En dröm

Jag ser en kvinna på håll, som ligger och solar. Det är deras granne, ser spännande ut, tänker jag. ”Kom nu då! havet väntar” Vi går ner mot stranden. Härligt jag känner mig belåten. Det känns verkligen rätt att ha åkt hit. Vi kastar oss i vattnet. Det är kallt men så uppfriskande skönt. Kan inte låta bli att snegla på min värdinna. Hon är verkligen snygg Pia, tänker jag. ”Nu är det mat som gäller” säger hon med ett leende på läpparna och glittrande ögon. ”Ta du och packa upp i gäststugan. Vi ropar när sillen står på bordet och nubben ska hällas i”. Jag tar min väska från verandan och går mot den lilla trevliga gäststugan. Kvinnan vid det andra huset ligger kvar i solen. Hon har en svart baddräkt på sig och solglasögon. Hon ser spännande ut tänker jag. Inne i stugan kan jag inte låta bli att gå fram till fönstret. Fan hon syns inte härifrån. Packar upp och tar på mig lite lättare kläder. Jag går ut och ställer mig i trädgården. Kan inte låta bli att kika mot grannstugan. Hon ligger fortfarande kvar. Två mycket brunbrända ben får mig att gå lite närmare. Ställer mig bakom en syrenbuske. Undrar om hon har familj, tänker jag. Hon ser verkligen läcker ut.

Mmm, Vad skönt solen värmer. Konstigt att inte Pia sa någonting förra veckan när vi lunchade, om att dom skulle få besök. Undrar vem det kan vara. Jag ligger där och börjar fundera över Pia hon är vekligen snygg. undrar hur det skulle vara att. ursch så jag tänker, men Pia kanske tänkt likadant, jag har sett hur hon har tittat efter mig och på mig, kan det vara så, fniss Vad var det, jag ryckte till av att det prasslade i buskarna. Hmm jag ler det är mannen som är på besök hos Pia och Per. Hihi jasså han är en sån där “tittare” vilken tur att jag har på mig min sexigaste badräkt, en sån där med string i stjärten och högt skuren. Då ska han få nått att titta på tänker jag och vänder mig på mage och putar lite omärkligt med baken.

Åh gud vad hon är läcker. Jag ser hur hon vänder sig om. En underbart sexig baddräkt med bara en sträng över rumpan. Hon putar med stjärten där hon ligger på magen och jag får lust att. skärp dig. Snart ropar de andra. fan. jag känner hur kuken reser sig innanför linnebyxorna. Jag smeker mig lätt utanpå och känner vad länge sen det var jag hade det skönt tillsammans med en kvinna. Jag undrar vad hon heter. är hon ensam? ska fråga mitt värdpar vid tillfälle. Nu tar hon en flaska med handen. solkräm. sprutar ut en klick i handen och börjar smörja in låren. Ska jag hjälpa till? Jag ler och känner mig upprymd. Det är härligt att vara här. ledig med en vacker kvinna i blickfånget. solen värmer och jag känner en befriande kåthet. Hennes händer smörjer in skinkorna och det ser så gott ut. Långsamt glider fingrarna över huden ned mot.

Fniss, jag ler för mig själv. så jag gör vuxna kvinna!. Jag ser hon stå där och kika på mig i ögon vrån, han ser riktigt läcker ut! Men ursch så jag tänker gift och allt. men det har hänt något med mig på sista tiden. Jag har blivit så fruktansvärt kåt, känner att min man inte räcker till och dessutom har jag blivit sååå otroligt nyfiken på att vara med en annan kvinna. Men men. vad gör han hihi jag ser hur han smeker sig över byxorna. Var är min solkräm?. Fan. ja där är den! Jag reser mig upp med ryggen mot honom, sprutar ut en klick i handen och börjar smörja in låren, lutar mig framåt, jag känner hur stjärthalvorna delar sig. Jag står framåtlutad med stjärten mot honom och smörjer in mina skinkor, undrar om han kan se den blöta fläcken mellan mina ben, det måste han göra! som mina kåtsafter rinner mmm

Åh gud hon gör mig tokig. Hennes skinkor vill jag ta i. smeka. hålla händerna om hennes höfter trycka min hårda lem mot. skinkorna. i springan. Det ser ut som en våt fläck vid fittan. Jag blir alldeles knäsvag. Fan nu är maten klar snart. jag vill inte gå än. Smyger fram till huset hos mitt värdpar. ser in genom fönstret. jaha. här blir det ingen mat än på ett tag. min värdinna tar just hand om min värds stora kuk. Ursäkta mig. ingen såg mig. smyger tillbaka till grannkvinnan. Den granna kvinnan! Jag är stenkåt. Så här har jag inte varit sen. ? Hon har lagt sig ner igen. på rygg. Men. ja jävlar hennes hand har smygit ner under den sexiga minimala baddräkten.

