JENNY, EN AU-PAIRS ÄVENTYR, del 2

Jag stod i skuggan av bilen med den kalla, fuktiga gryningsdoften stickande i näsborrarna, och hörde fotstegen närma sig. De kom rakt emot mig från stora landsvägen. I den tidiga gryningens absoluta stillhet, som omgav mig från alla håll, hörde jag dem så klart att jag nästan tyckte mig se mannen som åstadkom ljudet. Vi skall möta Stu här! Ted kom ut ur bilen och ställde sig bredvid mig. Fotstegen kom närmare och ur diset framträdde nu en gestalt, som närmade sig bilen. Han var stor och kraftig. Ansiktet doldes delvis av en uppfälld rockkrage, men jag lade märke till hans stirrande ögon under de buskiga ögonbrynen. Stu! Vi har väntat på dej. Har du öppnat grindarna? Ja! Svaret var kort och entonigt. Den storväxte mannen kom nu fram till oss. Han stannade framför bilen och betraktade mig ingående. OK. Hoppa in! Ted gled in i bilen och satte sig vid ratten. Stu öppnade bildörren på andra sidan och satte sig bredvid honom. Veronica öppnade bakdörren och drog in mig i baksätet. Frida halvsov där hon satt ihopkrupen i sin hörna. Ted startade bilen, en stor svart Bentley, och körde sakta i väg. Vi passerade över stora landsvägen och tog nästan omedelbart in på en liten biväg. Efter ett femtiotal meter passerade vi genom ett par stora järngrindar. Jag tittade ut genom vindrutan och såg ett högt staket. Bilen stannade och Stu klev ur. Han stängde grindarna och vred om nyckeln i ett stort lås. Ted körde vidare utan att vänta på honom. Inbäddat i en vildvuxen trädgård låg ett gammaldags tvåvåningshus rakt framför oss. Ted körde fram till entrén, stannade bilen igen och bad oss stiga ur. Vi gick in i huset. Hallen var sparsamt upplyst. Vi tog av oss ytterkläderna. Frida tog mig under armen och ledde in mig genom ett valv. Framför mig såg jag ett stort rum och i mitten av rummet ett tungt långbord med fyra plyschklädda biblioteksstolar på varje långsida. Här äter vi frukost, älskling! Jag mötte Fridas blick. Hon log emot mig. Vi tog plats och strax efter kom Ted och Veronica och slog sig ned bredvid oss. Stu var försvunnen ett par minuter och när han återvände kom han bärande på en stor bricka med en rykande kaffepanna, smör, bröd och ost. Vi åt under tystnad. Stu serverade. Han var tydligen husets tjänare. Vi hade lämnat London mitt i natten och kört till Teds villa i Weybridge utanför staden. Här skulle vi nu tillbringa några dagar. Våra gäster kommer redan i kväll. Det var Frida som bröt tystnaden. Till det här huset kommer inte vem som helst, inflikade Ted. Det är därför som jag bestämt att alla besökare ska mötas på den lilla vägslingan på andra sidan stora landsvägen av Stu. Han är den ende som har nyckeln till grinden och man måste ringa hit först och bestämma tid med honom. Får jag nu se listan, Stu! Den storväxte mannen gick fram till ett högt ekskåp, öppnade och tog fram några papper. Han räckte dem till Ted. Får jag se, sade Frida. John och Erica Brewster! Säg, är inte Erica tyska från början? Ted nickade. Ralph Hawkins! Han kommer väl inte ensam? Nej, han sa att han skulle komma i sällskap med en pojke. Kunde väl tro det. Och sist på den här listan står Peggy Wilson. Herre Gud! Vad står det för intressanta saker på de andra papperna, Ted? Ingenting som du behöver bry dej om, svarade Ted snävt. Se i stället till att Jenny får lite sömn, så hon är pigg i kväll. Frida tog mig under armen igen och bad Stu visa oss vägen. Vi gick åter ut i hallen och uppför en trappa till andra våningen. Varför all denna mystik med det här huset, frågade jag. Det får du reda på i kväll, liten, svarade hon. Nu ska vi sova! Vi kom in i ett mindre sovrum möblerat med en stor dubbelsäng, ett skåp, några stolar och ett toalettbord. För fönstret hängde ett blått plyschdraperi. Stu skulle just vända i dörren, när Frida kallade tillbaka honom. Hon gick sakta fram emot