Johanna med flera

Fjärde berättelsen om Johanna I vilken Mattias och jag sätter på Ida och Johanna och sedan Maja i alla hål.

Jag ringde till Mattias en fredag eftermiddag. Jag kan behöva hjälp i kväll, sa jag. Johannas lillasyster kommer på besök igen. Räcker det med mig? frågade han. Det räcker fint. Jag visste att jag kunde räkna med Mattias när det gällde att knulla. Vi hade vuxit upp tillsammans och hade samma åsikter och värderingar om olika variationer på temat, som analsex, gruppsex, dubbelpenetration och sådant. Vi tände båda på söta trånga stjärtar och vi bokförde fanatiskt de flickor vi hade rövknullat. Den som hade flest bokförda fick titulera sig Stjärtkung.

Senast var det Mattias som hade ledningen, men sedan jag hade satt på Johannas lillasyster Ida analt, hade jag eliminerat hans ledning. Nu skulle jag dock låta honom få ensamrätt till titeln igen, men det var bara en tidsfråga innan jag skulle köra kuken i hans flickväns trånga stjärt och vi åter skulle ligga lika. Eftersom vi var så nära vänner delade vi alltid med oss till varandra. De passerade ringmuskler som fanns på min lista, var med få undantag desamma som han hade på sin. De allra flesta flickorna på listorna hade vi dessutom dubbelmackat.

På vägen från mitt arbete hämtade jag upp Ida vid stationen. Jag mötte henne på perrongen och hon gav mig en lång het kyss. Jag har längtat så, viskade hon. Sist hon hade varit på besök hade hon förlorat sin oskuld i båda hålen till mig och visat sig vara en analkåt liten rövslyna, som gjorde vad som helst för en styv påle i sitt bakre hål. Denna egenskap gjorde henne slående lik sin syster. Jag har inga trosor på mig, sa hon i förbigående när vi gick mot bilen. Jag tittade på henne och insåg att med den korta klänningen hade hon inte kunnat hålla mycket hemligt på tåget. Hon läste mina tankar och sa: Jag satt mittemot en kille som gick i min parallellklass på högstadiet. Han var tvungen att gå på toaletten fyra gånger under resan. Jag skrattade högt. Den stackars grabben var förstås helt förstörd.

Jag öppnade dörren på passagerarsidan för Ida och hon klev in i bilen. När jag hade startat motorn och svängde ut från parkeringsplatsen sa hon: Jag vill inte vänta längre. Jag vill känna din hårda kuk i min trånga stjärt nu. Ur sin handväsa tog hon fram en grov svart dildo. Hon lyfte på klänningen och förda sakta in den i sin våta könsöppning. Sakta körde hon löskuken in och ut i sin slätrakade fitta och jag insåg att jag måste göra henne till viljes. Jag svängde in i ett parkeringshus och fortsatte till översta planet.

När jag hade parkerat drog hon dildon ur sitt sköte och vi klev ur bilen. Ida ställde sig mot bilen med händerna på biltaket och svankade. Jag ställde mig bakom henne, tog fram min styva lem och lyfte på hennes klänning. Med ett enda tryck körde jag in staken i hennes våta kön och började jucka fram och tillbaka. Då min kuk var tillräckligt fuktig av hennes safter drog jag mig ur hennes kön och satte ollonet mot hennes stjärthål. Sakta pressade jag in min lem i hennes stjärt tills den var helt inne. Jag började försiktigt köra kuken in och ut i hennes trånga anus. Under tiden smekte Ida sin fitta med högerhandens fingrar. Plötsligt drog hennes rövhål ihop sig i spasmer medan hon frenetiskt smekte sin klitoris. Hennes orgasm varade länge och jag var tvungen att använda milt våld för att överhuvudtaget kunna röra min stake inne i hennes stjärt.