Åhhh, så upphtsande det är att visa upp hela stjärten för en okänd man, det börjar prassla i buskarna igen, vad gör han? Fan han har försvunnit! Jag lägger mig ner på rygg i solstolen lite besviken. Känner hur solen värmer min kropp, tar av mig solglasögonen och sluter mina ögon och känner kåtheten kommer smygande igen, jag måste göra något åt det! Jag särrar mina ben brett isär och för ner min hand innan för baddräken åhhhh så blöt jag är, jag känner hur alldeles len min ny rakade mus är, jag smeker min sten hårda klitoris. mmmmm. Nu prasslar det i buskarna igen. fniss. jag behöver inte öppna ögonen för att se efter, jag är säker på att han står och tittar på mig igen. Nu jävlar tänker jag, ska han få se. jag sätter mig upp och kavlar ner baddräkten över mina bröst, smeker dom, mina vårtor är kanon hårda, jag rullar ner baddräkten över mina höfter lyfter lite på stjärten och tar av mig den helt, nu är jag helt naken. Jag lägger mig ner igen och särrar mina ben så mycket det går och för ett finger mellan mina blöta blydgläppar åhhh.

Herregud det här är inte sant. Denna snygga kvinna klär av sig naken inför mina ögon. Smeker sig och jag bara står och glor. Min kuk är hård, jag knäpper upp gylfen och tar fram den och runkar långsamt. På ena sidan knullar mitt värdpar på den andra ligger en vacker kvinna naken och smeker sig själv och mitt emella står jag med kuken i handen. Det här är inte sant.

Åhhh, mitt finger glider in i mitt blöta hål. Känner mig så otroligt skamlös där jag ligger i solstolen med benen brett isär. Med min andra hand smeker jag mina bröst, nyper försiktigt i vårtorna. Tänk jag en gift kvinna ligger och onanerar helt öppet inför en okänd mans ögon, jag smeker min vid det här laget stenhårda klitoris, jag öppnar ögonen och kikar försiktigt så att han inte ska märka att jag tittar, oj oj vad häftigt han har tagit fram sin kuk. åhhhh det kommer snart att gå för mig. smeker min klitta intensivare. ja. ja. ja. nuuuuuuu kommer jag! AAAAAAAAHHHHHHHHH jag skriker ut min orgasm. jag svimmar nästan. ååååhhhh jag känner att hela min kropp skakar och darrar av ogasmens efter dyningar. När jag sansat mig lite kikar jag bort mot busken.

Det är så skönt att runka, är otroligt upphetsad. Kvinnan, jag måsste fråga Pia vad hon heter har smekt sig till orgasm. Om jag bara vågade skulle jag gå fram till henne med min svällda kuk. Fråga om hon vill ha den när jag ändå gick förbi. hm. Min hand smeker kuken, drar allt hårdare. nära nu. “Maten är klar” ropar Pia. fan hon komer hit. stoppar snabbt ned kuken innanför byxorna. Det putar ordentligt nu. “Jag kommer ropar jag. åh om jag ändå hade fått komma. Kvinnan på andra sidan klär på sig. Förläget tittar jag åt hennes håll. hon skulle bara veta, tänker jag.