honom och tog honom med varlig hand över gylfen. Du har väl haft det ensamt här på sista tiden, din store buffel? Hur skulle det vara om jag bjöd dej på vårt lilla fynd – redan nu? Stu såg först oförstående ut men sedan utbredde sig något som man skulle kunna kalla ett leende över hans ansikte. Lås dörren! Jag blev stel i kroppen och stirrade på dem båda. Vad tänker ni göra med mej? Jag ropar på Veronica! Var inte dum nu, din lilla gås. Det här går fort och sen får du sova. Seså, Stu, klä av dej nu, får jag se. Han stod ett ögonblick alldeles stilla och såg på mig. Sedan började han långsamt klä av sig. Frida och jag stod ett par meter framför honom och såg på. Han drog av sig en tjock ylletröja och öppnade sedan sin skjorta. Ett lurvigt bröst fyllt med svart hår. Han gled ur byxorna och stod nu i ett par korta kalsonger och ankelsockor. Min blick drogs ofrivilligt till kalsongerna. Därunder stod hans organ spänt som en stålfjäder. Frida log. Nu ska vi få se någonting extra, sade hon. Frida gick fram till mannen, drog snabbt ner hans kalsonger och i samma sekund såg jag hans väldiga kuk som spretade upp mot taket. Den var större än någon annan jag sett tidigare och stack upp från en buske av hår. Under hängde en väldig pung. Så fin den är! Kom hit, får du känna, Jenny. Jag förstod att jag måste lyda och gick sakta fram emot mannen. Frida tog min hand och förde den framåt. Känn på kuken nu! Jag tog ett lamt grepp om den stora lemmen och tittade på den som om jag var hypnotiserad. Skinnet på det stora röda kukhuvudet var spänt. Ådrorna bultade under handens lätta tryck. Kyss den nu! Jag vände blicken mot Frida. En vädjande blick. Gör som jag säger! Jag böjde mig ner och kysste honom försiktigt. Han grymtade och tog mig i håret. Jag vände upp blicken och mötte hans ögon. De glänste. Han såg vansinnig ut. Jag blev rädd och drog mig undan. Nu klär du av dej, raring, fortsatte Frida. Hon hjälpte mig. Snart stod jag där framför sängen helt naken. Han kom emot mig. Ställ dej på knä här på sängkanten! Fridas röst var isande kall och hård. Jag gjorde som hon begärde. Låt mej hjälpa dej, Stu! Jag vill föra in den i hennes varma fitta. Jag kände hur hon särade mina blygdläppar med ena handen och förstod att hon samtidigt förde fram hans organ med den andra. I nästa sekund var han inne i mig. Han tryckte på och kuken gled allt längre in. Jag tog ett ordentligt tag i sängöverkastet och vred på huvudet. Frida höll på att dra av sig byxorna! Hon kröp upp i sängen, lade sig framför mig och spärrade ut sina lår mitt framför huvudet på mig. Slicka mej nu riktigt skönt, min sötnos, så får du sova sen! Jag såg hennes fitta rakt framför min näsa. Jag slickade försiktigt. Mera! kved hon. Under tiden började Stu röra på sig. Han körde in i mig med långa sakta juck. Nu går det snart för honom, viskade Frida och gnuggade sitt sköte emot mitt ansikte. Jag höll på att kvävas och slickade henne förtvivlat. Stus andhämtning var nu det enda som hördes i rummet. Den blev allt hastigare samtidigt som han ökade farten. Med ett dovt morrande tog han så ett kraftigt tag om mina skinkor, pressade dem åt sidan och körde in kuken allt hastigare. Jag kände med ens hur han sprutade. Det kändes varmt och vått. Han fortsatte med en våldsam fart och körde samtidigt in ett finger i stjärten på mig. Jag skrek till. Såja, det är över nu, hörde jag Frida säga. Han behövde det, den stora lufsen. Stu drog sig sakta ur mig och Frida slutade att gnugga sig emot mitt ansikte. Jag föll ihop på sängen alldeles utmattad. Under tiden han klädde på sig blev jag ömt nedbäddad av Frida, som kysste mig och bad mig sova gott. När de lämnat rummet trevade jag med fingrarna ner mot mitt underliv. Det var alldeles vått. Det sista jag tänkte var att jag borde ha tvättat mig. Sedan somnade jag och drömde om hans stirrande svarta ögon.

