En annan stad

Äntligen var det dax att åka till Anna. Vi hade träffats en och en halv vecka innan på ett scoutläger. Men tyvärr var vi tugna att skiljas på grund av att vi bodde i två olika städer. Så nu var jag alltså på väg till Anna med tåg. Efter en lång och obekväm tågresa så stod jag äntligen på perrongen och såg HENNE komma springande mot mig. Vi omfamnde varandra och jag fick en lång och het kyss, det började redan att pirra i mina shorts. Under tågresan hade jag suttit och drömt om hur underbar Anna var, och hur hennes ganska yppiga bröst låg i mina händer…och när hon nu kysste mig kände jag att reaktionen i shortsen inte väntade på sig.

Väl hemma hos henne så var det dax att äta, och hennes föräldrar bjöd på mat. Dagen gick och vi strosade runt i staden och höll varandra i händerna, hela tiden så såg vi varandra djup i ögonen, och spänningen steg.

På kvällen satt vi ett tag och höll om varandra i soffan framför TV´n. Sakta och obemärkt smög sig Annas hand innanför mina shorts och la sig på min kuk. Jag kunde knappast hålla masken uppe för hennes föräldrar satt bara några meter därifrån. Jag haraklade mig och lade min hand mellan hennes ben och tryckte sakt upp mina fingrar mot hennes sköte.

-Nä vi kanske skall gå och lägga oss, sa Anna och reste sig hastigt upp. Jag följde henne in i hennes rum, och hon låste dörren. Sakta omfamnades vi en het kyss. Våra händer smekte varandra och mina stannade utanpå hennes klänning, mellan benen. Hon fumlade av mig min t-shirt och jag fattade vinken och lossade hennes klännings som föll ner till marken. Med ett kraftigt ryck så var mina shorts även på golvet. Nu stod vi där nakna och tittde på varandra våra blickar trängde djup in i varandra. Hon satte sig på sängkanten och drog med mig ner. Vi förenades i en lång och het kyss. Våra kroppar gneds mot varandra och plötsligt kände jag ett järnhårt grepp om min kuk. Anna snurrade runt och la sig i 69:an. Hon började att suga och runka min kuk, ååååhhh vad det var undebart, det kändes ända in i ryggraden. Ovanför mig fick jag syn på en enorm fitta, den var drypande våt och jag sträckte upp min fingrar och särade på blygdläpparna…. sakta började jag att slicka klitoris, Anna började gny lite smått. Jag fortsatte med att jucka med tungan som om det hade varit en penis och Anna började att stöna, nu riktigt högt… Hon tog ett nytt hårdare tag om min stenhårda kuk och börjede frenetiskt att runka, slicka och suga min kuk….. åååååhhhhhhhhhhhhh va skön…… när jag nästa skulle komma så slutad hon och hoppde runt och satte sig på min nu sprängfullda kuk. Så började hon rida först sakta och sedan i ett allt högre tempo… Snart kommer jag stönade jag. Jag med kved Anna tillbaka… Plötsligt exploderade världen och vi föll ihop i varandras armar.

På morgonen vaknade vi fortfarande i varandras armar och tittade varandra djupt i ögonen. Sakta började vi smeka varandra igen, men det är en annan historia…

Rösta på En annan stad:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (6 röster, snitt: 2.50 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera En annan stad