Jonas Åsa och Jag

Jag stod i duschen när jag hörde telefonen ringa envist. Eftersom det var fredagskväll och jag och Jonas hade bestämt oss för att inte gå ut utan ägna oss åt varandra hela kvällen antog jag att det var en av mina vänner som ringde för att få oss att följa med ut. Jag har lite svårt att säga nej till en kväll på stan så jag bestämde att Jonas skulle få ta hand om nejsägandet. Det var ju han som hade klagat över hur sanslöst kåt han var efter att jag hade varit iväg på konferens i fyra dagar. Så fort jag hade kommit innanför dörren hade han stått på lur och sedan girigt slickat mig till orgasm på hallmattan. Efter den påföljande snabbisen kände jag att det var dags att duscha av både resdamm och annat och klev in i duschen och nu ringde alltså telefonen. “Jonas, svara är du snäll! Och vi ska inte med ut, jag är inte färdig med dig än, kom ihåg det!” Telefonen slutade ringa och jag hörde bara delar av samtalet: “Vad säger du?. Nej, hon står i duschen. ska jag?. Nej det klart, absolut inga problem. visst, okej, det ordnar sig. Gör det, fint, vi ses. ” Jonas kom in i badrummet och drog draperiet åt sidan. En lång stund stod han bara och studerade mig när jag hade hela skötet inlöddrat och en hyvel i handen. Sen flinade han brett och tog hyveln ur handen på mig. “Låt mig göra det där är du snäll” sa han och särade mina ben för att komma åt. “Åsa ringde, det hade nog hänt nåt”, fortsatte han efter en stund “Vadå hänt nåt? Vänta lite jag ska bara. ” Jonas flinka behandling fick mig att bli knäsvag och jag tog tag i väggen för att inte tappa balansen. “Jag vet inte riktigt, hon lät ganska uppriven. ” Han tog duschmunstycket och sköljde bort löddret. “Hur som helst är hon på väg hit. Hon ville prata med dig, sa hon. ” Jonas tittade finurligt på mig och gav sedan mina släta blygdläppar en snabb slick. “Nu är du urläcker, älskling” konstaterade han och gick sedan och lämnade mig knäsvag och störtkåt. “Vaddå på väg hit? Så kan man väl inte göra? Vi skulle ju bara vara med varandra i kväll, vi har ju flera dar att ta igen. ” Jag insåg att jag var dum, Åsa är ju en av mina bästa vänner och om det hade hänt nånting så är det ju självklart att jag ställer upp. Jonas ryckte av mig handduken och sa med ett lurigt leende “Det ena behöver inte utesluta det andra. Vi piggar upp Åsa fort som tusan och sen skickar vi iväg henne och ägnar oss åt älskog resten av natten. ” “Knäppskalle. Gå och sätt på te istället så får jag klä på mig. ”

Jag hade just satt på mig ett par av Jonas boxershorts och ett vanligt linne när det ringde på dörren. Där stod Åsa med håret på ända och rödkantade ögon. “Va fan. Vi har ju grälat och hållit på ett tag, men han kan väl åtminstone låta bli att knulla med nån annan innan vi har gjort slut” utbrast hon och klev in och slängde av sig jackan och väskan. “Hej själv” sa jag och fortsatte “jag antar att det är David som spökar igen. ” Åsa och David hade det mest berg- och dalbaneliknande förhållandet jag nånsin hört talas om. De hade känt varandra i nästan tio år och av och till älskat, hatat och bedragit varandra. Nu var det alltså David som hade ställt till med oreda i deras så kallade förhållande. “Vem har han nu knullat med då?” “Emma! En satans skenhelig jävla vikarie på hans jobb! Och det värsta är att han påstår att han är kär i henne! Kan du fatta det? Visst att han har varit otrogen många gånger innan, det har jag med, men aldrig, ALDRIG att jag har blivit förälskad i någon. ” Hon suckade tungt och gick in i köket. “Hej Jonas, så där skulle väl du aldrig göra?” “Öh nej. Vill du ha en kopp te?” Det allra bästa med Jonas är att han finner sig i alla situationer. Nu stod han med en kopp i handen och en kanna i den andra. “Te? Är du inte klok? Ge mig lite vin så jag känner att jag lever. ” Åsa gick självmant fram till vinstället och tog en flaska som hon med van hand korkade upp. “Är det nån mer som vill ha?” undrade hon när hon öppnade köksskåpet. “Visst, jag kan behöva känna att jag lever jag med” sa jag och tog emot glaset. Jonas stod där med sin tekopp och såg ganska fånig ut så Åsa tog helt sonika ner ett glas till honom med. “Här. Det lär du behöva om du ska lyssna på allt mitt skit. ”