Jag hör Pia ropa att maten är klar, fniss jag ser att han får väldigt bråttom. knappt så att den får plats i byxorna fniss. Undar vem han är? Ska jag ringa till Pia och fråga, nej det verkar så framfusigt. dessutom är jag ju gift. men. Jag reser mig upp och börjar klä på mig. Då ringer telefonen, skyndar mig in för att svara. Hej älskling, det är min man som ringer. Hur är det? Bra, svara jag, jag längtar efter dig. du älskling skunda dig hem jag är så kåt. Gumman, svarade han, jag ringer för att tala om att jag blir tvungen att resa till Göteborg på ett möte, så jag kommer inte hem förän i morgon kväll. Fan, just idag när jag behöver kuk, tänker jag. Det gör inget älskling säger jag skynda dig hem imorron, puss och kör försiktigt. Det ska jag göra svarar han, sköt om dig. Jaha vad gör jag nu tänker jag och börjar fundera på mannen i buskarna. Jag går upp i sovrummet klär av mig baddräkten och hoppar in i duschen. När jag duschat och torkat mig klart, står jag i sovrummet och tittar på mig själv i spegeln, inte illa tänker jag fniss, undrar hur det skulle vara med en kvinna? Jag tittar i garderoben för att se om jag hittar något att sätta på mig. åhh mina stumpebandshållare det var länge sen. Jag letar reda på ett par svarta stumpor, känner mig så syndigt sexig i svarta strumpor, hållare och stringtrosor.

mmm maten smakar underbart, men jag har så svårt att koncentrera mig. Tänker på kvinnan som jag inte vet vad hon heter som jag sett smeka sig till orgasm för en stund sedan. Kuken min reser sig igen. Dessutom såg jag mitt värdpar ha det skönt tillsammans. ”Detta är mer än vad en nybliven gräsänkling kalarar av”, tänker jag.

-Pia, har ni några grannar nu för tiden?

-Ja vi har ett trevligt par som är ute ibland, funderar faktiskt på att bjuda över dem ikväll. om inte du har något emot det.

-Absolut inte. ”Det enda jag har emot är att de är ett par” tänker jag tyst. ”Liksom du och Per” men det sista menar jag inte riktigt även om jag fantiserat om henne ibland. Hon är söt, liten men med stora bröst. Åter till sillen och ett par nubbar kåtheten bedarrar något och vi skrattar mycket. ”Fan vad trevligt att ha dig här” säger Per. Just då ringer telefonen, Per svarar och jag hör att det inte är något bra samtal. Per kommer in i rummet och ser allt annat än glad ut.

-Helvetes helvete HELVETE!

-Jag måste in till stan. Jocke har krockat med firmabilen. Han är på sjukhuset. det var inget allvarligt men bilen är full av utrustning för några mijoner. Måste skyddas. jag ringer efter taxi. Fan också. Jag ser på Pia hon ser på mig med en axelryckning bekräftar hon bara att det är som det är.

-Nu går jag och ringer grannarna. ikväll ska vi ha fest. ändå. Jag säger hej till Per och vi ses väl ikväll? ”Förmodligen stannar jag till i morgon, säger Per. Hoppas ni får trevligt i alla fall. hej. ” Jag kan inte låta bli att känna att det är en märklig dag och min lem innanför byxorna känner det också.

Jag hade precis ätit klart när Pia ringde, Hej det är Pia. Hej Pia svarade jag, hur är det? Jo tack, det är bara bra, jag undrar om du och Mikael vill kommer över på en drink senare ikväll? Ja gärna, svarade jag. Men Mikael kan inte följa med, han var tvungen att stanna kvar på jobbet och kommer inte för än imorgon. Jaha typiskt karlar sa Pia, Per är också tvungen att åka iväg, Jocke har krockat med firma bilen, han blir också borta till imorgon. Men du, du kan väl komma över ändå, det vore trevligt. Ja tack gärna svarade jag, men har inte ni främmande? Jo sa Pia men det är ingen fara, det kan bli trevligt så slipper vi tjejer vara alldeles ensamma, då ses vi vid åtta tiden? Ja tack, sa jag, det passar utmärkt. Hmmm tänkte jag vad ska jag sätta på mig, jag hade fortfarande bara mina underkläder på mig. Kanske tänkte jag. jo så får det bli. Jag gick upp till badrummet och började sminka mig. Jag la på lite rouge på kinderna, målade lite på ögonfransarna, målade mina läpper och naglar alldeles blod röda. Jag satte på mig min svarta push-up bh, min nya tajta korta kroppsnära klänning och ett par svarta högklackade skor. Oj vad jag kände mig syndig. Jag kände hur det hettade till mellan mina ben. Det ska verkligen bli en spännande kväll hoppas Pia är lika intresserad som jag fniss. Oj vad klockan har blivit mycket redan kvart över åtta, jag måste rusa!.

