Japansk gästfrihet

Jag arbetar på marknadsavdelningen i ett internationellt bolag. Detta gör att jag med jämna mellanrum befinner mig utomlands på olika projekt under några månaders tid. Nu hade vårt företag nyligen köpt upp en mindre japansk konkurrent och jag befann mig i Japan för att samordna våra marknadsföringsprogram.

Min japanska kollega hette Nakatomi Hiro och var med sina 41 år lite äldre än jag är (jag själv är 31 år). Hiro och jag arbetade mycket nära tillsammans under denna tiden och kom efter ett tag mycket bra överens. Eftersom jag inte kände särskilt många i Tokyo så hände det allt som oftast att vi gick ut och tog några öl tillsammans. Precis som de flesta japaner tålde Hiro inte särskilt mycket alkohol och blev vanligtvis rätt dragen innan jag ens började känna mig onykter. Vid ett av dessa bartillfällen gled samtalet in på den japanska synen på sex. Hiro anförtrodde då till mig att han började bli orolig för sin 18-åriga dotters sexuella inställning. Hiro berättade om den mycket utbredda sexuella fixeringen vid skolflickor som förekommer i japan. Hela tidningar ges ut med bilder på flickor i Yokos (hans dotter) ålder i olika sexuella sammanhang, oftast i klädda sina blå och vita skoluniformer. Hiro var rädd att hans dotter började dras till denna subkultur. Jag hade vid ett par tillfällen blivit hembjuden till familjen Nakatomi och då träffat den mycket söta Yoko. Samtalet med Hiro gav mig nu mentala bilder av flickan i allt annat än oskyldiga poser och situationer. Konversationen gjorde mig stenkåt och jag ville absolut inte släppa ämnet. ”Varför tror du hon håller på att bli indragen i detta?” frågade jag för att leda samtalet vidare. Hiro berättade då att han för några månader sedan hade hittat sin polaroid kamera inne på Yokos rum. När han tittade närmare på den såg han att över halva film kassetten var slut trots att han bytt ut den bara någon vecka tidigare. Eftersom både Yoko och hennes mamma Sumi var borta för dagen så vågade han leta igenom Yokos rum för att finna någon mer ledtråd. Gömt på det klassiska gömstället under lådorna i skrivbordet fann han polaroidbilderna. Bilderna var tagna på Yoko och hennes kompis i en park i närheten av deras lägenhet. De flesta bilderna var på Yoko eller hennes kompis i olika situationer där de höll upp kjolen och visade för kameran att de var nakna under. ”Några sa du, vad var det på de andra” frågade jag så nonchalant jag kunde. Hiro tvekade lite innan han svarade. ”De andra bilderna var på flickorna i ännu mer avkläda situationer. Med kjolarna helt av och blusen uppknäppt. Några kort visade till och med flickorna onanerandes. ”. Jag försökte ge så goda råd eller stöd jag kunde och menade på att det nog bara var fråga om experimenterande, något som berodde på puberteten. Inombords var jag dock så dyngkåt att jag håll på att spricka. När jag tillslut kom hem till hotellrummet runkade jag flera gånger i rad till de mentala bilderna av Yoko och en tjejkompis som onanerade tillsammans i parken.