Två flaskor vin senare hade vi diskuterat alla aspekter av David och Åsas förhållande, speciellt alla Davids nackdelar. “Men vet ni vad det allra värsta är, förutom att han är kär då? Jag hade verkligen sett fram emot att knulla med honom i helgen. Han är en jävel på det, och jag är stormkåt. Nu har han gjort slut och här sitter jag med drypande trosor. ” Åsa suckade tungt och drack ur det sista ur glaset. Jag märkte att Jonas hajade till, så öppenhjärtlig hade han aldrig hört Åsa vara. Han drack ur det sista ur sitt glas och reste sig. “Det är dags för en till, det hör jag det” sa han och gick ut i köket. Åsa satte sig närmre mig i soffan. Det verkade som om hennes ilska mot David hade runnit av henne i takt med att vinet runnit ner. Hennes gråa ögon glittrade och hon bet sig i läppen för att inte le för brett. “Har du berättat för din ljuvliga man vad som hade hänt innan ni gick hem och knullade som kaniner första natten? Hemma hos dig, med dildon på mattan och Mia och Anna i soffan? Vet han om det?” “Jo, jag berättade det i ett svagt ögonblick. Vi låg och pratade om våra fantasier och hamnade på tjejsex, och han undrade vad jag hade varit med om innan och så. Fast jag vet inte om jag borde ha sagt nåt, för han var helt besatt av tanken på dig och mig i flera veckor. Det gick så långt att han började vilja bjuda hit dig på middag och vin för att se om nåt skulle hända mellan oss. Men det var nog tur att du och David hade en bra period just då så att han slutade tjata om det. ” “Slutade tjata om vadå?” Jonas stod i dörröppningen med en vinflaska i handen. “Vad har jag nu tjatat om?” “Det här” sa Åsa och lade sin hand på mitt lår. Jag ryckte till av beröringen och hennes hand rörde sig långsamt in under boxershortsen. “Och det här” Hon slickade mig på halsen. “och det här” viskade hon i mitt öra innan hon bet i det helt lätt. Jag tittade bort mot Jonas som stod med vidöppen mun och bara stirrade. Han ställde vinflaskan i bokhyllan och satte sig i en fåtölj och fortsatte titta på oss. Åsas hand var farligt retfull under mina boxershorts och farligt nära mitt sköte dessutom. Jag visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till, men en blick på Jonas byxor och den väldiga bulan avgjorde det hela. Att jag var dyblöt mellan benen gjorde saken ännu lättare. Jag vred på huvudet en aning och fick Åsas mun precis vid min. Jag kysste henne försiktigt, men det var visst inget för henne. Girigt lät hon tungan utforska hela min mun, hennes läppar och tänder krävde mer och mer av min kyss och snart kysstes vi hungrigt och vilt. Åsa hade flyttat sin hand till mitt bröst istället och den andra handen var på väg under mitt linne mot mitt bara bröst. Jag drog i hennes tröja och motvilligt slutade hon smeka mina bröst så att jag kunde dra av den. Hennes bara bröst var perfekta, runda och mjuka och lagom stora. Jag tog tag i hennes höfter och hon satte sig grensle över mig i soffan. Hennes bröst var nu mitt framför mitt ansikte. Jag sträckte ut tungan och lät den retfullt cirkla bröstvårtan. Det verkade som om Åsa inte hade tid för finlir för jag kände hennes händer i mitt hår och de tryckte mig mot hennes bröst och jag hade inget val utan tog bröstvårtan i munnen och sög och slickade. Hon lutade sig bakåt mot soffbordet och tog stöd i det och stönade högt. Jag lät min tunga slicka hennes bröst och mage neråt och hon smakade lite salt. Hon sköt upp höften mot mitt ansikte och jag hade snart hennes jeansklädda skrev framför näsan. Jag grep med händerna om hennes häck och borrade in ansiktet, hon tryckte sig mot mig och stönade ännu högre.