Och så kommer hon då. Vacker snygg sexig. tänk om hon visste vad jag vet om henne. Att jag sett henne naken utlämnande kåt och så in i helvete lockande. Vi blir serverade drinkar av Pia, omtänksam som vanligt, går ut i trädgården och sätter oss tillrätta. En härlig ljum kväll med en försiktig vind i trädtopparna. Vi har roligt tillsammans och jag känner en sensuell atmosfär runtomkring oss så härlig att drabbas av. Jag tycker att Pia är ovanligt uppspelt och jag möter hennes blick och leende flera gånger. Annars är det mest Pia och grannkvinnan Lena som pratar. Jag njuter av deras sällskap. Det är inte var kväll man sitter i ett sådant förtjusande sällskap. Två mycket attraktiva kvinnor tyvärr gifta. Efter en stund kommer samtalet in på sex. Lena berättar om en film hon sett som handlade om två par som umgicks där kvinnorna hade en speciell relation till varandra. De blev förälskade i varandra men fortsatte att leva i sina respektive förhållanden. Filmen som hade berört Lena djupt verkade att beröra Pia lika mycket. En glans i ögonen avslöjade henne. Jag kunde inte låta bli att berätta om att jag fantiserat mycket om att få vara med två kvinnor. “Precis som nu” säger Pia och fnissar. “Precis” säger jag och öppnar en flaska vin. “Vill du att jag häller upp lite till?” jag vänder mig mot Lena och kan inte låta bli att följa hennes kropp med ögonen.

Ja tack, jag tar gärna lite till vin det var jätte gott, svara jag. Jasså han har fantiserat om två kvinnor, tänker jag och ler mot honom. Jag ser hur han klär av mig med sin blick. Han är ganska snygg, men också väldigt tyst. En tyst, spännande, farlig man tänker jag. Det blir en underlig tystnad. Det är Pia som bryter den, Lena kan du följa med mig in i köket och hjälpa till med en liten sallad jag förberett. Ja visst säger jag, vi reser oss upp och går in i köket. Jag går före Pia in i köket, jag känner mig iaktagen. Du är så fin säger Pia. Jag vänder mig sakta om och tittar in i hennes blå ögon, Jag tycker att du är väldigt fin också, svara jag. Pia går sakta fram emot mig lägger sina händer på mina höfter och vi förenas i en djup kyss. Jag låter min tunga spela över hennes, biter försiktigt i hennes läpp. Jag känner hur hennes händer smeker mina skinkor. Oj säger Pia, salladen vi måste fixa den. Har du varit med en annan kvinna någongång? frågar Pia. Nej det har jag aldrig svarar jag, men jag har fantiserat om det länge och det har varit dig jag tänkt på då, har du ? Nej, inte jag heller svarar hon, men jag har tänkt på dig. Nej, nu är det bäst att vi skyndar oss ut till Fredrik. Föresten Lena säger Pia och tittar mig djupt i ögonen, har du lust att älska med mig ikväll? Om jag har, svarar jag, jag kan knappt bärga mig. Ska vi uppfylla Fredriks fantasi? Ja visst, det vore underbart. Nej nu går vi ut och äter lite sallad, säger Pia med en flirt.

Undrar vad de tog vägen. det pirrar i kroppen. känner mig rastlös. kåt och lite skamsen. Jag tänker på Per som är i stan och på mina tankar på Pia. Men att tänka är ju inte så farligt men.

-Nu komer vi med sallad och mera vin, säger Pia.

-Egentligen borde vi ta ett dopp först. Lena nickar mot havet.

-Det vore härligt säger jag, och tänker mig två nymfer och så jag i vågorna.

-Gå ni jag vill fixa undan lite. Lena ser på mig och ler. en ilning i mina ljumskar och vi lånar handdukar och springer skrattande ner mot stranden. Jag njuter av detta. jag njuter av vad jag ser. Lena i svarta trosor som hon tar av. jag flämtar till och ska just säga något när hon kastar sig i. Jag klär av mig det sista och följer efter. Detta är livet. Jag simmar emot Lena.

