Fjällresan

Det hade börjat regna ute. Så var det med den skidsemestern. Vi var uttråkade. Vi, det är jag och mina kompisar Tomas och Stefan. Jag själv heter Sofia och jag har just fyllt 18. Som jag har väntat på att följa med mina kompisar upp till fjällen men mina föräldrar tvingade mig att vänta tills jag hade fyllt 18. Vad var dom rädda för? Troligen det som senare skulle hända och som jag väntat på i 2 år. jag hoppades på att det var det killarna också ville. Annars skulle dom nog vilja det lite senare. Jag började att känna mig het men än var det för tidigt. Jag var tvungen att hoppa in i en kalldusch. Det knackade på dörren och in steg Stefan.

-Är det okej om jag lånar toan? Det hade jag förstås inget emot eftersom jag då hade en chans att tjuvkika lite. Han gick in och jag hörde hur han knäppte upp knapparna i gylfen. Jag tittade försiktigt fram bakom drapperiet. Tyvärr inte tillräckligt försiktigt. Stefan upptäckte mig.

-Så du gillar att tjuvkika? Jag kände hur jag blev varm i ansiktet och jag vågade inte tänka på hur röd jag måste vara i ansiktet. Han knäppte gylfen gick fram till duschen och utan att titta på mig kysste han mina läppar och jag kände hela kroppen skälva till. Sen gick han, trodde jag. Nu var jag kåt på allvar! Jag visste inte vad jag skulle ta mig till! Jag förde duschen till underlivet och jag kände en varm ström med vatten mot min redan heta fitta. Jag kom snart i en härlig orgasm. Jag kunde inte låta bli att skrika till! Det var först då jag hörde att det var nån som tissla e på andra sidan drapperiet. Jag tittade ut och såg killarna stå utanför med gylfarna uppknäppta och byxorna nere vid knäna för den delen. Jag kände hur jag blev kåt av synen! Jag drog bort drapperiet och lät killarna inspektera min heta kropp. Tomas gick fram till mig och började att kyssa mina bröstvårtor han kysste och sög så skönt! Hans andra hand letade sig upp till min blöta fitta. Jag kände hans fingrar glida fram och tillbaka och sen även in. Men stackars Stefan fick bara stå och titta. Jag klev ut ur badkaret och tog killarnas händer och ledde dom in i sovrummet. Jag sa åt dom att stå och titta. Dom var lydiga och stog kvar bredvid sängen när jag la mig ner. Jag särade på benen och började smeka mig själv. Med en hand mellan benen och den andra smekandes på brösten märkte jag snart hur killarna började andas tyngre och jag förstog att dom var lika kåta som jag. Jag sa åt killarna att komma och hjälpa mig. Stefan la sig ner med huvet mellan mina ben och jag kände hans tunga spela i min fitta. Tomas böjde sig ner och kysste mina styva bröstvårtor och gav mig en djup kyss. Våra tungor lekte med varandra.

-Jag vill suga, var allt jag kunde få fram mitt i Stefans behandling av min fitta. Tomas ställde sig på knä brevid mig och stoppade sin kuk i min mun. Jag lät min tunga spela över hans heta ollon. Sedan bad jag honom att jucka, och sagt och gjort Tomas började jucka. Det va så härligt att ha en tunga mellan benen och en kuk i munnen! Men nu ville jag ha nån av dom i mig! Jag ställde mig på alla fyra och jag kände hur Tomas trängde in i mig. Stefan ställde sig på knä framför mig och jag började suga för allt jag var värd. Det var så skönt och jag stönade högt medans Tomas pumpade mig bakifrån och Stefan i munnen! Jag visste att jag var nära och snart kände jag Stefan komma i min mun. Tomas drog sig ur mig och jag satte mig upp i sängen och han spruta över mina bröst. Jag kunde känna den varma sperman rinna ner mellan mina ben. Jag var tvungen att smaka på Tomas och började suga på mina spermaindränkta fingrar. Ja det var det som hände i sängen. senare kanske jag berättar vad som hände sen, och sen, och sen.

Kommentera Fjällresan