inte kunde låta bli att titta på mig och det fanns mycket annat än vänskap i han ögon. Jag tog det väldigt försiktigt med snacket i början, men allt eftersom jag märkte att min närhet påverkade honom blev jag mer och mer personlig.

En dag frågade jag om han var rädd för mig och om han aldrig hade ångrat att han inte tog chansen att komma i säng med mig när han hade den, han svarade

- jo du, visst har jag ångrad det ibland men du var så förbannat säker på dig själv och vad du ville att jag var skräckslagen att inte räcka till. Jag skrattade i smyg, detta var ju precis vad jag hela tiden hade trott, jag hade helt enkelt skrämt bort honom.

Jag frågade om jag inte kunde få ge honom en kram, det gick han med på och jag passade naturligtvis på att låta en hand smeka honom över kuken, den reagerade direkt och han ryckte till och sa,

- snälla gör inte så mot mig jag har ju en flickvän det vet du ju.

- Ja, svarade jag,

- jag vet, men du förstår hon har något som jag vill ha och jag tror, nej jag vet, att jag kan ge dig något som du aldrig skulle få hos henne.

Han log blygt och tittade på mig med blanka ögon, han sa inget men var naturligtvis nyfiken och efter ca en vecka ringde han på min dörr och undrade om jag bjöd på kaffe.

- Ja naturligtvis, svarade jag och kände en svindlande upphetsning, äntligen var han innan för min dörr och jag visste att jag hade vunnit.

Han fick sitt kaffe och vi pratade en stund, sen flyttade jag mig närmare honom och lät min hand försiktigt smeka honom över kuken, han stönade till och satte sig så jag kom åt bättre. Jag kysste honom, han sträckte fram händerna och ville hålla om mig men jag reste mig och började klä av mig, han tittade på mig med ett vildsint begär som fick mig att förstå att han hade fantiserat om hur detta besök skulle utveckla sig.

Jag spände min kropp i en båge och förde ner ett finger i min plaskvåta fitta och lät honom lukta på mina könssafter. Han var nu störtkåt och började klä av sig, när han var naken föll jag på knä framför honom och tog han styva kuk i munnen, jag sög och slickade och kände snart att det skulle gå för honom, så jag slutade och tog hans hand.

- Kom, sa jag och ledde honom till min säng, där bad jag honom lägga sig på magen, han tittade förvånad på mig men gjorde som jag sa, jag tog fram en väldoftande olja och började massera honom med långa mjuka rörelser och kom så ofta som möjligt åt hans känsliga ställen, masserade även skinkorna och benen.

Sedan började jag att smeka honom, slickade honom över pungen och anus och upp mellan skinkorna, slickade honom hela vägen upp för ryggen, vände på honom och sög på hans stenhårda bröstvårter, slickade mig väg ner över hans hungrande kropp, överallt var jag utom på hans kuk. Jag reste mig på knä och kröp upp över honom, jag gränslade honom och förde in kuken i min fitta, jag tryckte mig mot honom och gnuggade mitt kön mot honom, jag var vild av kåthet och började rida honom hett och våldsamt.

Han stirrade som besatt på min nakna kropp som rörde sig över honom i en rytmisk takt och snart skrek han ut sin brunst och sprutade sin sperma i min savande öppning. Jag låg kvar över honom och bara tittade på honom, när han sakta började röra på sig undrade jag om han trodde det var slut nu.

- Nä, sa han

- jag misstänker att du kan mer än så här. Jag lovade att så var fallet och frågade honom helt fräckt om hans flickvän brukade att suga av honom och om hon tyckte om analsex. Han glodde på mig med uppspärrade ögon och sa,

- nej, hon skulle aldrig ta min kuk i munnen och analsex, nej hon skulle tro att jag blivit galen. Sedan frågade han om jag skulle ställa upp på det och jag kunde bara svara ja för jag hade ju bestämd att detta skulle bli något ut över det vanliga.

När jag sänkte mina läppar över hans kuk, som nu åter stod rakt ut, och började suga honom stönade han högt, jag smakade på den, slickade från roten och upp till kukhuvudet, masserade pungen lätt och lät ett finger smeka anus. Hela hans kropp skakade i rå och ohämmad kåthet och han flätade in sina fingrar i mitt hår och tryckte mitt huvud ner över kuken så jag höll på att kvävas. Hans högljudda stönande hetsade mig och jag sög allt hårdare och kände att det började rycka i kuken, han kunde inte kontrollera sig själv och vrålade

- åh Gud, sluta inte och sprutade sin varma sperma långt ner i halsen på mig, han höll mitt huvud mycket hårt och släppte inte taget för än han kom till sans och samling och förstod vad han gjorde.

Han var mycket ångerfull och bad om förlåtelse om han varit dum, men han hade aldrig varit med om något så skönt och kände bara njutningen, han var som han sa, i den stunden bort om all förnuft.

- Nu vill jag få slicka dig, sa han och kröp ner mellan mina ben, det värkte i min svullna fitta, min kropp brann och jag var fullkomligt uppskruvad av kåthet och skrek att han skulle knulla mig. Han öppnade fitthålet med två fingrar och lät den halvslaka kuken sakta glida in, han knullade mig hårt och smekte samtidigt klitoris tills jag exploderade i en enorm orgasm. Han hade nu jobbat upp ett praktstånd och ville ha mer så han vände på mig och körde upp två fingrar i mitt stjärthål och lät dom glida fram och tillbaka några gånger för att göra mig klar för hans kuk.

Han tryckte den mot mitt trånga stjärthål och tryckte på hårt, jag skrek till av smärta när han körde den i botten, han drog den sakte ut och körde den in igen några gångar, det var gudomligt skönt och jag bad honom fortsätta så. Han tog ett fast tag om mina skinkor och tryckte ihop dom och det blev väldigt trångt om hans styva hårda kuk, han var nu i extas och knullade mig hårt, han skakade i hela kroppen och skrek när det gick för honom,

- kvinna, kvinna vad gör du med mig.

Han låg tungt över mig och var fullkomligt utpumpat, han reste sig på knä lyfte upp min stjärt och kysste mitt värkande stjärthål och sa ett enda ord.

- Tack.

När han lämnade mig för att gå hem till sin flickvän undrade han lite försiktigt om han fick titta in någon dag.

- Nej, sa jag och såg förvirring i hans ögon, han förstod inte varför. Jag förklarade för honom att han en gång sårade mig väldigt djupt, att han gjorde mina känslor för honom till något fult och att denna kväll inte hade betytt något särskild för mig. Jag kommer aldrig att glömma honom, men jag hade nu fått min hämnd, för jag visste att han aldrig skulle kunde glömma det han denna kväll hade varit med om, nu var det hans tur att genomlida det jag en gång hade genomlidit, att bli försmått när känslorna var som starkast. Nu skulle han gå och längta efter något som han inte kunde få, och så småningom skulle jag presentera honom för mannen som får allt det han bara fick ett smakprov på. Tro mig, hämnden är mycket ljuv.

Rösta på Hämndens timma är inne:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (5 röster, snitt: 3.80 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Hämndens timma är inne