Någon vecka senare satt jag och Hiro hemma hos honom efter jobbet och tog en öl. Vi avhandlade många olika samtalsämnen men jag var mest upptagen med att försöka finna en ingång tillbaka till vår tidigare konversation om hans dotters sexuella äventyr. ”Hur har det gått med din oro för Yoko. ?” Frågade jag tillslut när ingen automatisk ingång infann sig. Hiro verkade dock inte minsta förvånad av min fråga utan svarade helt enkelt att det nu blivit ännu värre. Han berättade att han medvetet försökt att tjuvlyssna på sin dotter varje gång hennes kompis från bilderna var hemma hos dem. För några dagar sedan hade de uppenbarligen trott att de var ensamma hemma när Hiro kom hem tidigare från jobbet än vanligt. Dörren till Yokos rum var öppen och Hiro kunde både se och höra dem genom springan mellan dörren och dörrkarmen. De satt båda i sängen med sina skoluniformer på sig. Kjolarna var dock uppdragna till midjan och ingen av dem hade några trosor på sig. Kompisen berättade just att hon fått tag på en adress på internet där tjejer i deras ålder kunde anmäla sig. Sidan var tydligen en adress som förmedlade kontakt mellan män och unga tjejer för sexuella kontakter. ”Visst vill jag prova på att knulla men det känns fel att börja med att ta betalt av en total främling för att få möjligheten” sa Yoko med tveksamhet i rösten. ”Hur skall du annars få tag på en vuxen man som kan knulla skiten ur dig och samtidigt inte tror att han får bli tillsammans med dig då? Dessutom är många av männen på sidan utläningar” svarade kompisen. Yoko började nu smeka sig själv samtidigt som kompisen fyllde i ”så då får du kanske möjligheten att prova en ljushyad, blåögd och blond man, precis som du brukar fantisera om. ”. Flickorna fortsatte sedan att tala om sina fantasier och hur de kunde bli uppfyllda via internät sidan samtidigt som de onanerade sig själva till orgasm flera gånger. Till slut började de till och med smeka varandra avslutade Hiro sin berättelse med. ”Vad skall jag göra? Om jag förbjuder henne så blir det bara ännu mera intressant och viktigt att göra det, det är jag säker på” Jag försökte stödja men visste inte riktigt vad jag skulle säga. Dessutom hade jag fullt sjå att försöka dölja mitt jättestånd. Hiros berättelse om sin onanerande dotter fick mig så kåt att jag var mycket nära att lägga en sats i mina byxor.

”jag skall bara åka och hämta min fru, vill du hänga med eller vänta här?” frågad Hiro efter en stund. Jag såg genast en möjlighet att kunna avhjälpa min stenhårda och nu ömma kuk så jag valde att stanna. Så fort Hiro lämnat lägenheten begav jag mig in i Yokos rum. Jag knäppte upp byxorna och befriade kuken från sin något klämda situation i boxershortsen. Sittandes på sängen började jag sedan sakta runka. Jag ville njuta länge av den mycket upphetsande situationen. Plötsligt kom jag ihåg polaroid bilderna. Eftersom Hiro avslöjat deras gömställe så hittade jag dem mycket snabbt. Nu verkade det dock vara ännu fler, flera bilder visade Yoko vilt onanerade på sin säng och på några använde hon till och med av en morot som ersättning för en dildo. Yoko var så kåt på bilderna att fittsaften faktiskt rann ur henne. Nästan omedelbart efter att jag börjat titta på bilderna kom jag. I långa strålar sprutade jag sperma över hela min mage och bröstkorg. Som tur var hade jag redan tidigare knäppt upp skjortan. Ur en byrålåda tog jag ett par vita bomullstrosor att torka av mig med. Kombinationen av min sperma på Yokos trosor fick mig genast vrålkåt igen så jag bara fortsatte att titta på bilderna och runka. Efter en stund kom jag igen, denna gång i trosorna som jag virat runt kuken för att inte spruta över hela mig igen. När jag tittade upp fick jag mitt livs chock och bara frös. Hiro stod och tittade på mig i dörröppningen. Han såg dock inte arg ut utan snarare tvärtom. ”Så, jag ser att min dotter kåtar upp dig” började han. Jag var för chockad för att svara så jag tittad bara tillbaka med öppen mun och tom blick. ”Var inte orolig, det är bara bra. Tvätta av dig och kom sedan ut i vardagsrummet så skall jag förklara” sa han och gick.

Mycket förvånad och med viss förväntan gick jag en liten stund senare ut i vardagsrummet. Hiro förklarade då för mig att han och hans fru Sumi för några dagar sedan försökt hitta en lösning på problemet med Yokos sexuella nyfikenhet. Det var uppenbart att hon på ett eller ett annat sätt tänkte inleda sitt sexuella liv. Om de nu inte kunde stoppa detta så ville de i alla fall se till att hon inte utsatte sig för någon fara i samband med sina sexuella eskapader. Hiro hade berättat exakt samma sak för sin fru som för mig och Sumi hade då kommit att tänka på mig. Yoko ville helst knulla (Hiro använde till min förvåning detta ord) med en västerlänning med blont hår och blåa ögon – precis som jag. Jag var ju dessutom en vän till familjen och någon man kunde lita på. ” Exakt vad menar du?” frågade jag även om jag trodde att jag redan förstod. ”Vi vill att du har sex med vår dotter och lär henne allt du kan!” hörde jag helt plötsligt Sumi svara bakom mig.