-Ni har det verkligen härligt här ute, säger jag

-Ja och härligare kväll än denna var det länge sedan jag hade. Vi går båda upp ur vattnet. jag går fram emot Lena och säger att det känns bra att vara här. Och så står vi och kramar varandra. Jag kysser henne på munnen och hon öppnar sin och våra tungor smakar på varandra. Jag tar av henne handduken och kysser brösten, smakar på ena bröstvårtan. Hon lägger handen på min kuk som växer mot horisonten. Aja baja nu måste vi gå upp till Pia hon kanske undrar vad vi håller på med.

-Jag har druknat i dina ögon säger jag kysser henne igen. Hon böjer sig ned efter kläderna och jag tar hennes bak mellan mina händer trycker kuken emot stjärtspringan. Hon trycker tillbaka men säger samtidigt :

-Kom vi går upp kvällen har bara börjat. Motvilligt men med spännande aningar inom mig klär jag på mig. Hand i hand springer vi upp mot huset.

Det var underbart att ta sig ett dopp, när jag böjer mig fram för att ta upp kläderna, känner jag hur Fredrik tar om mina höfter och trycker sin stora, hårda kuk mot mig, mmmm jag trycker tillbaka lite.

-Kom vi går upp kvällen har bara börjar. Vi klär på oss, jag sätter bara på mig klänningen, mina underkläder tar Fredik och stoppar i sin ficka, sen springer vi hand i hand upp mot huset. När vi kommer upp till huset, sitter Pia och väntar på oss, vi fnittrar, skojar, dricker vin och äter sallad. Pia frågar om det var skönt att bada?

-Om, svarar jag, det var helt underbart, vi bada alldeles nakna. Jag tittade Pia djupt i ögonen, smekte hennes hand, nu eller aldrig tänkte jag. Jag reste mig och satte mig brevid Pia i hamocken, jag såg på Pia

-Du är så vacker. Jag böjde mig fram och kysste henne försiktigt, kännde att hon besvarade min kyss. Vårat kyssande blev intensivare och intensivare, våra tungor spelade över varandras, jag knäppte försiktigt upp hennes blus och började smeka hennes bröst utanpå bh:n, hennes vårtor hade blivit alldeles stenhårda. Vi reste oss upp och formligen slet kläderna av varann, jag sög på hennes bröst, kännde hennes hand treva längs min mage längre och längre ner för att till slut nå.

-ÅÅhhh sa Pia, du är alldeles slät rakad och vad blöt du är mmmmm.

-Kom, sa hon, lägg dig på rygg på bordet, jag vill smaka på dig. Jag la mig på rygg, drog upp mina ben i luften, Pia särrade på dom och jag kände hennes heta andedräkt.

Jag står i köket och tänker på Lena. Jag känner att jag måste ha henne. Undrar om jag får följa med henne hem eller vill hon se gäststugan. När vi stod nakna nere vid stranden och det kändes som om det var sekunder från att vi började älska var jag så kåt så jag kunde spricka. Nu känner jag mer en lyckokänsla och det känns spännande att dra ut på upphetsningen. Jag går ut i trädgården och stannar upp helt perplex. På bordet vid hammocken ligger Lena med kjolen uppdragen och fittan glänsande mot månskenet. Pia står bredvid hon böjer sig ned och börjar försiktigt slicka Lenas fitta. Medans fingertopparna smeker bröstvårtorna allt hårdare. Jag andas häftigt. Detta hade jag inte räknat med. De har inte sett mig ännu. Kuken reser sig och blir stenhård. Kåtheten far runt i hela kroppen men jag står som förstenad. Pia klär av sig helt naken och jag ser Lenas hand glida upp mellan Pias ben. Lena stönar när Pia låter tungan glida in i den renrakade fittan. Jag tar fram kuken och börjar smeka mig själv. Jag vill gå fram och delta i leken men jag kan inte förmå mig att börja gå. Vill inte störa. njuter av vad jag ser. samtidigt som jag längtar efter dessa två underbara kvinnors inbjudande kroppar. Jag känner att jag kommer att spruta ut min säd snart. snart. snart. det svartnar för ögonen. hela kroppen rister.