Idas lust gjorde att även jag började närma mig klimax, så jag började rövknulla henne med långa drag. Ganska snart kände jag hur mina pungkulor började dra ihop sig och jag gjorde mig redo att skjuta min sats. Ida var med på noterna och så snart jag drog mig ur hennes trånga bakre hål, vände hon sig om och började suga min påle. Hon hann knappt mer än få in min kuk mellan sina läppar förrän jag fyllde hennes mun med min säd. Hon svalde glupskt, men inte tillräckligt fort. En del rann ut i hennes vänstra mungipa och droppade ner på hennes nu rätt skrynkliga klänning.

- Tack, sa hon och log varmt mot mig. Det där behövde jag. Jag har inte fått kuk ordentligt på tre veckor. Har du varit helt utan sedan du var här sist? frågade jag ganska förvånad. Ja, jag har helt enkelt inte kunnat hitta någon som jag velat ha. Så utsvulten som du verkar är det tur att jag har skaffat hjälp, sa jag. Jag skulle nog inte klara av både dig och Johanna själv. Vi satte oss i bilen och var snart på väg hem.

När vi klev in genom dörren till lägenheten hördes konstiga ljud och stön från vardagsrummet. Jag anade att det var Mattias som hade kommit och att Johanna, som den perfekta värdinna hon var, hälsade honom välkommen på sitt alldeles eget sätt. Mycket riktigt fick jag mina misstankar bekräftade när vi kikade in. Där satt Mattias i soffan utan byxor. Ovanpå, med ryggen vänd mot honom, satt Johanna med ett leende på läpparna, klänningen uppdragen över höfterna, en stor dildo i sin slättrakade fitta och Mattias grova kuk djupt uppe i analen.

- Jaså, ni har redan börjat, konstaterade jag. De nickade jakande i soffan utan att slå av på takten i sitt knullande. Ida, han med kuken i din systers röv är min bäste vän, sa jag till Ida. Du kan vara lika snäll mot honom som du är mot mig. Hej Mattias, sa Ida och log ett oskyldigt leende mot honom. Hoppas du trivs med kuken i min systers röv. Hjälp till här, sa jag till Ida och gick fram till ett skåp i bokhyllan. Där plockade jag först fram ett kamerastativ, som jag räckte henne, sedan tog jag fram min videokamera och tände belysningen, vilken jag riktade mot soffan där händelserna hade sitt centrum. Ida fällde raskt upp kamerastativet och jag spände fast videokameran och laddade den med en tom kassett. Därefter riktade jag kameran mot soffan och tryckte på inspelningsknappen. Fortsätt bara! sa jag till Johanna och Mattias. Det blir skitbra.

Medan Johanna red Mattias stake, gick Ida och jag fram till soffan och började klä av varandra. Ida satte sig på knä mellan Johannas ben och började slicka och smeka sin systers kön. Under tiden tryckte jag in min kuk i hennes fitta, vilket fick henne att stöna högt. Samtidigt som jag knullade Ida närmade sig Mattias utlösning. Johanna klev av hans påle och Ida började slicka och suga honom. Med ett stön sprutade han den första kaskaden rakt i hennes mun. Johanna hade vänt på sig och kunde fånga upp det andra sprutet mellan sina läppar.

Johanna hade kvar dildon i sitt kön och fortsatte köra den in och ut medan hon tog på sig att suga upp Mattias till funktionsdugligt skick. Själv passade jag på att dra mig ur Idas fitta och ännu en gång pressa in min påle i hennes analöppning. Ida stönade högt av vällust och jag började knulla henne i raskt tempo. Mattias tittade som förhäxad på hur min kuk gled in och ut i Idas tajta stjärt. Vilken liten läckerhäck, sa han medan han sträckte fram handen och smekte hennes kön. Jag drog ut min stake och fick Ida att grensla Mattias nu hårda lem. Medan Ida fick fittan fylld av Mattias, passade jag på att ställa mig bakom Johanna och trycka in min kuk i hennes villiga röv.

