Johanna på middag

Femte berättelsen om Johanna Den här gången är jag och Johanna hembjudna till Mattias och Maja.

Vi satt i soffan och tog en kopp kaffe efter maten. Maja hade visat prov på sin utomordentliga skicklighet i köket. Medan Mattias hällde upp sherry till flickorna satt jag och smuttade på min whisky. Han hade köpt hem ett par flaskor Chivas Royal Salute under sin senaste resa och nu satt vi och njöt av drycken, som med sina 21 år, var lika gammal som Maja. Nu skulle man bara ha en avsugning också, så hade allt varit perfekt, sa jag till Mattias. Han skrattade högt och svarade att det inte hade varit helt fel.

Eftersom vi kände flickorna tämligen väl, visste vi att det vi sa skulle ge resultat. Mycket riktigt dröjde det inte länge efter Mattias hade satt sig förrän flickorna kröp ner från soffan och ställde sig på knä framför oss. Johanna började knäppa upp min gylf, samtidigt som Maja lossade Mattias livrem. Plötsligt tittade de på varandra, log och vände sig mot varandra. Döm om vår förvåning när flickorna, istället för att leka med våra kukar, började kyssa varandra och smeka varandras bröst.

Lekfullt knuffade Maja omkull Johanna och dök ner mellan hennes ben. Hon flämtade till av förvåning när hon såg att Johanna inte hade några trosor på sig under klänningen utan lämnade fritt tillträde till sitt renrakade kön. Johanna särade villigt på låren för Maja, som ivrigt började slicka hennes blygdläppar som redan var svullna av kåthet.

Johannas kinder rodnade och hon stönade högt av upphetsning när Maja tryckte in två fingrar i hennes fitta. Medan hon körde fingrarna in och ut i Johannas kön, lät Maja tungan fladdra över Johannas klitoris. Utan förvarning drog hon ut fingrarna och pressade sakta in dem i Johannas analöppning. Johanna skrek till av njutning och Mattias och jag insåg att vi inte längre kunde sitta passiva.

Mattias satte sig vid Johanna så att hon kom åt att suga hans stake. ivrigt tog hon hans lem i munnen och sög med långa drag. Jag ställde mig på knä bakom Maja och lyfte upp hennes kjol. Det syntes tydligt att trosorna hade en våt fläck i grenen. Jag drog ner hennes vita stringtrosor och smekte hennes kön. Av fukten att döma var hon mer än redo. Jag tryckte in ett par fingrar och drog dem fram och tillbaka ett par gånger. Sedan satte jag kukhuvudet mot hennes fittöppning. hon tryckte sig bakåt mot min kuk och jag kände hennes fuktiga värma omsluta min styva påle.

Maja slickade Johannas fitta och fingerpullade hennes rövhål med två fingrar. Åsynen av detta inspirerade mig att smeka Majas anus och snart gled ett finger in i hennes bakre hål. Maja stönade högt och juckade emot ännu hårdare. Vi bytte ställning och satte oss i soffan i stället. Maja satte sig Ovanpå mig och började rida min påle. Johanna, som varit och hämtat en sele med löskuk, ställde sig på alla fyra på golvet och började slicka Majas anus medan hon spände på sig selen. Mattias ställde sig på knä bakom Johanna och tryckte in staken i hennes våta fitta. Efter bara ett par drag var hans lem tillräckligt hal och den gled lätt in i Johannas välsmorda stjärt.

Johanna tryckte in två fingrar i Majas rövhål och det räckte för att det skulle gå för henne. Hon skakade i hela kroppen av orgasmen när Johanna började föra fingrarna in och ut i hennes stjärt. Mattias ökade tempot i Johannas anal och smekte samtidigt hennes fitta med högerhanden. Det gjorde att det gick även för Johanna och hennes ringmuskel spändes kring Mattias styva påle.

Maja klev av min stake och vände sig om. Sedan sjönk hon sakta ner på den igen så att den kom att glida in i hennes bakre trånga hål. Hon rörde sig sakta upp och ner på min lem. För varje gång gled jag in ytterliagre tills min kuk var helt begravd i hennes röv. Hela tiden hade Johanna smekt och slickat henne.

Johanna kom nu fram och riktade in strapon-dildon mot Majas kön. I en enda rörelse pressade hon in den i den lilla koreanskans hungriga fitta. Hur Johanna lyckades göra detta och ändå behålla Mattias stake långt inne i sin stjärt är ett tecken på beundransvärd smidighet. Vi började röra oss i långsam takt, men snart kom vi in i rytmen och kunde öka tempot.

Majas stjärthål kramade min stake på ett ytterst effektivt sätt. Att känna kuken glida in och ut i det trånga men välsmorda hålet, gjorde att jag nådde klimax ganska snart. Mattias trivdes tydligen lika bra i Johannas röv och hade, liksom jag, inte långt kvar.

Vi särade på oss och jag satte mig i soffan. Maja ställde sig på knä mellan min ben och började suga min lem. Johanna ställde sig på knä bakom Maja och pressade in löskuken i hennes anus. Hon började stjärtknulla Maja med långa drag, medan Mattias ställde sig så att Johanna kom åt att suga honom.