Jag vaknade av att någon rörde vid mitt ansikte. Jag öppnade mina ögon och såg två tjejer stå vid sidan av sängen och beskåda mig. Täcket var något nerdraget. Jag såg på mina fylliga bara bröst och drog genast upp täcket igen. Tjejerna skrattade. Den ena var Frida och den andra en formlig pangtjej. Hennes barm såg overkligt stor ut från det läge jag betraktade den. Hon hade svart uppsatt hår, gröna ögon, och ett bestämt ansiktsuttryck. Hon var klädd l en svart sammetsdräkt, som räckte ända ner till golvet. Jag vände blicken mot Frida och såg att hon var klädd på precis samma sätt. Under armen bar hon ett likadant tyg ihoprullat. Du har sovit hela dagen, raring, sade hon. Kliv upp nu och hälsa på Peggy. Och så ta genast på dej den här dräkten. Jag makade mig försiktigt ur sängen, fick hjälp av Frida att ta på mig dräkten. Den nådde till golvet. Hon böjde sig ner och satte på mig mina skor. Så det här är alltså lilla Jenny, sade Peggy. Frida log. Hon kysste mig på kinden och lade armen om mina axlar. Den snygga tjejen såg på mig med lust i blicken, böjde sig framåt och kysste mig på pannan. Så söt hon är! Ja, inte sant, svarade Frida. Låt oss nu gå ner till de andra. De har väntat länge nog. Vi gick ut ur sovrummet och nerför trappan till hallen. Där var flera personer samlade – och alla bar samma långa sammetsdräkt. Även männen! Jag igenkände Ted och Veronica men såg inte till Stu. En ganska lång kille kom fram emot oss med en flaska champagne. Han hade ljust hår och trevligt ansikte. Han såg glad ut. Ta varsitt glas på brickan där, sade han och pekade bort mot ett hörn av hallen. Det här är Ralph, presenterade Frida. Och där borta står hans fästmö. Jag följde med blicken åt det håll hon pekade och såg en pojke som väl kunde vara i min egen ålder, kanske något år äldre. Han hade ett finmejslat ansikte, var ganska långhårig – och även han var klädd i en svart sammetsdräkt. När vi fått våra glas fyllda drog Ralph fram den unge pojken till mig. Hälsa på Jenny, Tim! Jag tog pojkens framsträckta hand och hälsade. Han såg på mig utan något större intresse. Och här har vi John och Erica Brewster. Frida tog mig bort från Ralph och Tim och presenterade mig för ett ungt par. Han hade ett skarpskuret ansikte och det bruna håret var samlat i en hästsvans. Hon var en verklig skönhet – blond med stora blåa ögon. Du var mig en verklig liten sötnos, sa hon. Det ska bli verkligen intressant att få lära känna dig lite närmare. Erica såg menande på de andra. De log emot oss. Jag kände mig konstig och hade svårt att hitta något svar. I stället drack jag litet champagne. Middagen är serverad! Frida visade in sällskapet i salongen med långbordet. Vi satte oss till bords. Stu sag jag inte till. Bordet var dukat för åtta och maten var rikligt serverad. Kalkon med grönsaker. Och flera skålar med olika sallader. Under måltiden pratade alla med varandra om alldagliga ting. Jag satt emellan Frida och Peggy. Veronica satt mitt emot mig och gav mig då och då en förstulen blick. Peggy frågade mig om Berlin och berättade att hon varit där flera gånger. Under måltiden öppnades den ena flaskan champagne efter den andra. Det var inte utan att jag så småningom blev litet berusad. Frida knackade plötsligt i sitt glas med en gaffel. Alla tystnade och såg på henne. Mina vänner! sade hon. I natt ska vi inviga två ungdomar i vår krets. Du förstår, lilla Jenny, att vi här ägnar oss åt någonting mycket spännande. Vad du nu kommer att få