En ung hind

Det var tre dagar före julafton. Jag hade stultat omkring ute på stan och sökt efter julklappar utan någon framgång. När jag höll på att falla omkull av trötthet, och mörkret dessutom snabbt sänkte sig både i mitt sinne och ute i verkligheten, så kände jag ett par armar ta tag i mina axlar. Jag vände mig om och såg in i Lenas vackra ögon. Lena är en god vän till mig. Vi har aldrig varit mer än så, även om vi vid ett par tillfällen varit nära att hamna i sängläge. Hon är kring 30 och mycket vacker. Hennes italienska mor och grekiska far har sörjt för att hennes utseende inte lämnar mycket att önska. Det skarpskurna ansiktet är levande och sensuellt, med de mörka ögonen och de vacker välvda näsvingarna som utmärkande detaljer. Håret är mörkbrunt och mycket långt, dock ofta uppsatt i en magnifik knut som på intet sätt får henne att verka äldre än hon är. Hon är sportig och tränar bodybuilding fyra dagar i veckan. Så ni kan föreställa hennes kropp. Hon såg att jag var trött och erbjöd sig att köra mig hem till sitt ställe för lite kaffe och avkoppling. Jag tackade ja. Väl hemma hos henne märkte jag att hon hade en väninna boende hos sig, en asiatisk flicka i samma ålder. Och med samma fantastiska utseende och utstrålning. Jag blev mållös när hon tog mig i hand och log sensuellt mot mig, de stora näsborrarna vidgade sig och hela ansiktet brann av liv och lust. Den värme som snabbt började sprida sig i min kropp var inte enbart en följd av starkt kaffe, god värme och välkommen vila. Jag vet ännu inte i denna dag vem hon var, den asiatiska skönheten, eller hur hon hamnat hos Lena eller vilket förhållande de har. Fastän jag kan gissa mig till det sistnämnda. Vi hamnade i vardagsrummet och på stapplande engelska började jag en velig konversation med den nya kvinnan, vars namn visade sig vara Kyrio, vilket lär betyda “und-hind-vid-sjö” på japanska. Hon satt mycket nära mig och hade ingen bh. Jag såg att hennes bröstvårtor var stora och fasta, som gjorda för att bitas och gnagas på. Lena satte sig på andra sidan om mig och samtalet kom in på hur folk sätter värde på betydelselösa saker istället för att satsa sin energi på det som verkligen betyder något. Jag höll med och närheten till de två underbara kvinnorna verkade som en förgiftning på mitt nervsystem. Det var inte bara sex utan hela värmen hos den samvaro vi tre kände. Jag böjde mig framåt och kysste Kyrio lätt på kinden. Hon spärrade upp näsborrarna och blev närmast överjordiskt vacker. Hon började knäppa upp knapparna i sin blus och strax var hon naken framför mig, hennes bröst var stora men fasta, vårtorna styva och retfullt stirrande på mig. Lenas händer kom för mina och greppade tag om brösten. Kyrio flämtade till av upphetsning och bad mig att dra i hennes hår. Jag tittade på Lena.

