Jobba tidigt

Jobba tidigt Det hände en dag när jag kom tidigt till jobbet, det var bara jag och en tjej som hade kommit. Vi hade gått och varit lite intresserad av varandra en tid och jag brukade stanna till och prata med henne på min väg från kaffeautomaten. Jag satte mig ner bredvid hennes skrivbord och jag kunde inte låta bli att titta på hennes långa vältränade ben, hon hade en kort kjol på sig så man såg ganska mycket av dem. Och när hon vände sig mot mig och särade lite på benen såg jag att hon inte hade några trosor på sig! Jag hade svårt att slita blicken från hennes sköte när vi pratade, så hon märkte snart vart min fokusering var. Hon sa -”Vill du följa med till toaletten och göra mer än att bara titta?” Jag blev helt ställd och kände hur det började växa i byxan. -”Javisst” fick jag ur mig! Vi gick in på den största toaletten vi hade på jobbet och jag satte mig ner på toalettstolen. Hon ställde sig framför mig med ryggen mot mig och började hasa upp kjolen över sin välformade rumpan. När hon hade fått upp den tillräckligt långt böjde hon sig framåt med särade ben och då såg jag att hon var helt rakad förutom en liten triangel strax ovanför klitoris. Det gjorde mig ännu mer upphetsad så jag smekte mina händer uppför hennes ben tills jag kom till hennes fasta skinkor. Jag särade på skinkorna och lät min tunga glida över hennes lena rakade blygdläppar. Hon stönade till när jag kom till hennes klitoris och tryckte fittan mot mitt ansikte. Jag fortsatte att slicka henne och förde in ett finger i hennes fitta och kände att hon redan var tillräckligt våt. Jag förde två fingrar och masserade hennes klitoris samtidigt som jag lät min tunga leka lite runt hennes rövhål. Jag hörde på hennes stön och kände hur hennes fitta kramade runt mina fingrar samtidigt som det gick för he ne. Jag reste mig upp och sa till henne att nu var det min tur, så hon satte sig ner på toalettstolen och drog ner mitt blixtlås och tog fram min styvnande kuk. Hon började med att slicka lite försiktigt på ollonet bara för att retas men sen tog hon hela min kuk i munnen och hon sög den med långa djupa drag samtidigt som hon smekte min pung. Det var så skönt att jag kände att snart skulle gå för mig, så jag sa “Var beredd och svälj för här kommer jag!” Hon tog kuken långt in och jag tömde sperman rakt ner i halsen på henne! Efterdet så jag sa till henne att resa på sig och vända ändan mot mig. Så hon ställde sig bredbent framför mig, böjde sig fram och tog tag i handfatet. Jag ställde mig bakom henne, särade på hennes fitta och tryckte in kuken hela vägen in till botten. Hon stönade vällustigt och började göra motjuck mot mina långa stötar. Det dröjde inte länge förrän jag kände hur hennes fitta började krama om min kuk och sedan gick det för oss båda två tillsammans. Hon sa “Nu vill jag vill känna din kuk i rövhålet!” Jag tog hjälp av lite handcréme och började mjuka upp hennes anus med ett finger. Hon slappnade snart av och jag kunde börja pressa in kuken. Jag började lite lätt med att bara föra in ollonet och förde de ut och in några gånger tills det att hon kunde ta emot hela mig. Då tryckte jag in min kuk i hela dess längd och kände att jag snart skulle komma igen. Så samtidigt som jag fortsatte att knulla hennes rövhål, förde jag in två fingrar i hennes fitta och började smeka hennes klitoris. Hon började stöna och jag kände att hon var på väg att komma. Det tog inte lång stund tills hon fick en tredje orgasm och kort därefter jag fyllde hennes rövhål med min sperma. Efter det föll vi båda utmattande ihop på golvet, tittade på varandra och sa “Det här var ett bra sätt att börja arbetsdagen på!

Rösta på Jobba tidigt:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (9 röster, snitt: 3.56 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Jobba tidigt