uppleva är vad vi kallar en svart sexmässa. Det är mycket populärt bland vissa kretsar i England, men måste skötas mycket diskret och avskilt. Det är därför vi har det här huset. Stu kommer du inte att få se mer av i natt. Han finns utanför och vaktar våra ägor – även om det är nästan omöjligt för objudna gäster att ta sig in på området. Jag visste inte vad jag skulle svara. Jag höll nästan andan när jag mötte hennes blick. Den var glasartad. Sätt på musiken, Ted! Han reste på sig med svårighet. Han hade väl druckit litet för mycket och den svarta klädnaden snodde om hans ben. Ted gick fram till en CD-spelare och knäppte på den. Ljudet av musiken nådde snart mina öron. Men det fanns inga högtalare i rummet där vi satt. Musiken hördes i ett rum intill. Alla reste på sig och Peggy tog min hand. Vi gick in genom ett par skjutdörrar och musiken hördes närmare. Rummet som vi kom in i var nästan tomt! Fönstren var täckta av tjocka draperier och i varje hörn av taket fanns en högtalare. Från dessa kom en underlig musik. Den var entonig och skrämmande. Golvet hade en tjock heltäckande matta och i ena delen av rummet stod ett bord draperat med svart sammet. Stora kandelabrar stod uppställda efter väggarna och de tjocka levande ljusen spred ett spöklikt sken. Vi ska nu inviga Jenny och Tim, uppmanade Frida. Gör dom i ordning! Ted och Peggy tog tag i mig och lyfte upp mig på bordet. De ställde mig på knä och beordrade mig att lägga ansiktet mot den svarta sammeten. Ralph och Frida gjorde likadant med Tim. Han kom att ligga alldeles bredvid mig. Nu kände jag hur ivriga händer drog upp min sammetsdräkt och blottade mitt nakna sköte. Jag vred på huvudet och såg på Tim. De gjorde likadant med honom! Jag såg en skymt av hans vita stjärt och förstod att han var naken under dräkten. Någon kysste mig där bak! Jag stelnade till men låg alldeles stilla. Sedan ännu en. Alla kysste mig på samma sätt och jag lade märke till att de gjorde samma sak med Tim. Därefter lade Frida och Veronica fram en spegel på bordet. Jag såg på den. Över glaset var ett egendomligt mönster ritat med vit krita. Jenny! Tim! Fridas röst var hård och kall. Säg nu efter mej! Heliga spegel! Vi upprepade hennes två sista ord. Ur ditt oändliga djup ska vi i natt locka fram ljusets och eldens demon. Vi sade unisont efter henne. Jag skälvde i hela kroppen och kände hur kallsvetten började tränga fram på min panna. Frida tog tag i spegeln och stirrade ner på oss. Hennes ansikte var blekt i det svaga ljuset. Hon hade ett stramt uttryck och blicken var fast. Kyss spegeln samtidigt, uppmanade hon. Jag böjde mig fram och kysste spegeln. Detsamma gjorde Tim. Han andades häftigt. Jag kände en egendomlig atmosfär i rummet. Spegel, sade hon med en dov stämma. Vi offrar i natt på ditt altare. John! John Brewster kom fram och ställde sig vid sidan av Frida. Hon drog upp hans mantel och jag såg hans kuk resa sig över bordskanten. Frida böjde sig på huk och började suga på hans kuk med en vild frenesi. John stirrade på mig. Han höll själv upp sammetsdräkten nu. Veronica kom fram och ställde sig vid hans sida. Hon började sakta runka honom. Frida reste sig upp och hjälpte till. Hans kuk var nu alldeles våt av hennes saliv och de båda kvinnorna drog i den med hastiga rytmiska drag. Med ens kastade han huvudet bakåt och tjöt som ett djur. Kuken sprutade! Först en stråle – sedan ytterligare en. Jag fick litet av hans säd i mitt ansikte men det mesta hamnade på