Naturligtvis argumenterade jag inte emot (mer än högst symboliskt i alla fall). Vi pratade igenom situationen och bestämde att bästa tidpunkt var på den kommande söndagen. Då skulle Hiro vara bort rest vilket både han och jag tyckte kändes nödvändigt. Om jag skulle knulla den söta, och tydligen mycket kåta, lilla Yoko så hon blev nöjd kändes det bäst om inte pappan var i närheten. Även om det i princip var hans idé. Sumi planerade dock att vara hemma ”bara som en försiktighets åtgärd” som hon sa utan att specificera mer. Jag kände dock att jag förstod. Att de inte ville släppa kontrollen helt kunde man förstå. Mest förvånad blev jag dock när jag frågade hur vi skulle få Yoko med på noterna. Sumi berättade då att hon redan talat med sin dotter om detta. När Sumi avslöjat att hon kände till Yokos sexuella längtan och planer hade flickan först blivit helt förstörd men när hon sedan erbjöd att själv fixa fram en lämplig ”lärare” övergick Yokos förtvivlar snart i förväntan. När jag presenterade som kandidat blev hon tydligen eld och lågor och hade i sin iver avslöjat att jag var en av hennes favorit onaniobjekt!

Precis när jag skulle gå kom Sumi fram till mig och gav mig ett polaroidfoto. Kortet föreställde Yoko på rygg i sin säng, helt naken och med en banan halvvägs upp i fittan. ” Så du har något att värma upp med” sa Sumi med ett slugt leende.

Dagarna fram till söndagen kändes oändligt långa och kortet med Yoko och bananen fick flitig användning. Jag var i princip konstant kåt och flera gånger fick jag till och med låsa in mig på toaletten på jobbet runka, alltid med kortet i ena handen och den andra frenetiskt pumpande upp och ner på min stenhårda kuk.