“Åh herregud” hördes från fåtöljen. Jonas hade knäppt upp gylfen i sina jeans och satt och klämde på ett rejält stånd. “Tjejer, ni förstår inte hur vackra ni är. Som jag har fantiserat om det här, och det är ju till och med bättre än i min fantasi. ” Åsa hade vridit på huvudet för att titta på honom. “Du har sagt att han är välutrustad. men den är mer än det, den är vacker” flämtade hon vid åsynen av Jonas styva lem. “Men han får inte vara med och leka än, jag har väntat på att älska med dig igen länge nu, och då ska jag ha dig själv först. ” “Oroa er inte för mig, jag njuter av varenda sekund jag ser. ” Hans hand rörde sig upp och ner över ståndet, och jag kände hur jag längtade efter att känna honom i mig. Men mest av allt längtade jag efter Åsa och hennes kropp. Jag fick henne att lägga sig på rygg på soffbordet och jag knäppte långsamt upp hennes jeans och drog av dem. Åsas blonda buske täcktes av ett par vita, silkiga stringtrosor. Jag lade handen över hennes kön och tryckte lätt. Hennes trosor var fuktiga av kåtsafter och jag lutade mig över henne och drog in hennes doft, salt och mustig. Jag lät andra handens fingrar smeka hennes lår, från knävecket och uppåt. Åsa vred sig under min beröring och hennes fingrar letade in sig i mitt hår. Min tunga rörde hennes trosklädda sköte och Åsa suckade tungt. Jag tittade upp och såg henne ligga med öppen mun, hennes tunga slickade läpparna fort och ivrigt. “Snälla ta av mig trosorna” stönade Åsa. “Ta av dem och slicka mig. ” Jag kunde inte gärna motstå frestelsen. Hon lyfte höfterna så att jag kunde dra av henne det allra sista plagget. En stund ville jag bara titta på henne. Hennes kön täcktes av blont silkeshår, och hon hade ansat det lite i kanterna. Hon var redan så våt att hennes blygdläppar glänste av safterna och mitt i alltihop reste sig hennes klitoris som en drottning på sin tron. Mest för att retas blåste jag lite kalluft på henne och hon vred sig och skrattade till. Sen sträckte jag ut tungan och slickade långsamt och försiktigt runt hennes sköte. Jag slickade insidan av låren och ljumskarna, nafsade lite i hennes hår och till sist, när hennes händer i mitt hår mer eller mindre tvingade mig lät jag tungan röra hennes klitoris. “Åhh. ååh. mmm. Gud så skönt. ” Hon visade mig var hon ville ha mig genom att styra mitt huvud med händerna. Ibland ville hon ha min tungspets på klitoris, ibland skulle jag suga in hennes läppar mellan mina. Jag formade tungan till en spets och förde in den så långt jag kunde i hennes våta hål, jag sög på hennes klitoris. Hela tiden suckade och stönade hon och lät mig förstå hur mycket hon njöt av min behandling. Jag insåg efter en stund att vi helt glömt bort Jonas, men när jag tittade bort mot fåtöljen förstod jag att jag inte behövde tänka mer på honom på ett tag. Han hade tagit av sig naken och runkade snabbt och taktfast och när vi fick ögonkontakt såg jag på honom att han var i himmelriket och sekunden senare såg jag hur han släppte sin sats på sin mage. Han tittade oavbrutet på mig och log sitt sneda leende. “Jag älskar dig” ordade han till mig och jag återgick till Åsa och hennes våta fitta. Jag såg hur hennes lår började skälva okontrollerat och när jag snabbt och intensivt bearbetade hennes klitta med min tunga ryckte det i hela hennes kropp och hon krökte rygg och orgasmen sköljde över henne. Och över mig.