spegeln. Veronica böjde sig nu ner och sög av honom de sista resterna. Han kved. Peggy, låt täckelsen falla! Frida riktade sin uppmaning mot pangtjejen. Peggy ställde sig några meter framför bordet, drog av sin mantel och stod där helt naken så när som de svarta skorna hon hade på fötterna. Hennes bröst var fantastiska. De var stora, runda och fasta. Bröstvårtorna var stora och ljusbruna. Hon hade utmanande höfter och långa vackra ben. Hon gick sakta fram emot bordet. De andra flyttade sig åt sidan. Peggy kysste sperman på spegeln – och därefter mig på munnen. Hon stack in sin tunga i mitt svalg. Hon andades tungt. Sedan gjorde hon samma sak med Tim. Han försökte komma undan, men hon tvingade honom att kyssa henne. Ralph, sade hon. Ta nu din pojke. Spegeln vill se det! Hon lyfte bort spegeln och ställde den mot en vägg i rummet. Frida och Veronica drog av Tim klädnaden och hjälpte honom ner från bordet. Jag fick ligga kvar. De ledde fram pojken mot spegeln och uppmanade honom att ställa sig på knä på golvet. Han gjorde så. Ralph kom fram. Kvinnorna hjälpte honom att ta av sig manteln. Han hade en liten kuk – men den stod rakt ut. Han böjde sig ner och kysste Tims stjärt. Ted kom fram med en liten flaska i handen. Ralph tog emot den, slutade kyssa och smetade olja på sina fingrar. Han smorde in Tim! Veronica särade på Tims skinkor och Ralph började försiktigt att närma sin kuk. Han pressade in den. Tim suckade. Ralph körde ner sin ena hand under Tim och fick tag i hans kuk. Han körde ut och in i stjärten och höll hela tiden ett fast tag om pojkens organ. Vid sidan om de båda agerande stod Veronica och Frida fortfarande klädda i svart. Peggy stod vid bordet med ryggen vänd mot mig. Det svarta håret hängde över hennes axlar nu och min blick stannade ett ögonblick vid hennes förbluffande vackra stjärt. John och Erica satt på golvet och smekte varandra under sina svarta klädedräkter. Ted stod framför Tim. Han tog av sig manteln, lade sig ner på knä och stoppade in sin kuk i Tims mun. Frida kunde inte stå stilla längre. Hon drog upp sin mantel med ena handen och onanerade med den andra. Först sakta, sedan allt fortare. Min älsklingspojke, sade Ralph. Min älsklingspojke! Nu kommer mitt offer. Nu! Nu! Se, spegel! skrek Frida. Se på dina tjänare. Samtidigt som det gick för Ralph började Frida att komma. Hon vände blicken mot mig och brast ut i ett fasansfullt skratt. Veronica gick snabbt fram till Ted, böjde sig ner och drog hans kuk ur Tims mun. Hon runkade honom med snabba, korta drag. Ted stönade och jag såg hur han sprutade. Veronica försökte sikta med kuken på Tims ansikte. Även hon skrattade nu som en besatt. Jag såg hur hon släppte taget om Teds kuk och smetade in Tims ansikte. Han försökte undvika hennes hand – men hon var honom för snabb. Peggy! kommenderade Frida. Nu är det din tur. Spegeln väntar på dej! Peggy såg först på mig och sedan på Erica. Jag vill ha Jenny, sade hon. Och Erica ska knulla mig. Frida och Veronica kom fram till bordet. Tog av mig manteln helt och hållet, hjälpte mig ner och ledde fram mig mot spegeln. Lägg henne där på rygg, fortsatte Peggy. Erica, gå efter gummikuken! Erica reste sig upp och gick ut ur rummet. Peggy kom fram emot mig och ställde sig på knä över mig så att hennes ansikte kom att vändas mot mitt sköte och hennes underliv exponerades över mitt ansikte. Jag såg rakt upp på henne. Fittan var slätrakad. Blygdläpparna rosa och alldeles blanka av fukt. Det svindlade