Jag knullade Johannas trånga stjärt i ett våldsamt tempo. Precis samtidigt som det gick för henne i en häftig orgasm, kom även Ida på Mattias stake. Mattias smekte hennes uppnosiga bröst medan jag drog mig ur Johannas rövhål och ställde mig bakom Ida. Nu var det dags för henne att uppleva sin första riktiga dubbelmacka. Försiktigt satte jag ollonet mot Idas trånga varma analöppning och pressade. Ida stönade högt när min kuk sakta gled in i hennes stjärt. Efter lite arbete var jag helt inne och började röra mig försiktigt.

Medan Mattias och jag höll på att dubbelknulla hennes syster, hade Johanna tagit hand om videokameran och filmade oss ur alla tänkbara vinklar. Efter ett tag kände jag att jag inte hade långt kvar till utlösning. Jag ökade tempot och märkte att Mattias hängde på. Plötsligt gick en orgasm i vågor genom Idas kropp och min kuk klämdes åt i hennes anus. Nu hade jag verkligen inte långt kvar. Jag körde min lem in och ut några snabba drag och sedan drog jag ut den och ställde mig så att Ida kom åt att suga. Min stake hann knappt komma in i hennes mun innan hon fick den första strålen mellan sina läppar. Johanna kom och ville också vara med, så jag lät dem dela på min sats, som aldrig verkade sina.

Mattias fann situationen så upphetsande så han fick Ida att resa sig och ställa sig på knä i soffan, med armbågarna vilande på ryggstödets ovansida. Sedan riktade han in kuken och tryckte in den i hennes stjärt. Han analknullade henne snabbt och hårt i ett par minuter innan det gick för honom och han fyllde hennes ändtarm med varm klibbig sperma. Under tiden hade Johanna sugit min kuk, så att den hade rest sig ganska rejält ännu en gång. Johanna lade sig på rygg i soffan och jag ställde mig på knä mellan hennes ben. Så tryckte jag in min kuk i hennes våta och villiga fitta och började knulla henne i raskt tempo. Under tiden hade Ida tagit Mattias lem i sin mun och sög med långa drag. Efter en liten stund lyfte jag upp Johanna så att jag kom åt att pressa in min stake i hennes trånga stjärt. Jag smekte hennes toppiga bröst medan min kuk for in och ut som en pistong i hennes anus.

Johanna fick tag i dildon och körde snabbt in den i sin savande fitta. Även Ida hade fått tag på en dildo, som hon smekte sig själv med. Ida insåg att Mattias var redo för ännu en omgång, så hon grenslade hans kuk med ryggen mot honom. Sakta sjönk hon ner tills hans lem var helt begraven i hennes trånga stjärt. Hela tiden smekte hon sitt kön med den vibrerande dildon. Samtidigt som Ida började rida Mattias stake pressade hon in den grova dildon i sitt kön. Med ökande tempo knullade hon sig själv och Mattias medan videokameran registrerade allt som hände i soffan.

Vi knullade som besatta medan svetten rann från våra kroppar. Mattias vände på sig själv och Ida så att han kom att analknulla henne bakifrån. Under tiden hade Johanna vridit sig under mig så att även hon stod på alla fyra. Johanna var den första som kom. Hennes orgasm gjorde att hennes ringmuskel klämde åt runt min kuk så att den satt som gjuten i betong. Samtidigt knullade hon sin fitta våldsamt med dildon. Jag antar att det var åsynen av detta som tippade Ida över krönet och gjorde att det gick även för henne.

I efterdyningarna av flickornas orgasmer körde jag och Mattias våra stakar frenetiskt in och ut i deras stjärtar. Det tog inte lång stund innan det var dags för oss att spruta ytterligare en gång. Vi tog några avslutande drag i deras rövhål innan vi drog oss ur. Flickorna gjorde sig redo att ta emot våra satser i sina väntande munnar. De turades om att runka och suga våra stenhårda kukar. Jag var först med att skjuta min säd rakt in i Idas ivriga mun. Bara ett par sekunder senare var det Mattias tur. Hans första sprut träffade Johanna mitt på nästippen. Vi lade flera spermakaskader i flickornas öppna villiga munnar och över deras bröst.