“Gode Gud, ingen har någonsin slickat mig så där förut” viskade hon när hon kommit tillbaka till verkligheten igen. “Var har du lärt dig såna konster?” Jag skrattade till. Jag har ganska många hemligheter som jag inte delat med Åsa trots att vi har varit vänner i flera år. “Jag levde ihop med en tjej i ett halvår en gång i min ungdom, hon lärde mig det mesta jag kan om det här” viskade jag tillbaka i hennes öra och sedan kysste jag henne. Hon verkade bli upphetsad av sin egen smak och snart hånglade vi friskt på bordet.

“Älsklingar, jag har bäddat i ordning sängen om det kan intressera damerna” sa Jonas från dörren. Vi tittade upp på honom och jag måste säga att jag är imponerad av hans förmåga att få stånd igen så snart. Hans vackra kuk står rakt ut igen, bara några minuter efter att han sprutat. Jag och Åsa reste oss från bordet och på väg förbi Jonas grep han tag i mig och kysste mig häftigt. Bakifrån tog Åsa tag i mitt linne och drog det av mig, sen i mina shorts och de kom av rätt fort de med. Vi står nakna alla tre i hallen och alla rörde vid alla. Jonas kysste min mun, Åsa kysste min nacke och min rygg, och bådas händer rörde sig över hela min kropp. Jag kände Jonas stenhårda kuk mot min mage och jag kan inte tänka mig något som vore bättre än att känna honom djupt inne i mig med en gång. Å andra sidan hade Åsa satt sig på huk bakom mig och hennes händer masserade mina skinkor och särade mina ben så att hon kunde röra vid mitt pulserade sköte. “Sovrummet tjejer, nu” kommenderade Jonas och vi följde villigt. Jag fick lägga mig på rygg mitt på den breda dubbelsängen med Jonas på ena sidan och Åsa på andra. Båda var fullt upptagna med att smeka hela min kropp. “Jag vill se er kyssas” viskade jag. “Är du säker?” undrade båda två i kör. De tittade på mig och på varandra. “Ja för fan! Jag är säker. Kyss varandra, nu. Men ni måste fortfarande röra mig. ” Med Åsas händer på mina bröst och Jonas på min mage såg jag min älskade och min älskarinna förenas i en djup och sensuell kyss. Men de verkade vara mer intresserade av mig än av varandra och snart lutade sig Åsa ner och tog min bröstvårta i munnen och slickade på den, medan Jonas kysste min mage och insidan av mina lår. “Nej, tvärtom ska det vara” sa jag. “Jag vill ha Åsa mellan benen och Jonas här uppe. ” Snabbt bytte de plats med varandra och återigen kysste Jonas mig djupt och innerligt. Jag sträckte ut handen och tog tag i hans stenhårda kuk. Åsa har börjat egga mig till vansinne, hennes händer och mun retade mig med att kyssa och slicka allt utom det jag vill helst. jag bestämde mig för att följa hennes exempel och tog helt enkelt tag i hennes huvud och styrde i henne mot mitt plaskvåta sköte. Ivrigt började hon slicka mig, hon gjorde allt jag nånsin kunnat drömma om och lite till. När hon sen sög in min klitoris mellan sina läppar blir det för mycket, orgasmen kom över mig som från ingenstans. Jag stönade högt och behandlade nog Jonas styva lem ganska omilt i upphetsningen.