- Hon gillar lite hårda tag, sa hon bara. Det var allt jag behövde få höra. Jag tog tag i den vackra kvinnans hår och drog hennes huvud bakåt. Lena böjde sig framåt och kysste hennes hals. Andhämtningen blev tung och snabb i rummet. Det tog flera sekunder innan jag märkte att jag faktiskt var den ende som fortfarande hade kläder på sig. Strax låg vi på golvet, på den mjuka mattan som täckte halva rummet. Lena satte sig grensle över sin väninnas ansikte, med hennes händer fast- naglade under knäna, och tvingade henne att slicka hennes kön. Kyrio skrek av förtjusning och kroppen böjde sig i en utsökt båge när hon dominerades av Lena. Jag blev fruktansvärt upphetsad av vad jag såg och rände in min bultande lem i Kyrios saftiga sexgrotta och började stöta hårt. Lena tog fram en kukattrapp, böjde sig framåt och rände in den i sin väns anus. Kyrio skrek och bad skrattande om nåd, men ingen sådan gavs. Istället blev jag och Lena än mer aggressiva och körde hårt med den vackra japanskan, vars kropp redan glänste av svett och vars muskler och senor var spända till bristningsgränsen. Gud, vad skönt det var att ge sig hän åt sin aggresivitet. Jag kände orgasmen komma men ville inte att det skulle ta slut så fort. Jag gled ur Kyrio, ställde mig bakom Lena och tvingade henne att böja sig framåt, vilket gav henne tillfälle till att slicka sin väninnas plaskande fitta och bearbeta hennes anus ännu hårdare. Jag tog min stinna harpun och gled in i Lenas anus, hårt och oväntat. Hon skrek till och började med våldsamma motjuck. Min vänstra hand letade sig fram mellan allt hår och fann kittlarenm styv och redo för brottning. Jag kände hennes heta andedräkt mot min hud. Efter en stund kom vi alla tre i en gemensam orgasm som fick oss att explodera i vildsinta skrin och tjut. Lenas anus drog sig samman krampaktigt i takt med slidmusklerna och jag pumpade henne full av vitglödgad sperma. Kyrio fick två orgasmer på raken av Lenas vildsinta läppar och tunga. Sedan sjönk vi ihop i en ångande hög, svettglänsande, unga och vitala, djupt tillfredsställda. Efter bara ett par minuter kröp dock Kyrio fram till mig och visade tänderna i ett grin av kåthet. Min lem reste sig genast upp och med ett skrik grenslade hon mig och låste armarna bakom huvudet på mig. Hon red mig som en besatt, aggresivt och hetsigt, det långa håret slängde som en man. Hennes formidabla bröst gungade hypnotiskt framför mig men jag var skönt fastlåst och kunde inget göra. Hon dominerade mig och jag märkte hur underbart det är att låta sig domineras av en kvinna. Lena vaknade till liv och såg ritten med uppspärrade näsborrar och ett liderligt uttryck i ansiktet. Hon kom fram till oss och placerade sin fitta mitt i ansiktet på mig. Jag blev översköljd av safter och en frän doft av aggresiv kvinnlighet gjorde mig omtöcknad av vild kåthet. Jag kände och hörde hur de böjde sig framåt och kysste varandra med tungor som slingrade sig om varann som ormar brinnande av kåteld. Jag hörde två par bröst dunsa mot varandra och min kuk värkte och sprängde, insmord med de hetaste safter jag känt. Någon av dem, förmodligen Lena fingrade i min navel och jag mindes hur hon lekt med sin tunga i Kyrios djupa och vackra navel, dansat runt de lena kanterna och fuktat den platta magen. Min tunga gled djupt in i de varma gångarna och jag fyllde min mun med utsökt nektar. Det salta vinet från kvinnor berusar mer än någonting annat och jag kände en kåthet ta tag i mig som fick mig att frukta för mitt förstånd. Med styrka född och kåtvrede slet jag loss mina händer och famnade Lenas bröst. Med hårda fingrar angrep jag vårtorna, redan fuktiga av den andra kvinnans läppar. Kyrio red mig nu som en vansinnig och jag hade en känsla av att bara våldtagen. Den fantasin satte igång lustkänslor som jag aldrig känt tidigare. Jag drog i Lenas vårtor och vi skrek ut vår kåthet alla tre, min röst dämpad av 60 kilo underbar kvinnlighet. I en eruption av eld och lusta föll vi ner i en gemensam orgasm igen, en virvel av ofattbar njutning. Det var smärtsamt men den sortens smärta är dem man gärna upplever igen. Det var tre otroligt tillfredställda människor som raglade in i duschen efteråt och tvättade av alla safter som vi smort in varandra med. Men även i duschen grep kåtheten tag i de två kvinnorna. Jag förmådde inte att delta än en gång, men jag såg hur Kyrio drog ner Lena på golvet och smekte hennes underliv med duschens kraftiga vattenstråle. I Lenas ögon lyste förväntan och lycka. Kyrio stängde av duschen och började slicka Lena över hela kroppen. Hon vräkte över Lena på magen, drog upp hennes stjärt i luften, särade på skinkorna och lät sin tunga glida ner i anusdalen, den lena huden glänste. Hon slickade och försökte borra ner sin tunga så djupt in i anus som möjligt. Lena vred sig som en mask på en krok och skrek ut sin nyvunna kåthet. Med ivriga fingrar onanerade hon sig till orgasm. Detta upprepades och upprepades. Jag trodde att Lena skulle bli vansinnig. Kyrio fortsatte att slicka i anus och ur hennes fitta rann en strid ström av safter. Jag började stimulera hennes klitoris och hon skrek av tacksamhet. Det dröjde inte länge förrän de två kom i en gemensam orgasm igen. Kyrio tappade fattningen helt och dängde sitt huvud rakt i väggen, skrikande som en dåre. Lena vrålade bara rakt ut. Och njutningen var smärtsamt skön, det hade jag själv erfarit strax innan. Nu var det min tur att starta duschen och spola de två kvinnorna rena igen. Efteråt var vi lyckliga tillsammans, satt och drack vin och kysstes utan att övergå till älskog. Vi hade fått mer än nog den eftermiddagen. Och finare julklapp än att möta Lena och hennes mystiska väninna hade jag knappast kunnat önska mig.

Rösta på En ung hind:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (5 röster, snitt: 2.80 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera En ung hind