Äntligen var söndagen här och med stor förväntan och lite nervositet steg jag in i familjen Nakatomis lägenhet. Hiro var som planerat redan borta och Sumi möte mig i hallen. Hon var dagen till ära iklädd en klänning av västerländskt stuk med knappar hela vägen på framsidan och hennes svarta hår var för en gång skull utslaget och inte i en strikt knut. Utan att säga något tog hon mig i handen och ledde mig till Yokos rum. Yoko satt på sängen och till min stora glädje hade hon även denna gången på sig sin skoluniform med vit blus och blå, knälång kjol. ” Om ni behöver något så är det bara att kalla på mig” viskade Sumi i mitt öra innan hon gled iväg ut i vardagsrummet. Jag gick fram till sängen och satte mig. Yoko tittade på mig med ögon som avslöjade lite nervositet men mest av allt en oerhört stor kåthet. ” Vad skall vi göra nu då?” sa jag samtidigt som jag la handen på hennes knä. ”Jag vill att du bestämmer och bara talar om för mig vad jag skall göra” svarade hon med en något tjock röst. ”Ok, dra i så fall upp kjolen runt midjan” ”Bra, smek dig nu sakta utan på dina trosor” sa jag och började samtidigt att knäppa upp hennes blus. ”Är du våt?” frågade jag helt i onödan då det var uppenbart att hennes trosor redan var genomblöta. ”Låt mig smaka” sa jag och stoppade hennes blöta fingrar i munnen. ” Ta av dig trosorna och smek dig själv på klitoris” Jag stack nu in ett pekfinger i fittan på henne samtidigt som hon smekte sig själv. När jag märkte att hon var nära att komma slutade jag och bad henne ta av sig sina sista kläder. Samtidigt tog jag av mig mina kläder och när hon för första gången såg en hård kuk på riktigt så drog hon efter andan och började smeka sig själv igen. I en spegel på vägen såg jag i ögonvår Sumi som sakta gick förbi den fortfarande öppna dörren. Så hon tittar till oss då och då tänkte jag och gick samtidigt fram till Yoko som nu satt på säng kanten. ”Öppna munnen och fortsätt smeka dig själv” sa jag och körde samtidigt in min kuk till hälften i munnen på henne. Jag vet inte om hon övat på sina morötter eller om hon bara var naturligt bra men hon behövde absolut ingen instruktion om hur man suger av en man. För att inte komma ännu bytte jag rätt snabbt ställning på oss och lade oss i en 69:a. I denna ställningen kom Yoko för första gången (av många) denna dagen. Sedan provade vi på alla ställningar jag kunde komma på. Vanlig missionär, bakifrån på knä, stånde bakifrån, stående framifrån, ridande mm mm. När jag för första gången inte kunde hålla mig längre låg Yoko på rygg med fötterna på mina axlar. ”Jag kommer strax, vill du smaka på sperma?” lyckade jag stöna fram. Yoko bara nickade och öppnade munnen och jag gled kvickt upp och körde in kuken i hennes underbara, våta mun. Hon svalde allt och fortsatte sedan suga. Min kuk fick efter denna orgasm inte ens en antydning till att bli slak igen så vi fortsatte helt enkelt med nya ställningar. När Yoko vid ett tillfälle låg på mage med mig tagandes henne bakifrån så tittade jag mot dörren och där stod Sumi igen. Jag kunde klart och tydligt se hennes hårda bröstvårtor genom tyget och en av knapparna på klänningen var dessutom felknäppt. Detta kunde bara betyda att hon suttit ute i vardagsrummet och onanerat till ljudet av mig och hennes dotter vilt knullandes 10 m därifrån. Detta gjorde mig om möjligt ännu kåtare och jag började smeka Yokos anus med mina tummar. ”Vill du prova analsex?” frågade jag Yoko. ”JA” stönade hon snabbt till svar. ”Jag måste bara fixa lite glidmedel då, jag är strax tillbaka” sa jag och drog mig ur hennes våta, trånga hål. Utan att göra minsta försök att dölja min hårda och av fittsaft och sperma våta kuk gick jag fram till Sumi och frågade om hon hade något vi kunde använda som glidmedel. Hon tog mig i handen och lede mig till badrummet där hon tog fram en burk med vaselin. Hon tog en klick ur burken och smorde sedan själv in min kuk åt mig. Hon höll dessutom på lite längre än nödvändigt så det var uppenbart att hon njöt av känslan av min hårda, stora och varma lem. Jag klagade dock inte, hon var mycket duktig på skinnbanjo. Bortsett från mig själv har faktiskt ingen varit så skön med sina händer. När hon tillslut släppte tog hon en andra klick och lade i min hand. ”Smörj nu in min flicka noga innan du stöter denna i henne” sa hon med en något malplacerad moderlig beskyddar ton. När jag kom tillbaka låg Yoko redan på knä med baken putande mot mig. Jag smörjde in hennes anus länge och noga för att dels dra ut på spänningen och dels för att värma upp henne och på musklerna att slappna av lite. När jag tillslut sakta tryckte in kuken i henne gled den utan problem in. Varken hon eller jag klarade att hålla oss särskilt länge så efter någon minuts intensivit men långsamt knullande kom jag och känslan av att bli sprutad in i baken fick Yoko att komma också. När hon kom drogs hennes muskler ihop och det gjorde både ont och var otroligt skönt samtidigt. Tillslut var vi båda helt nöjda och vi la oss om slingrade tillsammans i sängen. Efter en kort stund märkte jag på hennes andhämtning att hon som. Försiktigt för att inte väcka henne samlade jag ihop mina kläder och gick ut i vardagsrummet. Sumi satt därute i soffan med sin klänning uppknäppt och körde en banan in och ut i sig själv. ”Jag kan inte låta bli, att höra och då och då se er knulla fick mig så kåt att jag var tvungen att göra något åt det” sa hon samtidigt som hon helt ogenerat fortsatte att knulla sin frukt dildo. ”Orka du med ett sista knull?” frågade hon mig med en mycket upphetsande uppsyn. Utan att svara gick jag fram, satte mig på knä framför henne, drog upp bananen och började slicka henne.

Innan jag tillslut gick hem igen hade jag provat nästan alla ställningar ännu en gång fast denna gång med Sumi.

Min kuk var mycket öm under några dagar framåt men jag klagade definitivt inte.

Kommentera Japansk gästfrihet