Jag kom ganska fort till sans igen och vi visste alla tre att det är dags för Jonas att få specialbehandling. Han lade sig på rygg mellan oss och vi hjälptes åt att kyssa och smeka hans kropp. Vid det här laget var det ingen som riktigt har tid att vara omständlig, så snart var både jag och Åsa nere vid hans styva kuk. Vi slickade varsin sida, från roten till ollonet, lät tungorna vispa runt uppe på toppen och möttes i en kyss med hans ollon som mittpunkt. Jag sög in hans kuk mellan mina läppar och Åsa ägnade sig åt att slicka och suga på hans pung. Vi sög och slickade omvartannat, och båda tävlade om vem som kunde ta mest av hans kuk i munnen. Jag tror att jag vann, men det spelade ingen roll egentligen. Jag kände att jag snart måste känna hans underbara kuk långt upp i min fitta snart annars riskerade jag att bli galen. Så jag viskade i Åsas öra att hon skulle sätta sig gränsle över Jonas ansikte så länge. “Har du inte din härliga rabbit här?” undrade hon viskande. “Den kan ju Jonas roa mig med, medan du roar dig med honom menar jag. ” “Nej inte rabbiten, men en annan leksak har jag allt” viskade jag tillbaka. “Ta hand om Jonas så länge. ” Jag gick upp ur sängen och letade fram min dildo. “Duger den här” sa jag och visade Åsa. “Oj! Jotack, den ska nog räcka fint” sa hon när hon fick se min stora lekkamrat. Jag kröp upp i sängen igen och satte mig grensle över Jonas. Han grep mig ivrigt över höfterna och hans stenhårda kuk var precis vad min drypande fitta längtat efter. Långsamt och retfullt sänkte jag mig över honom men till slut orkade han inte vänta längre utan stötte hårt ända in i mig. “Gode gud, jag. åhhh. ” stönade jag när Jonas kuk fyllde mig till botten. En kort stund satt jag alldeles stilla och såg på när Åsa satte sig grensle över Jonas ansikte med sitt ansikte mot mig. Vi tittade på varandra och sen började jag rida honom rytmiskt. Åsa stönade högt och vred sig kraftigt och jag förstod att Jonas bearbetade hennes fitta med mun och fingrar. En liten stund senare lutade hon sig mot mig och vi kysstes intensivt. Hon stelnade till igen och suckade högt. Det verkade som om Jonas hade hittat dildon och satt den i användning i Åsas blöta hål. “Åh herregud så skönt” stönade hon och började jucka med höfterna mot dildon. Jag red Jonas allt häftigare och ännu en orgasm närmade sig med stormsteg, men jag kände att jag vill dra ut på det lite länge den här gången så jag saktade ner lite för att till sist kliva av helt. Det var dags för Åsa att få reda på vilken underbar känsla det var att ha Jonas kuk långt upp i fittan. Jag lade mig på rygg, Åsa ställde sig på knä mellan mina ben och Jonas bakom henne. I ett enda drag stötte han sin kuk in i henne och hon bet i täcket för att inte skrika högt. En stund senare hade de hittat en takt och Åsa började bry sig om mitt drypande sköte igen, den här gången med dildon. Oändligt långsamt knullade hon mig, ibland förde hon bara in den ett par centimeter och det kändes som om hon skulle kunna reta mig till vansinne. Efter en stund ökade Jonas takten och stötte hårdare och hårdare i henne och det måste ha smittat av sig för hon svarade med att ge mig samma behandling. Snabbare och snabbare gick det och när hon dessutom lät tungan slicka min klitta var det klippt. “Åhhhh. nu. kommer. jag. igen. ” Sekunderna senare hörde jag både Jonas och Åsa stöna av sina orgasmer.

Vi låg i en enda hög och lojt lät vi händerna vandra över varandras kroppar. Vi suckade alla nöjt och tillfredsställt. “Jösses tjejer. Ni är helt makalösa. “sa Jonas efter en stund. “Jag har aldrig i hela mitt liv varit så upphetsad bara av att titta. Ni borde göra film. Ni skulle bli miljonärer med en gång” “Jag behöver inga miljoner när jag har vänner som ni” sa Åsa lugnt. Jag lade armen om henne och borrade in näsan i hennes hår. Bakom mig lade Jonas sig tillrätta med ena handen om mitt bröst. “Åsa har rätt” sa jag “vem behöver pengar egentligen?”

Rösta på Jonas Åsa och Jag:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (160 röster, snitt: 3.88 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

7 svar to “Jonas Åsa och Jag”

 1. Erika:

  Det går åt några kalorier här! Skönt värre!

 2. Veronica:

  Bilken underbar novell, jösses amalia vad jag är varm nu…

 3. Linda:

  Jag drömmer om en trekant med min kille och en tjej. Vilket knull det skulle bli! Vi skulle låta honom spruta över våra ansikten.

 4. The Dildo Is In The Wardrobe:

  Jag älskar den här novellen..
  / F13

 5. Martin:

  fan va bra!

 6. PL:

  Himla bra novell, skulle gärna varit med i den situationen.

 7. Tiger66:

  Jätte läskig. Sånahär noveller älskar jag. *****

Kommentera Jonas Åsa och Jag