Jag kom först av oss två. Min första spermakaskad sköts rakt in i Majas öppna mun. Hon runkade och sög min kuk medan hon klämde åt om roten, så att hon kunde styra mina sprut precis som hon ville. När hon hade svalt det första sprutet öppnade hon sin mun och släppte fram ännu en kaskad. Så fortsatte hon tills hon hade fått i sig tre sprut rakt in i munnen. Sedan släppte hon flödet fritt och spelade med tungan över mitt ollon. Jag fortsatte spruta en bra stund så att Maja fick ansiktet praktiskt taget täckt av min säd. Med bestämda sug fick hon ut de sista dropparna ur min kuk.

Synen av mina kaskader i Majas ansikte och mun blev för mycket för Mattias. Han kom så häftigt i Johannas mun att hon inte hann svälja. Hon gjorde så gott hon kunde, men en rännil rann från hennes mungipa och hade droppat ner på golvet om inte Maja varit snabb och slickat den i sig. När även Mattias var renslickad var det bara Majas ansikte som var kladdigt. Johanna var inte sen att rengöra även detta med sin tunga, samtidigt som hon knullade Majas bakre hål med strapon-dildon.

Att se de två skönheterna i denna heta situation, var extremt upphetsande och snart började det åter rycka i våra kukar. Mattias satte sig i soffan och fick Maja att sätta sig på honom. Hans påle, som åter var styv, gled lätt in i hennes kön. Johanna följde efter och tryckte in löskuken i Majas trånga rövhål ännu en gång. Jag gick in i sovrummet och hämtade en stor dildo i nattduksbordet. Sedan ställde jag mig bakom Johanna och tryckte in min stake i hennes härligt savande fitta.

När vi jobbat oss upp i ett behagligt knulltempo, pressade jag utan förvarning i dildon i Johannas arsle och satte igång den på max. Vibrationerna från den surrande staven kändes tydligt i min kuk och när jag började knulla Johannas stjärt med långa hårda drag kunde hon inte hålla tillbaka orgasmen. Hon skrek rakt ut av njutning och juckade emot häftigt, vilket gjorde att löskuken hon hade fastspänd for som en pistong in och ut ur Majas kåta rövhål. Nu kunde naturligtvis inte Maja heller hindra känslorna som vällde upp från hennes underliv. Orgasmen som for genom hennes kropp fick henne att skaka så våldsamt att jag trodde att vi skulle falla av soffan.

För bekvämlighetens skull bestämde vi oss för att fortsätta inne i sovrummet. Johanna tog av sig selen med löskuken och Maja lade sig på rygg på sängen. Jag satte mig på knä mellan hennes ben, lyfte upp henne en aning och tryckte in min påle i hennes kön. Johanna satte sig över Majas ansikte så att de hamnade i en sextionia. Hon slickade omväxlande Majas klitoris och mitt kukskaft medan Mattias ställde sig tillrätta bakom Johanna, som fortfarande hade dildon uppkörd i röven. Han drog ut löskuken och ersatte den med sin stake.

Jag knullade Maja i ett raskt tempo när jag plötsligt drog kuken ur henne och Johanna fick den i munnen. Maja hade fått tag på dildon och började knulla Johannas fitta med den. Johanna stönade högt när hon tog min lem i handen och riktade den mot Majas stjärthål. Jag pressade på lite och gled lätt in i hennes anus.

Johanna var redan dubbelpenetrerad med Mattias kuk i röven och en dildo som Maja körde in och ut i hennes kön. Eftersom hon har ett starkt sinne för rättvisa, lossade hon löskuken från selen och körde in den i Majas fitta så att även hon fick njuta av en dubbelmacka.

Jag knullade Majas anus i ett snabbt tempo och lät ibland min påle glida helt ut så att Johanna kunde suga den. Att se Mattias rövknulla Johanna, samtidigt som jag satte på Maja i stjärten var oerhört upphetsande och jag kände att jag inte kunde hålla tillbaka min sats länge till. Jag ökade tempot och kände de välbekanta ryckningarna i pungen. Med ett vrål pressade jag staken så långt det gick in i Majas anus och sköt min första stråle upp i hennes trånga stjärt. Johanna lyckades få mig att dra ut kuken, så att hon kunde få resten av satsen mellan sina läppar.

Ungefär samtidigt började Mattias knulla Johannas stjärt djupt och hårt. Det dröjde inte länge innan det gick för honom djupt inne i Johannas trånga, hala röv. Han drog staken ur hennes stjärt och sprutade ett par kaskader i Majas ansikte innan hon fick kuken i munnen och kunde slicka den ren. Under tiden fick Johanna henne att lyfta på stjärten så att hon kunde slicka i sig säden som rann ut från Majas pulserande analöppning.

Nu var både Mattias och jag alldeles utpumpade, men det var inte flickorna. De fortsatte slicka och smeka varandra medan Mattias hällde på mer whisky och ett stänk vatten i våra glas. Vi lutade oss tillbaka i soffan och såg på när Johanna och Maja fick ytterligare varsin orgasm innan även de var helt tillfredsställda.

Efter en lång, varm dusch klädde vi på oss och tog en kopp kaffe och en bit sockerkaka, som Maja hade bakat. Det var onekligen skönt att sitta ner och fika som vanligt en stund. Ingen sa något, men vi visste alla fyra att det inte var sista gången vi skulle ha en riktig orgie tillsammans. Så tackade Johanna och jag för en ovanligt trevlig middag och promenerade hem. Väl hemma var vi alldeles för utmattade för att hitta på något snuskigt, så vi somnade praktiskt taget direkt. Efter jag hade gett henne en omgång till i röven, förstås.

© Mr. Pink 1999

Rösta på Johanna på middag:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (14 röster, snitt: 3.79 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Johanna på middag