för mina ögon. Jag svalde. Samtidigt som hon särade på mina ben och glupskt började slicka min fitta, såg jag hur Erica nu kom fram till oss. Hon var helt naken och hade en stor gummikuk – minst lika stor som Stus riktiga kuk – fastspänd på sig. Hon ställde sig på knä och körde in den i Peggys fitta. Den försvann helt och hållet. Erica drog den ut och in. Veronica böjde sig ner mot mitt ansikte och viskade: Slicka nu! Sug på hennes lilla sak! Jag vågade inget annat utan höjde på huvudet från mattan och sög på Peggys klitoris. Veronica höll om min nacke och hjälpte mig ha kvar huvudet i den ställningen. Peggys erfarna tunga arbetade frenetiskt i min blöta fitta. Jag kände hur det började gå för mig. Som i en dimma såg jag gummikuken fara ut och in i fittan ovanför mig. Det skvalpade av vätska. Det ryckte i min kropp och Peggy måste ha känt det. Nu! Nu! Hon skrek ut orden. Det gick för oss samtidigt. Någon makade bort Erica. Jag såg att det var John. Hans kuk stod igen. Han var upphetsad och skälvde i kroppen. Jag såg hur han smorde in kuken med oljan. Jag förstod vad han skulle göra. Veronica släppte mitt huvud, reste sig upp och spärrade ut Peggys skinkor. Stick in den nu, John, sade hon. Han lät inte vänta på sig. I Peggys stjärt försvann kuken snabbt. John juckade. Snart, väste han. Snart! Sedan gick det för honom. När han drog ur droppade hans sperma på mitt ansikte. Jag blundade. Peggy reste sig upp. Hon såg vild och upphetsad ut. Hennes stora bröst hävde sig när hon andades. Hon drog upp mig och kysste mig på munnen. Ted hade varit ute ett tag ur rummet. Han kom nu tillbaka med ett par flaskor champagne. Vi drack ur flaskorna. Vi var nu alla nakna. Frida gick ut och kom snart tillbaka med ett handfat, tvål och handduk. Hon ställde handfatet på bordet. Kom hit en i taget, sade hon. Först gick John. Hon tvättade hans kuk omsorgsfullt. Därefter upprepade hon proceduren med Ted och Ralph. Tim gjorde ingen ansats att gå fram till henne. Tim, sade hon. Kom hit, får jag se på dej. Jenny! Ta honom i handen. Jag tog honom i handen och han lät sig ledas fram till bordet. Frida tog hans kuk i handen och tittade på den. Spegeln väntar på ditt offer, min gosse. Hon tvålade in honom och tog honom sedan fram emot spegeln. Han fick lov att ställa sig på knä framför spegeln. Frida uppmanade mig att smeka honom i stjärten. Jag ställde mig också på knä och gjorde som hon hade sagt. Själv lade hon sig också på knä och började runka honom. Först sakta, sedan allt fortare. Ralph kom fram till oss. Han lyfte upp pojkens ansikte och stoppade in sin lilla kuk i munnen på honom. Sug nu riktigt skönt, sade han. Medan Tim sög arbetade Frida allt fortare med hans kuk. Tvållöddret blev rikligare ju mer hon runkade. Jag smekte honom under tiden i stjärten. Så ryckte det till i honom. Han stönade och kuken sprutade på spegeln. Frida höll kvar handen om hans kuk och hjälpte honom upp. Med kuken fortfarande i sin hand gick hon med honom fram till bordet och tvättade av honom. Nu är det Gabrielles tur, sade hon till de andra. Tre kukar ska hon ha i sig. Ta henne mitt på golvet. John, du lägger dej på rygg! John lade sig på rygg och jag blev tillsagd att ställa mig gränsle över honom. Hans kuk pekade rakt upp mot mitt ansikte. Jag förstod vad som väntades av mig och slök den med munnen. Inte så där! Fridas röst var barsk. Vänd på dej, Jenny. Jag vände på mig något oförstående. Veronica kom upp bakom mig och hjälpte Johns kuk