Jag ligger där på rygg men benen högt uppdragna, stödjer på mina arm bågar, jag känner Pia andedräkt komma närmare för att till slut känna hennes heta tunga spela över mina blygdläppar,

-ÅÅÅÅHHHH så skönt stönar jag när hennes tunga glider in i mig hon slickar mig så bra, jag hör hur hon sörplar i sig mina kåt safter. Jag sluter ögonen och lägger mig ner på rygg och bara njuter av Pias behandling, mitt huvud hänger fritt på andra sidan bordskanten. AAAHHH MMMM Pia slickar mig ömsom mjukt och hårt, över klitoris, djupt in. Jag öppnar ögonen, mmmm får syn på Fredrik, han har tagit fram sin kuk och står och onanerar, jag ser att han skäms lite för att jag upptäckt honom, jag ser också att han är ganska nära, fniss jag ler.

-Kom Fredrik kom, jag vill smaka på dig, säger jag och ler. Han ler tillbaka och är inte sen att kliva ur sina byxor och kalsonger, han ställer sig med sin hård kuk i höjd med min mun. MMMM jag tittar på den en stund, den är så fin och vacker, det glänser en kåtdroppe på ollonet.

-Kom närmare säger jag, mmm jag tar hans pungkulor i munnen och låter min tunga spela över dom. Jag böjer ner kuken lite och slickar av kåtdroppen på hans ollon, han stönar. Åhh vad gott det smakar, jag måste prova att ta hela i min mun, jag känner att jag vill ha hans heta sperma långt, långt ner i halsen.

Jag vibrerar av kåthet. Kuken i min hand är stenhård och jag känner att det är nära. Då får Lena syn på mig och ropar att jag ska komma. Jag klär av mig helt naken och går fram till flickorna. Pia är fullt upptagen med att slicka Lenas fitta. Jag vill ha den i munnen säger Lena. Hon tar min kuk i handen studerar den. Jag känner att det är så nära hela tiden. Det flimrar för ögonen och jag vill bara spruta ut min säd långt och länge. När Lena suger på mina pungkulor vill jag bara dö. Då tar hon kuken i munnen längre och längre in. Hon suger den hårt och mjukt. Samtidigt ser jag hur Pia allt ivrigare slickar Lenas fitta. Det gååååååår flämtande exploderar min kuk långt ner i Lenas hals.

MMMmmm vad härligt, jag känner Fredriks heta sperma pumpa långt ner i halsen, jag drar ut kuken lite för att få smaka sperman i min mun oj oj oj, han fyller hela min mun med sin underbara sperma. Pia slickar min fitta allt hårdare och hårdare snart. snart. AAAAAAAIIIIIIIIHHHHHHHHHH skriker jag ut min orgasm, jag försvinner helt bort i orgasmens dyningar. När jag vaknar till sans igen ser jag Pias ansikte mellan mina ben, hon ler, hela hennes ansikte är alldeles blöt av mina kåtsafter. Jag sätter mig upp ocg börjar kyssa henne och slicka av henne mina kåtsafter, jag blir alldeles galen igen av att känna smaken av min egen fitta och nu vill jag smaka Pias.

Äntligen. äntligen denna underbara orgasm har jag väntat länge på. men jag är fortfarande kåt. Jag ser hur Pia ligger med fittan serverad framför Lenas giriga mun. Pia kvider så härligt när Lena kittlar hennes klitoris med tungspetsen och nyper i Pias bröstvårtor. Jag ställer mig bakom Lena och börjar smeka hennes underbara bröst. Vårtorna står rakt ut och jag nyper i dem försiktigt. Lena trycker stjärten mot min kuk som reser sig i sin fulla längd och jag stöter in den i Lenas mycket varma och hala fitta. Den är så blöt och kåt. Jag stöter allt vildare då jag plötsligt möter Pias blick. Lycklig ser hon in i mina ögon och jag kan ana något som jag tycker mycket mycket om. Just nu är Per väldigt långt borta. Åh gud vad skönt det är att knulla Lena, tänker jag och stöter till extra hårt.

AAAAIIIIIhhh så stor Fredrik är. han knullar mig riktigt hårt, jag känner hur han snuddar min livmodertapp. mmmm han fyller upp hela mig, det här har jag drömt om att få slicka en våt kåt fitta samtidigt som jag blir hårt knullad bakifrån, jah klämmer och masserar hans kuk med mina fitt muskler. JAAAaA så skönt han bestiger mig, min tunga flyger runt Pias hårda klitta, hon kan knappt ligga still, jag sticker min tunga djupt in i henne och tung knullar henne, slickar i mig hennes fitt safter som rinner ur henne. JA JA JA skriker Pia mer SLICKA mig, SLICKA MIG, MER, MER, MER Ja, ja NUUUUUUUUU det går. Jag känner hur Pia fitta kramar om min tunga hur det rinner ur henne. Jag säger år Fredrik, ge mig vad jag tål KNULLA MIG, KÖR IN DIN KÅTA KUK, KNULLA MIIIIIIG, SPRUTA MIG FULL ahhhh.