När de hade sugit ut allt vi hade att ge, fortsatte de att slicka i sig vår säd från varandras ansikten och bröst. Hela tiden hade de knullat sig själva med sina dildos. Utmattade låg vi oss i en stor hög i soffan och lät svetten rinna av oss.

På lördagens förmiddag bestämde sig Ida och Johanna för att ta en shoppingrunda, så jag körde hem till Mattias för en kopp kaffe. När jag ringde på kom hans flickvän Maja och öppnade. Vi hade bara träffats ett par gånger tidigare, men det märktes tydligt att vi drogs till varandra. Hej, sa hon, hade ni trevligt igår? Jotack, svarade jag. Mattias hade tydligen berättat vad vi hade gjort. Det var uppenbart att tanken hade gjort henne upphetsad. Det var kanske nu det var dags att återerövra titeln som stjärtkung.

Jag tittade på Majas välformade kropp där hon stod iklädd enbart en stor skjorta och ett par vita stringtrosor. Hon var 21 år gammal och mycket söt. Maja var adopterad och kom ursprungligen från Korea. Hennes kropp var fast och smärt och hon hade små bröst med nästan ständigt styva bröstvårtor. Mattias hade berättat att hon alltid hade helt rakade blygläppar med bara en liten tofs ovanför fittan och att hon älskade att få kuken i röven. Det verkade vara en tjej helt i min smak.

Jag klev in i lägenheten och började ta av mig skorna. Mattias är inte hemma, sa Maja. Det gör inget, svarade jag. Vi kan väl lära känna varandra så länge. Hur väl vill du lära känna mig? frågade hon och såg mig djupt i ögonen. Jag sa ingenting utan drog henne till mig och kysste henne. Hon tvekade först, men det dröjde inte länge innan min kyss besvarades. Jag omfamnade henne och smekte hennes rygg ner mot stjärten, över skinkorna och upp längs hennes midja.

Hon tog min hand och ledde mig in i sovrummet. Där inne lossade hon min slips och började knäppa upp min skjorta. Under tiden smekte jag hennes stjärt och lät ett finger glida in under stringen mellan hennes skinkor. Hon stönade högt när jag började pressa in mitt långfinger i hennes anus samtidigt som jag med andra handen fingerpullade hennes fitta utanpå de minimala trosorna.

Hon lossade min livrem, knäppte upp mina byxor och lät dem falla till golvet. Jag tog tag i hennes skjorta och drog den över hennes huvud samtidigt som hon sjönk ner och tog min redan ganska stora kuk i munnen. Utan förvarning sög hon in hela min lem som den värsta Linda Lovelace i ‘Långt ner i halsen’. Fortfarande med min stake i sin mun välte hon ner mig på sängen. Jag vred henne så att vi låg i en 69:a och tog av henne trosorna.

Så tryckte jag in mitt långfinger i hennes stjärt igen medan jag slickade hennes blygdläppar och lät tungan spela över klitoris. Hon fortsatte suga som besatt och efter en stund lyckades jag trycka in även pekfingret i hennes analöppning. Jag fingerknullade hennes stjärt med två fingrar och slickade hennes våta fitta en stund innan jag fick henne att ställa sig på alla fyra.

Jag hade fortfarande två fingrar i hennes röv när jag pressade in min påle i hennes hala trånga kön. Jag knullade hennes släta fitta med långa hårda drag medan jag körde mina fingrar in och ut i hennes anus. Hon juckade emot och vi var snart uppe i ett snabbt tempo. Ooooh. din stora kuk är så härlig, sa hon. Kör in den i andra hålet. Utan att svara drog jag ut kuken och siktade på hennes lilla rövhål. Då hennes safter hade runnit rejält över min stake var det inga problem att tränga förbi hennes tajta härliga ringmuskel. Sakta började jag jucka fram och tillbaka.

