Fjällhistorien

Trots att det bara är förmiddag somnar vi båda två på golvet framför brasan. När jag vaknar är det kallt i stugan, elden har slocknat och du och din värme har försvunnit. Jag hör att du slamrar i köket och strax kommer du med rykande varm choklad i två muggar. Du slänger in mer ved i eldstaden och kryper ner bredvid mej. Det blir genast varmare, både av din kropp, elden och chokladen. Du dricker snabbt upp och börjar smeka mina bröst och genast hårdar bröstvårtorna. Du ler och frågar om jag är sugen på dej och vill ha mer! Jag vet att jag inte behöver svara eftersom du märker hur jag reagerar på dina smekningar. Denna gång har vi inte lika bråttom, du smeker mej med händer och tunga över hela kroppen men undviker området mellan mina ben även nu.

Jag vill smeka dej samtidigt men du tar hela tiden bort mina händer ifrån din kropp. När jag ändå inte kan låta bli dej, reser du dej upp och hämtar ditt bälte som du knyter hårt runt mina handleder. Att se mej bakbunden gör dej ännu mer tänd och jag börjar misstänka att du inte vill vänta så länge som du tänkt från början. Dina händer och din mun har gjort mej helt vil och jag vill bara en sak nu. att du ska slicka mej. Det vet du men trots att du älskar att göra det så tänker du inte ge mej det just nu. Du rör mej inte ens mellan mina ben och detta gör mej vansinnig. Eftersom jag inte kan göra något själv morrar jag åt dej att inte vara så elak, du skrattar och börjar smeka dej själv. Du blir genast väldigt stor och ollonet är fuktigt. Jag kan inte slita blicken från dej och blir ännu mer tänd samtidigt som jag blir vansinnig på dej. Du njuter av att jag lider och jag ser att du är nära att komma nu. Du lägger dej ner på rygg på fällen och säger till mej att sätta mej gränsle över dej. Eftersom jag är våldsamt kåt behöver du inte be mej två gånger. Fortfarande med händerna på ryggen sätter jag mej över dej, du håller i din kuk och ser till så att du för in den i mej.

Du stönar högt och darrar i hela kroppen och jag känner hela din storhet i mej och det är enormt upphetsande. Du lägger händerna på mina bröst och jag reser mej sakta och känner din kuk glida i mej. Jag sänker mej åter ner, denna gång fortare och jag ser i ditt ansikte att du inte kommer att klara mycket mer. Du ber mej sluta men samtidigt håller du dina händer på mina axlar och trycker ned mej mot dej så att jag inte kommer bort från dej. Plötsligt ser jag dina ögon mörkna och jag känner att du exploderar i mej. När du återhämtat dej reser du dej upp och lägger ner mej bredvid dej. Jag ber dej ta bort bältet men du bara skrattar och vägrar göra som jag vill. Du vet att jag fortfarande är otillfredsställd och du tycker om det. Du kysser mej i nacken och bakom öronen, drar mitt huvud bakåt så att du kan kyssa min mun. Du fortsätter kyssa mej på magen och brösten och jag darrar och vill att du ska smeka mej till orgasm. Du för din hand sakta ner mellan mina ben och börjar försiktigt smeka mej.

Jag trycker mej mot din hand men då drar du dej undan. Du fortsätter din behandling och jag börjar närma mej. Du märker det trots att jag är tyst och du slutar genast smeka mej för du vill inte att jag ska komma ännu. Du fortsätter så och varje gång jag är nära att komma slutar du smeka mej. Jag känner mot mitt lår att du åter börjar bli hård. Samtidigt som du smeker mej med ena handen börjar du åter smeka dej själv. Plötsligt slutar du smeka mej och lossar på skärpet så att jag åter har händerna fria. Jag vill att du ska fortsätta smeka mej eller slicka mej men du bara ler, och ligger kvar och smeker dej själv. Jag vet att du bara väntar på att jag ska smeka mej själv och att du ska få titta på. Jag ger dej en sur blick för att du känner mej så väl och för att du njuter av ditt övertag. Jag är så kåt att jag bara måste få komma nu så jag bryr mej inte om att jag tillfredsställer även dej om jag börjar smeka mej själv. Jag lägger mej ner så att du inte ser något, du blir arg och säger åt mej hur jag ska ligga. Jag gör som du vill och ganska snart har jag glömt att du har varit “taskig”, jag smeker mej och blir ännu mer tänd av din reaktion. Du är precis dimmig i ögonen av kåthet och njuter verkligen av det du ser samtidigt som du smeker din kuk. Jag börjar närma mej orgasm och detsamma gör du. jag kommer i en våldsam orgasm samtidigt som jag känner din varma säd mot min mage.

Rösta på Fjällhistorien:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (3 röster, snitt: 3.33 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Fjällhistorien