att slinka in i min fitta, Ted kom fram till oss och ställde sig på knä framför mitt ansikte. Han tog mig i håret och satte upp sin kuk mot min mun. Jag började suga på den. Just då kände jag hur villiga fingrar smorde in mig i stjärten. Och sedan kände jag Ralphs kuk. Han tog mig där bak. Jag hade nu tre kukar i min kropp. Jag rös vid blotta tanken. De tre männen körde kukarna fram och tillbaka. De höll på länge. Kvinnorna stod runt omkring oss och tittade på. De smekte sina sköten. Sakta och varligt. Deras ögon stod på skaft. Det går snart för mej, sade John hest. Jag kände hur hans kuk ökade takten i min blöta fitta. Kom nu på en gång! Det var Frida som uppmanade de tre mannen. John kom först. Det kom i vågor. Jag kände hur de två kukarna i mitt underliv gned mot varandra. Det var bara en tunn hinna av mig själv emellan dem. Ralph grep hårt om mina skinkor och stönade. Det gick för honom också. Samtidigt sprutade Ted i min mun. Jag försökte dra bort mitt huvud, men han höll fast det och tvingade mig att svälja. Det kom i två stötar. Jag svalde en del och resten rann utefter mina mungipor. Min egen orgasm började komma i vågor. Det flimrade för mina ögon och jag njöt och glömde för en kort stund bort min förlägenhet. Underbart, sade Frida andäktigt. Ted, ropa nu in Stu och ta sedan med dej de andra männen ifrån det här rummet. Han försökte protestera, men efter att ha mött hennes blick reste han sig upp och gjorde som hon hade sagt. Johns kuk gled ur min fitta. Han drog ner mitt huvud och kysste mig länge på munnen. Ralph reste sig och gick ut ur rummet. Han tog Tim med sig. Efter en stund kom Ted tillbaka med Stu. Han stod alldeles stilla när han såg de nakna kvinnorna. Ted drog sig tillbaka och fick sällskap av John. Frida drog igen de båda skjutdörrarna. Hon log mot Stu. Det var länge sen du såg så mycket kvinnlig fägring på en gång, inte sant? Stu såg på oss och nickade stumt. Gör nu som jag säger! Fridas röst hårdnade till igen. Klä av dej omedelbart! Han klädde av sig så snabbt han kunde och hans stora kuk stod rakt upp. Den rörde sig sakta upp och ner. Ställ dej på knä framför spegeln! Seså, gör nu som jag säger. Stu gick fram till spegeln. Ställde sig på knä och väntade. Kvinnorna gick fram emot honom. Jag höll mig i bakgrunden. Frida och Veronica började runka honom. Peggy satte sig på huk bakom honom. Hon hade flaskan med olja i ena handen. Hon hälde ut lite olja och smorde in honom där bak. Jag såg hur hennes pekfinger försvann i hans stjärt. Nu, spegel, kommer ditt sista offer! Frida runkade vilt och Veronica försökte följa hennes rörelser. Stu vände sig om och såg på mig. Ögonen rullade i hans huvud. Munnen var öppen och han andades allt fortare. Jävlar, svor han. Jävlar, jävlar! Jag kunde inte hålla tillbaka min nyfikenhet utan tog några steg framåt, så att jag kunde se bättre. Just då sprutade Stu. Sperman skvätte mot spegeln och de tre kvinnorna skrattade högt. Frida knuffade Stu åt sidan. De sista dropparna rann nerför hans långa kuk. Hon hämtade en av tombuteljerna och kastade den mot den smetiga spegeln som splittrades med ett krasch. Spegel! Min demon, tänd våra lystna sköten med din eld! Hon kastade sig over Stu och började suga hans kuk. Mannen kved under henne. Jag stod som förstenad och såg på. Kom, Jenny, uppmanade Veronica. Du ska sova hos oss! Peggy, du och jag sover i samma rum. Har du förstått? Jag nickade undergivet.

Kommentera JENNY, EN AU-PAIRS ÄVENTYR, del 2