Så här kåt har jag aldrig varit förut. Att se kuken vandra in och ut i Lenas härliga fitta samtidigt som Pias kåta ansikte visar hur skönt hon har det med Lenas tunga i fittan. Jag kör kuken långt långt in i fittan ända in i botten. Lena verkar gilla min behandling. Hennes härliga bröst gungar i takt med mina stötar. Det rinner ur Lenas fitta ned efter benet. Jag knullar fortare nu hetsigare. Det känns som det närmar sig en orgasm för Lena och för Pia med. De skriker och stönar i kapp men lite till ska de få mina värdinnor.

KNULLA MIG, skriker jag DET ÄR SÅÅÅÅÅÅ NÄÄÄÄRA, KNULLA, KNULLA, KNULLA, hans kuk går fortare in och ut, MER, MER, MER. Pia skriker hon tar tag i mitt huvud och trycker det mot sin fitta, jag får knappt luft, så slappnar hon av jag känner hur hennes fitta drar ihop sig gång på gång. Fredrik kör sin kuk ännu snabbere in och ut. ja, ja, ja, ja, ja mer, MER, Mer skriker jag, jag vill ha KUUUUUUUUUK. Nu, nu, nu, nu gååååår det föööööör miiiiiiig, aaaaaaaaahhhhhhh iiiiiiiiaaaaaaaaaaaahhhhhh oj vad min fitta kramar krampaktigt runt fredriks kuk, men det har inte gått för honom ännu och jag ser på Pia att hon gärna vill ha den i sig. Fredrik knulla Pia nu så hon blir nöjd, säger jag.

Ja det vill jag gärna men det känns som om Per är med i mitt huvud. Nog för att jag haft lust till Pia många gånger och jag tror hon haft liknande tankar men Per har varit min vän under många år och jag vill fortsätta att vara hans vän. Då säger Pia “kom nu min vän så får jag äntligen smaka på din kuk”. Då släpper alla betänkligheter och jag ställer mig bredvid Pias ansikte. Hon tar om min styva lem med båda sina händer och för den mot läpparna. Jag skälver till när jag ser hennes glansiga kåta ögon. Jag låter två fingrar glida in i hennes brunstiga sköte.

Jag känner mig tillfredställd så jag sätter mig i en stol för att titta på och låta Pia och Fredrik roa sig lite själva. Pia suger hans stora lem och jag ser hur hans fingrar blir alldeles blöta av hennes fittsafter. Efter en stund ber Pia om att få bli knullad. Fredrik tar tag om hennes vrister och för hennes ben isär, utan hjälp av hennes eller sina händer stötter han djupt i henne, det är underbart att se på och höra hur han stönar och hon kvider, jag märker att det inte lämnar mig oberörd. Då gör jag någonting som jag aldrig har gjort förut, jag går fram till Fredrik, sätter mig på huk bakom honom, lägger mina händer på hans skinkor och särrar dom ordentligt sen slickar jag hans stjärtskåra upp och ner, trycker in min tunga i hans anus, jag kan höra hur han reagerar.

Nu tappar jag alla betänkligheter. När jag ser Pias inbjudande kropp går jag fram och börjar knulla henne med kraftiga stötar. Hon är så blöt så kuken glider in och ut utan motstånd. Jag tar om hennes lår och pressar emot kuken. Det är så underbart härligt. Plötsligt står Lena bakom mig och jag känner hur hon särar mina skinkor och börjar slicka mig runt anus. Det är så obeskrivligt skönt att jag känner att jag inte kan hålla emot längre. Det går för mig och jag skriker ut allt. Hela kroppen vibrerar och denna extas är nästan för mycket. Jag ställer mig på knä vänder mig om och kysser Lena länge länge. Pia ligger helt utslagen och jag förstår att hon haft det lika skönt som jag själv. Jag lägger mig ned i gräset och tänker inte på någonting. Långt borta hör jag havet och Pia som säger något men jag uppfattar inte vad.

Kommentera En dröm