Det tog inte lång stund innan det gick för Maja. Hennes analöppning snörptes åt kring min lem och hon skrek rakt ut medan orgasmen drog igenom hennes kropp. Hon smekte sitt kön med fingrarna och skakade en lång stund. Så fort hennes ringmuskel slappnade av en smula började jag knulla henne igen. Jag kände hur jag närmade mig utlösning. Maja märkte det också och juckade emot ännu hårdare. Fyll min röv med din heta sperma, sa hon. Hon hade tre fingrar uppkörda i sin fitta och smekte sig själv i ett raskt tempo. När jag sprutade min heta sats upp i hennes ändtarm gick det för henne ännu en gång. Det kändes som om jag tömde mig på litervis med säd medan hennes anal praktiskt taget sög ut varenda droppe ur min pung.

Efteråt låg vi och kelade en stund, fortfarande med min lem i hennes anus. Det var inget dumt sätt att lära känna varandra, sa hon. Jag kunde inget annat än hålla med. Mattias uppenbarade sig i dörröppningen till sovrummet. När han såg oss flinade han och undrade vad vi höll på med. Vi har bara lärt känna varandra lite, svarade Maja, vill du göra oss sällskap?

Mattias klädde snabbt av sig och gjorde oss sällskap i sängen. Maja tog hans kuk i munnen medan jag tryckte upp ett par fingrar i hennes stjärt och började slicka hennes välsmorda fitta. Det tog inte lång stund för Mattias stake att resa sig till ett rejält stånd, så Maja vände på sig och började suga mig samtidigt som Mattias trängde in i hennes fuktiga kön. Han knullade henne med långsamma drag medan hon stönade högt och ännu en gång lyckades ta in hela min lem i sin mun. Efter en liten stund ökade Mattias hastigheten och juckade så hårt och bestämt att hela sängen skakade.

- Jag har smort upp hennes häck åt dig, sa jag och syftade på hennes anal. Tack, svarade han och skrattade. Det var hyggligt. Han drog kuken ur henne med ett ploppande läte och lade sig på rygg på sängen. Maja var inte sen att förstå vad han ville, så hon satte sig grensle över honom. Utan problem gled hon ner över hans lem så att den åkte in till roten i hennes genomknullade röv. Ja det var välsmort, sa Mattias när Maja började röra sig upp och ner och han kände hur effektiv min säd var som glidmedel.

Jag reste mig upp och ställde mig vid kanten på sängen så att Maja kom åt att fortsätta suga mig. Plötsligt tog hon tag i mig och fick mig att sätta mig på knä mellan hennes ben. Hon ville tydligen bli dubbelmackad, något som jag naturligtvis inte kunde neka henne. Tack vare att hon var så kåt gick det lätt att pressa in kuken i hennes kön. Efter ett par drag kom vi in i ett bra tempo och Maja kved av njutning.

Jag använde ena handen för att stimulera hennes klitoris medan Mattias nådde runt henne och försiktigt nöp i hennes styva bröstvårtor, något som hon verkade älska. Våra smekningar av hennes bröst och kön tillsammans med den uppfyllda känsla hon fick av att bli dubbelpenetrerad, gjorde att hon efter bara en kort stund nådde klimax i en serie intensiva multipelorgasmer. Medan det gick för henne fortsatte Mattias och jag att knulla hennes båda pulserande hål i allt högre tempo.

När Majas orgasmer hade avklingat kände både jag och Mattias att det inte var långt kvar tills även vi skulle komma. Jag drog därför snart ut kuken ur hennes kön och Maja var inte sen att börja suga. Mattias hade fortfarande sin lem i hennes anal och samtidigt som jag sprutade kaskader med sperma rakt ner i Majas svalg, fyllde han hennes ändtarm med sin varma sats. Så drog han sig ur hennes röv och Maja slickade och sög våra slaknande lemmar rena.

Efteråt låg vi och småpratade en stund. Maja sa: Tack ska ni ha. Jag har aldrig blivit så totalt genomknullad innan. Ja det var en höjdare, sa jag. Det får vi göra om snart igen. Mattias höll med om att det var en extraordinär upplevelse. Jag gick där ifrån först sedan jag förvissat Maja om att jag skulle ställa upp på det här snart igen. Då skulle jag dessutom ta med Johanna.

Rösta på Johanna med flera:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (9 röster, snitt: 3.33 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Johanna med flera